• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cafés en bars - machines en materialen

Resultaten voor

Cafés en bars - machines en materialen - Import export

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D. UND E. GÜNTHER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Bergkirchen, Duitsland.

 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Wiener Neudorf / Wien, Oostenrijk.

 3. SANTOS PALACE

  België

  De Compagnie Brésilienne bestaat uit twee afdelingen, waarvan één voor het branden van koffie. SANTOS PALACE is een beroemde Brusselse koffie, die bijdraagt aan het milieubehoud en aan de lokale economie! Santos Palace wordt naar verschillende landen in de wereld geëxporteerd. Als u partner wenst te worden en met ons wilt samenwerken vanuit uw land, kunt u contact opnemen met onze exportafdeling. U bent nog geen klant en uw koffiemachine heeft een storing, geen probleem, u kunt beroep doen op onze servicedienst, die binnen een halve dag tijd een oplossing voor u zal vinden. Reparaties van alle merken. Verkoop van koffiemachines voor de horecasector, hotelwezen, restaurants overal in België. Leverancier van vaatwasmachines en ijsblokjesmachines.

 4. BUBBEL LOUNGE

  Nederland

  Waterpijp café in Amsterdam Deel een gezellig moment met je vrienden rond een shisha, zorgvuldig voorbereid door onze specialist. Het door ons gebruikte tabak is van de hoogste kwaliteit met een authentieke smaak. De shisha lounge biedt een uitgebreide selectie van exotische smaken en een levendige en toch ontspannen sfeer. Wij zijn één van het beste waterpijp café in Amsterdam. Een goede setting om met je vrienden te hangen in onze Shisha Lounge in Amsterdam Onze gastvrije sfeer en heerlijke shisha-opties creëren de perfecte setting voor een groep vrienden. Of je nu een weekend in Amsterdam plant met je vrienden of hier woont en de juiste plek nodig hebt om gezellig en rustig met je vrienden te zitten, de Bubbel-Lounge is de place to be. Geniet van onze lage prijzen in het mooie Amsterdam. Veel verschillende smaken Bij de Bubbel-Lounge hebben wij een breed assortiment met verschillende smaken voor de shisha. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van dit assortiment zodat ook de terugkomende klanten weer iets nieuws kunnen proberen. Heb je niet veel ervaring met shisha roken? Dat is geen probleem, geef dit aan bij de expert achter de balie en hij zal je alles vertellen wat je moet weten!

 5. CAFESPELEN MARCEL

  België

  Caféspelen Marcel BVBA is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische automaten-branche. Exploitatie, verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande automaten gekoppeld aan een snelle betrouwbare service. Onze technische dienst staat 7 dagen op 7 voor u paraat met ervaren geschoolde vakmensen en is continu telefonisch bereikbaar. Lees mee

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAFÉ-BILJART DE BOEKANIER

  Nederland

  "Gezellig oud bruin café in het centrum van Steenwijk. Kom met je vrienden voetbal kijken, biljarten, darten, kaarten of gewoon olderwets dom zeur’n onder het genot van een drankje. Tevens hebben wij regelmatig Live muziek! Ook geschikt voor (besloten) feestjes en partijen."

 2. COSTADORO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COSTADORO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie, biologische koffie, italiaanse koffie, en koffiebonen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. MATORECA

  België

  Het bedrijf MATORECA, is een Distributeur, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Cafés en bars - machines en materialen, Restaurants - machines en materialen, koelkasten, Grootkeukens - machines en materialen, Cafés en bars - machines en materialen, en Restaurants - machines en materialen. Het is gevestigd in Namur, België.

 4. YOUR COFFEE SRL

  Italië

  Het bedrijf YOUR COFFEE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren italiaanse espressokoffie, en gebrande koffie in bonen. Het is gevestigd in Isola Di Capo Rizzuto, Italië.

 5. BIEPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIEPI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Machines voor koffiecapsules, en Koffiezetmachines voor de horeca. Het is gevestigd in Castel Rozzone, Italië.

 1. MARESCAFÈ

  Italië

  Het bedrijf MARESCAFÈ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gebrande koffiebonen. Het is gevestigd in Marano Di Napoli, Italië.

 2. MEBLANT

  Polen

  Het bedrijf MEBLANT, is een Multi-Category, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Designmeubels, Meubelen - metalen, Cafés en bars - machines en materialen, Bureaustoelen, Designmeubels, Meubelen - metalen, Cafés en bars - machines en materialen, en Bureaustoelen. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 1. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Turkije

  Het bedrijf BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cafés en bars - machines en materialen, Braadovens, professioneel, Cafés en bars - machines en materialen, Braadovens, professioneel, friteuses voor grootkeukens, en machines en uitrustingen voor hotels, restauratie en openbare gebouwen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Italië

  Het bedrijf BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Greve In Chianti, Italië.

 3. RESTOMAX

  België

  Het bedrijf RESTOMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasregisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cafés en bars - machines en materialen, papierrollen voor kasregisters, rollen en patronen voor kasregisters, artikelen voor restaurant, en Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAFFITALY SYSTEM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Koffiezetapparaten - huishoudelijk, Koffiezetmachines voor de horeca, Koffiezetapparaten - huishoudelijk, espressokoffie in capsules, en koffie en thee. Het is gevestigd in Gaggio Montano, Italië.

 5. HUGGAMAG

  Griekenland

  Het bedrijf HUGGAMAG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie groothandel, en zonnebloemolien. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 6. ANTOINE BELGIUM

  België

  Het bedrijf ANTOINE BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cafés en bars - machines en materialen, installaties voor tapbier, machines voor het conditioneren van ijs, Cafés en bars - machines en materialen, en software voor bars-restaurants-openbare ruimtes. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. ATELIERS PH. BUCKENS

  België

  Het bedrijf ATELIERS PH. BUCKENS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Horeca - machines en materialen, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Horeca - machines en materialen, bekleding van divans, vernieuwing van divans, fauteuils en stoelen, en Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is gevestigd in Montignies-Sur-Sambre, België.

 8. HACCP-KÜCHENPLANUNG

  Duitsland

  Het bedrijf HACCP-KÜCHENPLANUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Brake, Duitsland.

 1. DE AMICIS CAFFE'

  Italië

  Het bedrijf DE AMICIS CAFFE', is een Detailhandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlaging van de waterhoudende aardlagen voor sanering. Het is gevestigd in Trani, Italië.

 2. BELLCAFFÈ

  Italië

  Het bedrijf BELLCAFFÈ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 3. NEXTS SRL

  Italië

  Het bedrijf NEXTS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Kroonkurken, doppen voor verpakking, Koffie en thee, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Cernusco Sul Naviglio, Italië.

 4. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAMURI INDUSTRIES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Drankautomaten, Koffiezetmachines voor de horeca, Drankautomaten, machines voor chocolademelk, en au bain marie machines. Het is gevestigd in Reggiolo, Italië.

 5. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Spanje

  Het bedrijf CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 6. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Frankrijk

  Het bedrijf DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren basisbereidingen voedsel voor gletsjers. Het is gevestigd in Arles, Frankrijk.

 7. MIOLA CAFFÈ

  Zwitserland

  Het bedrijf MIOLA CAFFÈ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Horeca - machines en materialen, prestigieuze koffie voor bars, italiaanse espressokoffie, en Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Ecublens, Zwitserland.

 8. FARMABIOMED SRL

  Roemenië

  Het bedrijf FARMABIOMED SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, Levensmiddelen - import-export, Dieet- en biologische voeding, Cafés en bars - machines en materialen, Kruidenthee, Levensmiddelen - import-export, Dieet- en biologische voeding, en Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Flamanzi, Roemenië.

 9. NUOVA RICAMBI SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVA RICAMBI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor espressokoffieapparaten, en ACCESSOIRES voor bar. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 10. CAFES SOUBIRA

  Frankrijk

  Het bedrijf CAFES SOUBIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cafés en bars - machines en materialen, koffiebranderij, koffie groothandel, gebrande koffie en dergelijke groothandel, en Cafés en bars - machines en materialen. Het is gevestigd in Floirac, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis