• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs

Resultaten voor

Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs - Import export

 1. MACH SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

 2. BABBI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

 3. TOMEGA SA

  België

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Fabrikant van machines voor de verwerking van zuivelproducten. Uw partner binnen de zuivelverwerking. Onze machines worden op maat gebouwd en aan uw wensen en behoeften aangepast. Hoogwaardige materialen (uitsluitende Europese uitrustingen). Wij distribueren producten als, vruchten op suiker voor yoghurt, giststoffen, stremsel, kaaswei, zeefdoek, accessoires voor het maken van kaas, meetinstrumenten, enz.

 4. DUPON

  Nederland

  Dupon Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van softijsmachines, milkshake machines en slush machines. Professionele apparatuur die geschikt is voor zowel horeca gelegenheden als plekken waar veel mensen komen. Naast de apparatuur, levert Dupon Nederland BV ook de grondstoffen voor de bereiding van softijs, milkshakes en lekkere slushes. Als extra dienst kan Dupon u ook nog ondersteunen bij de verkoop van ijsproducten in de vorm van het cool sensation pakket. Dit is een speciaal ontwikkeld promotie pakket om eenvoudig uw ijs-producten aan de man te brengen. Met coole promotiematerialen van Dupon kan uw potentiële klant niet meer om uw producten heen!

 5. GRIS

  Frankrijk

  Het bedrijf GRIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsmachines, machines voor softijs, bereidingsmachines voor consumptieijs, en machines voor het conditioneren van ijs. Het is gevestigd in Cohade, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUANGZHOU ASPIRE REFRIGERATION EQUIPMENT CO.LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU ASPIRE REFRIGERATION EQUIPMENT CO.LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Guangzhou,guangdong, China.

 2. FRIGOMAT - ER CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf FRIGOMAT - ER CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, IJsmachines, professioneel, en Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Choisy Le Roi, Frankrijk.

 3. PHOENIXVITAL UG

  Duitsland

  Het bedrijf PHOENIXVITAL UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Hövelhof, Duitsland.

 4. REVALA LTD

  Estland

  Het bedrijf REVALA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Nagerechten - zuivel, Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, en Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Keila, Estland.

 5. DEBREF

  Frankrijk

  Het bedrijf DEBREF, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Roujan, Frankrijk.

 1. ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 2. ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkije

  Het bedrijf ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT

  Turkije

  Het bedrijf ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepgevroren in platte en lineaire vorm, en uitrustingen voor industrieel invriezen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. PREGEL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PREGEL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren halfproducten voor ijsbereiders, bereiding voor gebak, bereiding voor ijs, en basisbereidingen voedsel voor gletsjers. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 3. BARQUILLOS EMILIO, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BARQUILLOS EMILIO, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren graniet, en bakken voor ijs. Het is gevestigd in Córdoba, Spanje.

 4. CARPIGIANI GROUP S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CARPIGIANI GROUP S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, machines en uitrusting voor consumptieijsfabrikanten, Consumptie-ijsmachines, professioneel, mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie, en pasteuriseermachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Anzola Emilia, Italië.

 5. FRIGOMAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRIGOMAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, Consumptie-ijsmachines, professioneel, mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie, en ijsmachines voor bars en restaurants. Het is gevestigd in Guardamiglio, Italië.

 6. ICE GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ICE GROUP SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren bereidingsmachines voor consumptieijs, en inpakmachine voor ijs. Het is gevestigd in Rybnik, Polen.

 7. CARPIGIANI FRANCE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CARPIGIANI FRANCE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren consumptieijsmachines voor toonbankverkoop, en IJsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Vitry-sur-seine, Frankrijk.

 8. TAYLOR UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TAYLOR UK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Great Blakenham, Verenigd Koninkrijk.

 1. ARSONI

  Turkije

  Het bedrijf ARSONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelvitrine voor ijs. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. TECHNOGEL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TECHNOGEL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, Consumptie-ijsmachines, professioneel, koelingsinstallaties voor de productie van consumptie-ijs, en mengmachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 3. GEL - MATIC ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEL - MATIC ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Consumptie-ijsmachines, professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, machines voor softijs, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Orio Al Serio, Italië.

 4. L'ODYSSÉE DES GLACES

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ODYSSÉE DES GLACES, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, en Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is gevestigd in Frejus, Frankrijk.

 5. ARMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor ijsbereiding, bereidingsmachines voor consumptieijs, en machines voor de productie van yoghurt. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 6. UNIVERS DU GLACIER

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIVERS DU GLACIER, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren bereidingsmachines voor consumptieijs, en accessoires voor ijsverkopers. Het is gevestigd in La Chapelle-Sur-Erdre, Frankrijk.

 7. ICETEAM 1927

  Italië

  Het bedrijf ICETEAM 1927, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, producten voor ijsbereiders., Consumptie-ijsmachines, professioneel, en bereidingsmachines voor consumptieijs. Het is gevestigd in Anzola Emilia, Italië.

 8. HOMMY ENTERPRISE CO.LTD

  China

  Het bedrijf HOMMY ENTERPRISE CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in Guangdong,jiangmen, China.

 9. NIKAIA ICE CREAM

  Frankrijk

  Het bedrijf NIKAIA ICE CREAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs. Het is gevestigd in St. Laurent Du Var, Frankrijk.

 10. COMERCIAL GRIMASUR

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL GRIMASUR, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, ambachtelijk ijs, en wafels voor consumptie-ijs. Het is gevestigd in Fuengirola - Málaga, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis