• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisverbindingen - non-ferro

Resultaten voor

Buisverbindingen - non-ferro - Import export

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 3. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 4. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 5. WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M.E.G.A. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M.E.G.A. SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen fittingen, fittingen van gietijzer, en vormen van metalen. Het is gevestigd in Scanzorosciate, Italië.

 2. MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Raisting, Duitsland.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 4. OUEST FLEXIBLES

  Frankrijk

  Ouest Flexibles, gevestigd in Césson-Sévigné dichtbij Rennes en Ille et Vilaine sinds 2001, maakt momenteel een sterke ontwikkeling door. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van hydraulische slangen. Onze klanten zijn rechtstreekse gebruikers in de praktijk en wij beantwoorden aan hun verwachtingen .Wij maken en vervangen hydraulische slangen in situ, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren persoonlijk avies en technische bijstand.Om technische problemen met uw slangen te voorkomen, stellen wij u voor uw machines preventief te verzorgen .Wij beschikken over een ruime keuze aan artikelen (1400) : •Slangen met dubbele vlecht van 1/4 tot 2 ”•4 vezelvliezen ¼ tot 2” 1/2• Alle maten buizen van 49/40•Thermo gevlochten slang enkel en dubbel katoen•Gewapende themoslang enkel of dubbel•Slangen voor hogedrukreinigers van ¼ tot ½•Verkoop van wasaccessoires, las, hogedrukpistolets en draaisproeiers

 5. VAN DER HOORN BUIGTECHNIEK

  Nederland

  Van der Hoorn buigtechniek is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen en profielen uit de meest voorkomende metalen, zoals buis uit staal, roestvast staal, aluminium en messing, met de modernste CNC buigmachines.

 1. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Gasappendages, warmsmeedwerk, Gieterijen - koper, brons en messing, vespaning non-ferrometalen en legeringen, en Gasappendages. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 2. QINGDAO PIPEKING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO PIPEKING MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 1. AISI PROM LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf AISI PROM LLC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren kranen en koppelingen, Afsluiters van gietijzer, bodems van roestvrij staal, en Kabel roestvrij staal. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. KARL ENGHOFER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL ENGHOFER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Birkenfeld, Duitsland.

 3. VINTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf VINTO INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Foshan, China.

 4. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypte

  Het bedrijf EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, is een Distributeur, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, metalen verbindingen, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 5. CAMECO

  België

  Het bedrijf CAMECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisverbindingen - non-ferro, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Buisverbindingen - non-ferro, Fittings van plastic voor buizen en slangen, klepafsluiter, en buizen voor de petrochemie. Het is gevestigd in Rixensart, België.

 6. SSE PIPE FITTINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SSE PIPE FITTINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Dudley, Verenigd Koninkrijk.

 7. UKSPAR

  Oekraïne

  Het bedrijf UKSPAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor leidingen, klepkraan, armaturen uit ductiel gietijzer, en afsluiters. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. AISI 304

  Oekraïne

  Het bedrijf AISI 304, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 1. KAMATEK

  Turkije

  Het bedrijf KAMATEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, fittings van messing, fittings en accessoires van messing voor slangen, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LP UNIONS SRL

  Italië

  Het bedrijf LP UNIONS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen fittingen, fabricage van verbindingsstukken, openingen voor buizen, en accessoires van smeedijzer. Het is gevestigd in San Macario Di Samarate, Italië.

 3. "ZINO P" AD

  Bulgarije

  Het bedrijf "ZINO P" AD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings van plastic voor buizen en slangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisverbindingen - non-ferro, en Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Petrich, Bulgarije.

 4. ESEN PLASTIK SAN.TIC.AS

  Turkije

  Het bedrijf ESEN PLASTIK SAN.TIC.AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikanten van hdpe spiraal gegroefde buizen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. YHMCO TACHIA YUNG HO MACHINE INDUSTRY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf YHMCO TACHIA YUNG HO MACHINE INDUSTRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

 6. OJSC "GOMELCHEMTORG"

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC "GOMELCHEMTORG", is een Groothandelaar, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvloeistof. Het is gevestigd in Gomel, Wit Rusland.

 7. TIEMME RACCORDERIE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TIEMME RACCORDERIE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisverbindingen - non-ferro, Buisverbindingen - non-ferro, Kogelkleppen, en hydraulische aansluitingen. Het is gevestigd in Castegnato, Italië.

 8. UKRSPECARMATURA

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRSPECARMATURA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren loodgieterswerk, en artikelen voor hydraulica. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 9. CONFORM STAINLESS STEEL TUBE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CONFORM STAINLESS STEEL TUBE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren pijpen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Jia Xing, China.

 10. VIRGILIO CENA & FIGLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VIRGILIO CENA & FIGLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisverbindingen - non-ferro, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Buisverbindingen - non-ferro, en Fittings van plastic voor buizen en slangen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buisverbindingen - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

3.707 Bedrijven