• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dakbedekkingsmaterialen

Resultaten voor

Dakbedekkingsmaterialen - Import export

 1. IZOPLAST HITECH PANEL PLASTIK DIS TIC. SAN. AS.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Izoplast Hitech Panel Corporation, de toonaangevende fabrikant van ASA PVC Dakpanelen en daksystemen gevestigd in Turkije. Met ons vermaarde merk, IZODACH, zijn wij gespecialiseerd in het maken van polymeer dakpanelen op maat en daksystemen voor hoogwaardige prestaties in diverse omstandigheden. Onze IZODACH polymeer dakpanelen weerspiegelen onze expertise op het gebied van geavanceerde hoge dichtheid isolatie en hebben een robuuste 4-lagige structuur, met uitmuntende fysische eigenschappen van -40°C tot +90°C. Deze panelen op basis van ASA polymeer, met een uitzonderlijke hitte- en UV-bestendigheid, bieden extra bescherming bij extreme weersomstandigheden. Door gebruik te maken van de co-extrusie technologie zijn de IZODACH platen geluidsisolerend, waterafstotend, impactbestendig en van de klasse UL94. Onze dakoplossingen, ideaal voor diverse omgevingen, omvatten lichtgewicht PVC dakpannen die 10 maal lichter zijn dan traditionele opties, en uitblinken in milieuvriendelijkheid dankzij een 100% recyclebaar ontwerp. Ontdek een reeks modellen en kleuren toegesneden op diverse daktoepassingen. Ons uitgebreide aanbod omvat accessoires, randen, schroeven en IZOCLAMP beugels voor een naadloze montage van zonnepanelen. Kies IZODACH als uw betrouwbare partner voor moderne, flexibele en milieubewuste daksystemen.

 2. STANDART ALUMINIUM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium is een innovatief en technologisch georiënteerd bedrijf dat uitblinkt in de productie van hoogwaardige aluminium profielen en de levering van complete systeemoplossingen, waaronder montagesystemen en ontwerpen op maat voor zonnesystemen. Onze geavanceerde faciliteit heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter en heeft alles in huis om op efficiënte en nauwgezette wijze aan al uw behoeften te voldoen. Onze productiefaciliteit is uitgerust met baanbrekende technologieën en biedt uiteenlopende diensten, zoals: • Extrusie • Elektrostatische poedercoating • Geanodiseerde afwerking • Mechanische bewerking Standart Aluminium is enorm trots op zijn klantgerichte aanpak. Omdat we ons continu willen verbeteren, zijn we een van de marktleiders geworden. Bij alles wat we doen, streven we altijd naar uitmuntendheid. We vinden het heel belangrijk om op basis van respect en eerlijkheid een langdurige relatie met onze partners, klanten en medewerkers op te bouwen. Onze niet-aflatende inzet voor integriteit creëert een omgeving van vertrouwen en betrouwbaarheid, waardoor we een trouwe partner zijn voor uw projecten. Om een snelle, hoogwaardige en zorgvuldige dienstverlening te kunnen garanderen, werken we samen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun buitengewone materiaalkwaliteit en naleving van de internationale normen. Door deze samenwerking kunnen we betrouwbare en optimale oplossingen bieden. Of u nu aluminium profielen op maat of specialistische bewerkingsdiensten wilt, Standart Aluminium staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 4. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een traditionele fabrikant, gecertificeerd volgens ISO 9001, met de meest moderne productietechnologie en innovatieve producten. Onze drie kerndivisies badge-assortimenten, bevestigingssystemen, gestanste onderdelen, vormen de solide basis voor ons wereldwijde succes. Innovatie, creativiteit en kwaliteit kenmerken de producten van WUS. Onze veiligheidsdakhaken, metalen dakpanelen, gootsteunen, regenpijpklemmen, speciale oplossingen en sneeuwbeschermingssystemen evenals pijpklemmen, sprinklerklemmen, montagebeugels, montageprofielen en de bijbehorende accessoires zijn wereldwijd bekend. Op het gebied van gestanste / gebogen onderdelen ontwikkelen en produceren wij nieuwe en vraaggerichte producten samen met onze klanten. Onze interne afdelingen, ontwikkeling, ontwerp, tooling en productie werken hand in hand. Net als onze dakbedekking en sanitaire producten, verlaten onze gestempelde / gebogen delen ons huis met de juiste oppervlakteafwerking.

 5. MAGNIPLAST SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGNIPLAST SPA, is een Distributeur, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dakbedekkingen voor de bouwindustrie, transparante dakbedekkingen, borden, en doorschijnende plaat. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verjaging van duiven. Het is gevestigd in Herzberg, Duitsland.

