• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biomedische installaties

Resultaten voor

Biomedische installaties - Import export

 1. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkije

  STR Biotechnology, opgericht in 2017, is actief in het ontwerp, de productie, de verkoop en de marketing van hoogtechnologische biomedische producten. Wij hebben vier verschillende PRP-modellen onder het merk S&M PRP. Daarnaast omvat ons productassortiment CGF-preparatiekits onder het merk GrowthCell en de centrifuge onder het merk LABFUGE. Onze tandartsen hebben met de PRF-doos met trombocytrijke fibrinepreparatiek geproduceerd en op de markt gebracht. Daarnaast omvat onze productportefeuille een STEMMEX-stamcelpreparaatkit. Wij streven ernaar hoogwaardige biomedische producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn in binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Onze productie verloopt volgens ISO 13485: 2016 Kwaliteitsbeheersysteem, GMP, en 93/42 / EG-richtlijnen.Bovendien zijn al onze producten getest en gevalideerd volgens de normen van de Europese Unie. Wij hanteren het principe van continue verbetering en continue klanttevredenheid door kennis te mengen. Bij STR Biotechnology evalueren we zorgvuldig de feedback die we van onze klanten en artsen krijgen en passen die toe op onze producten. Met onze ingenieurs die binnen onze structuur werken, hebben wij de vorming van nieuwe producten nauwgezet gepland en ons doel gemaakt om de meest geschikte en kwaliteitsvolle producten aan te bieden tegen de meest betaalbare prijzen wat betreft gebruikscomfort. Wij weten dat de continuïteit in klanttevredenheid ligt in het stadium van R&D en Design, de eerste productiestap. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. CORIS BIOCONCEPT

  België

  Coris Bioconcept, opgericht in 1996 en ISO 13485 gecertificeerd, vervaardigt hightech diagnosesets voor de biomedische sector (detectie van virussen die spijsverterings- en ademhalingsstoornissen veroorzaken, immunochromatografische test voor een snelle detectie van CPE en OXA-48). Coris Bioconcept is gespecialiseerd in R&D op het gebied van fysische en natuurwetenschappen voor de farmaceutische industrie.

 3. ICOMETRIX

  België

  icoMetrix is een innovatief bedrijf dat de geavanceerde beeldverwerking nodig voor de kwantitatieve analyse van biomedische beelden biedt. Of het nu voor een enkel onderwerp of grootschalige vergelijkende groep analyse, voor de klinische praktijk en onderzoek, dankzijde geavanceerde beeldverwerking door icoMetrix kunnen onze partners betere en snellere resultaten krijgen.

 4. STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI.

  Turkije

 5. RICHEN EUROPE S.R.L.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADVENTO DESENTUPIDORA E SERVIÇOS AMBIENTAIS

  Brazilië

 2. INVISIO

  Verenigd Koninkrijk

 3. CABLES AND SENSORS

  Nederland

 4. TEMENA GROUP

  Duitsland

 5. PRESIDENTAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. BROOKLINE SCIENTIFIC

  Ierland

 2. ESSA

  Turkije

 1. BEBILLER MEDIKAL

  Turkije

 2. STARTECHMED, MEDICAL DEVICES MANUFACTURER

  Rusland

 3. DEKOMED LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. ION BEAM APPLICATIONS

  België

 5. CRYOGATT SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 6. MEPY SYSTEME

  Frankrijk

 7. MEDICAL EQUIPMENT GERMANY

  Duitsland

 8. ARTROFIKS MEDIKAL

  Turkije

 1. ELITE INTERNATIONAL MEDICAL &LAB EQUIPMENT

  Irak

 2. MEDCO - MEDICAL TECHNOLOGY SOLUTIONS

  Griekenland

 3. PREVENTIS ANIMAL

  Frankrijk

 4. ANIPHY

  Frankrijk

 5. BIOSPECT 21

  Spanje

 6. AKMEDA MEDIKAL

  Turkije

 7. ATECH PROVENCE

  Frankrijk

 8. RANDOM42 SCIENTIFIC COMMUNICATION

  Verenigd Koninkrijk

 9. CORTRIUM

  Denemarken

 10. ACZON SRL

  Italië