• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoorstenen - industrieel

Resultaten voor

Schoorstenen - industrieel - Import export

 1. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Wij, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, bieden wereldwijde oplossingen voor exploitanten van fabrieken. Ons bedrijf produceert haar eigen producten zoals kleppen, schuifregelaars en compensatoren op het gebied van installatie- en besturingstechnologie en contractproductie van staalconstructies. Onze producten omvatten: Stalen schoorstenen, jaloeziekleppen voor luchtbehandelingstechnologie, pijpleidingen, kleppen, excentrische kleppen, dubbele kleppen, kniehefkleppen, regelkleppen, rookgaskleppen, snelsluitkleppen voor explosiebeveiliging Onze producten worden geïnstalleerd in industriële fabrieken in een grote verscheidenheid aan industrieën in meer dan 30 landen.

 2. SCHORNSTEINTECHNIK NEUMARKT GMBH

  Duitsland

  Uw industriespecialist van Neumarkt in der Oberpfalz. Als branchespecialist willen wij ons graag aan u voorstellen, omdat we precies weten wat belangrijk is: omdat we ons bewust zijn van de vereisten van onze klanten, worden onze medewerkers meerdere keren per jaar intern en extern getraind. Ons hoogwaardige en brede assortiment producten wordt exclusief verkocht via de ambachtelijke handel of de gespecialiseerde handel in Duitsland. In naburige EG-landen zijn we aanwezig met verschillende verkooppartners of filialen. Het maakt niet uit of u een individueel advies of een offerte nodig heeft, wij helpen u graag. Wilt u op de hoogte blijven en onze huidige aanbiedingen ontvangen? Abonneer u op onze nieuwsbrief! Thomas Kosmehl directeur

 3. B. POLL SCHORNSTEINTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar biedt Poll de nieuwste technologie op het gebied van schoorsteenconstructie. In de loop van de tijd hebben we 15 schoorsteensystemen ontwikkeld die alle toepassingsgebieden dekken. Vandaag de dag plannen, ontwikkelen en installeren wij schoorsteensystemen voor bedrijven, industrie en woningbouw. Onze schoorsteensystemen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Hogere thermische isolatie en meer milieuvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt.

 4. CTRA

  Tunesië

  CTRA is al 25 jaar een betrouwbare partner voor al uw projecten. Een team gespecialiseerd in de verwerking van FRP composieten en thermoplasten. Deze lange ervaring is de garantie van een technische en kwalitatieve betrouwbaarheid die uiteraard de trouw van onze klanten impliceert. CTRA is sinds 2000 ISO 9001-gecertificeerd en blinkt uit in turnkey-projecten, van basisontwerp en inbedrijfstelling tot oplevering. Onze activiteit bestrijkt een breed scala van diensten: -Ontwerp van leidingsystemen, -Gedetailleerd ontwerp van steunen, tanks, scrubbers, -Fabricage van standaard of speciale onderdelen op verzoek, -Prefabricage van leidingsystemen, -Fabricage van diverse scrubbers tot 6 m diameter. Met zijn ervaren team beheerst CTRA: De verwerking van thermohardende materialen: •Hars / Matrix, •Liner, •Sterkte, Mechanisch. De verwerking van thermoplastische materialen: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

 5. KARL SCHRÄDER NACHFOLGER INH. KARL-HEINZ SCHRÄDER

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOHKAMP SCHORNSTEINTECHNIK VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 2. MENDE SCHORNSTEINBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. B.O.S. KERAMIK VELTEN DR. KARL-ERNST KRAACK

  Duitsland

 4. GRAKO SCHORNSTEINTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. WALTER KALOUSEK METALLRAUCHFANGBAU GMBH

  Oostenrijk

 1. EKA EDELSTAHLKAMINE GMBH

  Duitsland

  Eka Edelstahlkamine GmbH is uw competente partner voor alles wat met roestvrijstalen schoorsteen- en schoorsteensystemen te maken heeft met een uitgebreid productassortiment en klantvriendelijk advies. Enkelwandig? Dubbelwandig? In ieder geval altijd passend - en van RVS. Ons assortiment omvat enkelwandige en dubbelwandige schoorsteen- en schoorsteensystemen in diverse uitvoeringen zoals met metaalafdichtende aansluiting of flensaansluiting, ook assystemen, flexibele en starre leidingsystemen in diverse varianten en kunststof producten. eka besteedt bijzondere aandacht aan de vervulling van individuele klantwensen, speciale onderdelen kunnen probleemloos worden geproduceerd.

 2. DEWAELSCHE & ZONEN

  België

  De specialist voor al uw schoorsteenproblemen : schoorstenen voor bestaande gebouwen, schoorstenen voor nieuwbouw, schoorstenen voor verbouwing, condenstoestellen, geluidsdemping, schoorstenen voor bakkerijovens, afzuiging schoorstenen plaatsen voor keuken, rookgasventilatoren voor slecht werkende grills, rookgasschoortstenen voor roosters, verluchting en beluchtingingsschoorstenen plaatsen, plaatsen schoorsteenvoering bij nieuw ketels, aansluitstukken voor kachels (buizen in inox, galva, aluminium staal), buizen voor houtkachel en allebranders in staal gekleurd.

 1. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.

 2. SIMO-TRIAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. TECHNAFLON DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 4. HOBATHERM GMBH

  Oostenrijk

 5. UDO BLASCHCZOK GMBH

  Duitsland

 6. LAB GMBH

  Duitsland

 7. WALTER WEBER KG

  Oostenrijk

 8. KAMINÖFEN - SCHORNSTEINE BLOTTA & KLUGER GBR

  Duitsland

 1. DACH- UND FASSADENRENOVIERUNG HOFF & SÖHNE

  Duitsland

 2. CONVESA SA

  Spanje

 3. ESYCOR GMBH

  Duitsland

 4. KUNY KAMINBAU ING. FRITZ BAUM & SÖHNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 5. KAMINBAU GMBH

  Duitsland

 6. JEREMIAS GMBH

  Duitsland

 7. COTTYN-KIEFFER

  Luxemburg

 8. STADTER KAMINTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. BIOCAMINIONLINE DI MORRONE CHRISTIAN

  Italië

 10. HEIMWERKERHELD UG

  Duitsland