• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stampwerk - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Ozka-groepsmaatschappijen hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vormen van metalen. Al onze bedrijven willen meer partner zijn dan leverancier. We leveren oplossingen op maat. Al onze bedrijven en ons team werken voor 100% klanttevredenheid. We bieden 0 PPM-garantie met een volledig geautomatiseerd en handmatig kwaliteitscontroleteam. OZKA Industrial solutions is een oplossingsbedrijf voor klanten die op zoek zijn naar een speciale productielijn inclusief stempelen, koudvormen, assemblage en 0 PPM target. OZKA Heaters is het enige bedrijf in Turkije dat draagbare gasverwarmers produceert. OZKA Kitchenwares is gespecialiseerd in aluminium anti-aanbakpannen en ander kookgerei. OZKA Stamping is gepositioneerd voor het vormen van alle soorten plaatwerk inclusief warmtebehandeling en plating. Voor meer informatie kunt u onze groepswebsite bezoeken en vervolgens op het gerelateerde bedrijf klikken.

  Website Open In New icon
 2. GNUTTI CIRILLO SPA STAMPAGGIO METALLI A CALDO

  Italië

  Verified by Europages badge

  Gnutti Cirillo spa is gespecialiseerd in het warm persen en mechanisch bewerken van messing, aluminium en andere non-ferrometalen. Gnutti Cirillo spa, opgericht in 1951 door Cirillo Gnutti als fabrikant van gereedschap en matrijzen, is inmiddels al meer dan 50 jaar een internationale marktleider in deze sector. Dankzij onze uitgebreide technische vakkennis kunnen we aan alle verwachtingen voldoen en producten ontwikkelen vanaf het ontwerp tot de productie door tijdens dit hele proces technische bijstand te bieden (co-engineering). Het kwaliteitssysteem van Gnutti Cirillo beoogt de tevredenheid van de klant en betrekt daar de hele onderneming bij. De kwaliteit van onze producten is het resultaat van de inzet van alle diensten en berust op de waardering van onze human resources. Deze kwaliteit wordt bevestigd door de verkregen certificeringen die onze strategische keuzes illustreren. Certificering: UNI EN ISO 9001.

  Website Open In New icon
 3. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  China

  Verified by Europages badge

  XuFeng Tool Tech werd opgericht in 2003. Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het leveren van uitstekende diensten voor CNC-bewerking, snelle gereedschappen, kunststof spuitgieten. Ons internationale team van ingenieurs en technici staat tot uw dienst om u onderdelen op maat te bieden van hoogwaardige kwaliteit. Onderdelen worden eerst gecontroleerd en gecontroleerd door middel van productie, laatste keer, montage en verpakking om ervoor te zorgen dat u de goede kwaliteit van het product tegen de juiste prijs ontvangt

  Website Open In New icon
 4. STM SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. METALPRESS S.P.A.

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. VARESINA STAMPI SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 1. CAVALETTO MARIO SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. FORMCAD GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 5. LONARDI CLAUDIO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. MERONI FRATELLI

  Italië

  Verified by Europages badge
 8. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 9. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 10. VITTONE

  Italië

  Vittone is een modern bedrijf dat warmgewalste staalcomponenten produceert voor een verscheidenheid aan markten, waaronder de automobielindustrie, landbouwmachines, grondverzetmachines, compressoren, industriële en militaire voertuigen. Onze vormlijnen produceren verschillende componenten, onbewerkt / bewerkt, in een gewichtsbereik van ongeveer 1 tot 20 kg; ze zijn halfautomatisch, met inductieverwarming, en bestaan uit persen van 1000 tot 3500 t. Stralen vernietigt de productiecyclus voor verpakking en verzending.

 1. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 2. VERBRAAK METAAL SERVICES

  Nederland

  Welkom bij Verbraak Metaal Services BV , metaalbewerkings-bedrijf voor outsourcing van Uw laswerk, zetwerk, ponswerk, boorwerk, poedercoating en verzinken. Onze faciliteit is gevestigd in Klundert op het Industrieterrein Moerdijk en is uitgerust om in verschillende metaalservices te voorzien zoals in huis fabricage, op locatie en indien gewenst assemblage.We hebben de capaciteit, ervaring en know-how om zelfs uw meest complexe producten te fabriceren. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en uw tevredenheid als klant.Outsourcing van Uw: constructiewerk laswerk zetwerk ponswerk boorwerk. Wij zijn een flexibele toeleverancier gespecialiseerd in Uw outsourcing van alle denkbare metaalconstructies , producten, halffabricaten en reparaties. Kantoor en werkplaats Verbraak Metaal Services BV, Fuutweg 8 4791 PB te Klundert (Moerdijk). Wij voeren het gehele productie traject voor U uit in eigen beheer, kant en klaar geleverd. Voor U dus geen hoofdpijn!

