• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de rijstindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de rijstindustrie - Import export

 1. TERLET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TERLET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Machines en materialen voor de rijstindustrie, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zutphen, Nederland.

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Terme, Turkije.

 3. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, en actief in de sector Sorteer- en kalibreermachines voor vruchten en groente. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de rijstindustrie, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Hefei, China.

 4. EURL BRIXTON IMPORT EXPORT

  Algerije

  Het bedrijf EURL BRIXTON IMPORT EXPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Alger, Algerije.

 5. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de rijstindustrie, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Salvaterra De Magos, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JINAN ARROW MACHINERY

  China

  Het bedrijf JINAN ARROW MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusiemachines voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Jinan, China.

 2. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Turkije

  Het bedrijf MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling van rijst, en Padierijst. Het is gevestigd in Edirne, Turkije.

 3. MAFRIGARLO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MAFRIGARLO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Humanes De Madri ( Madrid 9, Spanje.

 4. BÜHLER SORTEX LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BÜHLER SORTEX LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. BIOCERT INDIA PVT.LTD.

  India

  Het bedrijf BIOCERT INDIA PVT.LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Indore, India.

 1. BIL HOUDA

  Togo

  Het bedrijf BIL HOUDA, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Lome, Togo.

 2. BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD.

  China

  Het bedrijf BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren sorteermachines. Het is gevestigd in Hefei, China.

 1. ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Japan

  Het bedrijf ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zhengzhou City, Japan.

 2. SZT CORPORATION

  Pakistaan

  Het bedrijf SZT CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Karachi, Pakistaan.

 3. SPECTRUM INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf SPECTRUM INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Mangalore, India.

 4. MKE PIRINC FABRIKASI

  Turkije

  Het bedrijf MKE PIRINC FABRIKASI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de rijstindustrie, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Kirikkale, Turkije.

 5. SERI-IS METAL SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf SERI-IS METAL SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de rijstindustrie, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 6. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Spanje

 7. SILVAS, S.A.

  Portugal

 8. ERICH BERG E.K.

  Duitsland

 1. INGLEMAY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Duitsland

 3. LAVAL EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf LAVAL, opgericht in 1878, biedt een vijf generaties lange ervaring en vakkennis als groothandelaar voor uurwerkhandelaars en juweliers met meer dan 25000 referenties, die binnen 2 tot 5 dagen kunnen worden geleverd in Europa. LAVAL is leverancier van gereedschap en materialen voor horlogewinkels en juweliers en biedt tevens een breed assortiment verpakkingsdoosjes, displays, plateaus, juwelen-/horlogekistjes, etiketten, batterijen en horlogebandjes, met jaar na jaar nieuwigheden en exclusieve creaties in overeenstemming met de nieuwe trends. LAVAL is ook distributeur van sieraden, oorpiercings en horloges voor grote winkelketens en gespecialiseerde winkels. Groothandel in klassieke sieraden, moderne sieraden, merksieraden en kindersieraden: Zilver 925/1000, Verguld, Goud 750/1000, Goud 375/1000, Parels, Staal en leer, Amber en natuurstenen. Ook vind u bij ons onderhoudsmiddelen voor sieraden en talrijke appreteermiddelen.

 4. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

  Alle producten voor "machines en materialen voor de rijstindustrie"

 5. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Verified by europages badge

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

 6. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 7. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 8. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 9. ALE73

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 10. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de rijstindustrie - Import export

Aantal resultaten

12.147 Bedrijven