• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kalkoen - vers

Resultaten voor

Kalkoen - vers - Import export

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. TURCO TRAVEL

  Turkije

  Het bedrijf TURCO TRAVEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reisbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalkoen - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 3. PROCAVI SL

  Spanje

  Het bedrijf PROCAVI SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Marchena, Spanje.

 4. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KRUTA IMPORT S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 5. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Polen

  Het bedrijf POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Chybie, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GOLDEN CHICKEN

  Duitsland

  Het bedrijf GOLDEN CHICKEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, en Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Selm, Duitsland.

 2. DESTAN FOOD

  Turkije

  Het bedrijf DESTAN FOOD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalkoen - vers, kip, wafels, Kalkoen - vers, en chocolaatjes. Het is gevestigd in Maltepe, Turkije.

 3. TURKA ESTHETIC

  Turkije

  Het bedrijf TURKA ESTHETIC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsverenigingen van reclame- en marketingbedrijven. Het is gevestigd in Beyoglu, Turkije.

 4. PW DAREX

  Polen

  Het bedrijf PW DAREX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Babimost, Polen.

 5. Z.P.M. MAXPOL

  Polen

  Het bedrijf Z.P.M. MAXPOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalkoenvlees. Het is gevestigd in Kuźnia Raciborska, Polen.

 1. CROWN CHICKEN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROWN CHICKEN LTD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Diss, Verenigd Koninkrijk.

 2. GÜVERCIN YAPI

  Turkije

  Het bedrijf GÜVERCIN YAPI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. GARTMORN FARM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARTMORN FARM, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Alloa, Verenigd Koninkrijk.

 2. BARON TURKEYS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARON TURKEYS, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Warrington, Verenigd Koninkrijk.

 3. GREAT GROVE POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREAT GROVE POULTRY, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Attleborough, Verenigd Koninkrijk.

 4. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DEVONSHIRE POULTRY LTD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Honiton, Verenigd Koninkrijk.

 5. G & J BARRON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G & J BARRON, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Colchester, Verenigd Koninkrijk.

 6. FARM FRESH (HATCHERY)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FARM FRESH (HATCHERY), en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 7. J SHEFFIELD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J SHEFFIELD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Heathfield, Verenigd Koninkrijk.

 8. W J CHILCOTT & CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W J CHILCOTT & CO, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Dorchester, Verenigd Koninkrijk.

 1. THE ARK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ARK, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 2. BARN FARM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARN FARM, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Waterlooville, Verenigd Koninkrijk.

 3. SPRINGFIELD POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPRINGFIELD POULTRY, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Leominster, Verenigd Koninkrijk.

 4. MILFORD FARM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MILFORD FARM LTD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 5. GOODMANS GEESE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GOODMANS GEESE, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Worcester, Verenigd Koninkrijk.

 6. THE ARK CHICKEN CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ARK CHICKEN CO, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Exeter, Verenigd Koninkrijk.

 7. PASTURES FARM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PASTURES FARM, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 8. ADLINGTON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADLINGTON LTD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 9. T SOANES & SON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T SOANES & SON LTD, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Driffield, Verenigd Koninkrijk.

 10. ST. BRIDES POULTRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ST. BRIDES POULTRY, en actief in de sector Gans - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, Kalkoen - vers, Eend - vers, en Kalkoen - vers. Het is gevestigd in Strathaven, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis