• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - sardinië

Resultaten voor

Wijn - sardinië - Import export

 1. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Italië

  Productie van rode en witte wijn Vermentino di Gallura D.O.C.G. Karenzia sup., Terra Mala, Lughente Terra Saliosa, Tancarè, Nulvara, Brut.

 2. SIENDAS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SIENDAS FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn uit sardinie, varkensvleeswaren, ambachtelijke kaas, en olijfolie. Het is gevestigd in Pessac, Frankrijk.

 3. E-SARDINIAFOOD.COM

  Italië

  Het bedrijf E-SARDINIAFOOD.COM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sardinië, Wijn - Sardinië, en verkoop van kaasproducten. Het is gevestigd in Oristano, Italië.

 4. LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS

  Italië

  Het bedrijf LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn uit sardinie, en schapenkaas. Het is gevestigd in Bessude, Italië.

 5. ATHA RUJA PODERI

  Italië

  Het bedrijf ATHA RUJA PODERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sardinië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder, toerisme en landbouw, wijnkelder, en wijnbar wijnproeverij. Het is gevestigd in Dorgali, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Italië

  Het bedrijf CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sardinië. Het is tevens aanwezig in de sectoren cannonau. Het is gevestigd in Mamoiada, Italië.

 2. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sardinië. Het is tevens aanwezig in de sectoren domiciliëring bedrijf. Het is gevestigd in Bono, Italië.

Filters

Resultaten voor

Wijn - sardinië - Import export

Aantal resultaten

7 Bedrijven