• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor biscuitbakkerijen

Resultaten voor

Machines en materialen voor biscuitbakkerijen - Import export

 1. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  Verified by europages badge

  FIS Modular Systems is algemeen bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van de productie van universele modulaire apparatuur voor de vervaardiging van een volledig nieuw assortiment zoetwaren, kwark en desserts, evenals een nieuwe klasse van "gastronomische cakes" gemaakt van vlees, vis, gevogelte, salades en andere originele en onverwachte ingrediënten.. Onze apparatuur is betaalbaarder dankzij de aanwezigheid van een enkel besturingssysteem en vervangbare modules die kunnen worden gecombineerd en nieuwe configuraties krijgen, en u kunt op elk moment een extra module aanschaffen en producten van een volledig nieuw type produceren. Onze apparatuur wordt in Moskou geassembleerd uit Duitse eenheden en componenten, en de projecten worden ondersteund door Neofood en de ZDS Confectionery Academy uit Solingen, Duitsland. Met ons zoetwarencomplex heeft u geen beperkt assortiment meer.U hoeft geen apparatuur meer aan te schaffen om uw assortiment uit te breiden.Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht.

  Website Open In New icon
 2. ACEMAL NV

  België

  Verified by europages badge

  ACEMAL NV - Met zijn onderlegd en flexibel team kan ACEMAL voor elke wafelproducent oplossingen op maat uitwerken. Industriële installaties voor wafels, koekjes, pancakes, blinis, hotcakes, etc. Aarzel niet om ons te raadplegen indien u geinterreseerd bent in andere producten. Onze kennis laat ons toe om productie lijnen aan te passen volgens de vraag van de klant.

  Website Open In New icon
 3. AXION BAKERY CORPORATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. VERHOEST MACHINERY

  België

  Alle bakkerijmachines en voedingsmachines industriële mengers, kneders en ovens nieuw of tweedehands. Machinery Verhoest is sedert jaren een referentie voor de handel in bakkerijmachines en ovens. We hebben een grote stock van nieuwe en tweedehands (gereviseerd of niet gereviseerd) machines en ovens, alsook industriële machines: voor de bakkerij, patisserie, biscuiterie en wafelindustrie. Onze specialisatie zijn de industriële kneders en mengers van 5 tot 5000 L (afdeling VEMA MIXER industriële machines). Machinery Verhoest levert wereldwijd. Ovens SALVA en EUROPA. Deegbewerkingmachines OPTIMAT | DIVIMATIC | SIGMA. TOPCLEANER plaatkuismachines | RENOVE broodsnijmachine, e.a. Koeling: ACTIF - BCR - ISOCAB – SALVA. Showroommodellen: DITO SAMA, KEMPER, BERTRAND, STYLINOX. Tweedehands: HEIN, BONGARD, TIBILETTI, FRINGAND, OPTIMAT, KEMPER, DIOSNA, ARTOFEX, COLLETTE, HOBART, SEEUWER RONDO, MARCHAND, PANIRECORD, ERIKA RECORD, FORTUNA, BENIER, VAN DYCK, KOMA e.a.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KLAS MACHINE INDUSTRY INC

  Turkije

  Deeg- en planeetmixers, biscuitovens, apparatuur voor het bakken van cake en biscuits, verpakkingsmachines, machines voor roomkoekjes met twee lijnen, poedersuikermolens worden geproduceerd met de meest geavanceerde apparatuur. Met zijn productie van zeer hoge kwaliteit en doordat het zich richt op de tevredenheid van zijn klanten, is KLAS MACHINE INDUSTRY INC. een begrip in zijn sector. We zullen met plezier uw productievolume en -snelheid vergroten door onze ervaringen met u te delen.

 2. CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI

  Turkije

 3. BASSANINA.FORMA S.R.L.

  Italië

 4. EURO MACHINE

  Turkije

 5. ESKORT MAKINA SANAYI

  Turkije

 1. MORCOS MACHINERY

  Egypte

 2. P&S TEXTILES (T/A ARVILLE)

  Verenigd Koninkrijk

 3. DITO GROUP

  Rusland

 4. PASFIL MACHINES

  Turkije

 5. PEK MAKINA

  Turkije

 6. I.B.L. S.R.L. INDUSTRIAL BAKERY LINE

  Italië

 7. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Spanje

 8. COMAS S.P.A.

  Italië

 9. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Turkije

 10. KLAS MAKINA SAN TIC AS

  Turkije

 1. LEID MACHINERY

  Libanon

 2. ABM SRL

  Italië

 3. VENTEMAROC00

  Marokko

 4. M.C.E. MECCANICA

  Italië

 5. 3G S.R.L.

  Italië

 6. CRESPI S.R.L.

  Italië

 7. SIGMA S.R.L.

  Italië

 8. EMILI INOX NEW STYLE S.R.L.

  Italië

 9. COSTRUZIONI MECCANICHE SOTTORIVA S.P.A.

  Italië

 10. ORIPAN S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor biscuitbakkerijen - Import export

Aantal resultaten

14.623 bedrijven