 2. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

 3. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 4. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

  Nederland

  S&V Benelux is een online groothandel van kunststof platen en materialen (polycarbonaat, acrylglas, golfplaten, PVC, HPL, trespa, Dibond, alu panelen, Forex, aluminium profielen, kanaalplaten) gespecialiseerd in dak en wand. We richten ons zowel op B2B als ook B2C in de Benelux daar we over onze eigen logistieke oplossingen beschikken. Kosteloos op maat snijden is bij ons géén probleem en met een breed aanbod aan betaalmogelijkheden kunt u ook achteraf betalen. Heeft u advies nodig bij de oplossing waar u op zoek naar bent? Neem dan kosteloos contact op met onze vak experts. S&V bouw en kunststof materialen BV Kievitweg 4D 4791RW Klundert +31 10 307 28 19 contact@kunststofplatendepot.nl www.kunststofplatendepot.nl

 5. PLASTOFORM GMBH

  Duitsland

  Oplossingen voor ambacht, bouw en industrie. De Plastoform GmbH is een specialist voor de distributie in Europa van structurele accessoires, evenals kliktegelsystemen op verschillende gebieden.In 1998 richtte Peter Halm de Plastoform GmbH op. Het familiebedrijf in het Noordelijke Zwarte Woud werd vervolgens overgenomen door Biagio en Anja Tinghino en hun twee zonen in 2017. Alles begon met de verkoop in Europa van bouwaccessoires en de productie van spuitgietonderdelen. Nu completeren de kliktegelsystemen florco® in tuin- en landschapsarchitectuur en Performance Floor op het gebied van auto-, motorsport- en handelsbeurzen ons assortiment.

 1. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 2. HEYLEN TRADING

  België

  EEN WERELD VAN INSPIRATIE VOOR GEVEL EN DAK ! Met de gevelstenen van Heylen Ceramics bent u zeker dat u kiest voor hoogwaardige ruwbouwmaterialen, door ons team eigenhandig geselecteerd bij fabrikanten over heel Europa. Met een aanbod dat de meest uiteenlopende stijlen aankan, vindt u bij Heylen altijd de gevelsteen of dakpan waarnaar u op zoek bent om uw project te realiseren. Ons motto: bouwen is keuzes maken, maar geen compromissen sluiten. Door de charme van natuurlijke materialen te combineren met de modernste productietechnieken, staan onze producten garant voor duurzaamheid, esthetiek en wooncomfort.

 1. HUBO BELGIE

  België

  Hubo is een 100% Belgische organisatie met 139 winkels verspreid over heel het land. Hubo bekleedt een stevige tweede plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan onze innoverende aanpak en onze pioniersrol. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Ons winkelaanbod telt immers zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 2.000 tot meer dan 3.000m². Hubo heeft een gevarieerd publiek van particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn. Onze klanten genieten van onze frequente folderaanbiedingen en kunnen met hun Bonus Kaart bovendien nog gebruik maken van tal van andere voordelen. De bereikbaarheid is ideaal: Hubo's liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver.

 2. AABO TRADING ALMERE

  Nederland

  De meest complete groothandel in dakmaterialen. Of het nu gaat om dakbedekkingsmaterialen, bevestigingsmiddelen, duurzame- en energiecreërende dak-oplossingen, gereedschappen, dakveiligheid of hoogwaardig zetwerk uit eigen zetterijen: wij hebben de dakmaterialen én de kennis in eigen huis en eigen beheer. Onze filosofie is om voor onze klanten de ultieme dakenpartner te zijn die álles voor het dak heeft en álles voor het dak geeft… Het meest complete assortiment Of het nu gaat om dakmaterialen, isolatiematerialen, bevestigers, afvoersystemen, groendaken, shingles en leien, dakgereedschappen, werkkleding of zonnepanelen… Zetwerk op maat uit 15 eigen zetterijen Wij zetten zink, Plastisol, koper en Kleurgecoat staalplaat (PVDF) op maat, direct na bestelling vanuit 15 industriële zetterijen verspreid door Nederland. Altijd een vestiging in de buurt Met 19 vestigingen verspreid door heel Nederland is er altijd een Aabo in de buurt waar u terecht kunt voor uw dakmaterialen of van waaruit wij snel kunnen leveren! Vergaande service en ondersteuning Calculatie en werkopstarten, productdemonstraties op locatie van onze promobussen, scholing in ons eigen opleidingscentrum… Wij gaan veel verder dan alleen het verkopen van dakmaterialen.

