• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. UMMANMAK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf heeft 45 jaar ervaring en meer dan 400 door ons opgerichte fabrieken wereldwijd. We houden ons bezig met de productie van asfaltcentrales, betoncentrales, breek- en zeefapparatuur en machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze fabrieken zijn al actief in landen als Oezbekistan, Kazachstan, Rusland, Egypte, Irak, Algerije, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Soedan, Turkije, Nigeria, Kameroen, Griekenland, Hongarije, Marokko en Macedonië, enz. We hebben een uitgebreid assortiment: •Betoncentrales: Stationaire, compacte en mobiele typen, evenals speciale projecten voor al uw behoeften. •Asfaltcentrales: Stationaire en mobiele oplossingen voor batch- en continutypes. •Uitrusting voor steenvermaling en zeven. •Machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze missie is het uitvoeren van hoogwaardig, betrouwbaar ontwerp en productie voor de machine-industriesector in Turkije en wereldwijd, met onze hightech banken, apparatuur, software en hardware, en getalenteerd, deskundig en ervaren personeel. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. OFFICINE SMAC SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Officine Smac produceert lijnen en machines voor het emailleren en decoreren van keramiek en tegels, zeefdrukmachines voor decoraties en machines voor het emailleren en coaten van dakpannen en bakstenen, machines en apparatuur voor het vermalen en selecteren van keramiek, frit, glas, kristal, granulaat en email, machines voor roldrukwerk. Officine Smac S.p.A. is sinds 1969 gespecialiseerd in de constructie van automatische systemen en apparatuur voor de keramiek- en baksteenindustrie.

 4. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 5. APPRO-TECHNO

  België

  Appro-Techno biedt u een volledig bouwsysteem (lokale steenbakkerij, half-gemotoriseerd, of gemotoriseerd. Tegel per stuk, volledige dakpannenfabriek) voor een minimale en ecologische investering.De bouwtechnieken in samengeperste of gestabiliseerde aardeblokken (ook wel geobeton genoemd) zijn vandaag de dag zeer bekend bij het Centre de Recherche d’Architecture en Terre (het onderzoekscentrum voor architectuur en grond), dat gevestigd is in Grenoble, Frankrijk.De dakpan van vibro specie kent eveneens zijn eigen wetenschappelijke basis die verdedigd wordt door het Centre de Coopération Suisse.Ons productiemateriaal maakt het mogelijk werknemers in dienst te nemen die niet hoog geschoold zijn en het onderhoud kan uitgevoerd worden door lokale vaklui zonder al te veel gereedschap. De machines: Handpers Terstaram, Pers Semi Terstamatique of Terstamatique, Transportband, Breekmachine van laterietaarde, Zelf inschuifbare vaste mengkuip, Doseerapparaat van aarde van 3m³, Doseerapparaat van cement van 200 L, Vaste pers, machine voor de productie van beton en cement, Tegulamatic AP100 - AP400 dakpan van fibrocement.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TITAN MACHINERY

  Verenigd Koninkrijk

  Wij zijn een Europese tak van de Chinese onderneming Titan Machinery Limited. Wij hebben meerdere fabrieken op het vasteland van China. Wij produceren automatische hydraulische hogedruk baksteenmachines, tril baksteen - en blokmachines, productielijnen voor cellenbeton, uitrustingen voor cementfabrieken, afvalsorteerlijnen, diverse uitrustingen voor energie uit afval, PVD coatingmachines en overige. Onze onderneming werkt samen met meerdere universiteiten in China en Oost-Europa.

 2. EK-TA ENGINEERING LTD

  Turkije

  Het bedrijf EK-TA ENGINEERING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststeen, handgemaakte terracotta tegels, machines en uitrustingen voor de baksteenindustrie, en metselmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON

  Turkije

  Het bedrijf TROUVERTOUTICI - MACHINE A PARPAING - FER A BÉTON - PORTE EN BOIS - CENTRALE A BÉTON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor betonblokken. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 4. ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machine voor betonblokken, Machine voor betonnen buizen, en betoncentrales. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. GERMAN PLANT EXPERIENCE PTY LTD

  Australië

  Het bedrijf GERMAN PLANT EXPERIENCE PTY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Melbourne, Australië.

 1. SYNERGY CONCRETE MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf SYNERGY CONCRETE MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 2. ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANCED CONSTRUCTION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 1. TALLERES FELIPE VERDÉS

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES FELIPE VERDÉS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusiemachines, hamermolens, en verbrijzelmachines van keramieke materialen. Het is gevestigd in Vilanova Del Camí, Spanje.

 2. TUGMAKSAN

  Turkije

  Het bedrijf TUGMAKSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiek - vuurvast, baksteenmachine, en Keramiek - vuurvast. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 3. CAPACCIOLIMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf CAPACCIOLIMPIANTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakstenen van terracotta, en tunnelovens. Het is gevestigd in Sinalunga, Italië.

 4. CMA SRL

  Italië

  Het bedrijf CMA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Włochy, Italië.

 5. JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf JETI INDUSTRIAL TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luiers voor volwassenen, kinderluiers, absorptiemiddelen, en onderdelen voor industriële machines. Het is gevestigd in Vacri, Italië.

 6. VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT

  Turkije

  Het bedrijf VESS CONCRETE BLOCK MACHINE - READY MIX BATCHING PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 7. BRIMAK

  Marokko

  Het bedrijf BRIMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakstenen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steenindustrie - machines en materialen, tegel van terracotta, Steenindustrie - machines en materialen, en dakpannen. Het is gevestigd in Safi, Marokko.

 8. LATERMEC SRL

  Italië

  Het bedrijf LATERMEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekijzers voor de productie van artikelen van terracotta, en reparatie propellers. Het is gevestigd in Torrile, Italië.

 1. MAZZETTI SISTEMI SRL

  Italië

  Het bedrijf MAZZETTI SISTEMI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines. Het is gevestigd in Castellarano, Italië.

 2. HAMGAM SANAT CO.

  Iran

  Het bedrijf HAMGAM SANAT CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metselmachines, machines voor betonblokken en gewapend beton voor structurele elementen, en terracotta. Het is gevestigd in 9133280238, Iran.

 3. METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf METALCERTIMA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiekindustrie - machines en materialen, en Keramiekindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Oliveira Do Bairro, Portugal.

 4. FUJIAN EXCEELLENCE HONCHA BUILDING MATERIAL EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf FUJIAN EXCEELLENCE HONCHA BUILDING MATERIAL EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Quanzhou, China.

 5. HEIM EDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEIM EDT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren proviandering drinkwater, en benodigdheden voor de glasindustrie. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 6. ZHENGZHOU DEYI HEAVY INDUSTRY

  China

  Het bedrijf ZHENGZHOU DEYI HEAVY INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in zhenghou, China.

 7. TCB SARL

  Mali

  Het bedrijf TCB SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bsmako, Mali.

 8. CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY)

  Turkije

  Het bedrijf CLAY TECH (YASAR OKUMUS MACHINERY), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Corum, Turkije.

 9. LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIO TÉCNICO CERÁMICO, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Igualada, Spanje.

 10. JIANGSU TENGYU MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf JIANGSU TENGYU MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Jiangsu, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Steenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.209 Bedrijven