• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • twijnen en spinnen - machines en materialen

Resultaten voor

Twijnen en spinnen - machines en materialen - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINES & ELECTRON CO., LTD., Gevestigd in Ningbo stad, dat is een economisch ontwikkeld gebied in China. we exporteren voornamelijk hoge snelheid naald weefgetouw, kromtrekken machine, hoge snelheid vlechten machine, koord breimachine, spoel-opwind- en -afwindmachine, metalen uiteinden, acetaat cellulose film en aanverwante accessoires.Onze productkwaliteit staat in binnen- en buitenland bovenaan.

 3. INTERSPINNING

  België

  Bewerken en spinnen van textielvezels.

 4. AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kropijzers van staven voor gewapend beton, machines voor de vervaardiging van u-bouten, asfaltsnijmachines, en verwijderbare verdichtingsinstallaties. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 5. CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gesponnen draden. Het is gevestigd in Dietenheim, Duitsland.

 2. ERREBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ERREBI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Oggiono, Italië.

 3. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE GAUDINO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, machines en uitrustingen voor spinnen en twijnen, spinmachines, en beroepen voor het spinnen van wol. Het is gevestigd in Cossato, Italië.

 4. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van wol. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 5. ROJ S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROJ S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, en elektronische kaarten. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 1. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines en materiaal, en bladen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. TESSIL GOMMA

  Italië

  Het bedrijf TESSIL GOMMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, revisie textielcilinders, en rubberen cilinders. Het is gevestigd in Lessona, Italië.

 1. BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlechtmachines. Het is gevestigd in Pardubice, Tsjechische Rep..

 3. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KARL MAYER ROTAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, en spanramen textiel. Het is gevestigd in Mezzolombardo, Italië.

 4. 4M PLANTS

  Italië

  Het bedrijf 4M PLANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spingarenmachine. Het is gevestigd in Magnago, Italië.

 5. BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie van machines voor de machinale bewerking van buizen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA

  Polen

  Het bedrijf J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstvezels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Tapijt en vloerbedekking - textiel, Textielvezels - natuurlijk, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Tapijt en vloerbedekking - textiel, en Textielvezels - natuurlijk. Het is gevestigd in Lódz, Polen.

 7. KMS KUBA TEXTILE MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf KMS KUBA TEXTILE MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. QINGDAO HOPER MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO HOPER MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 1. MECA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MECA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Fagnano Olona, Italië.

 2. MA.TE.US.AGENCY S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf MA.TE.US.AGENCY S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 3. S.I.M.A. HOLDING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.I.M.A. HOLDING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in CRESPELLANO, Italië.

 4. GIRISH TEXTILE INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf GIRISH TEXTILE INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen textiel. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 5. BONINO CARDING MACHINES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BONINO CARDING MACHINES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Sandigliano, Italië.

 6. ZANCANER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZANCANER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Varallo, Italië.

 7. STOLL ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STOLL ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Twijnen en spinnen - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Carpi, Italië.

 8. KINGWAY TECH INT'L LIMITED

  China

  Het bedrijf KINGWAY TECH INT'L LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 9. KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlechtmachines. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 10. GIGLIOTTI MACCHINE TESSILI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIGLIOTTI MACCHINE TESSILI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, en Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Twijnen en spinnen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

846 Bedrijven