• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisverbindingen - non-ferro

Resultaten voor

Buisverbindingen - non-ferro - Import export

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

  Alle producten voor "buisverbindingen - non-ferro"

 3. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 4. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 5. WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M.E.G.A. SPA

  Italië

  Het bedrijf M.E.G.A. SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen fittingen, fittingen van gietijzer, en vormen van metalen. Het is gevestigd in Scanzorosciate, Italië.

 2. MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Raisting, Duitsland.

 3. OUEST FLEXIBLES

  Frankrijk

  Ouest Flexibles, gevestigd in Césson-Sévigné dichtbij Rennes en Ille et Vilaine sinds 2001, maakt momenteel een sterke ontwikkeling door. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van hydraulische slangen. Onze klanten zijn rechtstreekse gebruikers in de praktijk en wij beantwoorden aan hun verwachtingen .Wij maken en vervangen hydraulische slangen in situ, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren persoonlijk avies en technische bijstand.Om technische problemen met uw slangen te voorkomen, stellen wij u voor uw machines preventief te verzorgen .Wij beschikken over een ruime keuze aan artikelen (1400) : •Slangen met dubbele vlecht van 1/4 tot 2 ”•4 vezelvliezen ¼ tot 2” 1/2• Alle maten buizen van 49/40•Thermo gevlochten slang enkel en dubbel katoen•Gewapende themoslang enkel of dubbel•Slangen voor hogedrukreinigers van ¼ tot ½•Verkoop van wasaccessoires, las, hogedrukpistolets en draaisproeiers

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 5. VAN DER HOORN BUIGTECHNIEK

  Nederland

  Van der Hoorn buigtechniek is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen en profielen uit de meest voorkomende metalen, zoals buis uit staal, roestvast staal, aluminium en messing, met de modernste CNC buigmachines.

 1. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

 2. QINGDAO PIPEKING MACHINERY CO.,LTD

  China

 1. AISI PROM LLC

  Oekraïne

 2. AISI 304

  Oekraïne

 3. ESEN PLASTIK SAN.TIC.AS

  Turkije

 4. VINTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

 5. CAMECO

  België

 6. UKSPAR

  Oekraïne

 7. KAMATEK

  Turkije

 8. LP UNIONS SRL

  Italië

 1. "ZINO P" AD

  Bulgarije

 2. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypte

 3. YHMCO TACHIA YUNG HO MACHINE INDUSTRY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 4. STA LLC

  Oekraïne

 5. SHANDONG EFIELD PIPING SYSTEMS CO.,LTD

  China

 6. TECNICA TRE S.R.L.

  Italië

 7. UKRSPECARMATURA

  Oekraïne

 8. TIEMME RACCORDERIE S.P.A.

  Italië

 9. PAN CHINA FASTEING SYSTEM & PIPE FITTING COMPANY

  China

 10. QINGDAO YINGLI MACHINERY CO., LTD.

  China

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis