• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalverbranding - installaties

Resultaten voor

Afvalverbranding - installaties - Import export

 1. EUROPEM

  België

  Europem ontwerpt en bouwt dampverwerkingsinstallaties en aangepaste verbrandings- en energie recuperatiesystemen voor de procesindustrie. Ons uitgebreide assortiment is gebaseerd op de best beschikbare en meest geavanceerde technologieën. We streven bij het ontwerp van onze installaties steeds naar zo laag mogelijke emissies binnen de toepasbare normen, inclusief eliminatie van geurproblemen in industriële processen. De integratie van energierecuperatie resulteert steevast in een maximale efficiëntie. Europem heeft meer dan 200 installaties gebouwd in meer dan 25 landen over de hele wereld. Europem houdt zich aan een Milieu-, Gezondheid- en Veiligheidsbeheerssysteem in overeenstemming met VCA** versie 2008/5 en OHSAS18001 en is een ISO 9001-2008 en 14001 gecertificeerde onderneming.

 2. INCIPROM LLC

  Rusland

  De firma Inciprom LLC ontwerpt en produceert verbrandingsovens, installaties voor de verbranding van afval en vuil. De firma vervaardigt de volgende uitrustingen met industriële gasbranders voor de behandeling van biologisch, medisch, industrieel en vast gemeentelijk afval: •de INSI B series verbrandingsovens worden gebruikt voor de behandeling van dierlijk, medisch en biologisch gevaarlijk afval enz. De verbrandingscapaciteit bedraagt 50 tot 350 kg/u. •de INSI C series zijn de verbrandingsovens met maximale productiviteit voor het verbranden van alle soorten afval, inclusief verontreinigde biomaterialen. De verbrandingscapaciteit bedraagt 500 tot 1000 kg/u. •Hulpuitrusting en accessoires voor het laden van afval, het vervoer van verbrandingsovens, energievoeding en verhoging van de verbrandingsefficiëntie. De productlijn van Insiprom bestaat uit verbrandingsovens in 12 modellen, waarmee 150 kg tot 8 ton afval kan worden behandeld. De firma produceert niet alleen standaard afvalbehandelingsinstallaties, maar kan ook installaties op maat vervaardigen afgestemd op de behoeftes van de klanten. Insiprom produceert al sinds 2013 verbrandingsovens en afvalverbrandingsinstallaties. De fabrikant verkoopt installaties voor de meest aantrekkelijke prijzen, heeft een uitgebreide ervaring in de vervaardiging van verbrandingsovens, beschikt over vakbekwame ontwerp- en productieteams en verleent onderhoudsdiensten van hoogwaardige kwaliteit. De productie van Insiprom is ISO 9001: 2015 gecertificeerd en de geproduceerde eenheden zijn in overeenstemming met de eisen van de TR CU 010/2011, GOST R normen, enz.

 3. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Oostenrijk

  Alles over verbranding & verstuivingstechnologie Environ Engineering is een gespecialiseerde leverancier in verbrandingstechnologie. Wij bieden onze klanten individuele oplossingen voor brandersystemen.En wij garanderen de hoogste kwaliteit dankzij onze jarenlange ervaring in de behandeling van grootschalige projecten, ons internationaal netwerk, ons hoog niveau van deskundigheid en onze innovatieve concepten. Het Environ team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de engineering & levering en inbedrijfstelling van branders, verbrandingskamers en verstuivingssystemen voor de volgende toepassingen: Vloeibaar en stoffig afval, afvalgas en -uitlaatgassen, zwavel, afvalzuur, afvalwater en percolatiewater, gier en zuiveringsslib Environ biedt oplossingen op maat in verbrandings- en verstuivingstechnologie, uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitscriteria en met moderne technologieën. Wij gebruiken onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring om technisch advies van hoge kwaliteit te geven.

 4. INCINER8 LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INCINER8 LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer van industrieel afval, Beheer van industrieel afval, en ontwerp voor vuilverbrandingsovens. Het is gevestigd in Southport, Verenigd Koninkrijk.

 5. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf FLEXTIM INDUSTRY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zoötechniek, Afvalverbranding - installaties, Materiaal voor zoötechniek, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbrandingsovens. Het is gevestigd in Cannock, Verenigd Koninkrijk.

 2. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Frankrijk

  Het bedrijf SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italië

  Het bedrijf ECOLOGIA INFORMATICA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische valorisatie van afval, ecologische ovens, installaties en apparatuur voor zuivering, ecologie en afvalvernietiging, en beheer van afval. Het is gevestigd in Treviglio, Italië.

 4. CREANERGY

  België

  Het bedrijf CREANERGY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, Warmtekrachtkoppelingseenheid op biogas, installaties van warmtekrachtkoppeling, advies in biogasenergie, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Winksele, België.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italië

  Het bedrijf KAPA ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Mercallo, Italië.

 1. ECOTHERM SRL

  Italië

  Het bedrijf ECOTHERM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren rookafvoer. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 2. SANTES INCINERATOR

  Turkije

  Het bedrijf SANTES INCINERATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische valorisatie van afval, en installaties en apparatuur voor afvalverbranding. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor slibcompostering, en verticale verpakmachines. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  België

  Het bedrijf VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Mouscron-dottignies, België.

 3. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Francolise, Italië.

 4. DUMAG GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf DUMAG GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Gumpoldskirchen, Oostenrijk.

 5. EXTINTORES GIRALDA

  Spanje

  Het bedrijf EXTINTORES GIRALDA, is een Distributeur, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandblussers voor kantoor. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 6. ARN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ARN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Weurt, Nederland.

 7. BUITEX RECYCLAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BUITEX RECYCLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Cours La Ville, Frankrijk.

 8. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Oekraïne

  Het bedrijf KOTLOENERGO M.Y.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor afvalverbranding, en stoomketels. Het is gevestigd in Tatiev, Oekraïne.

 1. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE WASTEPACK GROUP LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Harlow, Verenigd Koninkrijk.

 2. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, Afvalverbranding - installaties, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming. Het is gevestigd in Bratislava-Ruzinov, Slowakije.

 3. FOR.TEC. SRL

  Italië

  Het bedrijf FOR.TEC. SRL, en actief in de sector Afvalverbranding - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilverbrandingsovens, en Vuilverbrandingsovens. Het is gevestigd in Francolise (Ce), Italië.

 4. SLUDGEBUSTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SLUDGEBUSTERS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Overath, Duitsland.

 6. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Noorwegen

  Het bedrijf NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverbranding - installaties, en Afvalverbranding - installaties. Het is gevestigd in Vagseidet, Noorwegen.

 7. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 8. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 9. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 10. WKV DR. GROCHOWSKI ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Dr. Ing. Horst Grochowski, uitvinder en ondernemer, was de eerste ter wereld die een droog uitlaatgasreinigingsproces ontwikkelde en patenteerde in de sector van tegenstroom aan het einde van de jaren 1980. Door hard werken, voortdurende verdere ontwikkeling en oog voor details ging de technologie verder dan de grenzen van Duitsland en uiteindelijk Europa. Sinds het midden van de jaren negentig worden fabrieken in Japan gebouwd en vervolgens bereikte de technologie ook het vasteland van China via Taiwan en Korea, waar het momenteel bijdraagt aan het "Blue Sky" -initiatief.Grochowski en zijn team van ervaren ingenieurs begrijpen nog steeds hoe nauw moet worden samengewerkt met licentienemers zoals Babcock, Ude, Mitsui, Hyundai, Samsung-Corning, Ansteel, BaoWu-Steel enz. Een vertrouwde en gerichte benadering van licentienemers en eindklanten, evenals duidelijke technische details Het is dankzij leiderschap dat de WKV-technologie (CSCR®) zich onlangs stevig in China heeft gevestigd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis