• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • chemie en farmacie - machines en materialen

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf op het gebied van de installatie- en apparatenbouw met grote, toekomstgerichte knowhow. Onze bedrijfsfilosofie luidt: Just one source – op maat gemaakte complete oplossingen uit één hand. We plannen, produceren en distribueren wereldwijd. Onze markt is de milieu- en veredelingstechnologie, in het bijzonder zuivering en verdamping van industrieel afvalwater en procesmedia en de fabricage van kristallijn producten. Ten bate van onze klanten en ter ontlasting van het milieu, bieden wij economische methoden, systemen en apparaten. Onze kracht is het snel oplossen van klantspecifieke problemen. We bereiken de tevredenheid van de klant door middel van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en dit op een flexibele en betrouwbare manier. Wij doen het volgende: Standaard uitrusting, modulaire systemen, apparaten, individuele oplossingen, engineeringdiensten en ondersteuning.

 2. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH is een wereldwijde machine- en installatiefabrikant voor de farmaceutische industrie. Als onafhankelijk familiebedrijf zijn we technologisch marktleider.Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ennigerloh, Duitsland. Wij produceren uitsluitend "Made in Germany" en investeren onevenredig veel in R&D. Met een exportaandeel van 80% worden we in meer dan 40 landen wereldwijd vertegenwoordigd door eigen vestigingen en vertegenwoordigers. Het productassortiment omvat proces- en handlingtechnologie voor de productie van farmaceutische vaste stoffen. Wij vervaardigen individuele en systeemoplossingen voor de volgende processtappen: - Wegen en doseren, - natte granulatie en droge granulatie- mengen van containers- malen en zeven - Tabtabletcoaten - productbehandeling - insluiting. Naast systemen voor klassieke serieproductie bieden wij een uitgebreid assortiment op het gebied van continue productie. Daarnaast ontwikkelt L.B. Bohle laboratoriumapparatuur voor onderzoek en ontwikkeling.

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 4. PATENT KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen tanks en gespecialiseerd in grote industriële tanks van 10 m3 tot 5.000 m3, met constructie ter plekke voor grotere maten. In 2020, hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het bieden van bolle bodems en aanverwante diensten. Wij investeringen op constante wijze in de productie-infrastructuur. Onze vergunningen stellen ons in staat om drukvaten voor de EU te produceren met naleving van strenge kwaliteitsnormen en ISO-, PED- en TÜV-certificeringen. Wij bieden end-to-end project management en efficiënte oplossingen op maat.

 5. HO-MA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HO-MA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatische systemen. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUSSELL FINEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUSSELL FINEX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefsystemen, Chemie en farmacie - machines en materialen, industrieel filter, zelfreinigend filter, Zeefsystemen, en Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Feltham, Verenigd Koninkrijk.

 2. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nienhagen, Duitsland.

 3. WATERS SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WATERS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laboratoria - apparaten en instrumenten, apparaten voor farmaceutische laboratoria, Laboratoria - apparaten en instrumenten, reologie, en wetenschappelijke instrumenten. Het is gevestigd in Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex, Frankrijk.

 4. VOLLRATH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOLLRATH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hürth, Duitsland.

 5. GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren containerroerwerken, roerwerken, explosieveilige, ROERDERS en mengers, Persluchtmengers, Statiefroerwerken, machines en uitrustingen voor de farmaceutische industrie, roerwerken voor waterzuivering, roertanks van roestvrij staal, en rubbermengers. Het is gevestigd in Erzhausen, Duitsland.

 1. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Waldshut-Tiengen, Duitsland.

 2. PLANT PARTNER

  Nederland

  Plant Partner B.V. is een engineering agency binnen de bulk goed behandeling en houdt zich bovendien bezig met de veel voorkomende process equipment in de Farma-, Voeding-, en Chemische industrie, waardoor veelal extreme eisen gesteld worden, zoals: High-containment (OEB6) of Hygiënische omstandigheden (EHEDG). Ons leveringsprogramma bevat o.a.: -Bulkgoed behandeling (lossen, vullen, doseren, transporteren, containment tot OEB 6 niveau); -Single-use technology (containment OEB 1-5, PE-liners, endless liners, etc.); -Scheiding van vaste stof en vloeistof (Nutsche-filters, vacuümdrogen); -Supercentrifuges (decanteercentrifuges met een verticale rotor die draait op 15.000G); -Componenten (elementen, afsluiters, terugslagkleppen). Ook beschikken we over een tweetal test laboratoria nabij de fabriek in München & Barcelona. Hier kunnen we het proces nabootsen en valideren.

