• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • golfplaten - non-ferro

Resultaten voor

Golfplaten - non-ferro - Import export

 1. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Roemenië

 3. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  China

 4. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjechische Rep.

 5. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italië

 2. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polen

 3. CONCEPT METAL

  Frankrijk

  Concept Metal biedt u half-afgewerkte en afgewerkte producten van non-ferrometalen en speciale metalen volgens plan. Bewerking en fabricage van unieke artikelen of kleine, middelgrote en grote oplagen. Kenmerkend voor Concept Métal is de levering van half-afgewerkte producten die buiten de standaard vallen (vb. eerste ontwerpen van grote afmetingen, blokken, platen, buizen enz.). De expertise van Concept Metal, dat is ook advies en begeleiding bij de keuze van speciale metalen in het kader van uw onderzoek, gebruik makend van tungsteen, molybdeen, tantalium enz. Het is ook de mogelijkheid om constructies, montages en zelfs laswerkzaamheden uit te voeren met deze speciale metalen na voorafgaand onderzoek door het technisch team. Onze ingenieurs ontwikkelen oplossingen voor diverse toepassingsgebieden, o.m.: mechanica, spuitgietmachines, gieten onder druk, dieptrekwerk, luchtvaart, kernenergie, chemie, grondverzetmachines en landbouwmachines, metallurgie, siderurgie, de zeevaart, de spoorwegen, onderzoek en bewapening.

 4. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 5. HANS KÖRBER GMBH

  Duitsland

  Wij produceren producten die ingebouwd niet meer zichtbaar zijn. Hun functie is echter merkbaar. Onze producten garanderen veiligheid. In energiecentrales, in de scheeps- en installatiebouw. Waar met vloeistoffen, gassen of stoom wordt gewerkt, worden wereldwijd onze producten aangeschaft. Met passie produceren wij bochtstukken, ketelbodems, fittingen en speciale constructies uit staal die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. En omdat wij dat al meer dan 100 jaar doen, telt ons familiebedrijf tot de veelgevraagde specialisten op dit gebied. Betrouwbaar, competent en met persoonlijk service. Het is onze missie om onze klanten als partner terzijde te staan en hen te ondersteunen bij de succesvolle realisatie van hun projecten. Wij willen met onze producten ertoe bijdragen dat onze klanten om iedere hoek komen en daarvoor de juiste bochtstukken krijgen.

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Duitsland

  Onze strengen en touwen voor medische technologie ondergaan strikte fabricage- en reinigingsprocessen, rekening houdend met medische normen. In de medische technologie leveren wij in principe alleen strengen en touwen met weinig twist en spanning en met een gereinigde, hoogglans en uniforme oppervlaktekwaliteit. Het merendeel van onze producten voor dit gebied leveren wij met geëxtrudeerde isolatie van biocompatibele materialen en indien nodig (bijv. Voor hartelektroden) ook rekening houdend met voldoende diëlektrische waarden. Hiervoor hebben we bijzonder zuivere productieruimtes en speciale systemen. Geïntegreerde meet- en testapparatuur zorgen voor de hoge kwaliteitseisen en controleren het proces. Standaard bieden wij u producten aan met draden van de materialen 1.4401, 1.4404 en 1.4441. Bovendien zijn alle andere materialen die kunnen worden gestrengeld en zijn goedgekeurd voor de toepassing, verkrijgbaar in gecoate en niet-gecoate versies.

 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkije

  OM Global Trade is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in staalproducten en gevestigd in Adana, Turkije. Wij zijn actief betrokken bij export- en importprocessen met Turkse fabrikanten in de metaalindustrie. Ons netwerk en de integratie met de leveranciers maakt het mogelijk flexibel te zijn bij de selectie van leveranciers en onze klanten te helpen eenvoudige en georganiseerde handelingen uit te voeren. Het is onze taak wereldwijd klanten te winnen dankzij hoogwaardige en voordelige producten vervaardigd door Turkse metaalbedrijven. Wij richten ons op internationale bedrijven door producten van topkwaliteit te bieden tegen een correcte prijs. Wij bieden professionele advisering ter plaatse, selectie van leverancier, contractonderhandeling, gunstige vervoersvoorwaarden, douaneformaliteiten, opslag, voorbereiding en het opstellen van alle nodige documenten voor de Turkse en buitenlandse handelswetten. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Prikkeldraad •Metalen verbindingselementen • Gelast metalen gaas •Gegalvaniseerd draad •Mobiele hekken •Metaalproducten voor bouw- en omheiningsprojecten •Trapeziumvormig en gegolfd plaatstaal en overige producten die u op onze website kunt bekijken! Door voor OM Global Trade te kiezen, komt u in contact met talloze leveranciers. Wij bieden onze ervaring in staalproducten op maat en bedrijfsklare oplossingen voor uw projecten voor staalconstructies of omheiningen. Wij werken tevens op projectbasis om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 3. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

 5. FB TECNO

  Italië

 6. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

 7. FEILMEIER AG

  Duitsland

 8. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italië

 1. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusland

 2. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israël

 3. TUBOFORME SA

  Zwitserland

 4. ARMATUREN UND FITTINGS STÜSS

  Duitsland

 5. CHIANETTA FERRO S.R.L.

  Italië

 6. HOFER EISEN- UND STAHLWAREN GMBH

  Oostenrijk

 7. SOLARDUAL

  Duitsland

 8. SCHIENEN- & STAHLHANDEL GMBH

  Oostenrijk

 9. METALS DISTRIBUTION SA

  Zwitserland

 10. TUBEX COMMODITIES AG

  Zwitserland