• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rails - ferro

Resultaten voor

Rails - ferro - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. SCHOCK GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOCK GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ladelopers, speciaal profielstaal, metaalbewerking, vervaardiging van gietvormen, gereedschapsbouw, en Ladelopers. Het is gevestigd in Urbach, Duitsland.

 3. PATRY

  Frankrijk

  Patry is gespecialiseerd in handlingwerkzaamheden op rails. Meer dan 5.000 professionals verspreid over de hele wereld maken gebruik van onze unieke vakkennis. Wij leveren maatoplossingen, aangepast aan al uw vereisten en die voldoen aan uw projecten. Patry biedt de levering van rails en bevestigingsaccessoires en voert het ontwerp en de productie van elk type op rails rollend materiaal uit. Wij bieden een breed assortiment rails, wielen, transportwagentjes, specifieke heftrucks en locotractors.

 4. GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH

  Duitsland

  Aanbieder van producten en diensten voor de bouw, de reparatie, het onderhoud en de modernisering van rails via onze 23 filialen overal ter wereld. Dankzij het nauwe netwerk van onze vennootschappen van de groep en wereldwijde partners, bieden wij de internationale groeimarkt van railsgebonden verkeersinfrastructuren. Of het nu gaat om de bouw, sanering, onderhoud of modernisering van rails - met ons bent u op de goede weg!

 5. JSC GLOSS & REITER

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC GLOSS & REITER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren handdoekhouder. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rails - ferro. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Turkije

  Het bedrijf CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Rieten omheiningen, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, veiligheidsbarrieres, en decoratie van tuinen. Het is gevestigd in Izmit / Kocaeli, Turkije.

 3. VOSSLOH FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf VOSSLOH FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, en Rails - ferro. Het is gevestigd in Rueil-Malmaison Cedex, Frankrijk.

 4. STE DE PROFILAGE DU POITOU

  Frankrijk

  Het bedrijf STE DE PROFILAGE DU POITOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Rails - ferro, en schroeven. Het is gevestigd in La Creche, Frankrijk.

 5. FEICHTINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FEICHTINGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Rails - ferro. Het is gevestigd in Köstendorf, Oostenrijk.

 1. CARLO VANOLI AG THALWIL

  Zwitserland

  Het bedrijf CARLO VANOLI AG THALWIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Samstagern, Zwitserland.

 2. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 1. XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Ruwbouw, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Kirchheim Bei München, Duitsland.

 3. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Afbouw, Bouwplaatsen - machines, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 4. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. GLEISBAU SABRODT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLEISBAU SABRODT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Elsterheide, Duitsland.

 6. SIEMENS AG

  Duitsland

  Het bedrijf SIEMENS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Ruwbouw, Afbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Rails - ferro, Ruwbouw, Afbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. TSB TECHNISCHE SCHIENEN-BEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TSB TECHNISCHE SCHIENEN-BEARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Rails - ferro, Industriebouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Rails - ferro, Industriebouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 1. SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Afbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Afbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 2. KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO., is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 3. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Afbouw, Bouwplaatsen - machines, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 4. TECHENERGOPROM LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf TECHENERGOPROM LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Rails - ferro. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Afbouw, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 8. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 9. THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Rails - ferro, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Rails - ferro, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Königsborn, Duitsland.

 10. JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Buisleidingen - industrieel, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Bad Kissingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis