• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren - conserven

Resultaten voor

Vleeswaren - conserven - Import export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 2. MAISON VOISINE

  Frankrijk

  Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italië

  Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

 4. BAUWENS THEO

  België

  Kwaliteitsproducten sinds 1909. Theo Bauwens nv is een bijna 100-jarige familiale onderneming, en één van de belangrijkste Europese producenten van gekookte vleeswaren. Onze reputatie voor uiterste kwaliteitszorg en hygiëne wordt gestaafd door een jarenlange BRC (grade A) en International Food Standard certificering, gekoppeld aan een geaccrediteerd intern microbiologisch en chemisch laboratorium. Onze inzet om de productielijnen en de producten continu te vernieuwen en aan te passen aan de veeleisende moderne noden, samen met onze flexibiliteit en service, waarborgen dat wij een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn.

 5. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italië

  Sinds 1957 is de Vitali-familie hartstochtelijk toegewijd aan het bereiden van slachtafval.Het besteedt bijzondere aandacht aan zijn klanten en de kwaliteit van zijn producten.Moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om specifieke eigenschappen te ontwikkelen die de reputatie van ons bedrijf maken.We telen graan voor onze dieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanje

  Specialist in culinaire bereidingen op basis van eend. Eendelever. Cateraar. Vleeswaren en kant-en-klare gerechten. Vlees, schouderstukken en bereide vleeswaren. Pluimvee en paté. Specialiteiten van eend. Gegrild vlees.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Het bedrijf KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, Levensmiddelen - import-export, Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Moscow, Rusland.

 3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in rauwe ham, en ambachtelijke uitvoering. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 4. ROGER VIDAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ROGER VIDAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren leveranciers van paté, en leveranciers van terrines. Het is gevestigd in Saint-Jean Du Bruel, Frankrijk.

 5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Ham, Vleeswaren - conserven, Ham, eendenvlees, en Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrijk.

 1. MAISON GARCIA

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON GARCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Vleeswaren - conserven, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Villeneuve Les Bouloc, Frankrijk.

 2. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanje

  Het bedrijf JAG ALIMENTACIÓ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten van vleeswaren, kaasmakerijen, en ham. Het is gevestigd in Hospitalet De Llobregat, Spanje.

 1. BERJAC VIANDES

  Frankrijk

  Het bedrijf BERJAC VIANDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 2. GEORG MANGOLD KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEORG MANGOLD KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Groenten - conserven, Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, en Groenten - conserven. Het is gevestigd in Weiler, Oostenrijk.

 3. LESVERRINESDEMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf LESVERRINESDEMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Champagne, Conserven, Vleeswaren - conserven, Champagne, leveranciers van terrines, en Conserven. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

 4. CARNICA BATALLE S.A

  Spanje

  Het bedrijf CARNICA BATALLE S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren varkensvlees. Het is gevestigd in Riudarenes, Spanje.

 5. PRODENERGOPRODUCT

  Oekraïne

  Het bedrijf PRODENERGOPRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 6. ALLANTON ERGA

  Griekenland

  Het bedrijf ALLANTON ERGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Assiros, Griekenland.

 7. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB HERSCHLER + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, Vleesconserven, Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 8. BORVO TRAITEUR

  Frankrijk

  Het bedrijf BORVO TRAITEUR, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vleeswaren, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Chemilly Sur Yonne, Frankrijk.

 1. SC CHIBAX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC CHIBAX SRL, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Leer en huiden, onbewerkt, Internationaal expediteur, Slagerijvlees en vers pluimvee, Worst, Leer en huiden, onbewerkt, Internationaal expediteur, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Arad, Roemenië.

 2. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Vorchdorf, Oostenrijk.

 3. FRELIMO

  Kroatië

  Het bedrijf FRELIMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Samobor, Kroatië.

 4. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Vleeswaren, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Kuznia Raciborska, Polen.

 5. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C. CARNEVALE (UK) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vleesconserven. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. PROSIACZEK DELIKATESY MIESNE

  Polen

  Het bedrijf PROSIACZEK DELIKATESY MIESNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 7. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Penrith, Verenigd Koninkrijk.

 8. MÜLLER'S HAUSMACHER WURSTWAREN H.MÜLLER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf MÜLLER'S HAUSMACHER WURSTWAREN H.MÜLLER GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Ebstorf, Duitsland.

 9. HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Halberstadt, Duitsland.

 10. SPANISH CARGO HANDLING

  Spanje

  Het bedrijf SPANISH CARGO HANDLING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis