• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren - conserven

Resultaten voor

Vleeswaren - conserven - Import export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italië

  Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

 3. BAUWENS THEO

  België

  Kwaliteitsproducten sinds 1909. Theo Bauwens nv is een bijna 100-jarige familiale onderneming, en één van de belangrijkste Europese producenten van gekookte vleeswaren. Onze reputatie voor uiterste kwaliteitszorg en hygiëne wordt gestaafd door een jarenlange BRC (grade A) en International Food Standard certificering, gekoppeld aan een geaccrediteerd intern microbiologisch en chemisch laboratorium. Onze inzet om de productielijnen en de producten continu te vernieuwen en aan te passen aan de veeleisende moderne noden, samen met onze flexibiliteit en service, waarborgen dat wij een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn.

 4. MAISON VOISINE

  Frankrijk

  Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italië

  Sinds 1957 is de Vitali-familie hartstochtelijk toegewijd aan het bereiden van slachtafval.Het besteedt bijzondere aandacht aan zijn klanten en de kwaliteit van zijn producten.Moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om specifieke eigenschappen te ontwikkelen die de reputatie van ons bedrijf maken.We telen graan voor onze dieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanje

  Specialist in culinaire bereidingen op basis van eend. Eendelever. Cateraar. Vleeswaren en kant-en-klare gerechten. Vlees, schouderstukken en bereide vleeswaren. Pluimvee en paté. Specialiteiten van eend. Gegrild vlees.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ROGER VIDAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren leveranciers van paté, en leveranciers van terrines. Het is gevestigd in Saint-Jean Du Bruel, Frankrijk.

 3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in rauwe ham, en ambachtelijke uitvoering. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 4. C&C PACKING

  Canada

  Het bedrijf C&C PACKING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsverenigingen van distributie en groothandel, ingevroren varkensvlees, en varkensvlees. Het is gevestigd in Montreal, Canada.

 5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Ham, Vleeswaren - conserven, Ham, eendenvlees, en Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrijk.

 1. MAISON GARCIA

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON GARCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Vleeswaren - conserven, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Villeneuve Les Bouloc, Frankrijk.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Het bedrijf KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, Levensmiddelen - import-export, Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Moscow, Rusland.

 1. CARNICA BATALLE S.A

  Spanje

  Het bedrijf CARNICA BATALLE S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren varkensvlees. Het is gevestigd in Riudarenes, Spanje.

 2. LESVERRINESDEMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf LESVERRINESDEMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Champagne, Conserven, Vleeswaren - conserven, Champagne, leveranciers van terrines, en Conserven. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

 3. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanje

  Het bedrijf JAG ALIMENTACIÓ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten van vleeswaren, kaasmakerijen, en ham. Het is gevestigd in Hospitalet De Llobregat, Spanje.

 4. BRUNET SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BRUNET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Paté, en leveranciers van terrines. Het is gevestigd in RABASTENS DE BIGORRE, Frankrijk.

 5. GEORG MANGOLD KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEORG MANGOLD KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Groenten - conserven, Olijven, ingemaakt, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleeswaren - conserven, en Groenten - conserven. Het is gevestigd in Weiler, Oostenrijk.

 6. PRODENERGOPRODUCT

  Oekraïne

  Het bedrijf PRODENERGOPRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 7. BERJAC VIANDES

  Frankrijk

  Het bedrijf BERJAC VIANDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 8. ALLANTON ERGA

  Griekenland

  Het bedrijf ALLANTON ERGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Assiros, Griekenland.

 1. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB HERSCHLER + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, Vleesconserven, Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 2. BORVO TRAITEUR

  Frankrijk

  Het bedrijf BORVO TRAITEUR, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vleeswaren, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Chemilly Sur Yonne, Frankrijk.

 3. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C. CARNEVALE (UK) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vleesconserven. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. FRELIMO

  Kroatië

  Het bedrijf FRELIMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Samobor, Kroatië.

 5. SC CHIBAX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC CHIBAX SRL, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Leer en huiden, onbewerkt, Internationaal expediteur, Slagerijvlees en vers pluimvee, Worst, Leer en huiden, onbewerkt, Internationaal expediteur, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Arad, Roemenië.

 6. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Vleeswaren - conserven, Vleeswaren, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Kuznia Raciborska, Polen.

 7. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Vorchdorf, Oostenrijk.

 8. MCKEAN FOODS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MCKEAN FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 9. LE GRATIN LYONNAIS

  Frankrijk

  Het bedrijf LE GRATIN LYONNAIS, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - conserven, Vleeswaren, Vleeswaren - conserven, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 10. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis