• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • filters voor vloeistoffen

Resultaten voor

Filters voor vloeistoffen - Import export

 1. PFEFFER FILTERTECHNIK, INH. ULRICH PFEFFER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf, dat is opgericht in juni 1988, houdt zich, onder leiding van Ulrich Pfeffer, sindsdien bezig met de behandeling van water. Eerst in de landbouwsector en de aquacultuur, sinds 1999 ook steeds meer in de industriële sector. Met klantspecifieke oplossingen, die altijd worden voorafgegaan door een gedetailleerde applicatie- en probleemanalyse, worden individuele, klantgerichte en kostenefficiënte oplossingen ontwikkeld. Het belangrijkste doel is om optimaal in te spelen op de behoeften van onze klanten en hun wensen Netwerk - 25 jaar in de markt voor individuele probleemoplossingen vereist echter ook expertise en overzicht. Kunnen we zelf geen oplossing vinden, dan weten we meestal hoe we aan de wensen van de klant kunnen voldoen in samenwerking met ons netwerk van langdurige, deels internationale partners uit het vakgebied en onderzoek op het brede gebied van watertechnologie!

 2. LINKER-INDUSTRIE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Meet- en analysetechnologie is ons domein. Naast alle standaardversies zijn wij gespecialiseerd in complexe taken en speciale verzoeken. Omdat de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt, kunnen we snel en op het hoogste technische niveau reageren op uw behoeften. Onze test- en analysezeven zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen op onze testcomputer worden gecertificeerd. U ontwikkelt een nieuw product: Wij leveren uw zeef, uw machinedeel, uw meettoestel. Op aanvraag met certificaat. LINKER Industrie-Technik GmbH is al tientallen jaren de partner bij uitstek voor vele klanten. Onze betrouwbare naleving van deadlines en ons werk op het hoogste niveau worden gekenmerkt door flexibele oplossingen en onderscheiden ons als topleveranciers. Wij zijn een DIN ISO 9001/2008 gecertificeerd bedrijf.

 3. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 30 jaar aan ervaring in de filtering met persfilters, biedt Aquachem voor vele toepassingen een doeltreffende en optimale oplossing. Vanaf het jaar 2000 zijn wij intensief bezig geweest met de ontwikkeling van volautomatische filterpersen.Sinds 2011 mogen we onze AF-serie gestandaardiseerd noemen.Onze klanten ontvangen een volledig ontwikkelt en bedrijfszeker product, dat zich al talrijke malen in de industrie en afschrikkingstoepassingen bewezen heeft. Er kan gekozen worden uit 5 bouwafmetingen (plat formaat 470/630/800/1000 en 1200). In vergelijking met onze concurrenten op de markt zit het verschil in veel details en vooral in de definitie van volledig automatische werking.

 4. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Visie: Onze producten maken zowel innovatie als de uitbreiding van procesgrenzen op het gebied van life science, machinebouw en chemie mogelijk. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen pompen en systeemoplossingen voor het snel en nauwkeurig doseren en transporteren van vloeistofhoeveelheden in de microgolf- tot mililitersector. Microtechnologie, materiaalkunde en mechatronica technologieën vormen de basis van onze producten. Missie: Door onze prestaties maken we een beslissend verschil in het concurrentievermogen en de prestaties van de producten van onze klanten. Door onze kwaliteit zorgen we voor de kritieke processen van onze klanten op de lange termijn. We blijven ons productaanbod en serviceaanbod op een klantgerichte en innovatieve manier ontwikkelen.

