• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plooien - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Plooien - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 2. SCHAGES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Flexibiliteit is onze troef. Gecombineerd met meer dan 65 jaar ervaring in metaalverwerking, zijn wij de perfecte partner voor de verwerkende metaalindustrie of voor particuliere klanten als een high-tech plaatbewerker, gecertificeerd volgens ISO 9001 & ISO 14001. Als familiebedrijf uit Krefeld zijn wij in de 3e generatie en bestaan uit een team van 35 medewerkers. Kerncompetenties: CNC laser- en buislasersnijden, plooien, lasermeten van uw mallen, plaatsnijden van roestvrij staal, kwaliteitsstaal, aluminium, koper, messing. Door het gebruik van onze innovatieve CNC-machines worden serieproducties of nabestellingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Kleine onderdelen en precisiesnedes, zelfs XXL speciale formaten voor plaat- of buisbewerking zijn met hoge precisie mogelijk. Wij vervaardigen ook prototypes of afzonderlijke stukken volgens individuele wensen. Ook CNC-buigen behoort tot ons gamma, evenals lasersnijden, en is mogelijk sinds de uitbreiding van onze buigcapaciteit met moderne buigbanken tot 4 meter/320t. Wij verwerken uw ontwerp en CAD-gegevens of meten proefstukken zoals vereist, nauwkeurig en binnen enkele seconden met behulp van precisiescanners hier ter plaatse. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij produceren met een spaarzaam gebruik van materialen en energie en betrekken onze grondstoffen en diensten zoveel mogelijk uit de regio. Stuur ons uw aanvraag en u krijgt op korte termijn een eerlijke offerte.

 3. STANTOOL

  België

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 4. PRETEC SCHNEIDTECHNOLOGIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRETEC SCHNEIDTECHNOLOGIEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 5. ILLING & SCHILLING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILLING & SCHILLING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Scheibenberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BCK METALLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BCK METALLVERARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. SYSTEM7 METAL TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SYSTEM7 METAL TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Laakirchen, Oostenrijk.

 3. SMB – SERVICEGESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

  Het bedrijf SMB – SERVICEGESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dessau-Roßlau, Duitsland.

 4. JOHANNES MEINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANNES MEINER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 5. LAICH METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAICH METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 1. KURT WÜST AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KURT WÜST AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Leutwil, Zwitserland.

 2. EMO LASERTEC GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf EMO LASERTEC GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Simmern, Duitsland.

 1. WATERCUT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WATERCUT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neustadt An Der Weinstraße, Duitsland.

 2. AGLAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AGLAS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Helmstadt-Bargen, Duitsland.

 3. BENI BURTSCHER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BENI BURTSCHER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schwarzenbach, Zwitserland.

 4. KALAG AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KALAG AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bütschwil, Zwitserland.

 5. FRITZ BORN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FRITZ BORN AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Langenthal, Zwitserland.

 6. LAS FEINBLECHTECHNIK WETZLAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAS FEINBLECHTECHNIK WETZLAR GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.

 7. PHOTONCUT – NEXT LEVEL SHEET METAL

  Duitsland

  Het bedrijf PHOTONCUT – NEXT LEVEL SHEET METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 8. CAPRISTO AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CAPRISTO AUTOMOTIVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 1. SCS-METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCS-METALL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren lassen met laser, CNC-staalbewerking, CNC-freeswerk, CNC-geponste delen, Plaatuitsnijdingen uit edelstaal, en beplating van machines. Het is gevestigd in Heimsheim, Duitsland.

 2. LASTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LASTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Telgte, Duitsland.

 3. S & S STEINHUBER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf S & S STEINHUBER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Gunskirchen, Oostenrijk.

 4. ALP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Karlstein, Duitsland.

 5. REISNER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REISNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, Platen, geperforeerd - ferro, Industriebouw, Roestvaste platen, CNC-stanswerkzaamheden, geperforeerd-plaatstaalproducten (halffabricaten), Geperforeerde platen uit roestvrij staal, geperforeerde aluminiumplaten, en geperforeerd-staalbewerking. Het is gevestigd in Kottingbrunn, Oostenrijk.

 6. SCHULER METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULER METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 7. WELDMONT METALLTECHNIK KFT.

  Duitsland

  Het bedrijf WELDMONT METALLTECHNIK KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 8. ARMATUREN WINTERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMATUREN WINTERS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bedburg, Duitsland.

 9. STAHLBAU LUCKENBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STAHLBAU LUCKENBACH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Rosenheim, Duitsland.

 10. SANDERN SCHNEID- U. UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SANDERN SCHNEID- U. UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Geeste, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Plooien - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.700 Bedrijven