• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dakbedekkingsmaterialen

Resultaten voor

Dakbedekkingsmaterialen - Import export

 1. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een traditionele fabrikant, gecertificeerd volgens ISO 9001, met de meest moderne productietechnologie en innovatieve producten. Onze drie kerndivisies badge-assortimenten, bevestigingssystemen, gestanste onderdelen, vormen de solide basis voor ons wereldwijde succes. Innovatie, creativiteit en kwaliteit kenmerken de producten van WUS. Onze veiligheidsdakhaken, metalen dakpanelen, gootsteunen, regenpijpklemmen, speciale oplossingen en sneeuwbeschermingssystemen evenals pijpklemmen, sprinklerklemmen, montagebeugels, montageprofielen en de bijbehorende accessoires zijn wereldwijd bekend. Op het gebied van gestanste / gebogen onderdelen ontwikkelen en produceren wij nieuwe en vraaggerichte producten samen met onze klanten. Onze interne afdelingen, ontwikkeling, ontwerp, tooling en productie werken hand in hand. Net als onze dakbedekking en sanitaire producten, verlaten onze gestempelde / gebogen delen ons huis met de juiste oppervlakteafwerking.

 2. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 3. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Duitsland

 4. MAGNIPLAST SPA

  Italië

 5. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

  Alle producten voor "dakbedekkingsmaterialen"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Alle producten voor "dakbedekkingsmaterialen"

 2. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

  Nederland

  S&V Benelux is een online groothandel van kunststof platen en materialen (polycarbonaat, acrylglas, golfplaten, PVC, HPL, trespa, Dibond, alu panelen, Forex, aluminium profielen, kanaalplaten) gespecialiseerd in dak en wand. We richten ons zowel op B2B als ook B2C in de Benelux daar we over onze eigen logistieke oplossingen beschikken. Kosteloos op maat snijden is bij ons géén probleem en met een breed aanbod aan betaalmogelijkheden kunt u ook achteraf betalen. Heeft u advies nodig bij de oplossing waar u op zoek naar bent? Neem dan kosteloos contact op met onze vak experts. S&V bouw en kunststof materialen BV Kievitweg 4D 4791RW Klundert +31 10 307 28 19 contact@kunststofplatendepot.nl www.kunststofplatendepot.nl

  Alle producten voor "dakbedekkingsmaterialen"

 3. PLASTOFORM GMBH

  Duitsland

  Oplossingen voor ambacht, bouw en industrie. De Plastoform GmbH is een specialist voor de distributie in Europa van structurele accessoires, evenals kliktegelsystemen op verschillende gebieden.In 1998 richtte Peter Halm de Plastoform GmbH op. Het familiebedrijf in het Noordelijke Zwarte Woud werd vervolgens overgenomen door Biagio en Anja Tinghino en hun twee zonen in 2017. Alles begon met de verkoop in Europa van bouwaccessoires en de productie van spuitgietonderdelen. Nu completeren de kliktegelsystemen florco® in tuin- en landschapsarchitectuur en Performance Floor op het gebied van auto-, motorsport- en handelsbeurzen ons assortiment.

 4. DORKEN BENELUX

  België

  Uitstekende producten, eerste klasse know-how en excellente service: met dit omvangrijk pakket heeft Dörken GmbH & Co. KG zich in een voorname marktpositie in Europa kunnen stellen. Onder de merknaam DELTA® worden sinds meer dan 40 jaar kwalitatieve hoogwaardige producten vervaardigd, die steeds een maximum aan zekerheid, betrouwbaarheid en energiebesparing bieden. Daarachter staat een internationaal onderneming met een team van zeer gemotiveerde mensen. Dörken GmbH & Co. KG is een zelfstandige dochtervennootschap van Ewald Dörken AG en stelt ongeveer 600 medewerkers te werk.

 5. I.R.S-BTECH

  België

  IRS-Btech promoot en verkoop van speciale constructie van de grootste spelers op de Europese markt, diverse binnen-en buitenlandse fabrikanten om professionals Groothandel in België, Nederland en Frankrijk. Gelegen in het hart van België, IRS-Btech heeft een breed scala aan producten en materialen van gebouwen blinken in technologische kwaliteit en duurzaamheid van het milieu. Gelegenheid om te kopen in kleine hoeveelheden. IRS-Btech biedt materiaal voor wanden en plafonds, onderdakmaterialen, dakmaterialen, koepels, metaalwaren, bouwspecialiteiten, gevelbekleding en PVC en Anrin.

