• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisverbindingen - non-ferro

Resultaten voor

Buisverbindingen - non-ferro - Import export

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. HANS KÖRBER GMBH

  Duitsland

  Wij produceren producten die ingebouwd niet meer zichtbaar zijn. Hun functie is echter merkbaar. Onze producten garanderen veiligheid. In energiecentrales, in de scheeps- en installatiebouw. Waar met vloeistoffen, gassen of stoom wordt gewerkt, worden wereldwijd onze producten aangeschaft. Met passie produceren wij bochtstukken, ketelbodems, fittingen en speciale constructies uit staal die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. En omdat wij dat al meer dan 100 jaar doen, telt ons familiebedrijf tot de veelgevraagde specialisten op dit gebied. Betrouwbaar, competent en met persoonlijk service. Het is onze missie om onze klanten als partner terzijde te staan en hen te ondersteunen bij de succesvolle realisatie van hun projecten. Wij willen met onze producten ertoe bijdragen dat onze klanten om iedere hoek komen en daarvoor de juiste bochtstukken krijgen.

 3. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 4. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 5. WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M.E.G.A. SPA

  Italië

 2. MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART

  Duitsland

 3. OUEST FLEXIBLES

  Frankrijk

  Ouest Flexibles, gevestigd in Césson-Sévigné dichtbij Rennes en Ille et Vilaine sinds 2001, maakt momenteel een sterke ontwikkeling door. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van hydraulische slangen. Onze klanten zijn rechtstreekse gebruikers in de praktijk en wij beantwoorden aan hun verwachtingen .Wij maken en vervangen hydraulische slangen in situ, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren persoonlijk avies en technische bijstand.Om technische problemen met uw slangen te voorkomen, stellen wij u voor uw machines preventief te verzorgen .Wij beschikken over een ruime keuze aan artikelen (1400) : •Slangen met dubbele vlecht van 1/4 tot 2 ”•4 vezelvliezen ¼ tot 2” 1/2• Alle maten buizen van 49/40•Thermo gevlochten slang enkel en dubbel katoen•Gewapende themoslang enkel of dubbel•Slangen voor hogedrukreinigers van ¼ tot ½•Verkoop van wasaccessoires, las, hogedrukpistolets en draaisproeiers

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 5. VAN DER HOORN BUIGTECHNIEK

  Nederland

  Van der Hoorn buigtechniek is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen en profielen uit de meest voorkomende metalen, zoals buis uit staal, roestvast staal, aluminium en messing, met de modernste CNC buigmachines.

 1. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

 2. QINGDAO PIPEKING MACHINERY CO.,LTD

  China

 1. AISI PROM LLC

  Oekraïne

 2. KAMATEK

  Turkije

 3. "ZINO P" AD

  Bulgarije

 4. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypte

 5. LP UNIONS SRL

  Italië

 6. VINTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

 7. CAMECO

  België

 8. AISI 304

  Oekraïne

 1. UKSPAR

  Oekraïne

 2. ESEN PLASTIK SAN.TIC.AS

  Turkije

 3. YHMCO TACHIA YUNG HO MACHINE INDUSTRY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 4. TIEMME RACCORDERIE S.P.A.

  Italië

 5. TECNICA TRE S.R.L.

  Italië

 6. UKRSPECARMATURA

  Oekraïne

 7. SHANDONG EFIELD PIPING SYSTEMS CO.,LTD

  China

 8. PAN CHINA FASTEING SYSTEM & PIPE FITTING COMPANY

  China

 9. STA LLC

  Oekraïne

 10. METAL OCCITANIE

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Buisverbindingen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

3.717 bedrijven