• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stampwerk - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. METALPRESS S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALPRESS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren koudpersen van metalen, persen en dieptrekken metalen, staal gietwerk, bouw van gietvormen, snijden en persen staalplaten, dieptrekken van plaatstaal, en produceert matrijzen. Het is gevestigd in San Giovanni Lupatoto, Italië.

 2. STM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warm persen, elektro-erosie, en Warm persen. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 3. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 4. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wutöschingen, Duitsland.

 5. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in St. Pölten, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.L.M.E.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Gietvormen en modellen, Snijden - staal- en metaalbewerking, snijden en persen staalplaten, doortrekmatrijzen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, en vormen voor versnijding. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 3. PROFIPACK S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFIPACK S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Gereedschapsmachines voor stampen, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteren en markeren - machines, Computerpapier, 3D-printers, postzegelvorming uitknippen, metalen stempels, en drevels voor stansmachine. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 4. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 5. VARESINA STAMPI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VARESINA STAMPI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren staal gietwerk, warm persen, vormen van metalen, vormen van ijzer, vormen van legeringen, afgietsel, koudpersen van metalen, gieten van gewalste ringen, en messing gietwerk. Het is gevestigd in Sumirago, Italië.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wies, Oostenrijk.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren staal gietwerk, warmsmeedwerk, accessoires van smeedijzer, en vormen van metalen. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 1. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, en automobielindustrie. Het is gevestigd in Stari Trg Pri Ložu, Slovenië.

 3. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Lassen van staal en metaal, Laser - las- en snijmachines, Plaatwerkerij - industrieel, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, snijden van metalen, plaatijzer, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en precisiestansdelen. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 4. MERONI FRATELLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERONI FRATELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren laswerk, FRESA, snijden van metalen, koudpersen van metalen, snijwerkzaamheden van metaal, vormen van metalen, snijden en persen staalplaten, persen en dieptrekken metalen, en ponsen van metalen. Het is gevestigd in Dolzago, Italië.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, knikkerventiel, kranen en veiligheidsventielen voor brandbare vloeistoffen, KLEINE METAALWAREN, hydraulische afsluiters, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Sarezzo, Italië.

 6. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

 7. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 8. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 1. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 2. VITTONE

  Italië

  Vittone is een modern bedrijf dat warmgewalste staalcomponenten produceert voor een verscheidenheid aan markten, waaronder de automobielindustrie, landbouwmachines, grondverzetmachines, compressoren, industriële en militaire voertuigen. Onze vormlijnen produceren verschillende componenten, onbewerkt / bewerkt, in een gewichtsbereik van ongeveer 1 tot 20 kg; ze zijn halfautomatisch, met inductieverwarming, en bestaan uit persen van 1000 tot 3500 t. Stralen vernietigt de productiecyclus voor verpakking en verzending.

 3. VERBRAAK METAAL SERVICES

  Nederland

  Welkom bij Verbraak Metaal Services BV , metaalbewerkings-bedrijf voor outsourcing van Uw laswerk, zetwerk, ponswerk, boorwerk, poedercoating en verzinken. Onze faciliteit is gevestigd in Klundert op het Industrieterrein Moerdijk en is uitgerust om in verschillende metaalservices te voorzien zoals in huis fabricage, op locatie en indien gewenst assemblage.We hebben de capaciteit, ervaring en know-how om zelfs uw meest complexe producten te fabriceren. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en uw tevredenheid als klant.Outsourcing van Uw: constructiewerk laswerk zetwerk ponswerk boorwerk. Wij zijn een flexibele toeleverancier gespecialiseerd in Uw outsourcing van alle denkbare metaalconstructies , producten, halffabricaten en reparaties. Kantoor en werkplaats Verbraak Metaal Services BV, Fuutweg 8 4791 PB te Klundert (Moerdijk). Wij voeren het gehele productie traject voor U uit in eigen beheer, kant en klaar geleverd. Voor U dus geen hoofdpijn!

 4. IMA 1 SL

  Spanje

  Bewerking van onderdelen voor de automobielsector. Stafdraaien op meerspillige draaibanken voor grote series. Bewerking op numeriek gestuurde draaibanken voor middelgrote series, smeedwerk, precisiegietwerk. Stempeling. IMA1 is gespecialiseerd in de precisiebewerking van metalen onderdelen voor de automobielsector. Hoofdzakelijk technologische onderdelen voor chassis en common rail. Meer in het bijzonder werken wij aan injectiepompen, injectoren, turbocomponenten, enz…

 5. TALLERES ALTOMAR

  Spanje

  Bij Talleres Altomar, C.B. produceren wij metalen onderdelen voor: liften, automobielsector, metalen componenten voor rollen, brandblussers. Metalen lichamen voor lampen en peertjes. Onze werkplaats is gespecialiseerd in alle soorten metalen stempeling met snijpersen met digitale bediening, spiraalboormachines, bosseleermachines met grote diepte, enz. Onze grote ervaring in de sector en de kennis van ons team zijn ons visitekaartje.

 6. LAKUM - KTL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn Lakum, specialist in het bewerken van plaatwerk, buizen, draad en oppervlaktebehandeling.Wij vervaardigen uw onderdelen zorgeloos en met een perfecte kwaliteit. Jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met uw ontwerpers tijdens de ontwikkeling stellen ons in staat om het ideale ontwerp voor onderdelen te creëren, en dit betekent dat we problemen tijdens de productie en dus onnodige kosten. In de voorbereidende fase van een project helpen wij u met het ontwikkelen van een prototype.

 7. MP SRL

  Italië

  Vandaag de dag, maken het vertrouwen van honderden klanten in de hele wereld, met MEER DAN 200 OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN en honderden artikelen nog steeds in productie, een VERBRUIK VAN METALEN van bijna 1 MILJOEN KG/JAAR, van MP een referentie voor alle bedrijven die willen innoveren met hun eigen activiteit en die technisch ondersteund wensen te worden.

 8. MAWI GMBH

  Duitsland

  Met onze knowhow op het gebied van de machinebouw, massieve omvorming en koudextrusie kunnen en willen wij u een perfecte service op de volgende punten bieden: Zoeken naar de voor uw taken optimale tweedehands machine. Modernisering, automatisering en uiterst moderne elektrische besturingen, advisering bij procesproblemen, onderhoudscontracten, onderdelen, aan- en verkoop, automatiseringstechniek, onderdelen voor persen, tweedehands persen, stansmachines.

 9. INVERNIZZI PRESSE

  Italië

  Al meer dan vijftig jaar is het bedrijf Invernizzi gespecialiseerd is in de productie, de uitvoering en de verkoop van mechanische persen voor koudgevormde producten. Het bedrijf gebruikt, om te produceren, zeer moderne installaties en machines, die technologie, betrouwbaarheid, polyvalentie, functionaliteit en duurzaamheid door de tijd heen te bieden.

 10. WACHTENDORF & SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Wachtendorf & Schmidt is een middenstands- en familiebedrijf, dat sinds 1938 in de metaalbewerking werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van stans- koud dieptrekonderdelen.Onze certificeringen volgens DIN EN ISO 9001, QS 9000 en TS 16949 zijn een reden waarom het beroemde bedrijf uit de auto-industrie wereldwijd op vaste klanten kan rekenen.Ons prestatiedoel omvat oplossingen op maat voor sectoren zoals de meubel-, de bouwstof-, de reclame- of elektronische industrie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.662 Bedrijven