• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen

Resultaten voor

Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen - Import export

 1. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 2. ROLEC GEHÄUSE-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROLEC is trots op de toonaangevende positie die het bedrijf van oudsher inneemt bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe concepten voor behuizingen, besturingsbehuizingen en draagarmen. De oprichters van het bedrijf, Friedhelm und Matthias Rose, zijn pionieren op het gebied van behuizingstechniek. Ons uitgangspunt is een volwassen design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Daarom letten we bij de ontwikkeling van onze producten op de beste kwaliteit. Tegenwoordig produceert ROLEC behuizingen uit aluminium, roestvaststaal, polyester en ABS, alsmede commandobehuizingen en draagarmsystemen. In het aanbod heeft ROLEC niet alleen talrijke standaardmaten, maar ook speciale uitvoeringen. Wanneer men eerste klas producten levert, mag de klantenservice uiteraard niet achterblijven. De aandacht gaat uit naar het menselijke aspect - een vriendelijke omgang met elkaar - en ook naar een uitstekende dienstverlening. De inbouwklare bewerking van behuizingen en besturingsbehuizingen vormt onze kerncompetentie: Of het nu om boren, frezen, laseren, graveren, poedercoaten, spuiten, bedrukken, elektrolytisch polijsten, bestukken, de levering van frontplaten of membraamtoetsenborden gaat – ROLEC biedt haar klanten complete full-service-behuizingen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neemt u de tijd om onze pagina's te bekijken of neem gerust contact met ons op. Wij zien u graag als klant tegemoet en zijn geïnteresseerd in uw individuele wensen!

 3. MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 4. KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Bruchsal, Duitsland.

 5. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulisch gereedschap, vouwvormen, Ciseleerpennen, Hydraulisch gereedschap, snijgereedschap, en machinebouw. Het is gevestigd in Hövelhof, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Frankrijk

  BAUMERT, Franse marktleider op het gebied van glazen brandwerende deuren en vensters van aluminium en staal en biedt zijn knowhow die voldoet aan de reglementaire eisen op het gebied van brandbeveiliging van gebouwen. Voorontwerp en ontwerp – Vervaardiging – Montage. Als Europees leider op het gebied van deur- en wandsystemen is Baumert actief in allerlei sectoren.

 2. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 3. DIINCOX

  Spanje

  Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector voert Diincox staalbouwwerkzaamheden uit van roestvast staal, aluminium en ijzer voor particulieren en bedrijven; Van lichte metalen structuren en lichte ketelbouw tot de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van de bouw, hang- en sluitwerk, laswerk (TIG, AC/DC, MIG), buigwerk, snijwerk met de zaag- en de knipmachine.

 4. JOSÉ MIGUEL BETANCORT DE LA HOZ S.L.

  Spanje

  Metaalconstructies en constructies van roestvrij staal, waterstraalsnijden, automatische systemen en rolluiken.

 5. DECEUNINCK-DEFORCE

  België

  Deceuninck-Deforce is gespecialiseerd in meubelbeslag, sierbeslag, alu profielen, en machines en gereedschappen.

 1. HUYGHE MACHINING AGENCY

  België

  Trajectbegeleiding bij aankoop van verspanings- en metaalbewerkings-machines. Complete projectopvolging bij automatisering. Advies en consultancy.

 2. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Turkije

  Het bedrijf EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, hydraulische persen voor het vormen van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, en metaalsnijwerk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. ALUMINIUM - SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMINIUM - SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, gealuminiseerde platen, en Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Freigericht, Duitsland.

 2. SOCALU

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCALU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren, gekoelde buikflessen met water voor gemeenschappen, en designtrap. Het is gevestigd in Vieux-Thann, Frankrijk.

 3. ANUDAL INDUSTRIAL

  Spanje

  Het bedrijf ANUDAL INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hoekspiegels, en aluminium. Het is gevestigd in Badalona, Spanje.

 4. ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC bovenfrees, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Vilshofen, Duitsland.

 5. ALU BADRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALU BADRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Sloten, grendels en sleutels, deuren, vensters, en zonnegordijnen. Het is gevestigd in Scy-Chazelles, Frankrijk.

 6. PONT EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf PONT EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, daklijsten, en veiligheidsleuningen. Het is gevestigd in Droue-Sur-Drouette, Frankrijk.

 7. SER AL FER SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SER AL FER SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, afrasteringen, vensters, en veiligheidsleuningen. Het is gevestigd in L'hermitage, Frankrijk.

 8. ALU BRETAGNE SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf ALU BRETAGNE SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, zonnegordijnen, veranda, en vensters. Het is gevestigd in Pommeret, Frankrijk.

 1. SUD PROFIL

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD PROFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vensters, en deuren. Het is gevestigd in La-Ciotat, Frankrijk.

 2. BM

  Frankrijk

  Het bedrijf BM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensters, Deuren - woningbouw, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Vensters, Deuren - woningbouw, en Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Sèvremoine, Frankrijk.

 3. SARL CHRISTIAN GERARD

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL CHRISTIAN GERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, veiligheidsleuningen, binnentrappen, en vensters. Het is gevestigd in Eloyes, Frankrijk.

 4. ETS GOSTOVIC SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS GOSTOVIC SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Metaalconstructies - licht, Sloten, grendels en sleutels, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Sausheim, Frankrijk.

 5. SERRURERIE FERRONNERIE BORET

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRURERIE FERRONNERIE BORET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, en brandwerende deur. Het is gevestigd in Saint-Rambert-D'albon, Frankrijk.

 6. M4 SECURITE

  Frankrijk

  Het bedrijf M4 SECURITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Alarm - beveiligingsinstallaties, Sloten, grendels en sleutels, Alarm - beveiligingsinstallaties, vensters, en gepantserde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. SARL OCEANE DE SERRURERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL OCEANE DE SERRURERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stores, Garagedeuren, Veranda's - metaal, Stores, Garagedeuren, veiligheidsleuningen, en Veranda's - metaal. Het is gevestigd in Grandchamps-Des-Fontaines, Frankrijk.

 8. SOM INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOM INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Sloten, grendels en sleutels, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, advies in engineering, en industrieel advies. Het is gevestigd in Aix-En-Provence Cedex 3, Frankrijk.

 9. KARISE KLEINSMEDIE APS

  Denemarken

  Het bedrijf KARISE KLEINSMEDIE APS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Hårlev, Denemarken.

 10. JANIN HUBERT SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf JANIN HUBERT SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Sloten, grendels en sleutels, speciale machines, en staalbouw. Het is gevestigd in Balbins, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis