• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • locomotieven - materialen

Resultaten voor

Locomotieven - materialen - Import export

 1. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 2. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  De ervaring van onze professionals in de sector van railvoertuigen, plus de ervaring die is opgedaan met talloze zakelijke partners die al met onze kwaliteit en vakkundigheid te maken hebben, zorgt ervoor dat ETS op de Duitse en internationale markt als een betrouwbare partner wordt gezien. Al jarenlang leveren wij topkwaliteit voor vrijwel elk voertuig dat op rails wordt verplaatst - van het standaard model tot en met speciale voertuigen, van kleine onderdelen tot grote componenten en samenstellingen. Of het nu gaat om TSI, VPI, DIN EN of TÜV, wij zullen u de juiste bieden. Wij bieden reparatie en recycling van gebruikte onderdelen, waarbij u nauwelijks een verschil kunt zien tussen het oorspronkelijke onderdeel en het gebruikte onderdeel. Ons assortiment omvat meer dan 4.000 delen. Daarnaast kunnen wij bijna elke aanvraag vanaf onze locatie in Bönen, Duitsland, met onze 12.000 vierkante meter behandelen.

 3. FABRYKA URZADZEN TECHNICZNYCH ALCON SP. Z O.O. (ALCON SP. Z O.O.)

  Polen

  Het bedrijf FABRYKA URZADZEN TECHNICZNYCH ALCON SP. Z O.O. (ALCON SP. Z O.O.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren structuren van metaal, Spoorwegvoertuigen - materialen, en bewerkte artikelen. Het is gevestigd in Żmigród, Polen.

 4. RETUS

  Oekraïne

  Het bedrijf RETUS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kipper-terugslagklep. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 5. KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, locomotieven, Spoorwegvoertuigen - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGNETSCHULTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAGNETSCHULTZ GMBH & CO. KG, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepselektriciteit, Keramiek - producten voor de industrie, Testapparatuur, Verlichting - straat, industrieel en commercieel, Scheepselektriciteit, Keramiek - producten voor de industrie, Testapparatuur, en Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 2. FEUERLANDWERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FEUERLANDWERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beproevingen - producten en materialen, Testapparatuur, Scheepvaart - bevrachters, Beproevingen - producten en materialen, Testapparatuur, en Scheepvaart - bevrachters. Het is gevestigd in Geroldshausen, Duitsland.

 3. PROBATEC AG

  Duitsland

  Het bedrijf PROBATEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Locomotieven - materialen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 4. LOCA-SION

  Frankrijk

  Het bedrijf LOCA-SION, is een Distributeur, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in CAPINGHEM (LILLE), Frankrijk.

 5. RAILS ET TRACTION

  België

  Het bedrijf RAILS ET TRACTION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren locomotieven, en elektrische locomotieven. Het is gevestigd in Raeren, België.

 1. BERGMEIR UND SEITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERGMEIR UND SEITZ GMBH, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Transportsystemen - intern, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, en Transportsystemen - intern. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. WAKA H.ULBRICHT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WAKA H.ULBRICHT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 1. PROMAT

  Roemenië

  Het bedrijf PROMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, Informatica - software, Locomotieven - materialen, en Informatica - software. Het is gevestigd in Craiova, Roemenië.

 2. GEORG BÖHM METALLWAREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG BÖHM METALLWAREN GMBH, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Locomotieven - materialen, Messen - huishoudelijk, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Wendelstein, Duitsland.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO SERWISOWE ZESPOLU ELEKTROCIEPLOWNI WROCLAW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO SERWISOWE ZESPOLU ELEKTROCIEPLOWNI WROCLAW SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 4. ALAN KEEF LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALAN KEEF LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Ross-On-Wye, Verenigd Koninkrijk.

 5. SEA TEACH LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEA TEACH LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Emsworth, Verenigd Koninkrijk.

 6. BLS AG WERKSTÄTTE SPIEZ

  Zwitserland

  Het bedrijf BLS AG WERKSTÄTTE SPIEZ, is een Distributeur, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Spiez, Zwitserland.

 7. INDUSTRIE MANIFATTURE ERCOLINO SRL

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIE MANIFATTURE ERCOLINO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren winkelwagentje. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. FRITZ RENSMANN, MASCHINENFABRIK, DIESELLOKOMOTIVEN, GETRIEBE GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ RENSMANN, MASCHINENFABRIK, DIESELLOKOMOTIVEN, GETRIEBE GMBH & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 1. DERBY ENGINEERING UNIT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DERBY ENGINEERING UNIT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 2. UKRAINIAN CARGO LOCOMOTIVE COMPANY (UCLC)

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRAINIAN CARGO LOCOMOTIVE COMPANY (UCLC), is een Dienstverlener, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. AMURRIO FERROCARRIL Y EQUIPOS S.A.

  Spanje

  Het bedrijf AMURRIO FERROCARRIL Y EQUIPOS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Amurrio, Spanje.

 4. JOHANN SCHÖTZ

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN SCHÖTZ, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Locomotieven - materialen, Edelmetalen en speciale metalen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 5. DAUGAVPILS LOKOMOTIVJU REMONTA RUPNICA

  Letland

  Het bedrijf DAUGAVPILS LOKOMOTIVJU REMONTA RUPNICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Daugavpils, Letland.

 6. RELOC S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf RELOC S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Craiova, Roemenië.

 7. TURKIYE LOKOMOTIF VE MOTOR SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf TURKIYE LOKOMOTIF VE MOTOR SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 8. NEUBRANDENBURG KFT

  Hongarije

  Het bedrijf NEUBRANDENBURG KFT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 9. MAV ESZAKI JARMUJAVITO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf MAV ESZAKI JARMUJAVITO KFT, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Locomotieven - materialen, en Locomotieven - materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 10. SOCIETATEA COMERCIALA DE APROVIZIONARE SI DESFACERE BRASOV C.F.R. SCAD BRASOV S.A.

  Roemenië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis