• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zagerijen - machines en materialen

Resultaten voor

Zagerijen - machines en materialen - Import export

 1. 123 LAMES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 123 LAMES, is een Distributeur, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, bladen, snijmessen, bandsnijbladen, en Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Allieres, Frankrijk.

 2. CB-DIENSTLEISTUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CB-DIENSTLEISTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 3. TALLERES ARIMAR

  Spanje

  Gedraaide artikelen van hout. ronde, platte voorwerpen en biscuits van hout. Briketten van beukenhout. Droog beukenhout. Onderdelen voor assemblage van hout. Doe-het-zelf artikelen. Houten pluggen. Houten latten.

 4. TALLERES CANCIO

  Spanje

  Onze onderneming biedt een complete lijn machines voor zagerijen en past zich aan op de behoefte van elke klant door rekening te houden met zijn installaties en de activiteit waarvoor hij deze machines wil inzetten, door het gebruik van de hulpmiddelen te optimaliseren.

 5. HAAPSALU METAL

  Estland

  Uitrusting voor de houtindustrie. Engineering, metaalconstructies. Lasersnijden van metalen. Houtzagerijmachines en uitrusting, zaagframes, transportbanden, sorteermachines. CNC-bewerking, visweegapparatuur, visweegschalen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEKOTEK AS

  Estland

  Technische onderneming die apparatuur ontwerpt en vervaardigt voor de houtbewerkingstechnologie: afzuigapparatuur, productielijnen voor houtzagerijen.

 2. CARL RÖNTGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL RÖNTGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Lintzagen - bladen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 3. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Struikruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Bosbouw - machines en materialen, Zagerijen - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Bosbouw - machines en materialen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Haselbachtal, Duitsland.

 4. KAYU GROUP SOLUTION

  Hongarije

  Het bedrijf KAYU GROUP SOLUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, elektrische droogovens, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. WALTER

  Polen

  Het bedrijf WALTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren afkortmachine met schijf. Het is gevestigd in Pustyny, Polen.

 1. NEST SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenië

  Het bedrijf NEST SYSTEMS, D. O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Milieu-audit, Gereedschapsmachines voor het zagen, Zagerijen - machines en materialen, Milieu-audit, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Bostanj, Slovenië.

 2. ENERGOTECHBEL

  Wit Rusland

  Het bedrijf ENERGOTECHBEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Gomel, Wit Rusland.

 1. A.C.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.C.M. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, houtzagen, Zagerijen - machines en materialen, lintzagen, en polijstwerktuigen voor hout. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 2. PPHU DREW-POL

  Polen

  Het bedrijf PPHU DREW-POL, is een Multi-Category, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zagen en uitdampen van hout, sanering asbest, bouwhout, en dakgoten. Het is gevestigd in Dalików, Polen.

 3. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal, koudgewalst, Zagerijen - machines en materialen, lintzagen, beenzaag, Bandstaal, koudgewalst, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Quart De Poblet, Spanje.

 4. NEVA - TRADE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf NEVA - TRADE S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kardasova Recice , Tsjechische Rep..

 5. LES SCIERIES DU MAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES SCIERIES DU MAINE, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - hout, bosbouwonderneming, en Import-export - hout. Het is gevestigd in Bonchamp Les Laval, Frankrijk.

 6. GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hout voor zagerijen. Het is gevestigd in Gjern, Denemarken.

 7. RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lineaire bladen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 8. C.M.L. ENGINEERING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.M.L. ENGINEERING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Zagerijen - machines en materialen, cirkelzaag, motorzagen voor hout, en afbraammachines voor hout. Het is gevestigd in Gessate, Italië.

 1. GPS EURL

  Frankrijk

  Het bedrijf GPS EURL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schaafmachine, en tollen. Het is gevestigd in Briennon, Frankrijk.

 2. SCIERIE MUTELET

  Frankrijk

  Het bedrijf SCIERIE MUTELET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Drogen van hout, Zagerijen - machines en materialen, en Drogen van hout. Het is gevestigd in Rahon, Frankrijk.

 3. SCIERIE LAURENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SCIERIE LAURENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Mouliherne, Frankrijk.

 4. BERNIER SCIERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BERNIER SCIERIE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Hout - gezaagd en bewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Houten gevelbekleding, zagerijen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in AIRVAULT, Frankrijk.

 5. WDE MASPELL SRL

  Italië

  Het bedrijf WDE MASPELL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Narni, Italië.

 6. SCIERIE MIOT ALAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SCIERIE MIOT ALAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zagerijen, en houten daksparren. Het is gevestigd in Pompaire, Frankrijk.

 7. ZENZ LANDTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZENZ LANDTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Zagerijen - machines en materialen, zagen voor stammen, bandzagen, en houtzagen. Het is gevestigd in Gars Am Inn, Duitsland.

 8. HEINDL HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HEINDL HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, blokbandzagen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. ENTREPRISE POECKES

  Luxemburg

  Het bedrijf ENTREPRISE POECKES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fonteinen, Fabrikant van verlichtingen en lampen, voetstukken, en daklijsten. Het is gevestigd in Tetange, Luxemburg.

 10. RUCK ZUCK FEUERANZÜNDER FAM. MARTIN ROSSMEIER

  Duitsland

  Het bedrijf RUCK ZUCK FEUERANZÜNDER FAM. MARTIN ROSSMEIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Zagerijen - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Pocking, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Zagerijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.200 Bedrijven