• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • expansiekoppelingen - ferro

Resultaten voor

Expansiekoppelingen - ferro - Import export

 1. TROEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROEGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Veitshöchheim, Duitsland.

 2. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Douchebakken, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Badkameraccessoires, Badkamerkasten, Meubelen en accessoires - badkamers, Expansiekoppelingen - ferro, Douchebakken, badkamer kasten en wastafelkasten, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. 3KS PROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3KS PROFILE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Simbach, Duitsland.

 5. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Rammenau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESN BAUPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESN BAUPROFILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Dietersburg, Duitsland.

 2. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 3. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Böheimkirchen, Oostenrijk.

 4. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Laer, Duitsland.

 5. LECO LAGERTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf LECO LAGERTECHNIK AG, is een Distributeur, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Nussbaumen B. Baden, Zwitserland.

 1. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Wernberg, Oostenrijk.

 2. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Trumau, Oostenrijk.

 1. ISURKAI, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ISURKAI, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren dilatatievoegen van rubber, en expansievoegen. Het is gevestigd in Sondika, Spanje.

 2. SEIRIS-SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEIRIS-SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren dilatatievoegen, en metalen uitzettingsafdichtingen. Het is gevestigd in Le Coudray Montceaux, Frankrijk.

 3. NEXA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NEXA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansievoegen - non-ferro, Beslag - metaal, Expansievoegen - non-ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Zocco Di Erbusco, Italië.

 4. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Spanje

  Het bedrijf MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen uitzettingsafdichtingen. Het is gevestigd in Ordenes, Spanje.

 5. CORTARTEC, LDA

  Portugal

  Het bedrijf CORTARTEC, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren verankering, en expansievoegen. Het is gevestigd in Calle Neville, Portugal.

 6. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren expansievoegen. Het is gevestigd in Slavonski Brod, Kroatië.

 7. G.S HIGH-TECHER CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf G.S HIGH-TECHER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren expansievoegen, en verbindingsstukken voor buizen. Het is gevestigd in Busan, Zuid Korea.

 8. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italië

  Het bedrijf L.G. LAVORAZIONE GOMMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 1. LORENZ GOM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LORENZ GOM S.R.L., en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansievoegen - non-ferro, Beslag - metaal, Expansievoegen - non-ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Villongo, Italië.

 2. ITALTENUTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALTENUTE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Pontoglio, Italië.

 3. FUTURA GOMM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FUTURA GOMM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Paratico, Italië.

 4. GUIN TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUIN TECHNOLOGY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

 5. COEMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COEMI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Beslag - metaal, Expansiekoppelingen - ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 6. F.P. MODENA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.P. MODENA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Bastiglia, Italië.

 7. TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO

  Italië

  Het bedrijf TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Expansiekoppelingen - ferro, Flenzen - sanitair, en Expansiekoppelingen - ferro. Het is gevestigd in Vicenza, Italië.

 8. GUARNIPOL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUARNIPOL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 9. GUARNIFLON S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GUARNIFLON S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

 10. RO - RA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RO - RA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis