• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leidingfittings - ferro

Resultaten voor

Leidingfittings - ferro - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 2. HANS KÖRBER GMBH

  Duitsland

  Wij produceren producten die ingebouwd niet meer zichtbaar zijn. Hun functie is echter merkbaar. Onze producten garanderen veiligheid. In energiecentrales, in de scheeps- en installatiebouw. Waar met vloeistoffen, gassen of stoom wordt gewerkt, worden wereldwijd onze producten aangeschaft. Met passie produceren wij bochtstukken, ketelbodems, fittingen en speciale constructies uit staal die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. En omdat wij dat al meer dan 100 jaar doen, telt ons familiebedrijf tot de veelgevraagde specialisten op dit gebied. Betrouwbaar, competent en met persoonlijk service. Het is onze missie om onze klanten als partner terzijde te staan en hen te ondersteunen bij de succesvolle realisatie van hun projecten. Wij willen met onze producten ertoe bijdragen dat onze klanten om iedere hoek komen en daarvoor de juiste bochtstukken krijgen.

 3. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Oostenrijk

  Gas efficiënter installeren - dit is BOAGAZ Voor uw concurrentievoordeel met behulp van het flexibele BOAGAZ-gasinstallatiesysteem Hoogwaardige materialen in combinatie met technische verfijning zorgen voor efficiënter en comfortabeler werken zonder speciaal gereedschap.Door gebruik te maken van de flexibele geribbelde roestvrijstalen gegolfde buizen en de massieve fittingen met dubbele afdichting, profiteert u van de hoogste kwaliteit en maximale veiligheid.BOAGAZ biedt u de mogelijkheid om continue gasinstallaties zonder verbindingen uit te voeren.De leidingen zijn al in de fabriek voorzien van een continue corrosiebescherming en onmiddellijk herkenbaar als een gasleiding.Bijzonder lage investeringskosten. Alles wat u nodig hebt om het systeem te monteren, is een roestvrijstalen geribbelde buissnijder, een afstrijkmes en een sleutel om de aansluit- / aansluitstukken aan te halen.

 4. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 5. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CYBERSTEEL

  Rusland

 2. SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

 3. SIEGFRIED HEIM GMBH

  Duitsland

 4. guédon pneumatik & automation gmbh & co kg

  Duitsland

 5. ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH

  Oostenrijk

 1. LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH

  Duitsland

 2. HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH

  Duitsland

 1. GERICH GMBH

  Duitsland

 2. GRÖDITZER FITTINGS GMBH

  Duitsland

 3. OTTO ROTH GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. CAMOZZI AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 5. STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH

  Duitsland

 6. HPG PLASTICS GMBH

  Duitsland

 7. BART

  Italië

 8. AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

 1. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

  Duitsland

 2. SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH

  Duitsland

 3. BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

 5. OFFICINA MECCANICA FASANO

  Italië

 6. MHK GMBH

  Duitsland

 7. TE FITTINGS GMBH

  Duitsland

 8. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

 9. NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

 10. VERTRIEBSBÜRO CHEMNITZ VBC INH. THOMAS FRITZSCH

  Duitsland