• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. UMMAN CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Ons bedrijf heeft 45 jaar ervaring en meer dan 400 door ons opgerichte fabrieken wereldwijd. We houden ons bezig met de productie van asfaltcentrales, betoncentrales, breek- en zeefapparatuur en machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze fabrieken zijn al actief in landen als Oezbekistan, Kazachstan, Rusland, Egypte, Irak, Algerije, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Soedan, Turkije, Nigeria, Kameroen, Griekenland, Hongarije, Marokko en Macedonië, enz. We hebben een uitgebreid assortiment: •Betoncentrales: Stationaire, compacte en mobiele typen, evenals speciale projecten voor al uw behoeften. •Asfaltcentrales: Stationaire en mobiele oplossingen voor batch- en continutypes. •Uitrusting voor steenvermaling en zeven. •Machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze missie is het uitvoeren van hoogwaardig, betrouwbaar ontwerp en productie voor de machine-industriesector in Turkije en wereldwijd, met onze hightech banken, apparatuur, software en hardware, en getalenteerd, deskundig en ervaren personeel. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. OFFICINE SMAC SPA

  Italië

  Officine Smac produceert lijnen en machines voor het emailleren en decoreren van keramiek en tegels, zeefdrukmachines voor decoraties en machines voor het emailleren en coaten van dakpannen en bakstenen, machines en apparatuur voor het vermalen en selecteren van keramiek, frit, glas, kristal, granulaat en email, machines voor roldrukwerk. Officine Smac S.p.A. is sinds 1969 gespecialiseerd in de constructie van automatische systemen en apparatuur voor de keramiek- en baksteenindustrie.

 4. SKS MACHINES

  België

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 5. APPRO-TECHNO

  België

  Appro-Techno biedt u een volledig bouwsysteem (lokale steenbakkerij, half-gemotoriseerd, of gemotoriseerd. Tegel per stuk, volledige dakpannenfabriek) voor een minimale en ecologische investering.De bouwtechnieken in samengeperste of gestabiliseerde aardeblokken (ook wel geobeton genoemd) zijn vandaag de dag zeer bekend bij het Centre de Recherche d’Architecture en Terre (het onderzoekscentrum voor architectuur en grond), dat gevestigd is in Grenoble, Frankrijk.De dakpan van vibro specie kent eveneens zijn eigen wetenschappelijke basis die verdedigd wordt door het Centre de Coopération Suisse.Ons productiemateriaal maakt het mogelijk werknemers in dienst te nemen die niet hoog geschoold zijn en het onderhoud kan uitgevoerd worden door lokale vaklui zonder al te veel gereedschap. De machines: Handpers Terstaram, Pers Semi Terstamatique of Terstamatique, Transportband, Breekmachine van laterietaarde, Zelf inschuifbare vaste mengkuip, Doseerapparaat van aarde van 3m³, Doseerapparaat van cement van 200 L, Vaste pers, machine voor de productie van beton en cement, Tegulamatic AP100 - AP400 dakpan van fibrocement.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TITAN MACHINERY

  Verenigd Koninkrijk

  Wij zijn een Europese tak van de Chinese onderneming Titan Machinery Limited. Wij hebben meerdere fabrieken op het vasteland van China. Wij produceren automatische hydraulische hogedruk baksteenmachines, tril baksteen - en blokmachines, productielijnen voor cellenbeton, uitrustingen voor cementfabrieken, afvalsorteerlijnen, diverse uitrustingen voor energie uit afval, PVD coatingmachines en overige. Onze onderneming werkt samen met meerdere universiteiten in China en Oost-Europa.

 2. EK-TA ENGINEERING LTD

  Turkije

 3. ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

  Turkije

 4. GERMAN PLANT EXPERIENCE PTY LTD

  Australië

 5. SYNERGY CONCRETE MACHINES

  Turkije

 1. TUGMAKSAN

  Turkije

 2. VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT

  Turkije

 1. CMA SRL

  Italië

 2. LATERMEC SRL

  Italië

 3. BRIMAK

  Marokko

 4. JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY

  Italië

 5. VESS MACHINE

  Turkije

 6. ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 7. CAPACCIOLIMPIANTI

  Italië

 8. TALLERES FELIPE VERDÉS

  Spanje

 1. MAZZETTI SISTEMI SRL

  Italië

 2. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

 3. LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L.

  Spanje

 4. FYLJ - QUEEN MACHINERY

  China

 5. MUSSAN GROUP

  Turkije

 6. ZHENGZHOU DEYI HEAVY INDUSTRY

  China

 7. DREVET MARC (SA)

  Frankrijk

 8. TCB SARL

  Mali

 9. J C SMALE

  Australië

 10. HEIM EDT GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.185 Bedrijven