• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • golfplaten - non-ferro

Resultaten voor

Golfplaten - non-ferro - Import export

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Lipnik Nad Becvou, Tsjechische Rep..

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf X-ENERGY.RO S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Recas, Roemenië.

 3. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  China

  Het bedrijf YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Yixing, China.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 5. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 3. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 5. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 2. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 2. FB TECNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 4. FEILMEIER AG

  Duitsland

  Het bedrijf FEILMEIER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Loodgieterswerk - installaties, Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Osterhofen, Duitsland.

 5. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 6. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italië

 7. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusland

 8. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israël

  Het bedrijf AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfplaten - ferro, gegolfde dakbedekkingen, en Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Ashdod, Israël.

 1. MINES MINERALS TECHNOLOGIES S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MINES MINERALS TECHNOLOGIES S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro, en Ertsen - ferro. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. ULTRANSA SL

  Spanje

 3. HSP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HSP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Buizen en pijpen - ferro, Corrosiebestrijding, chemisch, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Buizen en pijpen - ferro, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 4. CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG

  Duitsland

  Het bedrijf CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, Buizen en pijpen - ferro, Bouten en moeren, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, Buizen en pijpen - ferro, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 5. ALU-X-PRESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALU-X-PRESS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 6. DEKMETAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEKMETAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hout - onbewerkt, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 7. BKB ENGINEERING GERMANY LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf BKB ENGINEERING GERMANY LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Buizen en pijpen - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Dornburg, Duitsland.

 8. RUHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUHL GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Staal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Profielen en staven - ferro, en Industriebouw. Het is gevestigd in Golzow, Duitsland.

 9. THOMAS LÖFFLER WELOE

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS LÖFFLER WELOE, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Buizen en pijpen - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Buizen en pijpen - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Oberthal, Duitsland.

 10. FERROMETAL - TRANSMETAL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf FERROMETAL - TRANSMETAL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal - speciaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Buizen en pijpen - ferro, Staal, Staal - speciaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Nauheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis