• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap- gemotoriseerd - voor de bouw

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor de bouw - Import export

 1. METFIX GROUP

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP levert schroeven, pluggen, ankers, bevestigingsmiddelen voor fittingen, klemmen, nagels, montageschuim, kit, enz. Onze bevestigingsmiddelen worden gebruikt in alle takken van de bouw en industrie en voor kleine huishoudelijke reparaties. Al onze producten hebben kwaliteitscertificaten.We bieden een constante beschikbaarheid van meer dan 2500 producten op voorraad.Individuele benadering van elke klant.Gratis verzending en betaling in termijnen voor bestellingen vanaf USD 20 000.

 2. IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Burghausen, Duitsland.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Douchebakken, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Badkameraccessoires, Badkamerkasten, Meubelen en accessoires - badkamers, Expansiekoppelingen - ferro, Douchebakken, badkamer kasten en wastafelkasten, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrijk

  De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", gevestigd in Saint-Nazaire sinds 1920, hebben als voornaamste zorg de voldoening aan de breedste vraag en de optimalisering van de aan zijn klanten verleende diensten. Lid van de groep SOCODA, een groep van bedrijven met 650 verkooppunten verspreid over heel Frankrijk. De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" bieden hun klanten een breed assortiment van materialen, afkomstig van partnerfabrikanten die marktleiders zijn, innoverende en steeds beter presterende producten van het volgende type: Gereedschap, pneumatische werktuigen, laswerk, snijgereedschap, schuurmiddelen, hefmateriaal, PBM, schroefwerk, smeermiddelen, lijm. De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" bieden aangepaste oplossingen voor de beste prijs, die overeenstemmen met de individuele behoeftes van zijn klanten, ongelijk of het gaat om grote bedrijven, MKB, onderaannemers of handwerkers. De DOCKS MARITIMES TECHNIDIS biedt prestatievermogen ten dienste van de industrie.

 5. I GAS DIRECT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf I GAS DIRECT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kooktoestellen en lampen - kampeeruitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Accessoires voor dakbedekking, catering, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Sunderland, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Ludwigshafen, Duitsland.

 2. HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 3. PRODICLEAN

  Frankrijk

  Het bedrijf PRODICLEAN, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, zandstraalmachines, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Larroque, Frankrijk.

 4. DEKOR PUHB

  Polen

  Het bedrijf DEKOR PUHB, is een Multi-Category, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, schuurmachines, handmatige elektrische hulpmiddelen, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Pozna?, Polen.

 5. METALMAN ENGINEERING

  Ierland

  Het bedrijf METALMAN ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladen, schijven voor polijstmachines, pannen, en zwevend parket. Het is gevestigd in Waterford, Ierland.

 1. INGCO

  Roemenië

  Het bedrijf INGCO, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Industrieel gereedschap, Elektrisch gereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Industrieel gereedschap, en Elektrisch gereedschap. Het is gevestigd in Sarasau, Roemenië.

 2. FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Schuurschijven, Bevestigingsmaterialen, Werkkamermeubilair, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Schuurschijven, Bevestigingsmaterialen, en Werkkamermeubilair. Het is gevestigd in Neuenkirchen, Duitsland.

 1. TOOLBOX HIRE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOOLBOX HIRE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

 2. NORDJYSK LIFT - ODENSE

  Denemarken

  Het bedrijf NORDJYSK LIFT - ODENSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, en Liften. Het is gevestigd in Odense Sø, Denemarken.

 3. BAUDELET MATERIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf BAUDELET MATERIELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Hazebrouck, Frankrijk.

 4. INGOLD & BURGERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INGOLD & BURGERT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Boenmachines - industrieel, Hogedrukreinigingsapparatuur, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Boenmachines - industrieel, Hogedrukreinigingsapparatuur, en Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 5. GITANA UAB

  Litouwen

  Het bedrijf GITANA UAB, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Klaipedos R., Litouwen.

 6. SC BB COM CONSULTATIV SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC BB COM CONSULTATIV SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, gereedschappen, uitrustingen, Pompen, en freesgereedschap. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 7. GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekkingsmaterialen, Verf en lak, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Platen en banden - aluminium, Dakbedekkingsmaterialen, Verf en lak, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Graz-Neuhart, Oostenrijk.

 8. DWITH.DK

  Denemarken

  Het bedrijf DWITH.DK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloopbedrijven, Tegels, plavuizen - ondernemingen, Sloopbedrijven, en Tegels, plavuizen - ondernemingen. Het is gevestigd in Herlufmagle, Denemarken.

 1. IHR HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IHR HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Bevestigingsmaterialen, Laad- en losinstallaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Bevestigingsmaterialen, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Bersenbrück, Duitsland.

 2. LOCATOU

  België

  Het bedrijf LOCATOU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur gereedschap, en verhuur van chemische toiletten. Het is gevestigd in Seraing, België.

 3. AG PASSIVHAUS

  Duitsland

  Het bedrijf AG PASSIVHAUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Durach, Duitsland.

 4. BUILDINGTOOLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUILDINGTOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. VALEITALY

  Italië

  Het bedrijf VALEITALY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 6. MAX HEIMERL BAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAX HEIMERL BAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Schönthal, Duitsland.

 7. JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Weiden i.d.OPf, Duitsland.

 8. COMPTOIR DE MATERIAUX

  België

  Het bedrijf COMPTOIR DE MATERIAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, ijzerwaren voor de bouwindustrie, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Chenée, België.

 9. ETABLISSEMENTS BAISE

  België

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS BAISE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, en Onderhoudsmiddelen, industrieel. Het is gevestigd in Boussu, België.

 10. NIENHAUS & THIELKES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIENHAUS & THIELKES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap- gemotoriseerd - voor de bouw - Import export

Aantal resultaten

9.231 Bedrijven