• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ongediertebestrijding- desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen

Resultaten voor

Ongediertebestrijding- desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen - Import export

 1. ELIS BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Elis Belgium is een internationale multi service dienstverlener die oplossingen voor huur en onderhoud van textielartikelen en hygiënische en wellnessproducten aanbiedt. Wij zijn actief in heel België en Luxemburg. Wij werken voor openbare en private instellingen van iedere omvang, in alle bedrijfssectoren. Wij zijn betrokken bij onze klanten en bedenken, ontwerpen en leveren maatoplossingen voor linnengoed, werkkleding, hygiëne, dranken, clean rooms, vloeren, ongediertepreventie en medisch afval met besmettingsgevaar. Wij zijn betrouwbare bondgenoten voor onze klanten in een steeds complexere wereld, wij ondersteunen onze klanten om hun dagelijkse taken te vereenvoudigen en bij te dragen aan hun succes. Elis staat genoteerd op de Euronext beurs van Parijs. Verhuur-Onderhoud: een zuinige en voordelige keuze

 2. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGONN EQUIPEMENTS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wastunnels, wastunnel voor metalen, reinigingsdiensten voor voedingsmiddelenindustrie, en reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Clermont En Argonne, Frankrijk.

 3. COOLIKE REGNERY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOLIKE REGNERY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Bensheim, Duitsland.

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CO MEDIZELL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. FILOMAT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILOMAT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, kabels van metaal, stalen kabels, Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, kabels van metaal, en metalen kabels. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Oostenrijk

  Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ticaret Ltd. Sti. is een Turks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van desinfectiemiddelen ter bestrijding van alle virussen en bacteriën, inclusief coronavirussen. Onze ISO 9001-gecertificeerde producten bieden desinfectie tot 10 dagen om besmetting en infecties te voorkomen. Onze sprays en doekjes, vooral gebruikt door luchtvaartmaatschappijen en hotels, zijn aangepast aan meerdere soorten oppervlakken en ruimten zoals toiletten, pantries, dienbladtafeltjes, raamluiken, opbergruimten boven het hoofd, deurklinken, luchthavenlounges. Onze O&O-afdeling werkt elke dag aan innovatie om de meest efficiënte producten te formuleren. We gebruiken de meest geavanceerde chemische formules. De productie van onze chemicaliën is onderhevig aan strikte kwaliteitscontroles om aan alle huidige internationale normen te voldoen. Daarnaast zijn al onze producten dermatologisch getest en bevatten geen alcohol, zodat ze veilig zijn voor de huid van alle gebruikers. We zorgen ervoor dat ze worden geleverd met de best mogelijke deadlines. U kunt op ons rekenen om een bijdrage aan uw veiligheid te leveren.

 2. RATDOWN

  Frankrijk

  RATDOWN Franse leider tegen ongedierte met alternatieve bestrijding, ontwikkelt, produceert en verkoopt niet-chemische beschermingssystemen ter bescherming van gewassen, gebouwen en infrastructuren tegen ongedierte. 10 jaar geleden, heeft RATDOWN zicht ten doel gesteld om alternatieve technieken tegen ongedierte te ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van vandaag en morgen. Deze laatsten maken het mogelijk, overeenkomstig de voorschriften inzake de gezondheid en de bescherming van het milieu, efficiënt te bestrijden terwijl tegelijkertijd het systematisch gebruik van chemische producten wordt verminderd. Het gamma aan technische en ecologische oplossingen RATDOWN bestaat uit het gebruik van ultrasone, seismische, mechanische, visuele of zelfs elektronische systemen. ​Dankzij onze knowhow en onze ervaring, brengen wij u een doeltreffende en passende oplossing. Wij passen het actieplan aan uw activiteitensector en infestatieniveau.

 3. DCS

  België

  De firma DC-services biedt de geschikte oplossing voor al uw behoeften voor een gezonde leefomgeving! Zowel voor bedrijven als voor particulieren: horeca, cafés en restaurants, openbare instellingen, ondernemingen, industrie, grootwinkelbedrijven, flatgebouwen, woningen, appartementen, wij leggen geen enkele contractverplichting op. Wij bieden onze diensten op het gebied van insectenbestrijding (vlooien, luizen, wandluizen, muggen, mieren, kakkerlakken, blatta of bakkerstorren, enz.), ontsmetting, ontgeuring, behandeling van hout tegen wormen, wering van wezels, duivenbestrijding, schoonmaak na overlijden of vernietiging van wespennesten, hommels of hoornaars. De producten gebruikt voor de besproeiing, bestuiving of de insecticide gels zijn goedgekeurd door het ministerie van openbare gezondheid. Ons kwalitieitshandvest bestaat uit snel ingrijpen, efficiëntie, discretie, matige prijzen, flexibiliteit, stiptheid en opstelling van een rapport op verzoek!

 4. LIMAS HYGIENICS

  België

  Limas Hygienics is een ongediertebestrijding bedrijf dat gevestigd is in Antwerpen, België. Ze zijn gespecialiseerd in het verwijderen en het voorkomen van knaagdieren, ratten, mieren, houtworm, kakkerlakken, insecten, bedwantsen, schimmels, zwammen, etc… dit voor zowel particulieren als bedrijven. Limas Hygienics biedt ook andere diensten zoals, vogelwering, diepe reiniging van de keuken, fumigaties, reinigen luchtkanalen, schoonmaken ventilatiesysteem, enz … Limas Hygienics is 24/7 beschikbaar en kan binnen de 3 uur ter plaatsen zijn.

 5. FREEBAC

  Nederland

  Wij zijn producent en leverancier van het desinfectiemiddel Freebac-Clearoxyl, waarmee u effectief listeria, legionella, salmonella en de E-coli bacterie bestrijdt. Ook is ons middel uiterst geschikt voor het verwijderen van biofilm en het afdoden van botrytis. Met Freebac-Clearoxyl desinfecteert u op basis van waterstofperoxide, maar dan met toegevoegde stabiliserende bestandsdelen. Vandaar dat u minder desinfectiemiddel nodig heeft voor het bestrijden van bacteriën, schimmels, virussen en biofilm. Daarnaast laat Freebac Clearoxyl geen residuen na en heeft het ook geen nadelige gevolgen voor apparatuur en oppervlakken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of schakel ons in voor een preventieplan op maat.

 1. FREEK VAN ESSEN B.V.

  Nederland

  Ons bedrijfSinds 1993 zijn wij de expert voor al uw problemen op het gebied van voorkomen en bestrijden van ongedierte (plaagdieren).Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in ontsmetting, desinfectie en hygiëne van stallen in de agrarische sector.Onze medewerkersWij werken met een team goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Omdat er regelmatig nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van bestrijdingsmiddelen, bestrijdingstechnieken, ontsmettingsmiddelen en ontsmettingstechnieken worden zij continue bijgeschoold. Hierdoor kunnen wij u helpen met de nieuwste methoden.CertificeringDe overheid en de samenleving stellen hoge eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Ons bedrijf conformeert zich aan deze eisen en stelt hoge standaarden op deze gebieden. Dit komt onder andere tot uiting in diverse certificeringen door overheid en brancheverenigingen.

 2. MJ BELGIUM

  België

  MJ BELGIUM Ongediertebestrijding,  is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van preventie en bestrijding van knaagdieren zoals: muizen, ratten, maar ook kakkerlakken, vlooien, wandluizen, vliegende en kruipende insecten. Om ongedierte te bestrijden doet u best beroep op ons; wij kunnen de aard van de plaag vaststellen en met respect voor omgeving en milieu het ongedierte verwijderen. Als u last heft van ongedierte is het aan te raden om deze te laten verwijderen. Het is niet verstandig om meteen naar de grove middelen te grijpen, ze kunnen ook uw eigen gezondheid schaden. U kunt ongedierte laten bestrijden dat al aanwezig is of preventief laten behandelen.

 1. EDIALUX

  België

  Fabrikant-groothandel insecticiden, ratten- en muizengif, materialen voor ongediertebestrijding. Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan. Het assortiment omvat het meest complete gamma voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in home, garden en pet heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

 2. HOB GIETEN

  Nederland

  Wij zijn professioneel, klantgericht, snel, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.HOB Gieten is opgericht op 1 januari 2003. Hoofddoel is ongedierte (plaagdieren) problemen oplossen bij de zakelijke en particuliere klant.Wij doen daarnaast ook advies en preventie omtrent ongedierte (plaagdieren) bij verbouw en nieuwbouw (vanaf de tekentafel) van woningen en bedrijfspanden en fauna beheer. Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een professioneel en gecertificeerd team.In de loop van de jaren is ons pakket van diensten uitgebreid. Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het bestrijden van overlast van steenmarter(s).Daarnaast doen wij ook houtworm-, boktor- en spinnen bestrijding, wij hebben gekwalificeerde en vakbekwame timmerlieden in dienst (ten behoeve van preventie), fauna beheer, verkoop van ongedierte middelen.“HOB Gieten neemt alle tijd om de klus zorgvuldig te klaren”“Klantgericht, professioneel, snel en flexibel”HOB Gieten werkt volgens de volgende methodes: - 1 vaste bestrijdingstechnicus, zo werken we effectief en efficiënt. We melden ons altijd en bij bijzonderheden hebben we altijd overleg.- Een logboek met daarin onze bevindingen, zo heeft u een overzicht van onze aanpak voor u zelf en de betrokken instanties (NVWA, IKB, HACCP).- Wij werken volgens IPM voorschriften, daarnaast zijn we KAD-gecertificeerd en is elke bestrijdingstechnicus

 3. ONGEDIERTEBESTRIJDING VAN DER VELDEN

  Nederland

  Ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor particulieren en bedrijven in Amsterdam, Haarlem en Almere.Van der Velden Ongediertebestrijding helpt u snel van uw ongedierte af. Bel 020 641 4000 en u krijgt direct advies en de mogelijkheid om een afspraak te maken. Afhankelijk van de beschikbare informatie verschaffen wij u van een prijsindicatie. Wij komen binnen 24 uur na het maken van een afspraak langs om uw ongedierte te bestrijden.Ongediertebestrijder Van der Velden is lid van branchevereniging NVPB en is zowel VCA als OSB en ISO gecertificeerd. Voor diverse horeca ondernemingen, scholen en openbare gebouwen verzorgen wij de ongediertewering en bestrijding volgens HACCP-norm.

 4. GROUPE KUSTERS

  België

  Sedert 1986 De specialisten in vogeloverlast bestrijding ! Vogelwering nettenElectro puls systemenScare spike systemenAkoustische systemenScare sound systemsShock systemsVisuele afschrikmiddelenEigen productie en installatie afdelingen5 jaar garantie op resultaat !

 5. VAN DER LINDE DIENSTVERLENING

  Nederland

  Heeft u overlast van ongedierte? Bent u op zoek naar een bedrijf dat snel ter plaatse is en een effectieve ongediertebestrijding uitvoert? Van der Linde dienstverlening biedt u de oplossing bij al uw problemen op het gebied van ongediertebestrijding.Of u nu last heeft van muizen, ratten, houtworm of wespen. Wij staan voor u klaar.U zoekt een bedrijf dat een ongediertebestrijdingsplan voor u opstelt. Bel ons vandaag nog.U wilt garantie op de bestrijding. Houtwormbestrijding met 5 jaar garantie.

 6. PMT BENELUX

  België

  PMT Benelux NV heeft zich toegelegd op de verkoop, installatie, validatie, calibratie, en after-sales van deeltjestellers, TOC-analysers, tablet testsystemen, microbiële monitoring en detergenten, Desinfectantia, Testapparatuur voor tabletten, poeders, capsules.

 7. ECOSERV

  België

  ECOSERV is een bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van hygiëne en environmental services.  Wij doen aan preventie en bestrijding van knaagdieren, kruipende en vliegende insecten. De oprichters van ECOSERV hebben meer dan 25 jaar ervaring in de sector van milieudiensten, zowel in België als over heel Europa. ECOSERV gebruikt doeltreffende producten met geringe toxiciteit, met zorg gekozen voor hun efficiëntie en die allen beantwoorden aan de geldende normen inzake bescherming van het milieu.

 8. RENTOKIL PEST CONTROL

  België

  Rentokil - Belgisch marktleider in ongediertebestrijding - heeft servicepunten verspreid over het hele land. Er is dus altijd een Rentokil ongedierte-expert bij u in de buurt die al uw problemen met ongedierte snel en effectief kan aanpakken. De Rentokil experts in ongediertebestrijding behandelen het probleem snel, efficiënt en veilig.

 1. RAPID CONTROL

  Spanje

  Desinfectie en controle van schadelijke dieren.

 2. GESTISAN

  Spanje

  Insectenbestrijding - Rattenverdelging - ARMPC - Xylofagen - Controle op en preventie van legionella.

 3. BLATELLA

  België

  Ongediertebestrijding en preventie, duivenwering, ruimen en ontsmetten van woningen.

 4. ROBBERT JOLLIE ONGEDIERTEBESTRIJDING

  Nederland

  Robbert Jollie Ongediertebestrijding helpt zowel bedrijven als particulieren op een verantwoorde manier van hun ongedierteprobleem af.

 5. L'AS DU NUISIBLE

  Frankrijk

  Het bedrijf L'AS DU NUISIBLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insectenverdelging, insectenvernietigers voor openbare instanties, huishoudelijke insectenvernietigers, insectendodende middelen, en Insectenverdelging. Het is gevestigd in Neuilly Sur Marne, Frankrijk.

 6. PLAGUIPLAN

  Spanje

  Het bedrijf PLAGUIPLAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fumigatie, en reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. PICO-MEDICAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PICO-MEDICAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Duitsland

  Het bedrijf CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 9. BEVISTON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEVISTON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Wurster Nordseeküste, Duitsland.

 10. PESTEX SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PESTEX SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, behandeling tegen parasieten, desinfestatieproduct, parasieten bestrijdend, en Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ongediertebestrijding- desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

541 Bedrijven