• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • straalpijpen - ferro

Resultaten voor

Straalpijpen - ferro - Import export

 1. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Zürn GmbH & Co. KG is met zijn 60-jarige geschiedenis een van de meest ervaren fabrikanten op het gebied van bewerkingscentra en speciale machines, gereedschapshouders voor CNC-draaibanken, gereedschapshouders en spantangen.. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als een mechanische werkplaats voor bewerkte onderdelen.Aan de ene kant wist Zürn zijn eigen productportfolio uit te breiden met zijn gestage, decennia lange ontwikkelingswerk, en aan de andere kant had het bedrijf de mogelijkheid om een wereldwijd klantenbestand op te bouwen als een bedrijf voor precisieproductie.Het in Duitsland geproduceerde assortiment omvat onder andere klemmoeren en bargrippers, CNC-beitelhouder en spanhulshouder, VDI-beitelhouders en precisiegereedschaphouders.Ook is Zürn GmbH & Co.KG gevestigd in de internationale markt en concurrerend, omdat het de meest actuele productieomstandigheden heeft.

 2. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 3. MAKA INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAKA INDUSTRIE-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. VIPTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIPTECH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Großbettlingen, Duitsland.

 5. SPRAYING SYSTEMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPRAYING SYSTEMS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. A.RAUCH GMBH. WAAGEN & BEFEUCHTUNGSTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.RAUCH GMBH. WAAGEN & BEFEUCHTUNGSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 2. LANG LUFT-FEUCHTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANG LUFT-FEUCHTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Wiernsheim, Duitsland.

 3. MICRO LASERTEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICRO LASERTEC DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Kirchhain, Duitsland.

 4. DIROJET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIROJET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Verl, Duitsland.

 5. LECHLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LECHLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Metzingen, Duitsland.

 1. MICRO RAIN SYSTEMS E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICRO RAIN SYSTEMS E.K., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Altenburg, Duitsland.

 2. EUMATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUMATEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Schnaittach, Duitsland.

 1. MC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 2. IKEUCHI EUROPE B.V.

  Nederland

  IKEUCHI EUROPE B.V. is het Europese handelsfiliaal van H. IKEUCHI & Co. IKEUCHI is een Japanse fabrikant van industriële sproeikoppen en bevochtigingssytemen en wij zijn marktleider in Azië. Wij zijn de grootste fabrikant van keramische sproeikoppen. Als "The Fog Engineers" (nevel-ingenieurs), leveren we nevelproducerende- en verstuivingsproducten evenals ondersteuning en systeemontwerpen. Wij streven er altijd naar topkwaliteit te bieden. Wij waarborgen de prestaties van onze sproeikoppen wat betreft sproeicapaciteit, sproeihoek en sproeiverdeling.

 3. N.Z.M. GRIT

  België

  Straalgrit van NZM GRIT NV is een uiterst efficient middel om roest, verf, plastic en andere deklagen te vermijden van alle oppervlakken. Het wordt gebruikt in de meest uiteenlopende industriële sectoren. Ook voor gevelreiniging is het zeer geschikt. NZM GRIT NV produceert twee soorten straalgrit voor alle droge en natte toepassingen, nl. Bekagrit (ijzersilicaat) Scorex (calciumsilicaat) Beide kwaliteiten hebben een uitstekende hardheid van 7 Mohs, bevatten minder dan 1% vrij silicium en zijn bijzonder inert.

 4. METALLINK

  België

  Metallink (Straal- en Metallisatiebedrijf) Metallink is een pur sang Westvlaamse KMO, een bundeling van jarenlange technische expertise, persoonlijke gedrevenheid, directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, snelle serviceverlening en een constant bewustzijn van technologische innovatie met aandacht voor het milieu.

 5. DÜSEN - SCHLICK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DÜSEN - SCHLICK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Untersiemau/coburg, Duitsland.

 6. CLEANTECS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLEANTECS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 7. DIVA-SPRÜHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIVA-SPRÜHTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Braintree, Verenigd Koninkrijk.

 1. SSCO-SPRAYING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SSCO-SPRAYING SYSTEMS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Pfäffikon, Zwitserland.

 2. SRT NORD GMBH SPEZIALREINIGUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SRT NORD GMBH SPEZIALREINIGUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Mesekenhagen, Duitsland.

 3. MICANO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICANO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Donaueschingen, Duitsland.

 4. BETE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 5. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Duitsland

  Het bedrijf HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, Smeermiddelen, Smeermiddelen voor auto's, Oliën - non-food, Ventielen voor aërosols, Smeermiddelen, Smeermiddelen voor auto's, en Oliën - non-food. Het is gevestigd in Münsingen, Duitsland.

 6. GERÄTEBAU INSUL SIMSHEUSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERÄTEBAU INSUL SIMSHEUSER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Insul, Duitsland.

 7. G. H. ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf G. H. ZIMMERMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Lahnau, Duitsland.

 8. GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - ferro, CNC bewerking, wormoverbrengingen, cilinders van roestvrij staal, en Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Vlotho, Duitsland.

 9. SPRAYFILTER SRL

  Italië

  Het bedrijf SPRAYFILTER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren verstuivers. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 10. FRIEDEN S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf FRIEDEN S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Balerna, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis