• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoorstenen - industrieel

Resultaten voor

Schoorstenen - industrieel - Import export

 1. CTRA

  Tunesië

  Verified by europages badge

  CTRA is al 25 jaar een betrouwbare partner voor al uw projecten. Een team gespecialiseerd in de verwerking van FRP composieten en thermoplasten. Deze lange ervaring is de garantie van een technische en kwalitatieve betrouwbaarheid die uiteraard de trouw van onze klanten impliceert. CTRA is sinds 2000 ISO 9001-gecertificeerd en blinkt uit in turnkey-projecten, van basisontwerp en inbedrijfstelling tot oplevering. Onze activiteit bestrijkt een breed scala van diensten: -Ontwerp van leidingsystemen, -Gedetailleerd ontwerp van steunen, tanks, scrubbers, -Fabricage van standaard of speciale onderdelen op verzoek, -Prefabricage van leidingsystemen, -Fabricage van diverse scrubbers tot 6 m diameter. Met zijn ervaren team beheerst CTRA: De verwerking van thermohardende materialen: •Hars / Matrix, •Liner, •Sterkte, Mechanisch. De verwerking van thermoplastische materialen: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

 2. B. POLL SCHORNSTEINTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar biedt Poll de nieuwste technologie op het gebied van schoorsteenconstructie. In de loop van de tijd hebben we 15 schoorsteensystemen ontwikkeld die alle toepassingsgebieden dekken. Vandaag de dag plannen, ontwikkelen en installeren wij schoorsteensystemen voor bedrijven, industrie en woningbouw. Onze schoorsteensystemen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Hogere thermische isolatie en meer milieuvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt.

 3. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, bieden wereldwijde oplossingen voor exploitanten van fabrieken. Ons bedrijf produceert haar eigen producten zoals kleppen, schuifregelaars en compensatoren op het gebied van installatie- en besturingstechnologie en contractproductie van staalconstructies. Onze producten omvatten: Stalen schoorstenen, jaloeziekleppen voor luchtbehandelingstechnologie, pijpleidingen, kleppen, excentrische kleppen, dubbele kleppen, kniehefkleppen, regelkleppen, rookgaskleppen, snelsluitkleppen voor explosiebeveiliging Onze producten worden geïnstalleerd in industriële fabrieken in een grote verscheidenheid aan industrieën in meer dan 30 landen.

 4. KARL SCHRÄDER NACHFOLGER INH. KARL-HEINZ SCHRÄDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL SCHRÄDER NACHFOLGER INH. KARL-HEINZ SCHRÄDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Kamen, Duitsland.

 5. LOHKAMP SCHORNSTEINTECHNIK VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOHKAMP SCHORNSTEINTECHNIK VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MENDE SCHORNSTEINBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENDE SCHORNSTEINBAU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Lastrup, Duitsland.

 2. B.O.S. KERAMIK VELTEN DR. KARL-ERNST KRAACK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B.O.S. KERAMIK VELTEN DR. KARL-ERNST KRAACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Velten, Duitsland.

 3. GRAKO SCHORNSTEINTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAKO SCHORNSTEINTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 4. AFROCHEMICAL SUPPLIERS OF ALL TYPES SSD CHEMICAL SOLUTION

  Zuid-Afrika

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFROCHEMICAL SUPPLIERS OF ALL TYPES SSD CHEMICAL SOLUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Pretoria, Zuid-Afrika.

 5. EKA EDELSTAHLKAMINE GMBH

  Duitsland

  Eka Edelstahlkamine GmbH is uw competente partner voor alles wat met roestvrijstalen schoorsteen- en schoorsteensystemen te maken heeft met een uitgebreid productassortiment en klantvriendelijk advies. Enkelwandig? Dubbelwandig? In ieder geval altijd passend - en van RVS. Ons assortiment omvat enkelwandige en dubbelwandige schoorsteen- en schoorsteensystemen in diverse uitvoeringen zoals met metaalafdichtende aansluiting of flensaansluiting, ook assystemen, flexibele en starre leidingsystemen in diverse varianten en kunststof producten. eka besteedt bijzondere aandacht aan de vervulling van individuele klantwensen, speciale onderdelen kunnen probleemloos worden geproduceerd.

 1. SCHORNSTEINTECHNIK NEUMARKT GMBH

  Duitsland

  Uw industriespecialist van Neumarkt in der Oberpfalz. Als branchespecialist willen wij ons graag aan u voorstellen, omdat we precies weten wat belangrijk is: omdat we ons bewust zijn van de vereisten van onze klanten, worden onze medewerkers meerdere keren per jaar intern en extern getraind. Ons hoogwaardige en brede assortiment producten wordt exclusief verkocht via de ambachtelijke handel of de gespecialiseerde handel in Duitsland. In naburige EG-landen zijn we aanwezig met verschillende verkooppartners of filialen. Het maakt niet uit of u een individueel advies of een offerte nodig heeft, wij helpen u graag. Wilt u op de hoogte blijven en onze huidige aanbiedingen ontvangen? Abonneer u op onze nieuwsbrief! Thomas Kosmehl directeur