 3. DAKDOMEIN B.V.

  Nederland

  De ‘liefde’ voor het hellende dak bestaat inmiddels alweer ruim 20 jaar. In de beginjaren hebben we het wel en wee van de prefab dakelementen leren kennen en begrijpen. Dakpannen zijn niet los te zien van prefab dakelementen en kunnen eigenlijk ook in één adem genoemd worden. De diversiteit van de dakpannen maakt het wellicht nog wel het mooist. Ieder pannendak is anders en ieder pannendak heeft zijn eigen aandacht nodig om tot een goed resultaat te komen! Sinds een jaar of 5 hebben wij Dakdomein.nl opgericht en proberen wij middels deze website particulieren maar zeker ook de zakelijke markt te beleveren van alle benodigde materialen die nodig zijn voor het hellende dak. Tevreden klanten maken alles zoveel mooier! Wij hebben dan ook als slogan: Het gaat ons niet om de eerste keer zaken doen, de tweede keer is veel belangrijker! Waarbij wij doelen op het feit dat een tevreden klant ten allen tijde terug zal komen als dit nodig is! Op zoek naar hulp bij het vinden van de juiste producten? Aarzel alstublieft niet en neem contact met ons op! Namens Dakdomein.nl danken wij u voor uw komst en wensen wij u veel webshop plezier! !

 4. HMG BENELUX

  Duitsland

  HMG Benelux is levercier van dakplaten en gevelplaten in de vorm van dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten van staal en aluminium, vezelcement golfplaten, lichtdoorlatende golfplaten en kanaalplaten van polyester, PVC, polycarbonaat en acrylaat, EPDM dakbedekking, dakshingels, dakgroten, lichtstraten en lichtnokken, terrasoverkappingen en carports, blokhutten en paviljoens. HMG Benelux is importeur voor Weckman Steel profielplaten, Korrugal aluminium profielplaten, VLF kunststoffen en Plastmo dakgoten. Verder zijn wij erkend leverancier van Cembrit golfplaten, Tytane EPDM dakbedekking, Stabipol polyester golfplaten, Stabilight polycarbonaat lichtstraten, Guttanit bitumen golfplaten, Shinglas dakshingels. Ons wekelijks levergebied is Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Meer informatie vindt u op onze website.

 5. BOUWCENTER FRANS VLAEMINCK

  België

  Onze klanten zijn voornamelijk mensen die verbouwen, renoveren of hun nieuwbouw aan het inrichten zijn. Die klanten kunnen in onze ruime toonzalen hun materialen komen kiezen voor hun renovatie of nieuwbouw. Indien deze potentiële klanten graag alles zelf inrichten of plaatsen kunnen ze hun bestelling direct meenemen uit onze grote diverse voorraad. Voor grotere producten of grote hoeveelheden kunnen wij ook aan huis leveren met onze vrachtwagen. Indien de klanten geen tijd of kennis hebben om zelf te plaatsen kunnen wij onze plaatsingdienst aanbieden volledig onder eigen beheer. Onze logistieke medewerker zal voor U alles plannen en alle afpraken vastleggen met de plaatsers en leveringsdienst zodat alles vlot verloopt.

 6. APOK

  België

  APOK is met 29 filialen marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwen wij aan een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Apok staat in de sector bekend om zijn ruime voorraden, zijn zeer klantgerichte service en zijn efficiënt logistiek netwerk. Wij bieden de dakwerker een totaalpakket van producten en diensten aan. Met een team van 250 enthousiaste en gedreven medewerkers blijft Apok bouwen aan een continue groei.

 7. ECCO PRODUCTS

  België

  ECCO doet een constante analyse van de markt en gaat steeds verder in het ontwikkelen van intelligente producten. Voor de verdeling van onze producten doen we een beroep op een selectief netwerk van dealers en importateurs die onze producten over gans Europa op de markt brengen. ECCOGravel DE STERKE GRINDPLAAT Gedaan met opwaaiend stof, spoorvorming, terugkerende putten en moddervorming. De grindplaten van ECCOgravel® bufferen het water tijdens regenbuien en voorkomen dat het grind van uw oprit, terras, wandel- of tuinpad gaat verschuiven. ECCOfence DECORATIEVE SCHANSKORVEN ECCO ontwikkelde de ECCOfence® als hét uitgelezen alternatief voor klassieke tuinafsluitingen. ECCOsedum GA UIT UW DAK MET ONS KANT-EN-KLAAR GROENDAKSYSTEEM ECCO ontwierp de voorbezaaide tegels van ECCOsedum® met oog op een optimaal gebruiksgemak. Atmos WERP NIEUW LICHT OP UW TUIN ECCO stelt u ECCOlighting voor, een nieuwe lijn van decoratieve verlichtingsoplossingen.

 8. GUYPLA

  België

  Guypla in Kortenaken, uw partner voor dakplaten, geïsoleerde platen, ecopanelen en dak- en wandplaten in Vlaams-Brabant Werken uitvoeren aan uw woning, garage, bijbouw, loods, ... in Vlaams-Brabant en zeker zijn van een optimale afwerking en isolatiegraad? Ontdek dan de dakplaten, wandplaten, geïsoleerde platen, sandwichpanelen en eco-panelen van Guypla in Kortenaken. U vindt bij ons ook profielplaten van eerste én tweede keuze. U beslist: gaat u voor optimale kwaliteit of laat u zich leiden door uw budget. Bij Guypla vindt u materiaal dat het best bij uw project past. Ons assortiment is verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Zoekt u goten, afwerkingsprofielen, bevestigingen en toebehoren? Aarzel ook dan niet om ons te contacteren. Kom zelf kijken in onze uitgebreide stock en ga naar huis met het beste materiaal, tegen de scherpste prijzen.

 1. ACTIONDAK

  Nederland

  Met trots presenteren wij u ActionDak, dé online groothandel voor de dakspecialist! Bij ons bestelt u eenvoudig en snel de meest gangbare dakmaterialen via onze webshop. En omdat we samenwerken met landelijke transporteurs leveren wij uw bestelling overal in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor dakbedekking, bevestigingsmaterialen, hemelwaterafvoeren, isolatie, dakontluchtingen, dakrandafwerking en veiligheid Bezoek ActionDak en maak kennis met ons assortiment en aantrekkelijke staffelkortingen.

 2. NDS

  België

  Restauratie van monumenten (erfgoed, e.d.) en dakbedekking met natuurleien zijn onze specialiteit. Hoge officiële erkenningen getuigen van het vakmanschap en de kennis die we over de jaren hebben opgebouwd. Wij opteren om opdrachten hoofdzakelijk in eigen beheer en met onze vaste (intern opgeleide) medewerkers uit te voeren. Zo bundelen wij krachten die er voor zorgen dat wij met een grote onafhankelijkheid uw opdracht kunnen uitvoeren. Door de diversiteit van kennis en de inzet van eigen medewerkers voorzien van een brede uitrusting, slagen wij er in complexe opdrachten uit te voeren. Onze waarden kennis, fierheid en respect zorgen voor kwaliteitsgaranties die onze opdrachtgevers weten te waarderen.

 3. SOPREMA

  België

  Soprema is een van de belangrijke leiders op de belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Ter ondersteuning van de hoofdactiviteit waterdichting van gebouwen, heeft Soprema ook de belgische onderneming Sibli Andenne, onder haar verantwoordelijkheid. Dit bedrijf zorgt niet enkel voor de distributie maar produceert en verhandelt ook een gamma mineraal isolatiemateriaal, op basis van perliet en vermiculiet. Sinds oktober 2011 tot slot, heeft ook IBIC uit Aartselaar zich bij Soprema NV gevoegd. Deze samenwerking maakt het voor beide ondernemingen mogelijk om een technische en commerciële synergie te genereren ten voordele van alle spelers op de markt : dakdekkers, voorschrijvers, en eigenaars van gebouwen. Dit alles dankzij een origineel en globaal concept voor gevegetaliseerde waterdichting van platte daken en ondergrondse werken.

 4. COTTOSENESE SPA

  Italië

  De firma Cottonese spa voert haar activiteit uit in de sector van bakstenen en bekleding. Sinds het begin is haar objectief om duurzame en betrouwbare producten te leveren, zonder echter het esthetische aspect te negeren. De firma biedt verouderde dakpannen, vloeren, daken met microventilatie, bevestigingen voor ventilatie, muren van siena bakstenen, handgemaakte bakstenen, vloertegels van terracotta, vloerplaten, prefab vloeren, terracotta dakpannen, traptreden van terracotta en baksteen, honingraatvormige blokken.

 5. I.R.S-BTECH

  België

  IRS-Btech promoot en verkoop van speciale constructie van de grootste spelers op de Europese markt, diverse binnen-en buitenlandse fabrikanten om professionals Groothandel in België, Nederland en Frankrijk. Gelegen in het hart van België, IRS-Btech heeft een breed scala aan producten en materialen van gebouwen blinken in technologische kwaliteit en duurzaamheid van het milieu. Gelegenheid om te kopen in kleine hoeveelheden. IRS-Btech biedt materiaal voor wanden en plafonds, onderdakmaterialen, dakmaterialen, koepels, metaalwaren, bouwspecialiteiten, gevelbekleding en PVC en Anrin.