 1. AABO TRADING ALMERE

  Nederland

  De meest complete groothandel in dakmaterialen. Of het nu gaat om dakbedekkingsmaterialen, bevestigingsmiddelen, duurzame- en energiecreërende dak-oplossingen, gereedschappen, dakveiligheid of hoogwaardig zetwerk uit eigen zetterijen: wij hebben de dakmaterialen én de kennis in eigen huis en eigen beheer. Onze filosofie is om voor onze klanten de ultieme dakenpartner te zijn die álles voor het dak heeft en álles voor het dak geeft… Het meest complete assortiment Of het nu gaat om dakmaterialen, isolatiematerialen, bevestigers, afvoersystemen, groendaken, shingles en leien, dakgereedschappen, werkkleding of zonnepanelen… Zetwerk op maat uit 15 eigen zetterijen Wij zetten zink, Plastisol, koper en Kleurgecoat staalplaat (PVDF) op maat, direct na bestelling vanuit 15 industriële zetterijen verspreid door Nederland. Altijd een vestiging in de buurt Met 19 vestigingen verspreid door heel Nederland is er altijd een Aabo in de buurt waar u terecht kunt voor uw dakmaterialen of van waaruit wij snel kunnen leveren! Vergaande service en ondersteuning Calculatie en werkopstarten, productdemonstraties op locatie van onze promobussen, scholing in ons eigen opleidingscentrum… Wij gaan veel verder dan alleen het verkopen van dakmaterialen.

 2. ECCO PRODUCTS

  België

  ECCO doet een constante analyse van de markt en gaat steeds verder in het ontwikkelen van intelligente producten. Voor de verdeling van onze producten doen we een beroep op een selectief netwerk van dealers en importateurs die onze producten over gans Europa op de markt brengen. ECCOGravel DE STERKE GRINDPLAAT Gedaan met opwaaiend stof, spoorvorming, terugkerende putten en moddervorming. De grindplaten van ECCOgravel® bufferen het water tijdens regenbuien en voorkomen dat het grind van uw oprit, terras, wandel- of tuinpad gaat verschuiven. ECCOfence DECORATIEVE SCHANSKORVEN ECCO ontwikkelde de ECCOfence® als hét uitgelezen alternatief voor klassieke tuinafsluitingen. ECCOsedum GA UIT UW DAK MET ONS KANT-EN-KLAAR GROENDAKSYSTEEM ECCO ontwierp de voorbezaaide tegels van ECCOsedum® met oog op een optimaal gebruiksgemak. Atmos WERP NIEUW LICHT OP UW TUIN ECCO stelt u ECCOlighting voor, een nieuwe lijn van decoratieve verlichtingsoplossingen.

 1. HEYLEN TRADING

  België

  EEN WERELD VAN INSPIRATIE VOOR GEVEL EN DAK ! Met de gevelstenen van Heylen Ceramics bent u zeker dat u kiest voor hoogwaardige ruwbouwmaterialen, door ons team eigenhandig geselecteerd bij fabrikanten over heel Europa. Met een aanbod dat de meest uiteenlopende stijlen aankan, vindt u bij Heylen altijd de gevelsteen of dakpan waarnaar u op zoek bent om uw project te realiseren. Ons motto: bouwen is keuzes maken, maar geen compromissen sluiten. Door de charme van natuurlijke materialen te combineren met de modernste productietechnieken, staan onze producten garant voor duurzaamheid, esthetiek en wooncomfort.

 2. COTTOSENESE SPA

  Italië

  De firma Cottonese spa voert haar activiteit uit in de sector van bakstenen en bekleding. Sinds het begin is haar objectief om duurzame en betrouwbare producten te leveren, zonder echter het esthetische aspect te negeren. De firma biedt verouderde dakpannen, vloeren, daken met microventilatie, bevestigingen voor ventilatie, muren van siena bakstenen, handgemaakte bakstenen, vloertegels van terracotta, vloerplaten, prefab vloeren, terracotta dakpannen, traptreden van terracotta en baksteen, honingraatvormige blokken.

 3. DAKDOMEIN B.V.

  Nederland

  De ‘liefde’ voor het hellende dak bestaat inmiddels alweer ruim 20 jaar. In de beginjaren hebben we het wel en wee van de prefab dakelementen leren kennen en begrijpen. Dakpannen zijn niet los te zien van prefab dakelementen en kunnen eigenlijk ook in één adem genoemd worden. De diversiteit van de dakpannen maakt het wellicht nog wel het mooist. Ieder pannendak is anders en ieder pannendak heeft zijn eigen aandacht nodig om tot een goed resultaat te komen! Sinds een jaar of 5 hebben wij Dakdomein.nl opgericht en proberen wij middels deze website particulieren maar zeker ook de zakelijke markt te beleveren van alle benodigde materialen die nodig zijn voor het hellende dak. Tevreden klanten maken alles zoveel mooier! Wij hebben dan ook als slogan: Het gaat ons niet om de eerste keer zaken doen, de tweede keer is veel belangrijker! Waarbij wij doelen op het feit dat een tevreden klant ten allen tijde terug zal komen als dit nodig is! Op zoek naar hulp bij het vinden van de juiste producten? Aarzel alstublieft niet en neem contact met ons op! Namens Dakdomein.nl danken wij u voor uw komst en wensen wij u veel webshop plezier! !