 5. FILTERTECHNIK JÄGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We ontwikkelen en assembleren de filtervliezen en vooral de nieuwe CoraPleat-elementen in ons bedrijf uit eigen hand.Op deze manier ontvangt u van ons producten die zijn ontwikkeld en gebouwd in Duitsland.De productie van de CoraPleat-elementen in de nieuwe productiesectie in Weissenhorn vindt plaats op machines die momenteel 's werelds hoogste stand van de techniek vormen.Als je op de lange termijn succesvol wilt zijn, moet je je verder ontwikkelen.Dat is waarom we ons richten op continue vooruitgang.Onze technologieën zijn altijd state-of-the-art en bieden u dus maximale voordelen. Producten: Het bereik van onze producten omvat bijna het volledige spectrum van filtertechnologie.Van zakfilterbehuizingen en filterzakken, kaarsenfilterbehuizingen en filterpatronen tot filterdoeken en onze merk- en Cora® non-wovens.Bij ons krijgt u nonwovens voor elke filtratietoepassing - van bijna 60 verschillende vachtkwaliteiten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SINUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinus GmbH werd in 2002 in de Zwabische stad Mönsheim opgericht. In januari 2012 nam de heer Bouhlel Sinus GmbH over. Sindsdien is Bouhlel directeur van Sinus GmbH. Direct na de overname van Sinus GmbH, in 2012, werd het hoofdkantoor verplaatst van Mönsheim naar Kerpen. Eind 2014 werd het hoofdkantoor opnieuw verplaatst: van Kerpen naar Hamburg. Naast kantoorruimte ontstond magazijnruimte zodat de commissionering van de orders uit één hand kon plaatsvinden. Vanwege de groeiende goederenomslag werd het hoofdkantoor in 2021 naar de strategisch optimale locatie Bargteheide verplaatst, waar de magazijnruimte met meer dan 2000 m² werd uitgebreid. Op die manier kunnen wij ons assortiment in grote aantallen aan onze klanten leveren. Door onze tientallen jaren ervaring op het gebied van de filtertechniek kunnen wij groots opgezette projecten realiseren en begeleiden. Door onze eigen magazijnlogistiek kunnen wij flexibel en efficiënt op wensen van de klant inspelen. Onze verzendafdeling verzorgt graag het transport van uw goederen. We streven ernaar om alle aanvragen en verzoeken binnen 24 uur te bewerken en de klant wereldwijd op het gebied van filtratie, oliefilters, afscheiders, motoren en toebehoren van dienst te zijn. Sinus GmbH staat voor groei in de tijd en constante hoge kwaliteit - Made in Germany -

 2. FAUDI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FAUDI is een wereldwijd actieve onderneming op het gebied van filtratie- en scheidingstechnologie en uw aanspreekpunt voor een vlekkeloze bedrijfsvoering van installaties. Onze decennialange ervaring met de planning en fabricage van filterinstallaties voor de KSS-verwerking alsmede in de sector Chemie en Petrochemie garanderen onze klanten een duurzame installatiebeschikbaarheid. We bieden u filtratieoplossingen voor verschillende toepassingen. Onze producten en diensten helpen u wettelijke voorschriften aan te houden, de prestaties te verhogen en gelijktijdig uw bedrijfskosten te verlagen. Want wanneer we het bij FAUDI over kwaliteit hebben, dan gaat het over meer dan duurzaamheid en een storingsvrije werking: "Total cost of ownership" (TCO) is voor onze ingenieurs een belangrijke maatstaf bij de ontwikkeling van oplossingen. Van de planning en productie tot de sleutelklare installatie en inbedrijfname is FAUDI uw deskundige partner.

 3. W-FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  W-FILTER staat sinds 1980 bekend om haar kwaliteit en oplossingen op het gebied van filtratie. De tweede generatie van het familiebedrijf trekt met succes de lijn door op de markt van industriefilters voor de machinebouw. Bij al deze werkzaamheden ligt de nadruk op een geringe stromingsweerstand en een daarmee samenhangend laag energieverbruik, waarbij de installatie zo min en zo snel mogelijk gereinigd hoeft te worden. Ervaar ook zelf de deskundigheid van W-FILTER op het gebied van zeven bij uw toekomstige projecten, zodat de installaties en het energieverbruik efficiënter worden. Wij geven u graag advies!

 4. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij van Karberg & Hennemann is ontwikkelaar en fabrikant van de wereldberoemde CJC®-olieverzorgingssystemen voor het reinigen, aftappen en onderhouden van smeermiddelen en andere vloeistoffen - made in Germany and Denmark. We ondersteunen onze klanten in meer dan 40 landen in alle aspecten van bypassfilters en vloeistoftechnologie. We leveren onder andere: Off-line filters - hydraulische filters - smeeroliefilters - lakfilters - brandstofreinigingssystemen - koelsmeeroliefilters - hardingsoliefilters - thermische oliefilters - oliefilters voor turbineolie en compressorolie - filters en ontwateringssystemen voor transformatoren - ontolingssystemen voor transformatorfundatiepannen - waterscheiders - filterscheiders - filtersystemen voor het spoelen van tandwielkasten - lenswaterontluchters - reinigingstafels met filtersystemen - conditiebewaking (oliesensoren, deeltjestellers).U profiteert van meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van fijne filtratie van oliën en vloeistoffen in de industrie, aan boord en in havens, in de mijnbouw en dagbouw, in energiecentrales en onderstations en in windturbines en offshore. CJC® olie-onderhoudssystemen zijn wereldwijd verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, filialen, joint venture partners, distributeurs en regionale verkoopvertegenwoordigers. Met een team van meer dan 270 toegewijde specialisten bieden we onze klanten diepgaande expertise en ondersteuning bij het oplossen van zelfs de meest complexe uitdagingen bij de bereiding van hun smeermiddelen.

