• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dagbouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Dagbouw - machines en materiaal - Import export

 1. FERRIT S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  De hoofdactiviteit van het bedrijf FERRIT s.r.o. bestaat uit de bouw van mechanisch aangedreven machines voor werkzaamheden in een omgeving waar gevaar voor explosie bestaat.Het bedrijf voorziet ook van reparaties van dergelijke machines, de aankoop van goederen voor doorverkoop en verkoop.Via zijn activiteiten is het bedrijf lid geworden van de traditie van Tsjechische mijnengineering.Het gebruikt de contacten en de ervaring van zijn arbeidsteam, dat in het bezit is van een jarenlange ervaring in de handel en in ontwikkeling.

 2. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Mijnbouwdiensten, Dagbouw - machines en materiaal, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Dagbouw - machines en materiaal, boormachines voor mijnen en groeven, boring in rotsgesteente, Pompen, hydraulisch, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  Het bedrijf RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, is een Multi-Category, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, ondergrondse sondering voor opsporing delfstoffen, machines en apparatuur voor de delfstofnijverheid, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lima, Peru.

 5. ROCKSER INC

  Turkije

  Het bedrijf ROCKSER INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Australië

  Het bedrijf AMIGA ENGINEERING PTY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Tullamarine, Australië.

 2. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische zeven, en rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MAYAMINE

  Turkije

  Het bedrijf MAYAMINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, boormachine voor de delfstofnijverheid, boring in rotsgesteente, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. EFIR RVM LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf EFIR RVM LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bulldozers en nivelleermachines, accessoires en reserveonderdelen, machines en apparatuur voor grondverzet, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 1. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf KUR MAKINA TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantboormachine, bloksnijmachines voor marmer graniet en steen, hydraulische snijmachines voor marmer, graniet en steen, en machines en apparatuur voor grondboring. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 1. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Egypte

  Het bedrijf MADINA CONTRACTING COMPANY, is een Onderaannemer, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 2. EMES EMIR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf EMES EMIR MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden, en schraapinstallatie voor mijnen en groeven. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 3. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Turkije

  Het bedrijf FADE MARBLE & TRAVERTINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Dagbouw - machines en materiaal, travertijn, Kalkstenen, Marmer, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Dagbouw - machines en materiaal, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, en Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Turkije

  Het bedrijf OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren export. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steengroeven - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Steengroeven - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Savona, Italië.

 7. RAHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAHMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische werkcilinders, elektromechanische cilinders, en Automatische lader. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 8. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf SKY GLOBAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, hydraulische installaties, Ertswinning, Dagbouw - machines en materiaal, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Lucht- en ruimtevaartbouw, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Dagbouw - machines en materiaal, Lucht- en ruimtevaartbouw, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 2. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Upham, Verenigd Koninkrijk.

 3. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 4. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Jingdezhen, China.

 5. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Mijnbouw - machines en materiaal, Turfwinning - machines en materialen, Steengroeven - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, en Mijnbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Deutschfeistritz, Oostenrijk.

 6. MANULOC BFC

  Frankrijk

  Het bedrijf MANULOC BFC, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Roulans, Frankrijk.

 7. YENI ÖZEN MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YENI ÖZEN MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, betoncentrales, baggermachines met emmers voor mijnen en groeven, Mijnbouw - machines en materiaal, en nieuwe reserveonderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. MUELEAR WATER LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MUELEAR WATER LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Los Angeles, Verenigde Staten.

 9. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bodemonderzoeken met speciale machines, en snoepgoed. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 10. VALSA GTV LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf VALSA GTV LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Dagbouw - machines en materiaal, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Dagbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Belaya Tserkov, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Dagbouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

1.652 Bedrijven