 4. APOK

  België

  APOK is met 29 filialen marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwen wij aan een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Apok staat in de sector bekend om zijn ruime voorraden, zijn zeer klantgerichte service en zijn efficiënt logistiek netwerk. Wij bieden de dakwerker een totaalpakket van producten en diensten aan. Met een team van 250 enthousiaste en gedreven medewerkers blijft Apok bouwen aan een continue groei.

 5. GUYPLA

  België

  Guypla in Kortenaken, uw partner voor dakplaten, geïsoleerde platen, ecopanelen en dak- en wandplaten in Vlaams-Brabant Werken uitvoeren aan uw woning, garage, bijbouw, loods, ... in Vlaams-Brabant en zeker zijn van een optimale afwerking en isolatiegraad? Ontdek dan de dakplaten, wandplaten, geïsoleerde platen, sandwichpanelen en eco-panelen van Guypla in Kortenaken. U vindt bij ons ook profielplaten van eerste én tweede keuze. U beslist: gaat u voor optimale kwaliteit of laat u zich leiden door uw budget. Bij Guypla vindt u materiaal dat het best bij uw project past. Ons assortiment is verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Zoekt u goten, afwerkingsprofielen, bevestigingen en toebehoren? Aarzel ook dan niet om ons te contacteren. Kom zelf kijken in onze uitgebreide stock en ga naar huis met het beste materiaal, tegen de scherpste prijzen.

 6. BERNARDI COPERTURE SRL

  Italië

  De firma BERNARDI COPERTURE SRL heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in de sector van de civiele en industriële bouw, voornamelijk in zinkwerk, dakbedekking, de verwijdering en vernietiging van asbest. Het bedrijf werd dertig jaren geleden opgericht als zelfstandige onderneming (Bernardi Agostino) en sinds die tijd heeft de technische en operationele structuur zich constant ontwikkeld. Het administratieve hoofdkantoor is gevestigd in Ivrea, via Aosta n. 3, en de operationele hoofdvestiging bevindt zich in Pavona, stradale Torino 30.

 7. HMG BENELUX

  Nederland

  HMG Benelux is levercier van dakplaten en gevelplaten in de vorm van dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten van staal en aluminium, vezelcement golfplaten, lichtdoorlatende golfplaten en kanaalplaten van polyester, PVC, polycarbonaat en acrylaat, EPDM dakbedekking, dakshingels, dakgroten, lichtstraten en lichtnokken, terrasoverkappingen en carports, blokhutten en paviljoens. HMG Benelux is importeur voor Weckman Steel profielplaten, Korrugal aluminium profielplaten, VLF kunststoffen en Plastmo dakgoten. Verder zijn wij erkend leverancier van Cembrit golfplaten, Tytane EPDM dakbedekking, Stabipol polyester golfplaten, Stabilight polycarbonaat lichtstraten, Guttanit bitumen golfplaten, Shinglas dakshingels. Ons wekelijks levergebied is Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Meer informatie vindt u op onze website.

 8. SOPREMA

  België

  Soprema is een van de belangrijke leiders op de belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Ter ondersteuning van de hoofdactiviteit waterdichting van gebouwen, heeft Soprema ook de belgische onderneming Sibli Andenne, onder haar verantwoordelijkheid. Dit bedrijf zorgt niet enkel voor de distributie maar produceert en verhandelt ook een gamma mineraal isolatiemateriaal, op basis van perliet en vermiculiet. Sinds oktober 2011 tot slot, heeft ook IBIC uit Aartselaar zich bij Soprema NV gevoegd. Deze samenwerking maakt het voor beide ondernemingen mogelijk om een technische en commerciële synergie te genereren ten voordele van alle spelers op de markt : dakdekkers, voorschrijvers, en eigenaars van gebouwen. Dit alles dankzij een origineel en globaal concept voor gevegetaliseerde waterdichting van platte daken en ondergrondse werken.

