• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leidingfittings - ferro

Resultaten voor

Leidingfittings - ferro - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 2. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Gas efficiënter installeren - dit is BOAGAZ Voor uw concurrentievoordeel met behulp van het flexibele BOAGAZ-gasinstallatiesysteem Hoogwaardige materialen in combinatie met technische verfijning zorgen voor efficiënter en comfortabeler werken zonder speciaal gereedschap.Door gebruik te maken van de flexibele geribbelde roestvrijstalen gegolfde buizen en de massieve fittingen met dubbele afdichting, profiteert u van de hoogste kwaliteit en maximale veiligheid.BOAGAZ biedt u de mogelijkheid om continue gasinstallaties zonder verbindingen uit te voeren.De leidingen zijn al in de fabriek voorzien van een continue corrosiebescherming en onmiddellijk herkenbaar als een gasleiding.Bijzonder lage investeringskosten. Alles wat u nodig hebt om het systeem te monteren, is een roestvrijstalen geribbelde buissnijder, een afstrijkmes en een sleutel om de aansluit- / aansluitstukken aan te halen.

 3. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Plaatijzer en buizen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, roestvrijstalen fittingen, Electroventielen, accessoires voor leidingen, roestvrijstalen flenzen, slangbeugels, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 5. HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Hennef, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

 2. ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Marchtrenk, Oostenrijk.

 3. LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 4. GERICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Gaildorf, Duitsland.

 5. SIEGFRIED HEIM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIEGFRIED HEIM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Triberg, Duitsland.

 1. GRÖDITZER FITTINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRÖDITZER FITTINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Gröditz, Duitsland.

 2. CAMOZZI AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAMOZZI AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Albershausen, Duitsland.

 1. OTTO ROTH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO ROTH GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Bad Windsheim, Duitsland.

 3. HPG PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HPG PLASTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 4. BART

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BART, is een Distributeur, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Manometers, Leidingfittings - ferro, Thermometers, regulatoren voor meet- en precisie-instrumenten, afstel- en controle-instrumenten van temperatuur, Ventielen voor industriële sluitingen, thermometers, en Manometers. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Leuna, Duitsland.

 6. SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Kirchhundem, Duitsland.

 7. BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.

 1. WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Illertissen, Duitsland.

 2. MHK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MHK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Ditzingen, Duitsland.

 3. NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG, is een Distributeur, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 4. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, karabijn veiligheidshaken, Kettingen, S-haken, Kabelaccessoires, bevestigingsartikelen, ringbout, gespen, en frames voor gordijnen. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 5. TE FITTINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TE FITTINGS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 6. VERTRIEBSBÜRO CHEMNITZ VBC INH. THOMAS FRITZSCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERTRIEBSBÜRO CHEMNITZ VBC INH. THOMAS FRITZSCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 7. HANS KÖRBER GMBH

  Duitsland

  Wij produceren producten die ingebouwd niet meer zichtbaar zijn. Hun functie is echter merkbaar. Onze producten garanderen veiligheid. In energiecentrales, in de scheeps- en installatiebouw. Waar met vloeistoffen, gassen of stoom wordt gewerkt, worden wereldwijd onze producten aangeschaft. Met passie produceren wij bochtstukken, ketelbodems, fittingen en speciale constructies uit staal die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. En omdat wij dat al meer dan 100 jaar doen, telt ons familiebedrijf tot de veelgevraagde specialisten op dit gebied. Betrouwbaar, competent en met persoonlijk service. Het is onze missie om onze klanten als partner terzijde te staan en hen te ondersteunen bij de succesvolle realisatie van hun projecten. Wij willen met onze producten ertoe bijdragen dat onze klanten om iedere hoek komen en daarvoor de juiste bochtstukken krijgen.

 8. DYLAN BELGIE

  België

  Met een jaarlijkse groepsomzet van meer dan 380 miljoen euro zijn wij één van de grootste Europese voorraadhoudende handelsondernemingen in buizen, staven, gesmede producten, flenzen, afsluiters, kniestukken en koppelstukken, in alle maten en kwaliteiten. Wij houden een voorraad van koolstofstaal, roestvast staal, duplexstaal, super duplexstaal, laag gelegeerd staal, buis- en leidingaccessoires. Onze interne machinemagazijn gecombineerd met onze professionele vakkennis en flexibiliteit bevestigen ons succes en onze reputatie in het oplossen van problemen en het naleven van de strakste leveringstermijnen. Onze voorraad van leidingaccessoires, koppelstukken, flenzen en afsluiters bedraagt meer dan 90.000 ton en is verspreid over heel Europa voor de distributie aan bedrijven in sectoren zoals petrochemie, energieproductie en offshore, alsmede EPC en fabrikanten. Het vakbekwame personeel, bekend met de EN, ASME en internationale normen en ondersteund door een opvolgdienst en een gespecialiseerde exportafdeling, coördineert de productie van enkele producten tot maatwerkprojecten.

 9. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Duitsland

  Bemiddelaar tussen productie en gebruik.Een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma in combinatie met extreem hoge flexibiliteit - onze kracht is uw voordeel! Sinds ons bedrijf in 1972 is opgericht, zien we onszelf als een bemiddelaar tussen productie en gebruik.Met een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma op het gebied van buisaccessoires, kunnen wij u alles bieden voor een veilige verbinding.Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.ERZET hoort met een opslagcapaciteit van ca.10.000 ton en 15.000 aan opslagstellingen tot een van de grootste voorraadhoudende distributeurs van buisaccessoires in Europa.Klanten over de hele wereld vertrouwen op de hoge normen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van ERZET.Wilt u meer weten over ons leveringsprogramma? Geen probleem! Kijk gewoon eens naar het assortiment en de services.

 10. EMMER SERVICE

  België

  EMMER SERVICE is gespecialiseerd in de verkoop van uitrustingen voor: het opsporen van waterlekken gebaseerd op het correlatieprincipe en/of het akoestisch principe. Detectie van gaslekken (ppm vol %). Meting van druk en debiet via meet- en registratieapparatuur op water- en gasleidingen. Lassen van PE-leidingen en stalen leidingen (schrapers, handschrapers, ontvettingsmiddel, snijgereedschap, ronddrukklemmen, klemmen, lasmachines). Werking van de kleppen (via elektrische of handbediende sleutel).

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis