• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cafés en bars - machines en materialen

Resultaten voor

Cafés en bars - machines en materialen - Import export

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. SANTOS PALACE

  België

  De Compagnie Brésilienne bestaat uit twee afdelingen, waarvan één voor het branden van koffie. SANTOS PALACE is een beroemde Brusselse koffie, die bijdraagt aan het milieubehoud en aan de lokale economie! Santos Palace wordt naar verschillende landen in de wereld geëxporteerd. Als u partner wenst te worden en met ons wilt samenwerken vanuit uw land, kunt u contact opnemen met onze exportafdeling. U bent nog geen klant en uw koffiemachine heeft een storing, geen probleem, u kunt beroep doen op onze servicedienst, die binnen een halve dag tijd een oplossing voor u zal vinden. Reparaties van alle merken. Verkoop van koffiemachines voor de horecasector, hotelwezen, restaurants overal in België. Leverancier van vaatwasmachines en ijsblokjesmachines.

 4. BUBBEL LOUNGE

  Nederland

  Waterpijp café in Amsterdam Deel een gezellig moment met je vrienden rond een shisha, zorgvuldig voorbereid door onze specialist. Het door ons gebruikte tabak is van de hoogste kwaliteit met een authentieke smaak. De shisha lounge biedt een uitgebreide selectie van exotische smaken en een levendige en toch ontspannen sfeer. Wij zijn één van het beste waterpijp café in Amsterdam. Een goede setting om met je vrienden te hangen in onze Shisha Lounge in Amsterdam Onze gastvrije sfeer en heerlijke shisha-opties creëren de perfecte setting voor een groep vrienden. Of je nu een weekend in Amsterdam plant met je vrienden of hier woont en de juiste plek nodig hebt om gezellig en rustig met je vrienden te zitten, de Bubbel-Lounge is de place to be. Geniet van onze lage prijzen in het mooie Amsterdam. Veel verschillende smaken Bij de Bubbel-Lounge hebben wij een breed assortiment met verschillende smaken voor de shisha. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van dit assortiment zodat ook de terugkomende klanten weer iets nieuws kunnen proberen. Heb je niet veel ervaring met shisha roken? Dat is geen probleem, geef dit aan bij de expert achter de balie en hij zal je alles vertellen wat je moet weten!

 5. CAFÉ-BILJART DE BOEKANIER

  Nederland

  "Gezellig oud bruin café in het centrum van Steenwijk. Kom met je vrienden voetbal kijken, biljarten, darten, kaarten of gewoon olderwets dom zeur’n onder het genot van een drankje. Tevens hebben wij regelmatig Live muziek! Ook geschikt voor (besloten) feestjes en partijen."

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSTADORO S.P.A.

  Italië

 2. MATORECA

  België

 3. TESWIC TECHNOLOGIES

  Duitsland

 4. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italië

 5. HUGGAMAG

  Griekenland

 1. DE AMICIS CAFFE'

  Italië

 2. RESTOMAX

  België

 3. NUOVA RICAMBI SRL

  Italië

 4. MIOLA CAFFÈ

  Zwitserland

 5. MEBLANT

  Polen

 6. LA RUTA DE KALDI

  Spanje

 7. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. RESTOCONCEPT

  Frankrijk

 9. MARESCAFÈ

  Italië

 10. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Italië

 1. HACCP-KÜCHENPLANUNG

  Duitsland

 2. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Italië

 3. BIEPI S.R.L.

  Italië

 4. DIERRE SERVICE

  Italië

 5. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Frankrijk

 6. NEXTS SRL

  Italië

 7. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Spanje

 8. CAFES SOUBIRA

  Frankrijk

 9. FARMABIOMED SRL

  Roemenië

 10. ATELIERS PH. BUCKENS

  België