 1. ISOTEC BENELUX

  België

  Isolatie oplossingen op maat ! Isotec XL: Hellende daken met dakpannen ISOTEC XL is een sarking daksysteem dat alle klassieke dakopbouwfasen vervangt, namelijk de thermische isolatie, het dampscherm, het onderdak, de tengel- en panlatten. Opbouwen en isoleren in één beweging. Isotec Linea: Daken en gevels met zink & koper ISOTEC LINEA is een uniek isolatiepaneel waarmee snel en efficiënt hellende daken en gevels geïsoleerd worden met metalen bekleding. Het heeft drie functies: thermische isolatie, verdeelplaat en bebording. Isotec Elypan: Hellende daken met leien en tegelpannen ISOTEC ELYPAN is een klassiek sarkingsysteem, waarmee hellende daken ononderbroken geïsoleerd kunnen worden. De panelen kunnen eveneens onderdaks tegen de kepers aangebracht worden.

 2. IMPERBEL

  België

  De Belgische onderneming Derbigum is gespecialiseerd in energiebesparende en –producerende dakbedekkingsmaterialen. Dakbedekking en waterdichting zijn altijd al het vakmanschap van DERBIGUM geweest. Deze expertise evolueert nu ook naar andere aspecten en delen van het gebouw. Via innovatieve producten kwamen nieuwe markten en technieken in de kijker. Derbigum biedt roofing solutions, realiseert groendaken, kunststof dakbedekkingen, maar biedt ook energy solutions en expertise. Daarnaast biedt Derbigum ook vloeibare producten (lijm, verf, vulproducten, …) en mastiek.

 3. C.D.L. PRODUCTS

  België

  C.D.L. Products is uw specialist in dakmaterialen en dichtingsproducten Verdeler Vosschemie U kan hier terecht voor roofing, dakplaten, profielplaten, koperen dakgoten, zinken goten, zink dakgoot . Ook zijn zij gespecialiseerd in Velux gordijn, Velux gordijnen, Velux dakvenster, veranda-daken, veranda overkapping en alu-profielen. Kom zeker een kijkje nemen in onze toonzaal!

 4. ISO-BOUW

  België

  ISO-BOUW… uw betrouwbare partner in maatwerk voor al uw daken en wanden. Wilt u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs… dan kiest u voor ISO-BOUW. Ons team staat garant voor de beste service. Dak en wand metaalplaten op maat, voor vakman en doe-het-zelver.

 5. HEENS & ZOON

  België

  Heens en Zoon levert alle mogelijke kwaliteitsbouwmaterialen, dakbedekkingen en isolatiematerialen. Bij ons vindt u alles voor de bouw, van ruwbouw tot afbouw, van baksteen tot vloersteen. Ook beton en chappe kan u via ons aan de beste voorwaarden bestellen. U noemt het en wij leveren het.

 6. PROFILIA SRL

  Italië

  Profilia ontwerpt, vervaardigt en commercialiseert droge bouwsystemen, installaties en componenten. De onderneming biedt daarbij ook zijn geïntegreerde adviesdiensten aan zowel particulieren als bedrijven en produceert vezels van hout, wol en steenwol, parket en vloeren, gipsplaten en gipsvezels, vensters voor dakruimtes, branddeuren en -wanden en passieve brandbeschermingen, akoestische panelen en warmte- en geluidsisolatie voor de bouw.

 7. GEBROEDERS DE RYCKE

  België

  Groep De Rycke streeft voortdurend om een ernstige, menselijke en betrouwbare partner te zijn die toonaangevend als regionale leverancier van bouwmaterialen, stortklaar beton en aanverwante producten en diensten.

 8. BO - MO - SNC

  Italië

  Sinds zijn oprichting is het bedrijf actief op het gebied van de verkoop en het vouwen van gelamineerde metalen onderdelen bestemd voor leidingbuizen voor de bouwsector, met permanente aandacht voor de ontwikkelingen van de techniek en nieuw toepasbare oplossingen in deze sector

 9. CONSTRUMAT

  België

  Construmat, of Construmat Roofing Systems (CRS) is gespecialiseerd in platte daken en hun waterdichtingsystemen. CRS verdeelt (exclusief) de bitumenbanen van Duitslands oudste fabrikant J.& Otto KREBBER. Naast bitumen heeft CRS met kunststof veel ervaring in huis en is gespecialiseerd in hoogpolymere dakmembranen in polyolefinen (thermisch lasbaar rubber zoals Sarnafil FPO en Flagon TPO). Daarnaast levert CRS ook PVC en EPDM dakmembranen en de Triflex vloeibare kunststof afdichtingssystemen.

 10. MONIER BELGIUM

  België

  Monier is de grootste dakpannenproducent ter wereld die alle onderdelen om tot een esthetisch en perfect weerbestendig hellend dak te komen zelf ontwikkelt en produceert.  Een ruim aanbod dakpannen en daksysteemcomponenten (onderdakfolies, verluchtingsdoorvoeren, loodvervangende dakaansluitingen, enz.) die perfect op elkaar zijn afgestemd waardoor de unieke daksysteemgarantie kan worden verleend.