 3. IMA 1 SL

  Spanje

  Bewerking van onderdelen voor de automobielsector. Stafdraaien op meerspillige draaibanken voor grote series. Bewerking op numeriek gestuurde draaibanken voor middelgrote series, smeedwerk, precisiegietwerk. Stempeling. IMA1 is gespecialiseerd in de precisiebewerking van metalen onderdelen voor de automobielsector. Hoofdzakelijk technologische onderdelen voor chassis en common rail. Meer in het bijzonder werken wij aan injectiepompen, injectoren, turbocomponenten, enz…

 4. TALLERES ALTOMAR

  Spanje

  Bij Talleres Altomar, C.B. produceren wij metalen onderdelen voor: liften, automobielsector, metalen componenten voor rollen, brandblussers. Metalen lichamen voor lampen en peertjes. Onze werkplaats is gespecialiseerd in alle soorten metalen stempeling met snijpersen met digitale bediening, spiraalboormachines, bosseleermachines met grote diepte, enz. Onze grote ervaring in de sector en de kennis van ons team zijn ons visitekaartje.

 5. LAKUM - KTL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn Lakum, specialist in het bewerken van plaatwerk, buizen, draad en oppervlaktebehandeling.Wij vervaardigen uw onderdelen zorgeloos en met een perfecte kwaliteit. Jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met uw ontwerpers tijdens de ontwikkeling stellen ons in staat om het ideale ontwerp voor onderdelen te creëren, en dit betekent dat we problemen tijdens de productie en dus onnodige kosten. In de voorbereidende fase van een project helpen wij u met het ontwikkelen van een prototype.

 6. MP SRL

  Italië

  Vandaag de dag, maken het vertrouwen van honderden klanten in de hele wereld, met MEER DAN 200 OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN en honderden artikelen nog steeds in productie, een VERBRUIK VAN METALEN van bijna 1 MILJOEN KG/JAAR, van MP een referentie voor alle bedrijven die willen innoveren met hun eigen activiteit en die technisch ondersteund wensen te worden.

 7. INVERNIZZI PRESSE

  Italië

  Al meer dan vijftig jaar is het bedrijf Invernizzi gespecialiseerd is in de productie, de uitvoering en de verkoop van mechanische persen voor koudgevormde producten. Het bedrijf gebruikt, om te produceren, zeer moderne installaties en machines, die technologie, betrouwbaarheid, polyvalentie, functionaliteit en duurzaamheid door de tijd heen te bieden.

 8. WACHTENDORF & SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Wachtendorf & Schmidt is een middenstands- en familiebedrijf, dat sinds 1938 in de metaalbewerking werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van stans- koud dieptrekonderdelen.Onze certificeringen volgens DIN EN ISO 9001, QS 9000 en TS 16949 zijn een reden waarom het beroemde bedrijf uit de auto-industrie wereldwijd op vaste klanten kan rekenen.Ons prestatiedoel omvat oplossingen op maat voor sectoren zoals de meubel-, de bouwstof-, de reclame- of elektronische industrie.

 9. MAWI GMBH

  Duitsland

  Met onze knowhow op het gebied van de machinebouw, massieve omvorming en koudextrusie kunnen en willen wij u een perfecte service op de volgende punten bieden: Zoeken naar de voor uw taken optimale tweedehands machine. Modernisering, automatisering en uiterst moderne elektrische besturingen, advisering bij procesproblemen, onderhoudscontracten, onderdelen, aan- en verkoop, automatiseringstechniek, onderdelen voor persen, tweedehands persen, stansmachines.

 10. G.P. TECNICA SRL

  Italië

  De firma G. P.Tecnica is werkzaam in de sector van koud stempelen van plaatstaal en is gespecialiseerd in de vervaardiging van dieptrekmatrijzen voor carrosseriedelen en uitlaatsystemen in de automobielsector. Het bedrijf dat 45 werknemers telt, bezet een globale oppervlakte van 10 000 m2, waarvan 4 000 m2 binnen, verdeeld in kantoren, werkplaatsen en winkels. De firma G. P.Tecnica produceert matrijzen en gestempelde plaatstaalelementen voor chassis/omkastingen en uitlaatsystemen van auto's.

Filters

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

30.824 bedrijven