 1. BRUNO WOLHFARTH

  Italië

  Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door de vindingrijkheid en vasthoudendheid van zijn stichter, Bruno Wolhfarth, die patent had op de ronde plaatfilter zonder pakkingen, die volledig van roestvrij staal is gemaakt. Deze uitvinding werd aangevuld met roestvrijstalen elektropompen met een flexibel wiel van elastomeer en octrooien voor elektropompen voor toiletten en titaan elektropompen voor zuren.

 2. NUEVAS TÉCNICAS DE DISPERSIÓN, S.L.

  Spanje

  Met meer dan 25 jaren ervaring en de wens zijn klanten de beste oplossingen te bieden, wil de firma Nuevas Técnicas de Dispersión, S.L. tot de voorhoede blijven behoren op het gebied van moderne technologie door invoering van de laatste technologische vernieuwingen op de markt. NTD is actief in twee duidelijke te onderscheiden gebieden: de bouw van machines en installatiewerkzaamheden in de sector van de chemische industrie.

 3. FAGRON

  België

  Fagron is verdeler van magistrale bereidingen voor apothekers, industrieën en ziekenhuizen. Fagron produceert dermatologische bereidingen, voedingssupplementen, biedt ook een packaging service en meer.

 4. LAB

  Tsjechische Rep.

  ontwerpen, onderzoeken en projecten van technologische units, productiefaciliteiten en kamers voor de farmaceutische industrie en speciale laboratoria, levering van planten, reconstructie en groothandelfaciliteiten op bedrijfsklare basis, kwalificatie en validatie van productie-apparatuur en productieruimten volgens de GMP (goede productiepraktijken).

 5. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BRABENDER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Chemie en farmacie - machines en materialen, Machines en materialen voor maalderijen, Kunststofindustrie - machines, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, Chemie en farmacie - machines en materialen, en Machines en materialen voor maalderijen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 6. DOSER-COMPTER.COM

  Frankrijk

  Het bedrijf DOSER-COMPTER.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, vulmachines, voedingssupplementen, Zakvulmachines en materiaal, en zakkenvulmachines capsuleermachines. Het is gevestigd in Amiens, Frankrijk.

 7. GRISO TEC GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GRISO TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulmachines, elektronische flessenkurker, machines voor het sluiten van buizen, en machines voor het vullen in tubes voor verpakking. Het is gevestigd in Cham, Zwitserland.

 8. IDEA CONCEPTION

  Frankrijk

  Het bedrijf IDEA CONCEPTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aveize, Frankrijk.

 1. BUDDEBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUDDEBERG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laboratoria - apparaten en instrumenten, Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Chemie - laboratoriumproducten, Meubels voor laboratoria, Laboratoria - apparaten en instrumenten, Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria, Chemie - laboratoriumproducten, en Meubels voor laboratoria. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 2. ATILIM MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ATILIM MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mixer, en uitvoering van chemische installaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. MG2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MG2 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pianoro, Italië.

 4. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  China

  Het bedrijf SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mianzhu, China.

 5. PHENOMENEX LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf PHENOMENEX LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chromatografie, aminozuren, afnemen van monstertjes, en preparatie van laboratorium. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 6. FIVES PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Frankrijk

  Het bedrijf FIVES PROSIM - PROCESS SIMULATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Labege, Frankrijk.

 7. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Zweden

  Het bedrijf RUSSELL FINEX SWEDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel filter, Zeefmachines, zeefinstallaties en zeefapparaten, en tril-builmachines. Het is gevestigd in Vårgårda, Zweden.

 8. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en gereedschappen voor de aardolie-industrie uit steenkool en aardgas, analyses van petroleumproducten, Apparatuur voor analyses en onderzoek, en Analytische scheikunde. Het is gevestigd in Waldbüttelbrunn, Duitsland.

 9. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Duitsland

  Het bedrijf AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubilair voor tandartsenpraktijken, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Chemie en farmacie - machines en materialen, Meubilair voor tandartsenpraktijken, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Puchheim, Duitsland.

 10. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Chemie en farmacie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

777 Bedrijven