• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen

Resultaten voor

Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen - Import export

 1. SKS MACHINES

  België

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 2. ROLEC GEHÄUSE-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  ROLEC is trots op de toonaangevende positie die het bedrijf van oudsher inneemt bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe concepten voor behuizingen, besturingsbehuizingen en draagarmen. De oprichters van het bedrijf, Friedhelm und Matthias Rose, zijn pionieren op het gebied van behuizingstechniek. Ons uitgangspunt is een volwassen design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Daarom letten we bij de ontwikkeling van onze producten op de beste kwaliteit. Tegenwoordig produceert ROLEC behuizingen uit aluminium, roestvaststaal, polyester en ABS, alsmede commandobehuizingen en draagarmsystemen. In het aanbod heeft ROLEC niet alleen talrijke standaardmaten, maar ook speciale uitvoeringen. Wanneer men eerste klas producten levert, mag de klantenservice uiteraard niet achterblijven. De aandacht gaat uit naar het menselijke aspect - een vriendelijke omgang met elkaar - en ook naar een uitstekende dienstverlening. De inbouwklare bewerking van behuizingen en besturingsbehuizingen vormt onze kerncompetentie: Of het nu om boren, frezen, laseren, graveren, poedercoaten, spuiten, bedrukken, elektrolytisch polijsten, bestukken, de levering van frontplaten of membraamtoetsenborden gaat – ROLEC biedt haar klanten complete full-service-behuizingen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neemt u de tijd om onze pagina's te bekijken of neem gerust contact met ons op. Wij zien u graag als klant tegemoet en zijn geïnteresseerd in uw individuele wensen!

  Alle producten voor "metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen"

 3. MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ

  Duitsland

 4. KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN

  Duitsland

 5. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Frankrijk

  BAUMERT, Franse marktleider op het gebied van glazen brandwerende deuren en vensters van aluminium en staal en biedt zijn knowhow die voldoet aan de reglementaire eisen op het gebied van brandbeveiliging van gebouwen. Voorontwerp en ontwerp – Vervaardiging – Montage. Als Europees leider op het gebied van deur- en wandsystemen is Baumert actief in allerlei sectoren.

 2. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 3. DIINCOX

  Spanje

  Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector voert Diincox staalbouwwerkzaamheden uit van roestvast staal, aluminium en ijzer voor particulieren en bedrijven; Van lichte metalen structuren en lichte ketelbouw tot de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van de bouw, hang- en sluitwerk, laswerk (TIG, AC/DC, MIG), buigwerk, snijwerk met de zaag- en de knipmachine.

 4. DECEUNINCK-DEFORCE

  België

  Deceuninck-Deforce is gespecialiseerd in meubelbeslag, sierbeslag, alu profielen, en machines en gereedschappen.

 5. HUYGHE MACHINING AGENCY

  België

  Trajectbegeleiding bij aankoop van verspanings- en metaalbewerkings-machines. Complete projectopvolging bij automatisering. Advies en consultancy.

 1. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Turkije

 2. SOCALU

  Frankrijk

 1. ABEL TECHNOLOGIES GMBH - HSC CNC FRÄSMASCHINEN

  Duitsland

 2. MENUPRO

  Frankrijk

 3. GLA-WEL GMBH

  Duitsland

 4. ONAL SARL

  Frankrijk

 5. BIOMETAL CONSTRUCTIONS

  Frankrijk

 6. BM

  Frankrijk

 7. TECHMETAL

  Frankrijk

 8. ALU GLASS

  Frankrijk

 1. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. JOSE ANTONIO REIS & IRMÃO, LDA.

  Portugal

 3. FRANCE VERANDA

  Frankrijk

 4. ALU CANET SARL

  Frankrijk

 5. TALLERES M. SEOANE

  Spanje

 6. PONT EQUIPEMENT

  Frankrijk

 7. WINDOWO S.R.L.

  Italië

 8. SER AL FER SARL

  Frankrijk

 9. LES MAISONS RENOBAT

  Frankrijk

 10. SA COGEZ METAL

  Frankrijk