• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - sicilië

Resultaten voor

Wijn - sicilië - Import export

 1. TENUTE CUFFARO

  Italië

 2. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Italië

  Onze onderneming zet een nu dertig jaar oude traditie voort en leeft fundamentele waarde na zoals: het respect van de natuurlijke cycli, het behoud van een authentiek product en het streven naar constante kwaliteitsverbeteringen. De gewoonte van de koude persing is slechts een voorbeeld van de zorg die wij besteden om een olijfolie uit eerste persing van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en de authenticiteit van het product behoudt.

 3. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italië

 4. G.A.F.A. S.R.L.

  Italië

 5. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Italië

 2. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Italië

 3. RENDA

  Italië

 4. SICILIA360

  Italië

 5. SICILIAN FLAVORS

  Italië

 1. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Italië

 2. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Italië

 1. AZ. AGR. REALE MARIA

  Italië

 2. SICILDELIZIE

  Italië

 3. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Italië

 4. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Italië

 5. V.A.B.

  Panama

 6. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Italië

 7. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Italië

 8. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Italië

 1. SICILIA DA BERE

  Italië

 2. CRIV SRL

  Italië

 3. BIASON RENZO

  Italië

 4. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Italië

 5. LA BOUSSOLE

  Frankrijk

 6. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 7. LAMBRECHT WIJNEN

  België

  Particulieren, bedrijven, horecaprofessionals en detailhandel kunnen bij ons terecht voor een zeer breed assortiment kwaliteitswijnen aan een aantrekkelijke prijs. Elke wijnliefhebber komt er aan zijn trekken, met wijnen uit alle delen van de wereld en ook voor een mooie selectie biologische wijnen. Oorsprongen : Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Oostenrijk, Italië, Sicilië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili.

 8. ANTICA TENUTA DEL NANFRO

  Italië

  Antica Tenuta del Nanfro heeft 37 van de 49 hectare grond die ze bezit gewijd aan de wijnbouw. Het bedrijf is gevestigd in het productiegebied van Cerasuolo di Vittoria, een zeer oude DOCG wijn, die dateert uit de periode van kolonisering door Griekenland. De wijnstokvariëteiten worden verbouwd met inachtneming van de bodem en de natuurlijke eigenschappen van de planten. Dankzij het gematigde klimaat en de rijke bodems kunnen er hier edele en authentieke wijnen geproduceerd worden waarbij aandacht voor tradities en de natuur altijd voorop staan.

 9. SUSPIRANNU DI VASSALLO FABIO

  Italië

 10. CASA VINICOLA MORREALE

  Italië