• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie en farmacie - machines en materialen

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf op het gebied van de installatie- en apparatenbouw met grote, toekomstgerichte knowhow. Onze bedrijfsfilosofie luidt: Just one source – op maat gemaakte complete oplossingen uit één hand. We plannen, produceren en distribueren wereldwijd. Onze markt is de milieu- en veredelingstechnologie, in het bijzonder zuivering en verdamping van industrieel afvalwater en procesmedia en de fabricage van kristallijn producten. Ten bate van onze klanten en ter ontlasting van het milieu, bieden wij economische methoden, systemen en apparaten. Onze kracht is het snel oplossen van klantspecifieke problemen. We bereiken de tevredenheid van de klant door middel van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en dit op een flexibele en betrouwbare manier. Wij doen het volgende: Standaard uitrusting, modulaire systemen, apparaten, individuele oplossingen, engineeringdiensten en ondersteuning.

 2. BRUNO WOLHFARTH

  Italië

  Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door de vindingrijkheid en vasthoudendheid van zijn stichter, Bruno Wolhfarth, die patent had op de ronde plaatfilter zonder pakkingen, die volledig van roestvrij staal is gemaakt. Deze uitvinding werd aangevuld met roestvrijstalen elektropompen met een flexibel wiel van elastomeer en octrooien voor elektropompen voor toiletten en titaan elektropompen voor zuren.

 3. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Duitsland

 4. DOSER-COMPTER.COM

  Frankrijk

 5. HO-MA GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUSSELL FINEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. WATERS SAS

  Frankrijk

 3. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Duitsland

 4. VOLLRATH GMBH

  Duitsland

 5. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Duitsland

 1. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Duitsland

 2. PLANT PARTNER

  Nederland

  Wij zijn agent voor KVT en Hecht Technology in de BeNeLux. Waarmee wij klant specifieke oplossingen kunnen leveren op het gebied van containment tot OEB6. Bovendien beschikken wij hierdoor over gepatenteerde ergonomische ontwerpen die voldoen aan de strengste containment-, cleaning-, FDA- en ATEX-richtlijnen. Wij vertegenwoordigen veilige, duurzame en toekomstbestendige innovaties voor industriële processen en hebben onlangs successen geboekt door middel van onze Pinch Valves & Laad en Los systemen voor processen met droge stoffen. Hiermede zouden wij dit graag bij u willen introduceren. • Hecht Technology is de betrouwbare partner voor het veilig behandelen van bulkgoederen. Hecht houdt zich onder andere bezig met het fabriceren en de ontwikkeling van afvulsystemen, lossystemen, doseersystemen, sampling en transportsystemen van droge stoffen. Hecht Technology waarborgt de hoogste kwaliteit met betrekking tot containment, ergonomie en cleaning procedures en kan dit ook aantonen door middel van de relevante classificaties, veiligheidscertificeringen, kwaliteitskeurmerken en onze eigen testfaciliteit. • De knijp- of slangafsluiters zijn de ideale afsluiter voor open-dicht en beheers toepassingen voor alle vloeibare goederen, in het bijzonder alle zeer stroperige, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde evenals schurende of agressieve materialen. De knijpafsluiter maakt gebruik van perslucht of vloeistofdruk om de klep te openen of te sluiten.

  Alle producten voor "chemie en farmacie - machines en materialen"

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Alle producten voor "chemie en farmacie - machines en materialen"

 2. GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Geppert Rührtechnik is specialist in roertechniek en vervaardigt de volgende producten: Vatroerders, persluchtroerders, normroerders en roerders voor zijbevestigingen. Diverse roerders en mengers. Driepootroerders, standerdriepoot, rijdstanders, wandstander, standers met dubbele zuilen, kleine standers, explosieveilige roerders, containerroerders, roerders voor waterbehandeling en de farmaceutische, persluchtroerders, universele meng- en kneedmachines, mengmolens voor stortgoederen en nog veel meer.

 3. NUEVAS TÉCNICAS DE DISPERSIÓN, S.L.

  Spanje

  Met meer dan 25 jaren ervaring en de wens zijn klanten de beste oplossingen te bieden, wil de firma Nuevas Técnicas de Dispersión, S.L. tot de voorhoede blijven behoren op het gebied van moderne technologie door invoering van de laatste technologische vernieuwingen op de markt. NTD is actief in twee duidelijke te onderscheiden gebieden: de bouw van machines en installatiewerkzaamheden in de sector van de chemische industrie.

 4. FAGRON

  België

  Fagron is verdeler van magistrale bereidingen voor apothekers, industrieën en ziekenhuizen. Fagron produceert dermatologische bereidingen, voedingssupplementen, biedt ook een packaging service en meer.

 5. LAB

  Tsjechische Rep.

  ontwerpen, onderzoeken en projecten van technologische units, productiefaciliteiten en kamers voor de farmaceutische industrie en speciale laboratoria, levering van planten, reconstructie en groothandelfaciliteiten op bedrijfsklare basis, kwalificatie en validatie van productie-apparatuur en productieruimten volgens de GMP (goede productiepraktijken).

 6. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. IDEA CONCEPTION

  Frankrijk

 8. GRISO TEC GMBH

  Zwitserland

 1. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

 2. ATILIM MAKINA

  Turkije

 3. MG2 S.R.L.

  Italië

 4. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  China

 5. PHENOMENEX LTD.

  Duitsland

 6. PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Frankrijk

 7. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Duitsland

 8. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Zweden

 9. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

 10. ENES MAKINA IMALAT VE KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

824 bedrijven