• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren - conserven

Resultaten voor

Vleeswaren - conserven - Import export

 1. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italië

 2. MAISON VOISINE

  Frankrijk

  Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italië

  Sinds 1987 biedt Salumificio Bovo van Bortolazzi Massimo in Verona ambachtelijk bereide vleeswaren zoals soppressa (knoflookworst), gedroogde worsten, worsten, opgerold spek, salamella (een soort licht gerookte worst), cotechino (te koken worst), vers vlees en gerijpte specialiteiten. Iedereen die zijn klanten optimale kwaliteit en smaak wil bieden kiest voor Salumificio Bovo want deze leverancier is de bevoorrechte handelspartner van de klant die een uitgebreide keuze aan worsten en droogworsten van topkwaliteit biedt.

 4. BAUWENS THEO

  België

  Kwaliteitsproducten sinds 1909. Theo Bauwens nv is een bijna 100-jarige familiale onderneming, en één van de belangrijkste Europese producenten van gekookte vleeswaren. Onze reputatie voor uiterste kwaliteitszorg en hygiëne wordt gestaafd door een jarenlange BRC (grade A) en International Food Standard certificering, gekoppeld aan een geaccrediteerd intern microbiologisch en chemisch laboratorium. Onze inzet om de productielijnen en de producten continu te vernieuwen en aan te passen aan de veeleisende moderne noden, samen met onze flexibiliteit en service, waarborgen dat wij een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn.

 5. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italië

  Sinds 1957 is de Vitali-familie hartstochtelijk toegewijd aan het bereiden van slachtafval.Het besteedt bijzondere aandacht aan zijn klanten en de kwaliteit van zijn producten.Moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om specifieke eigenschappen te ontwikkelen die de reputatie van ons bedrijf maken.We telen graan voor onze dieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanje

  Specialist in culinaire bereidingen op basis van eend. Eendelever. Cateraar. Vleeswaren en kant-en-klare gerechten. Vlees, schouderstukken en bereide vleeswaren. Pluimvee en paté. Specialiteiten van eend. Gegrild vlees.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Frankrijk

 3. MAISON GARCIA

  Frankrijk

 4. C&C PACKING

  Canada

 5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrijk

 1. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

 2. BERJAC VIANDES

  Frankrijk

 1. LESVERRINESDEMAX

  Frankrijk

 2. PRODENERGOPRODUCT

  Oekraïne

 3. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanje

 4. BORVO TRAITEUR

  Frankrijk

 5. ALLANTON ERGA

  Griekenland

 6. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

 7. FRELIMO

  Kroatië

 8. LE GRATIN LYONNAIS

  Frankrijk

 1. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Roemenië

 2. OLIVER CARTY LTD

  Ierland

 3. ETABLISSEMENTS CANCE

  Frankrijk

 4. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. HORST NEUMANN GMBH

  Duitsland

 7. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

  Italië

 8. SVÁBHÚS KKT.

  Hongarije

 9. ZAKLADY MIESNE BYD MEAT S A

  Polen

 10. DIS-FRAIS

  Frankrijk