 5. F.E.S. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Verhoog de efficiëntie van uw productie door optimale reiniging van koel- en smeermiddelen. Als betrouwbare partner voor filtersystemen staan ​​wij sinds 1993 wereldwijd voor de hoogste kwaliteit en prestaties. Wij weten dat uw machines en productiesystemen het hart van uw bedrijf zijn en dat efficiëntie, duurzaamheid en economische efficiëntie voor u van het grootste belang zijn. Met onze hoogwaardige filtercomponenten en filtersystemen leveren wij een belangrijke bijdrage aan het efficiënter en duurzamer maken van uw productieprocessen. Onze producten in één oogopslag: voorstrijkfilters, vacuümfilters, magneetstangafscheiders, vouwbandfilters, filtertechnologie op maat. Waarom kiezen klanten voor ons? Innovatief: wij ontwikkelen en verbeteren voortdurende nieuwe filtersystemen. Toegevoegde waarde: kwalitatief hoogwaardige producten voor de markt. Milieuvriendelijk: wij letten op het gebruik van energie en bronnen. Gecertificeerd: een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan uw standaardeisen. Ontdek ons uitgebreide leveringsprogramma. Met ons ruime assortiment filtersystemen bieden wij u een individueel aanpasbare oplossing voor uw filtratievereisten. Van de fijnste filtratie van oliën tot zuivering van koelsmeermiddelen, wij bieden een verscheidenheid aan machines om aan uw behoeften te voldoen. Onze filtersystemen kenmerken zich door hoge prestaties, eenvoudige bediening en onderhoud en een lange levensduur.

 1. IT4IP S.A.

  België

  Verified by europages badge

  It4ip is een wereldmarktleider in track-etching technologie en biedt de beste diensten en hoogwaardige producten aan al onze klanten overal ter wereld. Deze technologie stelt ons in staat micro- en nanoporeuze polymeer filters voor meervoudige en uiteenlopende toepassingen zoals het detecteren van asbestvezels, bloedfiltraties, scannen van kankercellen of de synthese van micro- en nanovoorwerpen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen; ze kenmerken zich door nauwkeurige filterdrempels van 10 nanometer tot meerdere dozijnen microns, een uiterst dunne dikte en specifieke oppervlakte-eigenschappen. We leveren een breed aanbod producten meet rollen, bladen, schijven of overige vormen op aanvraag. We bieden tevens Private-label OEM oplossingen. Sinds meer dan 35 jaar gebruiken we onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze flexibiliteit, snelle reacties en hoogwaardige productie zijn de basis voor het succes van onze onderneming.

 2. MICRO STAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Micro Star is een Italiaans bedrijf dat werkzaam is in de industrie van de filtratie van water, van lucht en van industriële vloeistoffen door middel van filterelementen van verschillende types en materialen. Ofschoon het bedrijf van recente oorsprong is, kan het bouwen op de knowhow van een aantal van zijn leidinggevenden, experts sinds meer dan 50 jaar in de sector van de industriële filtratie, met als belangrijkste activiteit het oplossen van industriële vraagstukken en problemen.

 1. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION is de Europese specialist in filtratie en wereldwijd marktleider in het ontwerp en de vervaardiging van filters met 28 000 referenties in voorraad en beschikbaar: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, autofilters, filters voor openbare werken, filters voor de landbouw, ventilatiefilters en veel meer. Met meer dan 25 000 referenties in voorraad en ervaren personeel. Kom het complete productassortiment bekijken, zowel standaard als specifieke producten.

 2. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POREX TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, waterfiltrering, ventilatiefilters, filters voor perslucht, filter, Filtersystemen voor zwembaden, Filter van polytetrafluorethyleen (PTFE), Filter gemaakt van gesinterd plastic, en filtrerende patronen. Het is gevestigd in Obergurig, Ot Singwitz, Duitsland.

 3. CONTEC GMBH INDUSTRIEAUSRÜSTUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONTEC GMBH INDUSTRIEAUSRÜSTUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is gevestigd in Bad Honnef, Duitsland.

 4. TRIDELTA SIPERM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIDELTA SIPERM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren percolators. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 5. SATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterzuiveringsmiddelen, Filters voor vloeistoffen, installaties en apparatuur voor klaring van water, filters voor zuivering, Waterbehandelingsproducten, drinkwaterfilters, Waterzuiveringsmiddelen, en actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 6. GFILTER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFILTER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mandfilter. Het is gevestigd in Cavour, Italië.

 7. SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeven, Plastic filters, filtrerende patronen, lichamen kleppen, en CNC-draaidelen. Het is gevestigd in Adelsheim, Duitsland.

 8. CHOQUENET SAS

  Frankrijk

  Sinds 1925 is het bedrijf CHOQUENET gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van persfilters en diktefilters voor de industrie. Wij ontwerpen filterpersen of plateaufilters en diktefilters of kaarsenfilters naar gelang de behoeften van de klant, om de filtratie of de dehydratie te optimaliseren van de te behandelen producten naar gelang hun volume en hun densiteit. Wij produceren een breed gamma van filterapparatuur dat op uw installatie kan worden aangepast, en waarvan de capaciteit varieert van 50 l tot 17000 l, en de druk varieert van 2 tot 50 bar. Onze activiteitensectoren zijn de suikerindustrie, de levensmiddelenindustrie, chemie, metallurgie, de farmaceutische industrie, de behandeling van afvalwater in steden en industrieel afvalwater, de mijnindustrie en de papierindustrie. Onze klanten zijn SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, enz.

 1. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

 2. 1-2-3 FILTER GMBH

  Duitsland

  De onderneming uit Hamburg werd opgericht in 1845 door A. Riensch is een bedrijf in de handel van huishoudelijke tussen Latijns-Amerika en Duitsland en is opgericht in 1971. Hedendaagse specialisatie bij de vervaardiging van filters voor verschillende huishoudelijke apparaten, evenals een geprofileerde reeks producten voor de bereiding van thee en koffie resulteerde geleidelijk in het merk finum®.Met talrijke internationale patenten en unieke oplossingen is dit productiebedrijf o.a.marktleider in biologisch afbreekbare theefilters.Het eigen merk finum® richt zich met zijn aanbod op unieke filtersystemen, dranken producenten, glazen en mokken van design georiënteerde , gezondheidsbewuste en mobiele gebruikers in de hele wereld. Voor de internationale klanten uit de indsutrie en handel produceert R&H zijn producten ook als OEM-onderdelen en private labels, die vervolgens de consument met een ander merk benaderen.

 3. NEGOFILTRES

  Frankrijk

  Négofiltres, de industriële filter op maat. Négofiltres is een Franse onderneming gevestigd in het departement Seine-et-Marne, gespecialiseerd in de fabricage van en de groothandel in industriële filters op maat. Zijn bedrijfsleider, mijnheer Daveau, heeft meer dan 22 jaar ervaring verworven in de internationale industriële sector en heeft een bevoorrechte relatie ontwikkeld met Franse handelspartners en internationale toeleveranciers. Négofiltres vervaardigt alle soorten filters voor de industrie, de bouwsector, architectuur, maar ook voor de farmaceutische industrie en de kunststofindustrie. Neem dan ook snel contact op met de onderneming: u krijgt binnen 48 uur antwoord. Zeer concurrerende prijzen en levering in heel Europa. Grote voorraad industriële filters en filtrerende media in onze fabriek in Fontainebleau. Een overzicht van onze producten: Filters, filterpatronen en metalen filterzeven; Zeven, roosters en filtrerende media van rvs; Papieren filter en kunststoffilter.

 4. DUTCH MILK FILTERS

  Nederland

  Dutch Milk filters is a young and dynamic company focused on the sale of milk filters within the European Union. We supply a total range of high-quality milk filter socks and milk filter discs which you can order online. Should you not be able to find the filter-dimension you need, you can always contact us to find a solution. To get acquainted with Dutch milk filters you can try our milk filters for free by ordering a free trial package. This way you can test our milk filters intensively. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Best regards, Tiddo Pasveer

 5. CLEANFLOW FILTER SOLUTIONS

  Nederland

  Bent u op zoek naar geavanceerde filteroplossingen? CleanFlow beschikt over meer dan 25 jaar hands on ervaring in ontwerp, productie en distributie van unieke oplossingen op het gebied van filters en waterfiltersystemen. Wij willen u graag laten profiteren van onze speciale kennis en bijzondere producten. Wij denken graag met u mee over de best passende filteroplossing. Waarom zou u voor CleanFlow kiezen? Omdat wij fabrikant en importeur zijn. Wij kunnen alle soorten filters en filtersystemen leveren voor het reinigen van vervuild water, gas en lucht. Wij hebben veel klanten in de olie-industrie of die zich bezig houden met het zuiveren van afvalwater. Tevens vindt u bij ons de juiste producten wanneer u in de elektronische, farmaceutische, maritieme of auto-industrie opereert.

 6. LEONBERGER

  België

  Als je gaat zwemmen en het water is groen, dat is niet aangenaam. Je wil zwemmen in kristalhelder water dat niet riekt naar chloor. Met PureFlow® POOL verwijdert u snel en efficiënt zwevende stoffen, troebelheid, insecten, pollen, algen en vele andere organische en anorganische vervuiling uit uw zwembad. Dankzij een ingenieus hoge mate van selectiviteit, vergeleken met zand en glasfiltermateriaal, bereikt u in de kortst mogelijke tijd een uitstekende en kristalheldere waterkwaliteit zonder troebelheid. Kwalitatieve beschermdoeken aan een scherpe prijs, daarvoor kan u ook terecht bij PureFlow. Wij kunnen deze fabriceren in 100% polyester vezels (wit) of 100% geregenereerde polyester vezels (grijsbont). We leveren op rol of afgesneden op uw maat. Ideaal voor bescherming vijverfolie en toepassingen in de tuinbouw ...

 7. MAYFRAN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een wereldwijd toonaangevende aanbieder van technologieoplossingen voor schroot- en koelsmeermiddelbehandeling, voor materiaaltransport bij de metaalverwerking, recycling, verwerking van huisvuil en andere toepassingsgebieden. De producten van Mayfran transporteren, filteren, scheiden, verkleinen, persen en verwerken materiaaldelen alsmede vloeistoffen voor volgend industrieën: automobiel, luchtvaart, verbruiksgoederen, olie en gas, staalverwerking, huisvuil, celstof en papier, medische producten, zware machines en aanverwante gebieden. Mayfran werd in 1933 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Cleveland, Ohio, VS, en is wereldwijd actief. Vanwege het grote productaanbod, ervaren uitvoerende en projectingenieurs die overal ter wereld systemen ontwerpen en installeren, en door de vele succesvolle projecten die wij opgezet hebben, biedt Mayfran een groot aantal kostenbesparende en winstgevende oplossingen voor de metaalverwerkende industrie.

 8. MARPOS

  België

  Als enige vaste havenontvangstinstallatie in Zeebrugge (Dudzele) specialiseert Marpos zich al jaren in het ophalen en verwerken van maritiem afval. Wat zijn onze diensten? Iedereen kan bij ons terecht voor de afgifte van ladingsresiduen zoals afgewerkte olie, schadelijke vloeistoffen en beschadigde stoffen in verpakte vorm. Ook het ophalen en verwerken van ladingsgebonden afval zoals resten die vrijkomen bij de exploitatie van schepen en kaaien, stuw- en schoorhout en zelfs verpakkingsmateriaal behoren tot onze activiteiten. Hiervoor hebben we de nodige vergunningen en vereiste certificaten. Waar? Zeebrugge is niet ons enig werkterrein; ook in de havens Gent, Oostende, Antwerpen en Duinkerke zijn we operationeel. Doornik, Nord Pas-de-Calais en Rijsel behoren eveneens tot ons cliënteel.

 9. COCOJORI

  België

  Cocojori is een zelfstandinge vennootschap welke vooral actief is in de INDUSTRIËLE FILTRATIE en verkoop, onderhoud van drinkwatercoolers rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Ze leveren filterkaarsen, filterpatronen, filterzakken, filtercapsules, filterpapier, filtervlies, hydraulische filters, luchtfilters, stoffilters, filtermouwen, multi bags, extrusie, filters, vonk erosie filters, steriele filters, vloeistoffilters, zelfreinigende filters, filterpanelen, hepa filters, demisters, alle filterelementen, filterhuizen voor zakken en kaarsen, filter constructies, zeef potten, metaalgaas, herstellen trilzeven.

 10. CLEVERFILTER GMBH

  Duitsland

  CleverFilter is een middelgrote onderneming met zijn hoofdkantoor in Duitsland en verschillende agentschappen in Europa. Wij distribueren en ontwikkelen industriële filtratieproducten voor vloeistoffiltratie. CleverFilter oplossingen ontstaan altijd methodisch en met een prioriteit: de beste mogelijke voordelen voor onze klanten. We zijn vooral actief in de groothandel handel, en hebben als middelpunt van onze zakelijke activiteiten: GEKWALIFICEERDE DEALERS: groothandelaren en distributeurs. PRODUCTIE: Waterbehandeling, voedselproductie & oppervlaktebehandeling. GROOTVERBRUIKERS: Autofabrikanten, productie van papier & metaalproductie. Wij verlenen onze partners gunstige leverings- en betalingsvoorwaarden. Wij steunen haar aanwezigheid op de markt met gecoördineerde marketingactiviteiten. Op verzoek zenden wij tijdig grote zendingen en vervoer met uw verzenddocumenten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis