• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plant- en zaaimachines en accessoires

Resultaten voor

Plant- en zaaimachines en accessoires - Import export

 1. S&M AGRICOLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  S&M Agricole is een bedrijf gespecialiseerd in de wederverkoop en de export van landbouwmachines bestemd voor grondbewerking. Wij zijn actief op de nationale markt en exporteren tevens naar meer dan 25 landen. S&M Agricole werkt samen met een eigenaar van meerdere fabrieken om werktuigen voor grondbewerking te vervaardigen zoals klassieke, traditionele, getrokken of zelfrijdende ploegen, schijfeggen, beitels, roterende frezen, cultivators, diepwoelers en zaaimachines. Onze ploegen worden vervaardigd in een fabriek die gebruikmaakt van de laatste technologie met een interne proces voor hittebehandeling, een poedercoatinglijn, een montagelijn en installaties voor lasersnijden. Wij streven ernaar de meest recente innovaties toegankelijk te maken voor landbouwers overal ter wereld dankzij schappelijke prijzen. De visie van S&M Agricole is gericht op het helpen het rendement van de oogst overal te wereld te verbeteren. Wij zijn ons bewust van de hongersnood in talloze continenten. Wij verkopen niet alleen onze werktuigen maar bieden u tevens onze kennis en ervaring aan. Wij halen onze tevredenheid uit uw waardering. Ons toekomstdoel is beschikbaar te zijn in elk land waar het land bebouwd wordt. Wij vervaardigen van de meest eenvoudige tot de meest complexe werktuigen om aan al uw behoeften te voldoen. Neen gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij AGRI SECA Landbouwmachines, een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines sinds 1976, gevestigd in Turkije. Onze uitgebreide lijn plantmachines van topkwalilteit waaronder uien- en knoflookplanters, is toegesneden op de divers behoeften van landbouwers wereldwijd. Ontdek onze geavanceerde modellen: •Tuinbonen zaadplanter • Knoflook plantmachine •Uien plantmachine •Grondbewerkingsmachine •Universele Zaadmachine •Groente plantmachine Bij AGRI SECA, zetten wij ons in voor innovatie binnen de landbouw via de integratie van technologie en traditioneel vakmanschap. Elke machine wordt met zorg vervaardig om betrouwbaarheid, eficiëntie en optimale prestaties op het veld te garanderen. Wij streven ernaar landbouwers te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen het constant veranderende landbouwlandschap. Of u nu een kleinschalig of een groot landbouwbedrijf runt, AGRI SECA Landbouwmachines is uw betrouwbare partner voor duurzame groei en voorspoed. Met een constante inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid, zorgen wij voor baanbrekende veranderingen binnen de landbouwactiviteiten met elk van onze machines. Kies voor samenwerking met AGRI SECA Landbouwmachines en ervaar het verschil in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Laten we samen succes kweken en de toekomst van de landbouw vorm geven.

 3. SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Saramon, Frankrijk.

 4. TRAX TRADER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRAX TRADER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 5. BROVIG MASKINER APS

  Denemarken

  Het bedrijf BROVIG MASKINER APS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Silo's - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rupstractoren, Plant- en zaaimachines en accessoires, Verstuivers - landbouw, Tractoren en aanhangers - landbouw, Rupstractoren, Plant- en zaaimachines en accessoires, Verstuivers - landbouw, en Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is gevestigd in Tinglev, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LANDTECHNIK VILLACH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LANDTECHNIK VILLACH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Plant- en zaaimachines en accessoires, Tractoren en aanhangers - landbouw, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Villach, Oostenrijk.

 2. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Oostenrijk

  Het bedrijf MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Verstuivers - landbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, en Verstuivers - landbouw. Het is gevestigd in Liezen, Oostenrijk.

 3. AGROLION

  Oekraïne

  Het bedrijf AGROLION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Oekraïne.

 4. DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI

  Italië

  Het bedrijf DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Molinella, Italië.

 5. AGROTECNICA PATRUNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGROTECNICA PATRUNO S.R.L., is een Multi-Category, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Lucera, Italië.

 1. BOLEK I LOLEK

  Polen

  Het bedrijf BOLEK I LOLEK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren kledingaccessoires van paarlemoer, tridimensionale controle, luidsprekers, en alleszuiger voor gemeenschappen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. SIMATECH SRL

  Italië

  Het bedrijf SIMATECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Chieti, Italië.

 1. FERRARI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Guidizzolo, Italië.

 2. FRATERNALI ROBERTO

  Italië

  Het bedrijf FRATERNALI ROBERTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Vallefoglia, Italië.

 3. COMAF S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COMAF S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Calvisano, Italië.

 4. ASA-LIFT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ASA-LIFT A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Plant- en zaaimachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Soroe, Denemarken.

 5. BIAGIOLI ARATRI

  Italië

  Het bedrijf BIAGIOLI ARATRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Anghiari, Italië.

 6. NEGRIZZOLO S.A.S. DI NEGRIZZOLO PAOLO & C.

  Italië

  Het bedrijf NEGRIZZOLO S.A.S. DI NEGRIZZOLO PAOLO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Grisignano Di Zocco, Italië.

 7. GUARESI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GUARESI S.P.A., en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Bondeno, Italië.

 8. RELCOM DI LUPARIA ALESSANDRO E SIMONA E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf RELCOM DI LUPARIA ALESSANDRO E SIMONA E C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 1. KOMLAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KOMLAND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Avelengo, Italië.

 2. DEMSAN DEMIRDOGEN AGRICULTURAL MACHINERY INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf DEMSAN DEMIRDOGEN AGRICULTURAL MACHINERY INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. TF DI FATTORI D. M. & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TF DI FATTORI D. M. & C. S.N.C., en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Carpegna, Italië.

 4. KYUNG IL CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf KYUNG IL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Ansan-si Gyeonggi-do, Zuid Korea.

 5. CAVALLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAVALLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Cazzago San Martino, Italië.

 6. GEIER GMBH

  Italië

  Het bedrijf GEIER GMBH, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Marlengo, Italië.

 7. BERNABEI SILVIO

  Italië

  Het bedrijf BERNABEI SILVIO, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Montese, Italië.

 8. SGARBI LUCA

  Italië

  Het bedrijf SGARBI LUCA, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Calimera, Italië.

 9. FALC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FALC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 10. GRAZIOLI REMAC MACCHINE AGRICOLE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GRAZIOLI REMAC MACCHINE AGRICOLE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Plant- en zaaimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Plant- en zaaimachines en accessoires. Het is gevestigd in Calvisano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis