• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie en farmacie - machines en materialen

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf op het gebied van de installatie- en apparatenbouw met grote, toekomstgerichte knowhow. Onze bedrijfsfilosofie luidt: Just one source – op maat gemaakte complete oplossingen uit één hand. We plannen, produceren en distribueren wereldwijd. Onze markt is de milieu- en veredelingstechnologie, in het bijzonder zuivering en verdamping van industrieel afvalwater en procesmedia en de fabricage van kristallijn producten. Ten bate van onze klanten en ter ontlasting van het milieu, bieden wij economische methoden, systemen en apparaten. Onze kracht is het snel oplossen van klantspecifieke problemen. We bereiken de tevredenheid van de klant door middel van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en dit op een flexibele en betrouwbare manier. Wij doen het volgende: Standaard uitrusting, modulaire systemen, apparaten, individuele oplossingen, engineeringdiensten en ondersteuning.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

  Alle producten voor "chemie en farmacie - machines en materialen"

 3. BRUNO WOLHFARTH

  Italië

  Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door de vindingrijkheid en vasthoudendheid van zijn stichter, Bruno Wolhfarth, die patent had op de ronde plaatfilter zonder pakkingen, die volledig van roestvrij staal is gemaakt. Deze uitvinding werd aangevuld met roestvrijstalen elektropompen met een flexibel wiel van elastomeer en octrooien voor elektropompen voor toiletten en titaan elektropompen voor zuren.

 4. DOSER-COMPTER.COM

  Frankrijk

  Het bedrijf DOSER-COMPTER.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, vulmachines, voedingssupplementen, Zakvulmachines en materiaal, en zakkenvulmachines capsuleermachines. Het is gevestigd in Amiens, Frankrijk.

 5. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ennigerloh, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HO-MA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HO-MA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatische systemen. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

 2. RUSSELL FINEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RUSSELL FINEX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefsystemen, Chemie en farmacie - machines en materialen, industrieel filter, zelfreinigend filter, Zeefsystemen, en Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Feltham, Verenigd Koninkrijk.

 3. WATERS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf WATERS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laboratoria - apparaten en instrumenten, apparaten voor farmaceutische laboratoria, Laboratoria - apparaten en instrumenten, reologie, en wetenschappelijke instrumenten. Het is gevestigd in Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex, Frankrijk.

 4. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nienhagen, Duitsland.

 5. VOLLRATH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOLLRATH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hürth, Duitsland.

 1. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en gereedschappen voor de aardolie-industrie uit steenkool en aardgas, analyses van petroleumproducten, Apparatuur voor analyses en onderzoek, Analytische scheikunde, installaties en uitrustingen voor de productie van gas uit aardolie, applicatiesoftware voor de olie-industrie, installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, en aardolie en derivaten. Het is gevestigd in Waldbüttelbrunn, Duitsland.

 2. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Waldshut-Tiengen, Duitsland.

 1. PLANT PARTNER

  Nederland

  Wij zijn agent voor KVT en Hecht Technology in de BeNeLux. Waarmee wij klant specifieke oplossingen kunnen leveren op het gebied van containment tot OEB6. Bovendien beschikken wij hierdoor over gepatenteerde ergonomische ontwerpen die voldoen aan de strengste containment-, cleaning-, FDA- en ATEX-richtlijnen. Wij vertegenwoordigen veilige, duurzame en toekomstbestendige innovaties voor industriële processen en hebben onlangs successen geboekt door middel van onze Pinch Valves & Laad en Los systemen voor processen met droge stoffen. Hiermede zouden wij dit graag bij u willen introduceren. • Hecht Technology is de betrouwbare partner voor het veilig behandelen van bulkgoederen. Hecht houdt zich onder andere bezig met het fabriceren en de ontwikkeling van afvulsystemen, lossystemen, doseersystemen, sampling en transportsystemen van droge stoffen. Hecht Technology waarborgt de hoogste kwaliteit met betrekking tot containment, ergonomie en cleaning procedures en kan dit ook aantonen door middel van de relevante classificaties, veiligheidscertificeringen, kwaliteitskeurmerken en onze eigen testfaciliteit. • De knijp- of slangafsluiters zijn de ideale afsluiter voor open-dicht en beheers toepassingen voor alle vloeibare goederen, in het bijzonder alle zeer stroperige, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde evenals schurende of agressieve materialen. De knijpafsluiter maakt gebruik van perslucht of vloeistofdruk om de klep te openen of te sluiten.

  Alle producten voor "chemie en farmacie - machines en materialen"

 2. GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Geppert Rührtechnik is specialist in roertechniek en vervaardigt de volgende producten: Vatroerders, persluchtroerders, normroerders en roerders voor zijbevestigingen. Diverse roerders en mengers. Driepootroerders, standerdriepoot, rijdstanders, wandstander, standers met dubbele zuilen, kleine standers, explosieveilige roerders, containerroerders, roerders voor waterbehandeling en de farmaceutische, persluchtroerders, universele meng- en kneedmachines, mengmolens voor stortgoederen en nog veel meer.

 3. NUEVAS TÉCNICAS DE DISPERSIÓN, S.L.

  Spanje

  Met meer dan 25 jaren ervaring en de wens zijn klanten de beste oplossingen te bieden, wil de firma Nuevas Técnicas de Dispersión, S.L. tot de voorhoede blijven behoren op het gebied van moderne technologie door invoering van de laatste technologische vernieuwingen op de markt. NTD is actief in twee duidelijke te onderscheiden gebieden: de bouw van machines en installatiewerkzaamheden in de sector van de chemische industrie.

 4. FAGRON

  België

  Fagron is verdeler van magistrale bereidingen voor apothekers, industrieën en ziekenhuizen. Fagron produceert dermatologische bereidingen, voedingssupplementen, biedt ook een packaging service en meer.

 5. LAB

  Tsjechische Rep.

  ontwerpen, onderzoeken en projecten van technologische units, productiefaciliteiten en kamers voor de farmaceutische industrie en speciale laboratoria, levering van planten, reconstructie en groothandelfaciliteiten op bedrijfsklare basis, kwalificatie en validatie van productie-apparatuur en productieruimten volgens de GMP (goede productiepraktijken).

 6. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. GRISO TEC GMBH

  Zwitserland

 8. IDEA CONCEPTION

  Frankrijk

 1. ATILIM MAKINA

  Turkije

 2. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

 3. MG2 S.R.L.

  Italië

 4. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  China

 5. PHENOMENEX LTD.

  Duitsland

 6. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Duitsland

 7. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Zweden

 8. PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Frankrijk

 9. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

 10. INOX CHIMICA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

772 Bedrijven