• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

  Website Open In New icon
 2. OFFICINE SMAC SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Officine Smac produceert lijnen en machines voor het emailleren en decoreren van keramiek en tegels, zeefdrukmachines voor decoraties en machines voor het emailleren en coaten van dakpannen en bakstenen, machines en apparatuur voor het vermalen en selecteren van keramiek, frit, glas, kristal, granulaat en email, machines voor roldrukwerk. Officine Smac S.p.A. is sinds 1969 gespecialiseerd in de constructie van automatische systemen en apparatuur voor de keramiek- en baksteenindustrie.

  Website Open In New icon
 3. APPRO-TECHNO

  België

  Appro-Techno biedt u een volledig bouwsysteem (lokale steenbakkerij, half-gemotoriseerd, of gemotoriseerd. Tegel per stuk, volledige dakpannenfabriek) voor een minimale en ecologische investering.De bouwtechnieken in samengeperste of gestabiliseerde aardeblokken (ook wel geobeton genoemd) zijn vandaag de dag zeer bekend bij het Centre de Recherche d’Architecture en Terre (het onderzoekscentrum voor architectuur en grond), dat gevestigd is in Grenoble, Frankrijk.De dakpan van vibro specie kent eveneens zijn eigen wetenschappelijke basis die verdedigd wordt door het Centre de Coopération Suisse.Ons productiemateriaal maakt het mogelijk werknemers in dienst te nemen die niet hoog geschoold zijn en het onderhoud kan uitgevoerd worden door lokale vaklui zonder al te veel gereedschap. De machines: Handpers Terstaram, Pers Semi Terstamatique of Terstamatique, Transportband, Breekmachine van laterietaarde, Zelf inschuifbare vaste mengkuip, Doseerapparaat van aarde van 3m³, Doseerapparaat van cement van 200 L, Vaste pers, machine voor de productie van beton en cement, Tegulamatic AP100 - AP400 dakpan van fibrocement.

 4. TITAN MACHINERY

  Oekraïne

  Wij zijn een Europese tak van de Chinese onderneming Titan Machinery Limited. Wij hebben meerdere fabrieken op het vasteland van China. Wij produceren automatische hydraulische hogedruk baksteenmachines, tril baksteen - en blokmachines, productielijnen voor cellenbeton, uitrustingen voor cementfabrieken, afvalsorteerlijnen, diverse uitrustingen voor energie uit afval, PVD coatingmachines en overige. Onze onderneming werkt samen met meerdere universiteiten in China en Oost-Europa.

 5. EK-TA ENGINEERING LTD

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

  Turkije

 2. RHINO COMPOSITE PALLETS

  Australië

 3. SYNERGY CONCRETE MACHINES

  Turkije

 4. LATERMEC SRL

  Italië

 5. JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY

  Italië

 1. BRIMAK

  Marokko

 2. ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 3. TUGMAKSAN

  Turkije

 4. CMA SRL

  Italië

 5. VESS MACHINE

  Turkije

 6. CAPACCIOLIMPIANTI

  Italië

 7. VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT

  Turkije

 8. TALLERES FELIPE VERDÉS

  Spanje

 9. LEGOKAM

  Rusland

 10. MAZZETTI SISTEMI SRL

  Italië

 1. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

 2. DREVET MARC (SA)

  Frankrijk

 3. LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L.

  Spanje

 4. HEIM EDT GMBH

  Duitsland

 5. FYLJ - QUEEN MACHINERY

  China

 6. TCB SARL

  Mali

 7. CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY)

  Turkije

 8. J C SMALE

  Australië

 9. ZHENGZHOU DEYI HEAVY INDUSTRY

  China

 10. MUSSAN GROUP

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.570 bedrijven