• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - sicilië

Resultaten voor

Wijn - sicilië - Import export

 1. TENUTE CUFFARO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TENUTE CUFFARO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, biologische wijn, wijn uit sicilia, en rode wijnen. Het is gevestigd in Agrigento, Italië.

 2. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Italië

  Onze onderneming zet een nu dertig jaar oude traditie voort en leeft fundamentele waarde na zoals: het respect van de natuurlijke cycli, het behoud van een authentiek product en het streven naar constante kwaliteitsverbeteringen. De gewoonte van de koude persing is slechts een voorbeeld van de zorg die wij besteden om een olijfolie uit eerste persing van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en de authenticiteit van het product behoudt.

 3. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italië

  Het bedrijf MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Delicatessen, voedingsconserven, sauzen, en benodigdheden voedingsmiddelen voor restaurants. Het is gevestigd in San Pietro Clarenza, Italië.

 4. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Italië

  Het bedrijf BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren typische producten, Levensmiddelen - specialiteiten, en gebak uit sicilie. Het is gevestigd in Valverde, Italië.

 5. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Italië

  Het bedrijf CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitsgarantie. Het is gevestigd in Castelmola, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA VASARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, Wijn - Sicilië, en biologische wijn. Het is gevestigd in Santa Lucia del Mela, Italië.

 2. G.A.F.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.A.F.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Italië, Wijnen, Wijn - Italië, marsala, en krent. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 3. RENDA

  Italië

  Het bedrijf RENDA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbibliotheek, online verkoop chocola, conserven, en gastronomisch product. Het is gevestigd in Trapani, Italië.

 4. GS DI PECI GAETANO S.A.S

  Italië

  Het bedrijf GS DI PECI GAETANO S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Likeuren, Wijn - Sicilië, mandarijnen, bitter, Likeuren, en Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Paternò, Italië.

 5. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Italië

  Het bedrijf PATERNÒ VIGNETI E CANTINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Sicilië, BIOLOGISCHE LANDBOUW, biologische wijn, Wijn - Italië, Wijn - Sicilië, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Noto, Italië.

 1. SICILIA360

  Italië

  Het bedrijf SICILIA360, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reizen en toerisme. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, en Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 2. SICILIAN FLAVORS

  Italië

  Het bedrijf SICILIAN FLAVORS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolie, conserven onder olie, en gemalen pistaches. Het is gevestigd in Torrenova, Italië.

 1. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VINICOLA MACCOTTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, Wijn - Italië, Wijn - Sicilië, en Wijn - Italië. Het is gevestigd in Pantelleria, Italië.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Sicilië, Wijn - Italië, Wijn - Sicilië, nero d'avola, en wijn uit sicilia. Het is gevestigd in Agrigento, Italië.

 3. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, en Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Zafferana Etnea (Ct), Italië.

 4. CRIV SRL

  Italië

  Het bedrijf CRIV SRL, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, Gedroogde vruchten, kruiden, Wijn - Sicilië, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Trapani (Tp), Italië.

 5. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Italië

  Het bedrijf MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Torregrotta, Italië.

 6. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Italië

  Het bedrijf D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI, is een Distributeur, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Sicilië, Wijn - Sicilië, en wijn uit sicilia. Het is gevestigd in Misilmeri (pa), Italië.

 7. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Italië

  Het bedrijf GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Partanna, Italië.

 8. AZ. AGR. REALE MARIA

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. REALE MARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en wijnbedrijven. Het is gevestigd in ADRANO, Italië.

 1. SICILIA DA BERE

  Italië

  Het bedrijf SICILIA DA BERE, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, gedroogde vruchten, typische producten, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Trapani (Tp), Italië.

 2. SICILDELIZIE

  Italië

  Het bedrijf SICILDELIZIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is tevens aanwezig in de sectoren regionale en typische levensmiddelen. Het is gevestigd in Reggio Calabria, Italië.

 3. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 4. V.A.B.

  Panama

  Het bedrijf V.A.B., is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Sicilië. Het is gevestigd in Panama, Panama.

 5. LA BOUSSOLE

  Frankrijk

 6. BIASON RENZO

  Italië

 7. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 8. LAMBRECHT WIJNEN

  België

  Particulieren, bedrijven, horecaprofessionals en detailhandel kunnen bij ons terecht voor een zeer breed assortiment kwaliteitswijnen aan een aantrekkelijke prijs. Elke wijnliefhebber komt er aan zijn trekken, met wijnen uit alle delen van de wereld en ook voor een mooie selectie biologische wijnen. Oorsprongen : Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Oostenrijk, Italië, Sicilië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili.

 9. ANTICA TENUTA DEL NANFRO

  Italië

  Antica Tenuta del Nanfro heeft 37 van de 49 hectare grond die ze bezit gewijd aan de wijnbouw. Het bedrijf is gevestigd in het productiegebied van Cerasuolo di Vittoria, een zeer oude DOCG wijn, die dateert uit de periode van kolonisering door Griekenland. De wijnstokvariëteiten worden verbouwd met inachtneming van de bodem en de natuurlijke eigenschappen van de planten. Dankzij het gematigde klimaat en de rijke bodems kunnen er hier edele en authentieke wijnen geproduceerd worden waarbij aandacht voor tradities en de natuur altijd voorop staan.

 10. SUSPIRANNU DI VASSALLO FABIO

  Italië

  Het bedrijf SUSPIRANNU DI VASSALLO FABIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitjes van wijnproeverij, en wijn uit sicilia. Het is gevestigd in Acireale, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis