• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • garages en benzinestations - materialen en installaties

Resultaten voor

Garages en benzinestations - materialen en installaties - Import export

 1. BEROTEK GMBH

  Duitsland

  BeRoTek GmbH werd in 1995 in Ingoldstadt opgericht door directeur Roland Krenn. BeRoTek (BestückRoboterTechnologieKrenn) levert haar wereldwijde klantenkring machines en reserveonderdelen, alsmede zelf ontwikkelde speciale ontwerpen op het gebied van plaatsingsrobots. De heer Krenn is zelf sinds 1988 werkzaam in de SMD-technologie op dit gebied. De jarenlange deskundigheid en het doorleefde serviceconcept van zowel de directeur als zijn medewerkers zijn duidelijk merkbaar: BeRoTek groeit gestaag en levert nu aan landen op alle continenten.

 2. SCAMA AUTRONICA S.R.L.

  Italië

 3. ASA AUTOHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. AUTOFFICINA IN CENTRO VASTO

  Italië

 5. CAROSSERIE MARKANT

  België

  Carrosserie WIj helpen U snel weer op weg na een ongeval. Markant beschikt over moderne technologie en opgeleide mensen om uw wagen weer als nieuw te herstellen... Snel Herstel Met Smart Repair zijn kleinere autoschades goedkoper verholpen dan bij een klassieke herstelling. U krijgt een vaste en transparante prijs. Zonder verrassingen. De herstelling kan ook veel sneller gebeuren, meestal binnen 2u of terwijl U wacht. Richten van chassis Met de nieuwste meettechnieken kunnen wij uw schade snel in beeld brengen. Naderhand kunnen we met ge-avanceerde apparatuur praktisch elk chassis weer richten. Herspuiten Een auto goed herspuiten is echt specialistenwerk. Markant heeft al meer dan 30 jaar ervaring en de beste spuitcabines uit de regio. Bemiddeling Een schadedossier bemiddelen bij de verzekering is geen garagewerk. Markant heeft dan ook een expert in-huis om deze administratie professioneel af te handelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SASI, II

  Litouwen

  ŠASI begon zijn activiteit in 1996, toen onze eerste garage in Panevezys werd geopend.We zijn al bijna twee decennia actief in de autoreparatie, dus we hebben uitgebreide ervaring op het gebied van autoreparatie en -onderhoud, wat nieuwe en loyale klanten een zekere garantie geeft dat we nergens heen gaan, al het werk op tijd zal doen en heel voorzichtig. Onze jarenlange ervaring leert dat we een betrouwbaar, stabiel bedrijf zijn en al een plaats in de markt hebben veroverd. Naarmate meer en meer mensen voor onze diensten kozen, breidde het bedrijf uit, in 2005 werd een nieuwe garage geopend in Utena. ŠASI voert chassisdiagnose en reparatiewerkzaamheden uit aan personenauto's, SUV's en minibusjes. We herstellen ook de truck en tractor regelmatig en trekstangen verwijderd en door klanten naar ons gebracht, evenals reparatie remklauwen.

 2. PAGNOTTA GROUP

  België

  Sinds 1959 een familiebedrijf opgericht door de ouders Pagnotta, nu geleid door de tweede generatie en met inmiddels de intrede van de derde. Vandaag telt het bedrijf 3 vestigingen, de oorspronkelijke (Eisden-Maasmechelen) met de carrosserieafdeling en de 2 nieuwe vestigingen te Genk (Henri Fordlaan) en Maasmechelen (Rijksweg). Naast het legendarisch merk Alfa Romeo dat in kennerskringen automatisch gekoppeld wordt aan de naam Pagnotta (sinds 1968), verdeelt en onderhoudt de groep vandaag ook de andere brands van de Fiat Groep, namelijk FIAT, LANCIA, JEEP, ABARTH en staat ook in voor het onderhoud van DODGE, CHRYSLER en FIAT PROFESSIONAL. Sterke punten blijven de familiale aanpak waar de klant centraal staat, de knowhow, de moderne instellingen en de ruime voorraad in de verschillende merken, zowel nieuw als tweedehands en classic cars.

 3. MORREN MOTOR

  België

  Op uw wagen moet u altijd kunnen rekenen. Zowel voor privé als professioneel gebruik. Voor dat vertrouwen zorgt Morren Motor al 45 jaar, van generatie op generatie! Morren Motor is nog steeds een familiebedrijf dat een betrouwbare en vriendelijke service samen met kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij streven naar een aangename en langdurige relatie met persoonlijke aandacht voor elke klant, particulier of professioneel. Ons enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar, of u nu op zoek bent naar een splinternieuwe Ford, een bijna nieuwe occasie of een onderhoudsbeurt!

 4. SPINNOY CARROSSSERIE

  België

  Carrosserie Spinnoy, bij ons kan u terecht voor méér dan alleen maar lak. U wordt het slachtoffer van een ongeval, u denkt aan opknappen van uw wagenpark, Of herstellingen dringen zich op? Wij hebben de oplossing ! et Belgische wagenpark groeit nog altijd. En helaas wordt iedere automobilist van tijd tot tijd wel eens geconfronteerd met een kleine of grote schade aan de auto. Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd, maar er moet ook nog van alles worden geregeld. In zo’n geval is het belangrijk te weten dat uw probleem bij ons in de allerbeste handen is. Welkom bij Carrosserie Spinnoy.

 5. P & P MOTORS

  België

  Als onderdeel van het dynamisch en professioneel verdelersnet van Renault staat P&P Motors nv tot uw dienst met kwaliteitsvolle dienstverlening en een perfect opgeleid team. Kwaliteitsvol, milieuvriendelijk en klantgericht Bij P&P Motors nv staat de klant centraal. Wij streven dan ook naar een perfecte service. Dankzij onze klanten hebben wij de wil om steeds te verbeteren. In geval van problemen zoeken we naar een gepaste oplossing. Een warm onthaal met een familiaal karakter Juist daarom geniet u een optimale service. Tijdens een kopje koffie beantwoordt ons onthaalpersoneel al uw vragen. Op die manier proberen we een langetermijnrelatie met u op te bouwen. We zijn een luisterend oor.

 1. HANSSENS JAN CARROSSERIE

  België

  Carrosserie Jan Hanssens is een modern en dynamisch schadeherstelbedrijf door de zaakvoerder zelf opgericht in 1985. Naast jarenlange praktische ervaring beschikt Carrosserie Jan Hanssens over een goed opgeleid team van specialisten die met de modernste apparatuur zorgen voor een vakkundig, snel en duurzaam herstel van zowel personen- als bestelwagens. Tevens hebben wij een afzonderlijke afdeling voor autobussen, mobilhomes en alle loonspuiterij. Alle vernieuwingen in de sector worden dan ook op de voet gevolgd. De schadeherstellingen gebeuren op een milieubewuste manier door te werken met milieuvriendelijke technieken en producten. Als erkend hersteller regelen wij alle papierwerk, er worden foto's genomen van de schade, en indien nodig wordt alles rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij of makelaar geregeld. Bij Carrosserie Jan Hanssens werken we met de grootste zorg aan uw auto!

 2. DE PATRIJS

  België

  De Patrijs NV is reeds meer dan 50 jaar een standaard in alles wat personenwagens en vrachtwagens aanbelangt. Er zijn drie te onderscheiden afdelingen: garage personenwagens, garage vrachtwagens en carosseriebouw. Naast verkoop, onderhoud en revisie van zowel personenwagens als vrachtwagens, is vrachtwagenbedrijf De Patrijs tevens gespecialiseerd in het vervaardigen en aanpassen van talloze constructies en opbouwen op maat. Personenwagens, vrachtwagens en aanhangwagens hebben voor De Patrijs geen geheimen meer.

 1. EUROREPAR CAR SERVICE AUTOWINKEL

  Nederland

  Is je auto toe aan een onderhoud, APK of reparatie? Je kunt bij Eurorepar Car Service terecht voor onderhoud voor alle merken: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant. Onze medewerkers voelen zich betrokken bij het wel en wee van ons garagebedrijf. En dat merk je aan onze balie! Onze deskundige technici controleren de staat van je auto alsof het hun eigen auto is. Wij voeren alleen werkzaamheden uit waarvoor akkoord is gegeven. We geven minimaal 24 maanden garantie op onze onderdelen en het arbeidsloon. Wij hebben ervaren en deskundige technici in dienst met kennis van alle automerken. Als lid van het Eurorepar Car Service-netwerk profiteren wij van lagere inkoopprijzen op onderdelen.

 2. RAVAGLIOLI SPA

  Italië

  Sinds 1958 is Ravaglioli synoniem met knowhow, ontwikkeling en technologie. Onze onderneming biedt haar klanten een uitgebreid assortiment hefbruggen, bandafnemers en balanceermachines; diagnosesystemen; testbanken voor remmen en ophangingen. Marktleider in deze sector sinds meer dan 40 jaar in 110 landen. In Europa zijn wij de belangrijkste producent van hefbruggen.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Spanje

  In 1993 opgerichte onderneming gewijd aan timmerwerk en schrijnwerk voor de scheepsbouw met een gedegen ervaring in de sector. Wij verzorgen diensten voor: reparatie, timmerwerk, schrijnwerk, pleziervaartuigen. Scheepswerf.

 4. MULLENS DIEST

  België

  Welkom op de site van onze nieuwe Hyundai concessie en ons erkend service punt van Honda te Diest! Wij kunnen u met raad en daad bijstaan voor zowel de aankoop van een nieuwe als occasie wagen, als voor onderhoud en herstellingen aan uw wagen. Mullens Diest staat garant voor een jarenlange servicegerichtheid en vakkennis. Kom gerust eens een kijkje nemen.

 5. SOBELTOP SA

  België

  Uw partner in bandenmateriaal. Sobeltop is al 60 jaar het toonaangevende bedrijf van bandenmaterialen waar kwaliteit en service primeert. In samenwerking met grote namen als Rema TipTop & Hofmann bieden wij state of the art technologieën en innovaties zodat u en uw zaak up-to-date blijven.

 6. GARAGE MEES

  België

  Onze garage, ontstaan in 1964 en gelegen in de regio Brussel-Leuven-Overijse, is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van de merken Volkswagen en de Bedrijfsvoertuigen Volkswagen voor bedrijven en particulieren. Ons 4-talig team staat steeds ter beschikking om u te informeren over onze nieuwe modellen, tweedehands voertuigen via "My-Way" en u bij te staan met een kwaliteitsvolle naverkoop die voldoet aan alle kwalitatieve criteria.

 7. BEUKERS TRUCK RICHTTECHNIEK

  België

  De Beukers Groep is een schadeherstelbedrijf. Met vier vestigingen in Nederland en België, zijn ze in staat zeer specialistische werkzaamheden uit te voeren. Zo beschikken ze over een afdeling voor personenwagens, een high-tech spuiterij met robots en twee vestigingen, die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan zwaar materieel.

 8. XL CARWASH PARTS OHG

  Duitsland

  Reserveonderdelen en accessoires voor portaalwasstraten en wasstraten alles van leidende fabrikant, onder andere voor de merken Washtec en Wesumat. Onze producten: borstels voor autowasstraten, borstels voor autowasinstallaties, toebehoren voor autowasinstallaties, reserveonderdelen voor autowasstraten, wasstraten voor bedrijfswagens, portaalwasstraten voor voertuigen, afwaterbehandelingsinstallaties voor autowasstraten, gebruikte autowasstraten.

 1. PATRICK SMETS

  België

  Patrick Smets. Service op niveau van het merk. Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. De installaties zijn altijd up-to-date en de medewerkers volgen de technische innovaties op de voet. Zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. En bent u zeker dat u elke dag weer geniet van uw BMW.

 2. PASHUYSEN

  België

  Pashuysen Aarschot is de hoofdzetel van de Pashuysen Group. Met een showroom van maar liefst 2000m², streven we er naar om u zoveel mogelijk modellen te kunnen laten bekijken. In Aarschot beschikken we over het gamma Renault, Dacia en Isuzu. We hebben hier ook een ruime keuze occasie wagens. Met een grote en moderne werkplaats streven we ernaar om u de perfecte service aan te bieden.

 3. COTAC BELGIUM

  België

  Cotac heeft een onafhankelijk netwerk van tankcleaning en benzinestations voor tankauto's, tankcontainers en IBC's in verschillende Europese landen. Klanten vinden het onderhoud van de hoogste industriële standaard in alle belangrijke industriële centra.

 4. RE DAVIDE SAS DI RE PIER GIORGIO & C.

  Italië

  Re Davide is een bedrijf dat met veel vakkennis en al jarenlang werkzaam is in de sector van metalen constructies, door onderdelen van metaal te produceren en te assembleren. Met de inbedrijfstelling van zijn lasersnijder in januari 2003 en zijn geautomatiseerde laspost die in 2000 in werking is gesteld, voert het bedrijf, intern, alle productiewerkzaamheden uit van primaire onderdelen onder toezicht van de CAD-technologie.

 5. LUC GELAUDE BVBA

  België

  Luc Gelaude bvba is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van Merlo verreikers. Maar ook in de onderhoud, herstellingen en onderdelenvoorziening van: vrachtwagens en bestelwagens, berdex veecarrosserieën, giraf track.

 6. MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE

  België

  Mazda-verdeler

 7. MEERSCHMAN

  België

  BMW-concessie

 8. BONTE ATELIERS

  België

  Ruim een eeuw kennis en traditie in riffelen.

 9. BUGA CARROSSERIE

  België

  Carrosserieherstellingen.

 10. PAESMANS AUTOGROEP

  België

  Dacia & Renault verdeler

Filters

Resultaten voor

Garages en benzinestations - materialen en installaties - Import export

Aantal resultaten

17.523 bedrijven