• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stampwerk - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. FORVASA

  Spanje

 2. STM SRL

  Italië

 3. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 4. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Oostenrijk

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Duitsland

 2. METALPRESS S.P.A.

  Italië

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

 5. HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -

  Duitsland

 1. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

 2. VARESINA STAMPI SPA

  Italië

 1. CAVALETTO MARIO SPA

  Italië

 2. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 3. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italië

 4. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  China

 5. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Duitsland

 6. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italië

 7. MERONI FRATELLI

  Italië

 8. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 1. VITTONE

  Italië

  Vittone is een modern bedrijf dat warmgewalste staalcomponenten produceert voor een verscheidenheid aan markten, waaronder de automobielindustrie, landbouwmachines, grondverzetmachines, compressoren, industriële en militaire voertuigen. Onze vormlijnen produceren verschillende componenten, onbewerkt / bewerkt, in een gewichtsbereik van ongeveer 1 tot 20 kg; ze zijn halfautomatisch, met inductieverwarming, en bestaan uit persen van 1000 tot 3500 t. Stralen vernietigt de productiecyclus voor verpakking en verzending.

 2. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 3. MESIT FOUNDRY, A.S.

  Tsjechische Rep.

  MESIT foundry, a.s. is de producent van gietwerk van aluminium legeringen vervaardigd via precisiegietwerk, tevens bekend als verloren-wasmethode. Dit gietwerk wordt gebruik binnen de luchtvaart, gezondheidszorg, vervoer, enz. Het gietwerk kan voltooid worden met bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. We voeren standaard 3D-metingen, FPI, X-ray, chemische en mechanische tests uit. Het bedrijf produceert tevens mallen voor spuitgieten. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de normen AS EN 9100 en ISO 9001.

 4. IMA 1 SL

  Spanje

  Bewerking van onderdelen voor de automobielsector. Stafdraaien op meerspillige draaibanken voor grote series. Bewerking op numeriek gestuurde draaibanken voor middelgrote series, smeedwerk, precisiegietwerk. Stempeling. IMA1 is gespecialiseerd in de precisiebewerking van metalen onderdelen voor de automobielsector. Hoofdzakelijk technologische onderdelen voor chassis en common rail. Meer in het bijzonder werken wij aan injectiepompen, injectoren, turbocomponenten, enz…

 5. LAKUM - KTL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn Lakum, specialist in het bewerken van plaatwerk, buizen, draad en oppervlaktebehandeling.Wij vervaardigen uw onderdelen zorgeloos en met een perfecte kwaliteit. Jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met uw ontwerpers tijdens de ontwikkeling stellen ons in staat om het ideale ontwerp voor onderdelen te creëren, en dit betekent dat we problemen tijdens de productie en dus onnodige kosten. In de voorbereidende fase van een project helpen wij u met het ontwikkelen van een prototype.

 6. MP SRL

  Italië

  Vandaag de dag, maken het vertrouwen van honderden klanten in de hele wereld, met MEER DAN 200 OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN en honderden artikelen nog steeds in productie, een VERBRUIK VAN METALEN van bijna 1 MILJOEN KG/JAAR, van MP een referentie voor alle bedrijven die willen innoveren met hun eigen activiteit en die technisch ondersteund wensen te worden.

 7. MAWI GMBH

  Duitsland

  Met onze knowhow op het gebied van de machinebouw, massieve omvorming en koudextrusie kunnen en willen wij u een perfecte service op de volgende punten bieden: Zoeken naar de voor uw taken optimale tweedehands machine. Modernisering, automatisering en uiterst moderne elektrische besturingen, advisering bij procesproblemen, onderhoudscontracten, onderdelen, aan- en verkoop, automatiseringstechniek, onderdelen voor persen, tweedehands persen, stansmachines.

 8. G.P. TECNICA SRL

  Italië

  De firma G. P.Tecnica is werkzaam in de sector van koud stempelen van plaatstaal en is gespecialiseerd in de vervaardiging van dieptrekmatrijzen voor carrosseriedelen en uitlaatsystemen in de automobielsector. Het bedrijf dat 45 werknemers telt, bezet een globale oppervlakte van 10 000 m2, waarvan 4 000 m2 binnen, verdeeld in kantoren, werkplaatsen en winkels. De firma G. P.Tecnica produceert matrijzen en gestempelde plaatstaalelementen voor chassis/omkastingen en uitlaatsystemen van auto's.

 9. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Professionele aanbieder van spuitgietwerk, zandgietwerk, gesmede onderdelen, stansonderdelen, bewerkte producten en geproduceerde producten van verschillende soorten materialen, vooral metalen.

 10. SIMPAC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Simpac levert al meer dan 40 jaar machines en apparatuur voor de metaalverwerkende industrie.Het brede assortiment omvat mechanische en hydraulische persen, servopersen en tandemlijnen.

Filters

Resultaten voor

Stampwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.613 bedrijven