• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plooien - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Plooien - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. SCHAGES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Flexibiliteit is onze troef. Gecombineerd met meer dan 65 jaar ervaring in metaalverwerking, zijn wij de perfecte partner voor de verwerkende metaalindustrie of voor particuliere klanten als een high-tech plaatbewerker, gecertificeerd volgens ISO 9001 & ISO 14001. Als familiebedrijf uit Krefeld zijn wij in de 3e generatie en bestaan uit een team van 35 medewerkers. Kerncompetenties: CNC laser- en buislasersnijden, plooien, lasermeten van uw mallen, plaatsnijden van roestvrij staal, kwaliteitsstaal, aluminium, koper, messing. Door het gebruik van onze innovatieve CNC-machines worden serieproducties of nabestellingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Kleine onderdelen en precisiesnedes, zelfs XXL speciale formaten voor plaat- of buisbewerking zijn met hoge precisie mogelijk. Wij vervaardigen ook prototypes of afzonderlijke stukken volgens individuele wensen. Ook CNC-buigen behoort tot ons gamma, evenals lasersnijden, en is mogelijk sinds de uitbreiding van onze buigcapaciteit met moderne buigbanken tot 4 meter/320t. Wij verwerken uw ontwerp en CAD-gegevens of meten proefstukken zoals vereist, nauwkeurig en binnen enkele seconden met behulp van precisiescanners hier ter plaatse. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij produceren met een spaarzaam gebruik van materialen en energie en betrekken onze grondstoffen en diensten zoveel mogelijk uit de regio. Stuur ons uw aanvraag en u krijgt op korte termijn een eerlijke offerte.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 3. STANTOOL

  België

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 4. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 5. CLAUX

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WATERCUT GMBH

  Duitsland

 2. EMO LASERTEC GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. BCK METALLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 4. SYSTEM7 METAL TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

 5. JOHANNES MEINER GMBH

  Duitsland

 1. LAICH METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. PRETEC SCHNEIDTECHNOLOGIEN GMBH

  Duitsland

 1. KURT WÜST AG

  Zwitserland

 2. SMB – SERVICEGESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

 3. ILLING & SCHILLING GMBH

  Duitsland

 4. AGLAS GMBH

  Duitsland

 5. BENI BURTSCHER AG

  Zwitserland

 6. FRITZ BORN AG

  Zwitserland

 7. KALAG AG

  Zwitserland

 8. LAS FEINBLECHTECHNIK WETZLAR GMBH

  Duitsland

 1. PHOTONCUT – NEXT LEVEL SHEET METAL

  Duitsland

 2. RAMAZAN AYCAN SAC VE CELIK ISLEME MERKEZI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 3. METALGROUP

  België

 4. CAPRISTO AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

 5. SCS-METALL GMBH

  Duitsland

 6. LASTECH GMBH

  Duitsland

 7. ALP GMBH

  Duitsland

 8. S & S STEINHUBER GMBH

  Oostenrijk

 9. SCHULER METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. WELDMONT METALLTECHNIK KFT.

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Plooien - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.720 bedrijven