• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsverwerking

Resultaten voor

Voedingsverwerking - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 2. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 3. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn PFAS en fluoride vrij, vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot/detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 4. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CONDETTA is een dochteronderneming van August Storck KG uit Halle (Westfalen) en een bewezen specialist op het gebied van functionele productoplossingen voor de voedselverwerkende industrie. Basisingrediënten van CONDETTA zijn te vinden in tal van voedingsmiddelen.Van de basisgrondstof via deelcomponenten tot de individuele complete oplossing, CONDETTA produceert poedervormige mengsels van componenten die smaak, kleur, zoetheid en consistentie geven.Al meer dan 70 jaar vertrouwen bedrijven in meer dan 50 landen op de grondstofexpertise van CONDETTA.CONDETTA begeleidt haar klanten bij het concept, de inkoop van grondstoffen en elke ontwikkelingsstap met technologisch advies en een modern applicatiecentrum met UHT-pilotsysteem voor realistische ontwikkeltesten en opschaalbare resultaten.Dankzij de biologische, halal, koosjer en VLOG-kwaliteit is CONDETTA het juiste aanspreekpunt voor innovatieve productideeën - zowel voor gevestigde bedrijven als voor opkomende start-ups.

 5. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients staat voor de wereldwijde handel met plantaardige grondstoffen, toevoegingsmiddelen en specialiteiten. Sinds vele jaren leveren wij aan de levensmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische en voederindustrie grondstoffen die in een groot aantal bekende producten verder worden verwerkt. De hoge eisen van onze klanten met betrekking tot kwaliteit en prijs/prestatie-verhouding komen voor ons op de eerste plaats. Tot onze producten behoren verdikkings-, bind- en geleermiddelen, antioxidanten, functionele proteïnen, superfoods, melkpoederproducten, aminozuren, psyllium, zuurregulatoren, lecitine, zoetstoffen en zetmeelderivaten, microalgen, extracten en diverse specialiteiten. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de handel in grondstoffen en dat stelt ons in staat om de internationale markt voortdurend te analyseren en onze klanten bij gesignaleerde trends over prijsontwikkelingen en koopbeslissingen advies te geven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, Coordination Krafticus GmbH, zijn een fabrikant van voedingssupplementen en sportvoeding. Als dochteronderneming van Theodor Rietmann GmbH hebben we een sterke geschiedenis als het gaat om innovatieve producten van topkwaliteit. Theodor Rietmann GmbH is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf en is een van de beste fabrikanten van voormengsels voor grote industriële bakkerijen. Onze klanten bevinden zich in Europa en over de hele wereld. Een hooggekwalificeerd team van meer dan 160 medewerkers groeit voortdurend en realiseert nieuwe ideeën. Wat ons zo bijzonder maakt? Zodra we beginnen met uw productontwikkeling, zult u het verschil merken. Wij zijn trots op onze goed opgeleide klantenservice met korte reactietijden. U krijgt een vaste contactpersoon van ons team en hoeft zich niet een weg te banen langs verschillende afdelingen. Ontwikkelingen op maat, proeverijen voorafgaand aan de productrelease en individuele ondersteuning door onze ervaren productmanagers zijn onze kracht - bij ons bent u in goede handen!

 2. MAISON BOTEH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in France. Meer informatie hieronder: Dit zijn onze activiteiten: 1/ Verkoop van de producten van het MAISON BOTEH: •Een uniek product: Het zwarte goud, zwarte citroenpasta uit Iran, •Jams met Perzische smaken (zie producten). - Verkrijgbaar in de formaten: Detailhandel of Horeca: van 100g tot 500g / Hotelwezen: 28g, 42g, - Bio mogelijk, - IFS certificering• Specerijen (Saffraan, Sumak enz…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.

 3. DUPONT D'ISIGNY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DUPONT D'ISIGNY, een banketbakkerij gevestigd in Carentan-les-Marais in Normandië, stelt zijn expertise op het gebied van karamel ten dienste van professionals in de voedingsmiddelenindustrie: banketbakkers, chocolatiers, bakkers, restaurateurs, confiseurs, enz. De kwaliteit van onze producten komt voort uit onze historische knowhow als banketbakker. DUPONT D'ISIGNY PROFESSIONNEL biedt halffabricaten voor voedingsmiddelen voor professionals, industriëlen en cateraars. We produceren en verkopen karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden Industrial Food Products (IFP) aan professionals: - Vloeibare karamel voor topping, coating of vulling, - Karamelchips voor koekjes, brood, brioches, ijs, truffels... : Klassiek recept, verse Normandische room, gezouten boter, AOP, - Thermostabiele karamelchips voor bakbestendigheid, - Karamelpoeder. We staan altijd klaar om naar onze klanten te luisteren en kunnen u helpen met uw ideeën en ontwikkelingsbehoeften.

 4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 5. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 1. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia is een Poolse leverancier van vezelbereidingen op basis van natuurlijke grondstoffen. Het aanbod omvat producten zoals: - fruit- en groentevezels en -poeders- ingeblikt fruit - gevriesdroogd fruit - vruchten- en groentesappen en -concentraten. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in de levering van bioproducten. Het biedt vezels van appel, aronia, chichorei, boekweit of zwartebessen.

 2. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  La Ferm' Meaux Pâtes is het verhaal van een boerderij waar, van vader op zoon, harde tarwe wordt verbouwd om te worden verwerkt tot zelfgemaakte pasta, die wordt geleverd via korte distributiekanalen. Met trots presenteren we onze pastaproducten: 9 vormen (coquillettes, fusillis, tagliatelle, hartjes, enz.), meer dan 20 smaken (Espelette-chilipeper, knoflook en peterselie, inktvisinkt, enz.), zakken van 250 of 500 g en dozen van 5 of 10 kg voor professionals, verse pasta op bestelling en zachte tarwebloem.

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY produceert en levert standaard en aangepaste uitrustingen voor het verwerken van gewassen van het reinigen tot verdere bewerking. Een producten- en dienstenaanbod van eenvoudige reinigingsoplossingen tot het assembleren voor lijnbewerkingen voor het schillen, oliewinning en peper selectie. Een greep uit onze producten: •Zonnebloempitten pelmachine •Luchtfilterreiniger •Graan polijstmachine •Zwaartekracht scheider • Steentjesverwijderaar • Kleur sorteermachine •Impuls straalzak filter stofcollector, enz. Raadpleeg onze website voor meer producten en informatie.

 2. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA MAISON DE L'AIL NOIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Gastronomie - specialiteiten, Zoute koekjes en zoutjes, cashewnoten, voedingsmiddelen, Gastronomie - specialiteiten, en levensmiddelen - import/export. Het is gevestigd in Sendets, Frankrijk.

 3. MALTIVOR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALTIVOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bier, Bier, voedingsmiddelenindustrie, Levensmiddelenindustrie, en meel. Het is gevestigd in Vourles, Frankrijk.

 4. ZILOA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZILOA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, Voedingsverwerking, muesli, energiebar, Voedingsspecialiteiten, gedroogde levensmiddelen, en Voedingsverwerking. Het is gevestigd in Rambouillet, Frankrijk.

 5. KOLIS BAUELEMENTUM UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOLIS BAUELEMENTUM UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 6. SOJET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOJET, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Ontsmetting en sterilisatie - diensten, Voedingsverwerking, Gezondheidscontrole, driefasige motoren, Pompen, industriële hygiëne, uitrustingen voor hygiëne en gezondheid, en doseerstations. Het is gevestigd in Pontinha, Portugal.

 7. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 8. BIZERBA NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Bizerba Nederland B.V. is trusted solution provider met weeg-, snij-, en etiketteer oplossingen voor retail en (voedingsmiddelen)industrie. Checkwegers met of zonder metaaldetector, uitprijzers, weeg- en etiketteermachines, visie inspectiesystemen zijn veelal onderdeel van een totale productielijn. Etiketten voor praktisch iedere toepassing ronden het scala aan oplossingen af. Met efficiënte industry 4.0 oplossingen veranderen producties in smart factories. Bizerba helpt actief met het voorkomen van recalls en biedt oplossingen voor procesoptimalisatie. BRAIN2 industrie software kent verschillende modules die voorzien in monitoring en inzicht in (deel)processen. Het moederbedrijf bestaat al sinds 1866 en zetelt in Duitsland. Bizerba Nederland B.V. is sinds 2003 een zelfstandige dochteronderneming. Vanuit het kantoor in Enschede wordt een landelijk team van service technici aangestuurd. Zo is er altijd een monteur bij u om de hoek. Daarnaast worden vanuit Enschede ondersteunende diensten geboden, zoals service, administratie en logistiek. De juiste oplossing is maatwerk en volledig afhankelijk van de situatie. Vraag altijd om een geheel vrijblijvend gesprek meet een van onze adviseurs.

 1. BIZERBA BELGIË NV

  België

 2. EMMI LANGNAU AG

  Zwitserland

  Kwaliteit is geen toeval EFON is DE specialist op het gebied van pasteuze voedingsmiddelen. Dankzij hooggekwalificeerd personeel, jarenlange ervaring, state-of-the-art productiefaciliteiten en veel passie stellen wij de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten. U hebt het idee - wij de infrastructuur. Van het productidee tot het verpakte eten, wij zijn de allesomvattende zakenpartner, vooral voor nieuwe concepten.Wij luisteren naar u, ontwikkelen en implementeren samen.We bieden een uitgebreide service en staan ​​aan uw zijde als een sterke partner. Wij leveren de hoogste kwaliteit - betrouwbaar, op tijd en onder de afgesproken voorwaarden, mede dankzij een efficiënte logistiek. Elke bestelling is voor ons een persoonlijke aangelegenheid.

 3. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italië

  De firma Ilcar, gevestigd in Rosolini in de provincie Syracuse, is gespecialiseerd in de verwerking van johannesbroodpitten, waaruit diervoeder wordt gewonnen, veevoeder en voedingssupplementen voor dieren. De verwerking is gericht op het produceren van pulp van johannesbroodpitten, middelgrof/grof en fijn, johannesbroodpitten en johannesbroodpitmeel. De pulp wordt gebruikt voor de productie van diervoeder en de pitten worden hoofdzakelijk gebruikt in de voedingsindustrie en in de cosmetische en farmaceutische industrie.

 4. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  In ons familiebedrijf produceren wij al twee generaties lang kaasspecialiteiten. Sinds 2013 produceren wij in Bad Bramstedt, in Sleeswijk-Holstein, biologische Veggi Filata, een vegan kaasalternatief dat 100% vegan 100% biologisch is. Bij de ontwikkeling was het onze hoogste prioriteit om af te zien van chemische ingrediënten zoals fosfaten, kunstmatige stabilisatoren en conserveermiddelen. Daarom is onze BIO Veggi Filata gemaakt van natuurlijke ingrediënten van biologische kwaliteit uit de biologische landbouw. We zijn ervan overtuigd dat onze BIO Veggi Filata een veganistisch en vegetarisch dieet verrijkt. Met de BIO Veggi Filata kunnen pizza's of gratins worden gebakken met een uitstekende smeltkwaliteit, in natuurlijke staat over de salade worden gestrooid of op een boterham worden gegeten. Gebruik de BIO Veggi Filata als traditionele kaas, u zult versteld staan van alle mogelijkheden die er bestaan.

 5. VAN ABEELEN FOOD PROCESSING TECHNOLOGY BV

  Nederland

  Invriezen is een van de meest beproefde manieren om voedsel te conserveren. Door producten te bevriezen wordt het proces van smaak- en kwaliteitsverlies tot een minimum beperkt. Van Abeelen heeft een speciale tak voor koel- en vriesmachines: Food Processing Technology (voorheen Unifreezing). Onder deze tak scharen we onze hypermoderne machinelijn voor professioneel koelen en invriezen. Voor elk vraagstuk hebben we een duurzame, geavanceerde koel- of vriesoplossing. In ons leverprogramma hebben we oa spiraalvriezers, tunnelvriezers en platenvriezers. Daarnaast hebben we speciale afdeling voor het ombouwen en onderhouden van deze machines

 6. NZUSHI

  België

  NZUSHI is een in Brussel, België, gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van exotische levensmiddelen uit Congo. Wij zijn producenten van groentepuree en chilipuree met gember en sterke chili.Wij bieden ook gembersap, gin-mixen, pili-pili-sauzen en andere exotische producten aan.Om precies te zijn, verwerken we gember in gin. Naast gember maken wij ook natuurlijke gins op basis van ananas en citroen. Wij produceren sauzen en sappen met uit Congo geïmporteerde grondstoffen.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! .

 7. HWB NUSSWELT GMBH

  Duitsland

  Al jarenlang leveren wij onze klanten met noten en zaden, en ook vruchten van de hoogste kwaliteit. Onze leveranciers en hun productiewerkzaamheden zijn bekend en worden regelmatig door ons gecontroleerd.Na ontvangst van de goederen uit de landen van herkomst controleren wij alles zorgvuldig gecontroleerd voordat wij met de verwerking beginnen.In onze eigen roosterfabriek gaan we verder met de veredeling tot aan de verpakking.

 8. COLUMBUS CONCEPTS B.V.

  Nederland

  Columbus Concepts B.V. is producent voor grootverbruik en private label producten. Wij bieden een complete range van Oosterse / Aziatische / Surinaamse producten, wij exporten wereldwijd. U kunt bij ons terecht voor: - Kruiden en Specerijen - Gedroogde groenten (mixen) - Sauzen - Boemboe's - Sambals - Satésauzen - Rijsttafelproducten (Seroendeng, Kentang, etc.)

 9. ARESTHO

  Nederland

 10. INTEROZONO

  Spanje

  Het bedrijf INTEROZONO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsdiensten, Waterzuiveringsdiensten, en uv-lampen. Het is gevestigd in Las Rozas-Madrid, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voedingsverwerking - Import export

Aantal resultaten

20.254 Bedrijven