 6. BERNARDI COPERTURE SRL

  Italië

  De firma BERNARDI COPERTURE SRL heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in de sector van de civiele en industriële bouw, voornamelijk in zinkwerk, dakbedekking, de verwijdering en vernietiging van asbest. Het bedrijf werd dertig jaren geleden opgericht als zelfstandige onderneming (Bernardi Agostino) en sinds die tijd heeft de technische en operationele structuur zich constant ontwikkeld. Het administratieve hoofdkantoor is gevestigd in Ivrea, via Aosta n. 3, en de operationele hoofdvestiging bevindt zich in Pavona, stradale Torino 30.

 7. MARTENS - ROBBEN

  België

  Martens-Robben is een handel in bouwmaterialen, met als specialisatie de aanleg van opritten en terrassen. Met een ervaring van meer dan veertig jaar is het bedrijf alom bekend in de wereld van de bouw. Naast kwaliteit legt het bedrijf de klemtoon vooral op een uitmuntende service. Het ervaren personeel van Martens - Robben zorgt ervoor dat alle bouwers en verbouwers steeds advies op maat krijgen. Het aanleggen van terrassen en inritten is een ander paradepaardje van de firma uit Stevoort. Hiervoor heeft Martens - Robben een eigen, ervaren team in huis. Enkele voorbeelden worden al gepresenteerd voor de bedrijfsgebouwen. Maar er is veel meer mogelijk. Een idee wordt gegeven op de bladzijde over de klinkerwerken. Kom zeker zelf langs om UW project te bespreken. Een prijsofferte is gratis en verplicht tot niets.

 8. ISOTEC BENELUX

  België

  Isolatie oplossingen op maat ! Isotec XL: Hellende daken met dakpannen ISOTEC XL is een sarking daksysteem dat alle klassieke dakopbouwfasen vervangt, namelijk de thermische isolatie, het dampscherm, het onderdak, de tengel- en panlatten. Opbouwen en isoleren in één beweging. Isotec Linea: Daken en gevels met zink & koper ISOTEC LINEA is een uniek isolatiepaneel waarmee snel en efficiënt hellende daken en gevels geïsoleerd worden met metalen bekleding. Het heeft drie functies: thermische isolatie, verdeelplaat en bebording. Isotec Elypan: Hellende daken met leien en tegelpannen ISOTEC ELYPAN is een klassiek sarkingsysteem, waarmee hellende daken ononderbroken geïsoleerd kunnen worden. De panelen kunnen eveneens onderdaks tegen de kepers aangebracht worden.

 9. DORKEN BENELUX

  België

  Uitstekende producten, eerste klasse know-how en excellente service: met dit omvangrijk pakket heeft Dörken GmbH & Co. KG zich in een voorname marktpositie in Europa kunnen stellen. Onder de merknaam DELTA® worden sinds meer dan 40 jaar kwalitatieve hoogwaardige producten vervaardigd, die steeds een maximum aan zekerheid, betrouwbaarheid en energiebesparing bieden. Daarachter staat een internationaal onderneming met een team van zeer gemotiveerde mensen. Dörken GmbH & Co. KG is een zelfstandige dochtervennootschap van Ewald Dörken AG en stelt ongeveer 600 medewerkers te werk.

 10. KINGSPAN

  België

  Kingspan is wereldleider op het gebied van ontwerp en fabricage van geïsoleerde dak- en gevelsystemen van hoge kwaliteit en met een hoge mate van brandveiligheid. Vloeren, constructieve systemen, systemen voor gecontroleerde milieu's alsmedevalbeveiligingssystemen zijn mede deel van ons uitgebreide assortiment. Onze producten stellen architecten, aannemers en ontwikkelaars in staat om hedendaagse, constructieve uitdagingen het hoofd te bieden en functionele, duurzame gebouwen te ontwerpen die esthetisch van hoge kwaliteit zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energie. Wat betreft verschillende milieulabels verbeterd de gebouwscore wanneer men de producten van Kingspan opneemt in het bestek; de kern van ons assortiment heeft dan ook een BRE A+ rating in de BRE Green Guide to Specification. Als fabrikant gaan wij verder dan het leveren van een groot assortiment met marktleidende producten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Dakbedekkingsmaterialen - Import export

Aantal resultaten

2.363 Bedrijven