• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luxe broodjes

Resultaten voor

Luxe broodjes - Import export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Duitsland

  Wolf ButterBack is al meer dan 20 jaar fabrikant van diepvriesbakwaren in premiumkwaliteit. De kerncompetentie ligt daarbij op croissants, gevuld plundergebak en hartige snacks met echte boter. Met meer dan 500 medewerkers worden op één productie- en beheerlocatie in Fürth in Duitsland worden fijne banketproducten op een hoog ambachtelijk niveau geproduceerd. Een hoge personeelsinzet met veel vakkrachten uit het bakkersvak in combinatie met de modernste productietechniek staat garant voor een hoge, gelijkblijvende kwaliteit. De onderneming hecht grote waarde aan hoogwaardige grondstoffen. Er wordt uitsluitend echte boter gebruikt voor de deegwaren, en de zoete en zoute vullingen worden voornamelijk volgens eigen, beproefde recepten vervaardigd. Het deeg rust tot 8 uur zodat de smaakstoffen zich kunnen ontwikkelen en het gebak na het bakken lang vers blijft. Sinds jaren wordt de onderneming conform IFS op "higher level" gecertificeerd.

 2. SOMEXPORT

  Frankrijk

  SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. TRENDY FOODS

  België

  TRENDY FOODS BELGIUM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid tot export naar andere landen. Wij bieden een compleet gamma voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoepgoed, specerijen, conserven, rijst, meel, pasta, gebak, dranken, koffie, verse producten, diepvriesproducten, ijs, enz. om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij schoonmaakproducten en een assortiment producten voor telefonie. We hebben ook gecertificeerde biologische producten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten om op de Belgisch-Luxemburgse markt te verdelen dankzij onze leidende positie en onze digitale hulpmiddelen, met name de marktplaats. Geïmporteerd uit Europa of Noord-Amerika brengen we ze op de markt onder het label "Be Different" om ze te onderscheiden van andere producten. Onze belangrijkste missie is het vertegenwoordigen van bepaalde internationaal erkende leveranciers in België. We zetten hun merk in de kijker en promoten het via promoties. Ten slotte bieden wij ook exclusieve producten aan voor de OutOfHome markt, waaronder merken met originele smaken die elders niet te vinden zijn. Wij beschikken over een grote voorraad om de beschikbaarheid van veel producten en dus een snelle levering te garanderen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 4. TELTOMALZ GMBH

  Duitsland

 5. ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

  Nederland

  Ontbijtservice Noorderland bezorgt de heerlijkste, luxe ontbijten aan huis en bedrijfsontbijt, vergaderontbijt en ontbijtbuffet op de zaak in geheel Groningen en Drenthe. Gemakkelijk online ontbijt bestellen of telefonisch. Met Moederdag, Vaderdag, Pasen, Valentijnsdag, Kerstmis verzorgen wij speciale feestelijke ontbijten om een speciale dag smakelijk te beginnen. Van een lekker ontbijt tot opgedekt familieontbijt of een superdeluxe Champagne-opdekontbijt, we hebben voor iedere gelegenheid een passend ontbijt. Wij leveren aan particulieren aan huis of vakantie adres, maar ook aan bedrijven, instellingen en organisaties. Dit in de vorm van ontbijtbuffet, ontbijtcatering of een snel maar lekker onderwegontbijt. Alles in goed overleg naar wens op maat gemaakt. De ontbijt cadeaubon kan ingezet worden als personeelscadeautje bv. voor Kerst of jubileum. Het logo en bedrijfsnaam kan verwerkt worden op de bon. Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online bestellen of telefonisch. Je ontvang hierna de factuur per mail. Indien je met Ideal wil betalen, ontvang je de betaallink in de factuur. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij bezorgen 7 dagen per week. Vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur als brunch/lunch voor de uitslapers. De bezorgkosten  verschillen per gemeente en zijn te vinden onder het kopje "bezorgkosten". Wij zijn gevestigd in Wildervank, Veendam.

  Alle producten voor "luxe broodjes"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  België

  Opgericht in 1938 door Frans Dellafaille, staat bakkerij Dellafaille nu reeds meer dan zeventig jaar lang voor kwaliteit en originaliteit. De bakkerij biedt een uitgebreide assortiment aan: brood, pistolets, bagetten, koffiekoekn, taarten, spieën, patékes, spieên, appelbollen, méringues, worstenbrood, ... Dellafaille is ook specialist in bruidstaarten, speciale taarten (verjaardag, .. ) en gevulde broden. Daarnaast biedt de bakkerij ook een leveringsservice.

 2. TILCATERING

  Nederland

  Tilcatering verzorgt belegde broodjes en lunch arrangementen voor een goedkope prijs. Wij verzorgen ook maaltijden, salades, hapjes , voor al uw catering zaken kunt u TilCatering inschakelen. Wij vinden dat men goed moet kunnen eten met hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 3. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanje

  Plezier van de zintuigen. Industriële banketbakkerij en koekjesbakkerij. Bladerdeeggebakjes, koekjes, dieetproducten en volkorenproducten.

 4. LA COOKISERIE

  Frankrijk

 5. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italië

 1. CROSSET

  België

 2. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Oostenrijk

 1. GELPAS SRL

  Italië

 2. SERVI S.R.L.

  Italië

 3. PASTELERÍA GIMAR

  Spanje

 4. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luxemburg

 5. DULCES COBO, S.L.

  Spanje

 6. LANTMANNEN UNIBAKE

  België

 7. AMASALIA

  Spanje

 8. DOLCIARIA CASA

  Italië

 1. DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA

  Spanje

 2. DELIFRANCE BELGIUM

  België

 3. PATISSERIE RICHARD

  België

 4. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  België

 5. CONFISERIE HANSELMANN

  Zwitserland

 6. FORAC GMBH

  Duitsland

 7. TEA-ROOM TONY

  Zwitserland

 8. VAN DER HUIR UND WENHOLT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. DESARROLLOS CARNICOS, S.L.

  Spanje

 10. STRAMONIO PRANZO

  Italië