• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • straalpijpen - ferro

Resultaten voor

Straalpijpen - ferro - Import export

 1. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Zürn GmbH & Co. KG is met zijn 60-jarige geschiedenis een van de meest ervaren fabrikanten op het gebied van bewerkingscentra en speciale machines, gereedschapshouders voor CNC-draaibanken, gereedschapshouders en spantangen.. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als een mechanische werkplaats voor bewerkte onderdelen.Aan de ene kant wist Zürn zijn eigen productportfolio uit te breiden met zijn gestage, decennia lange ontwikkelingswerk, en aan de andere kant had het bedrijf de mogelijkheid om een wereldwijd klantenbestand op te bouwen als een bedrijf voor precisieproductie.Het in Duitsland geproduceerde assortiment omvat onder andere klemmoeren en bargrippers, CNC-beitelhouder en spanhulshouder, VDI-beitelhouders en precisiegereedschaphouders.Ook is Zürn GmbH & Co.KG gevestigd in de internationale markt en concurrerend, omdat het de meest actuele productieomstandigheden heeft.

 2. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 3. CLEANTECS GMBH

  Duitsland

 4. MAKA INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

 5. A.RAUCH GMBH. WAAGEN & BEFEUCHTUNGSTECHNIK

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SPRAYING SYSTEMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 2. VIPTECH GMBH

  Duitsland

 3. MICRO LASERTEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 4. LANG LUFT-FEUCHTE

  Duitsland

 5. DIROJET GMBH

  Duitsland

 1. LECHLER GMBH

  Duitsland

 2. MICRO RAIN SYSTEMS E.K.

  Duitsland

 1. EUMATEC GMBH

  Duitsland

 2. BETE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 3. MC GMBH

  Duitsland

 4. IKEUCHI EUROPE B.V.

  Nederland

  IKEUCHI EUROPE B.V. is het Europese handelsfiliaal van H. IKEUCHI & Co. IKEUCHI is een Japanse fabrikant van industriële sproeikoppen en bevochtigingssytemen en wij zijn marktleider in Azië. Wij zijn de grootste fabrikant van keramische sproeikoppen. Als "The Fog Engineers" (nevel-ingenieurs), leveren we nevelproducerende- en verstuivingsproducten evenals ondersteuning en systeemontwerpen. Wij streven er altijd naar topkwaliteit te bieden. Wij waarborgen de prestaties van onze sproeikoppen wat betreft sproeicapaciteit, sproeihoek en sproeiverdeling.

 5. N.Z.M. GRIT

  België

  Straalgrit van NZM GRIT NV is een uiterst efficient middel om roest, verf, plastic en andere deklagen te vermijden van alle oppervlakken. Het wordt gebruikt in de meest uiteenlopende industriële sectoren. Ook voor gevelreiniging is het zeer geschikt. NZM GRIT NV produceert twee soorten straalgrit voor alle droge en natte toepassingen, nl. Bekagrit (ijzersilicaat) Scorex (calciumsilicaat) Beide kwaliteiten hebben een uitstekende hardheid van 7 Mohs, bevatten minder dan 1% vrij silicium en zijn bijzonder inert.

 6. METALLINK

  België

  Metallink (Straal- en Metallisatiebedrijf) Metallink is een pur sang Westvlaamse KMO, een bundeling van jarenlange technische expertise, persoonlijke gedrevenheid, directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, snelle serviceverlening en een constant bewustzijn van technologische innovatie met aandacht voor het milieu.

 7. DIVA-SPRÜHTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. DÜSEN - SCHLICK GMBH

  Duitsland

 1. SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 2. SSCO-SPRAYING SYSTEMS AG

  Zwitserland

 3. SRT NORD GMBH SPEZIALREINIGUNGSTECHNIK

  Duitsland

 4. MICANO GMBH

  Duitsland

 5. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Duitsland

 6. BOYKE WEAR TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

 7. MVT MICRO-VERSCHLEISS-TECHNIK AG

  Zwitserland

 8. G. H. ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

 9. SPRAYFILTER SRL

  Italië

 10. GERÄTEBAU INSUL SIMSHEUSER GMBH

  Duitsland