 2. COLEMONT

  België

  30 jaar vakmanschap in een wereld van warmte Bij ‘haard’ denkt u wellicht ‘open haard’? Wij ook, onder andere. Wij denken nog verder – wij zijn niet voor niets uw warmtespecialist. Al meer dan 30 jaar zorgt Colemont voor warmte… Telkens weer zoeken we naar de juiste warmteoplossing voor elk project, van privéwoning tot groot bouwproject, nieuwbouw of renovatie. We kunnen dit realiseren dankzij topproducten – van stijlvolle designvuren tot ingenieuze schoorsteensystemen – en een bekwaam team van gemotiveerde medewerkers, uitgebreid met een exclusief netwerk van dealers. Colemont staat niet alleen voor moderne kwaliteitshaarden en alle mogelijke types daarvan. Ook wat ‘achter de schermen’ gebeurt is onze zorg: de schoorsteen, de ventilatie, het onderhoud, het rendement… Bij ons geen verkoop zonder volledige service. Zelfs met de meest innovatieve oplossingen zijn wij vertrouwd.

 1. ECOTHERMIA

  België

  Wij zijn EcoThermia, een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in verwarmingstechnieken. In België zijn wij, samen met onze partners, de enigen die de FuranFlex technologie mogen plaatsen. En daar zijn we trots op! Het revolutionaire schoorsteensysteem! FuranFlex is dé oplossing voor schoorstenen die toe zijn aan een nieuwe voering, ongeacht welke vorm, afmeting of lengte. De FuranFlex schoorsteenvoering is van duurzaam composiet. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat de voering bestand is tegen corrosie, vlammen en hitte. FuranFlex is naadloos en even sterk als staal. De plaatsing gebeurt zonder de schoorsteen af te breken.

 2. DEWAELSCHE & ZONEN

  België

  De specialist voor al uw schoorsteenproblemen : schoorstenen voor bestaande gebouwen, schoorstenen voor nieuwbouw, schoorstenen voor verbouwing, condenstoestellen, geluidsdemping, schoorstenen voor bakkerijovens, afzuiging schoorstenen plaatsen voor keuken, rookgasventilatoren voor slecht werkende grills, rookgasschoortstenen voor roosters, verluchting en beluchtingingsschoorstenen plaatsen, plaatsen schoorsteenvoering bij nieuw ketels, aansluitstukken voor kachels (buizen in inox, galva, aluminium staal), buizen voor houtkachel en allebranders in staal gekleurd.

 3. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.

 4. ELLIMETAL

  België

  Ellimetal is wereldwijd bekend als producent van drukvaten en silo’s die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voor de olie- en gasindustrie, voor de energiesector en de petrochemie. Ellimetal bouwt silo’s, tanks en apparaten met druk of drukloos, gemaakt van aluminium, staal en roestvrij staal.

 5. EECKHOUT

  België

  U Kan bij Metalen Schoorstenen Eeckhout te Roeselare terecht voor zowel nieuwe schouwen als het aanpassen van bestaande schouwen of een verbouwing. Deze toepassingen staan ten dienste van de industrie en de particulier. Dubbelwandige en enkelwandige schouwen Vrijstaande schouwen Speciale overgangstukken in Inox - Cortensstaal - Aluminium - Koper Industriële en particuliere toepassingen Schoorsteenvoeringen

 6. TECHNAFLON DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNAFLON DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Gera, Duitsland.

 7. UDO BLASCHCZOK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UDO BLASCHCZOK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Straelen, Duitsland.

 8. HOBATHERM GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HOBATHERM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 1. SIMO-TRIAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SIMO-TRIAL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 2. LAB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Dörpen, Duitsland.

 3. WALTER WEBER KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf WALTER WEBER KG, is een Distributeur, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Berndorf, Oostenrijk.

 4. KAMINÖFEN - SCHORNSTEINE BLOTTA & KLUGER GBR

  Duitsland

  Het bedrijf KAMINÖFEN - SCHORNSTEINE BLOTTA & KLUGER GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 5. COTTYN-KIEFFER

  Luxemburg

  Het bedrijf COTTYN-KIEFFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenherstelling, industrieel - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, reiniging schoorstenen, en pijpen voor rookkanalen. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 6. KUNY KAMINBAU ING. FRITZ BAUM & SÖHNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KUNY KAMINBAU ING. FRITZ BAUM & SÖHNE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 7. OOMS-ITTNER

  België

  Het bedrijf OOMS-ITTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, bouw van industriële schoorstenen, en expertise. Het is gevestigd in Eupen, België.

 8. JEREMIAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JEREMIAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Wassertrüdingen, Duitsland.

 9. KAMINBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAMINBAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Zscherben, Duitsland.

 10. CONVESA SA

  Spanje

  Het bedrijf CONVESA SA, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, pijp, verwarming, Ovens en schoorstenen - industrieel, en Ventilatiekanalen. Het is gevestigd in Móstoles-Madrid, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schoorstenen - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.440 Bedrijven