• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luxe broodjes

Resultaten voor

Luxe broodjes - Import export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Duitsland

  Wolf ButterBack is al meer dan 20 jaar fabrikant van diepvriesbakwaren in premiumkwaliteit. De kerncompetentie ligt daarbij op croissants, gevuld plundergebak en hartige snacks met echte boter. Met meer dan 500 medewerkers worden op één productie- en beheerlocatie in Fürth in Duitsland worden fijne banketproducten op een hoog ambachtelijk niveau geproduceerd. Een hoge personeelsinzet met veel vakkrachten uit het bakkersvak in combinatie met de modernste productietechniek staat garant voor een hoge, gelijkblijvende kwaliteit. De onderneming hecht grote waarde aan hoogwaardige grondstoffen. Er wordt uitsluitend echte boter gebruikt voor de deegwaren, en de zoete en zoute vullingen worden voornamelijk volgens eigen, beproefde recepten vervaardigd. Het deeg rust tot 8 uur zodat de smaakstoffen zich kunnen ontwikkelen en het gebak na het bakken lang vers blijft. Sinds jaren wordt de onderneming conform IFS op "higher level" gecertificeerd.

 2. SOMEXPORT

  Frankrijk

  SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. TRENDY FOODS

  België

  TRENDY FOODS BELGIUM NV, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten.We bieden een volledig assortiment producten, waaronder snoep, specerijen, conserven, kruiden, rijst, bloem, pasta, gebak en gebak, dranken, koffie, vers, diepgevroren of ijs, om aan al uw behoeften te voldoen. Dit assortiment omvat biologische producten.Daarnaast bieden wij naast onderhoudsproducten ook een assortiment voor telefonie.

 4. TELTOMALZ GMBH

  Duitsland

 5. ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

  Nederland

  Ontbijtservice Noorderland bezorgt de heerlijkste, luxe ontbijten aan huis en bedrijfsontbijt, vergaderontbijt en ontbijtbuffet op de zaak in geheel Groningen en Drenthe. Gemakkelijk online ontbijt bestellen of telefonisch. Met Moederdag, Vaderdag, Pasen, Valentijnsdag, Kerstmis verzorgen wij speciale feestelijke ontbijten om een speciale dag smakelijk te beginnen. Van een lekker ontbijt tot opgedekt familieontbijt of een superdeluxe Champagne-opdekontbijt, we hebben voor iedere gelegenheid een passend ontbijt. Wij leveren aan particulieren aan huis of vakantie adres, maar ook aan bedrijven, instellingen en organisaties. Dit in de vorm van ontbijtbuffet, ontbijtcatering of een snel maar lekker onderwegontbijt. Alles in goed overleg naar wens op maat gemaakt. De ontbijt cadeaubon kan ingezet worden als personeelscadeautje bv. voor Kerst of jubileum. Het logo en bedrijfsnaam kan verwerkt worden op de bon. Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online bestellen of telefonisch. Je ontvang hierna de factuur per mail. Indien je met Ideal wil betalen, ontvang je de betaallink in de factuur. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij bezorgen 7 dagen per week. Vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur als brunch/lunch voor de uitslapers. De bezorgkosten  verschillen per gemeente en zijn te vinden onder het kopje "bezorgkosten". Wij zijn gevestigd in Wildervank, Veendam.

  Alle producten voor "luxe broodjes"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TILCATERING

  Nederland

  Tilcatering verzorgt belegde broodjes en lunch arrangementen voor een goedkope prijs. Wij verzorgen ook maaltijden, salades, hapjes , voor al uw catering zaken kunt u TilCatering inschakelen. Wij vinden dat men goed moet kunnen eten met hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 2. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  België

  Opgericht in 1938 door Frans Dellafaille, staat bakkerij Dellafaille nu reeds meer dan zeventig jaar lang voor kwaliteit en originaliteit. De bakkerij biedt een uitgebreide assortiment aan: brood, pistolets, bagetten, koffiekoekn, taarten, spieën, patékes, spieên, appelbollen, méringues, worstenbrood, ... Dellafaille is ook specialist in bruidstaarten, speciale taarten (verjaardag, .. ) en gevulde broden. Daarnaast biedt de bakkerij ook een leveringsservice.

 3. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanje

  Plezier van de zintuigen. Industriële banketbakkerij en koekjesbakkerij. Bladerdeeggebakjes, koekjes, dieetproducten en volkorenproducten.

 4. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italië

 5. LA COOKISERIE

  Frankrijk

 1. GELPAS SRL

  Italië

 2. DOLCIARIA CASA

  Italië

 1. DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA

  Spanje

 2. CROSSET

  België

 3. DULCES COBO, S.L.

  Spanje

 4. PASTELERÍA GIMAR

  Spanje

 5. DELIFRANCE BELGIUM

  België

 6. SERVI S.R.L.

  Italië

 7. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Oostenrijk

 8. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  België

 1. PATISSERIE RICHARD

  België

 2. AMASALIA

  Spanje

 3. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luxemburg

 4. LANTMANNEN UNIBAKE

  België

 5. PRUSIK GMBH

  Oostenrijk

 6. GF PERONI DISTRIBUTION & LOGISTICS SRL

  Italië

 7. DIEGO FERNÁNDEZ E HIJOS PANADERÍA

  Spanje

 8. PANELUX

  Luxemburg

 9. BOLLERÍA EL NEO, S.L.

  Spanje

 10. BÄCKEREI KONDITOREI GAMM

  Duitsland