• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Turkije

  ORMAK werd in 1998 opgericht als besloten vennootschap en is een van de eerste ondernemingen in Turkije die begon met het gebruik van CNC-machines in de maakindustrie. Met onze 23-jarige ervaring in de productie van CNC gedraaide en gefreesde onderdelen vervaardigen wij technische onderdelen en componenten van metaal en plastic. Onze prioriteit is vooral de kwaliteit en service en het aanbieden van competitieve prijzen aan onze klanten. Daarom bieden wij snelle oplossingen voor uw technische ontwerpen van metaal en plastic tegen competitieve prijzen. Wij handelen en houden ons aan het Kwaliteitsbeheersysteem (QMS) conform de ISO 9001: 2015 beste industriële praktijk, wettelijke en andere eisen. Wij heroverwegen regelmatig alle aspecten van het Kwaliteitssysteem ter bevordering van een constante verbeteringscultuur ten gunste van de klant en de onderneming. Onze diensten: -CNC draaien / frezen -CNC bewerking -CNC lasersnijden -Ontwerp -Bijslijpen -Warmtebehandeling -Oppervlaktebehandeling -Assemblage & Afwerking en veel meer, zoals te zien is op onze website! Wij zijn onze klanten van dienst in de branches van automobielindustrie, landbouwmachines, luchtvaart, scheepsbouw en meer. Vandaag zijn wij blij u te mogen aankondigen dat ons het Certificaat als één van de Top 1000 Metaal Exporteurs in Istanboel is uitgereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 3. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 4. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Duitsland

  Bewerking en coating van machines en machineonderdelen, met name de productie. regenerering en bemiddeling van dergelijke werkzaamheden. Onze producten: Zandstralen in loondienst; Vacuümwarmtebehandeling; Turbineschoepen; Waterstraalsnijden in loondienst; WIG-lassen; Ultrasone tests; Wervelstroomtest; Laser-oplassen; Afbijten van verf op metaaldelen; oppervlakcoating, oxidekeramisch

 2. VWH GMBH

  Duitsland

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 3. SATIMACO INDUSTRIES CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Onze kwaliteitsbelofte: • Inspectierapport meegeleverd met iedere opdracht. • Alle onderdelen geïnspecteerd m.b.v. geavanceerde Q.C. apparatuur, waaronder CMM •FAS, In-proces, Eindproducten inspectie •Alle producerende partnerbedrijven worden streng geauditeerd en beheerd • ISO9001 Kwaliteitsbeheer gecertificeerd • Kwaliteit gewaarborgd. Alle onderdelen gemaakt conform tekening •Certificatie van grondstoffen beschikbaar. Wij streven er ook naar om alle OEM bewerkte metalen onderdelen stuk voor stuk te doen overeenstemmen met de specificaties van de klant. Wij accepteren uitdagende projecten en lossen eventueel voorkomende moeilijkheden op door hard werk en persistentie. Oprechte en naadloze communicatie met onze klanten verzekerd door ons vakbekwaam en professioneel personeel. Breed productassortiment om uit te kiezen: Ons productassortiment bestaat onder meer uit onderdelen van gegoten aluminium, zoals permanent gegoten en zwaartekracht gegoten onderdelen, aluminium extrusie profielen, bewerkte metalen onderdelen, precisie gestempelde onderdelen en assemblages op contractbasis. Onze principes: • Proactief denken en handelen is belangrijk in iedere productiefase • Geen verzending van producten zolang alle QA testen niet zijn uitgevoerd • In gevallen waar producten niet in overeenstemming blijken te zijn met de QA normen, zullen wij 100% van de verantwoordelijkheid opnemen. Onze voornaamste competitieve pluspunten: • PPAP mogelijkheden • Eén-staps aluminium bron • OEM mogelijkheden • Gereedschappen ontwerp mogelijkheden • Productietechniek mogelijkheden.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

  Alle producten voor "gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires"

 5. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 65.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 480 werknemers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 1. GRIFFING D.O.O.

  Slovenië

  De hoofdactiviteit van Griffing is sinds 45 jaar de CNC metaalbewerking en sinds 20 jaar de productie van voordeurbeslag (trekhandgrepen, deurkrukken, deurhandgrepen, grendels, sleutelgatplaten, krukstiften, veersloten, lasergravure). Voordeurbeslag: De meest gevraagde producten zijn moderne deurkrukken beschikbaar in 3 lijnen, van basisversie tot premium. Klanten krijgen een deurkruk van goede kwaliteit voor de best mogelijke prijs, een uitgebreide stijlkeuze, alsmede premium deurkrukken met inzetstukken, persoonlijke versiering en extra's zoals vingerafdrukscanner en LED lampjes. Griffing is een eersteklas specialist in CNC metaalbewerking en werkt hoofdzakelijk voor de auto-industrie, de farmaceutische en de robotica-industrie, waar hoge kwaliteit wordt vereist. Naast het boren en draaien kunnen er ook aanvullende metaalbewerkingsopdrachten (polijsten, bijslijpen, lassen, enz.) en productie op maat worden uitgevoerd. De topkwaliteit is gewaarborgd door de ISO 9001 certificatie en Griffing maakt uitsluitend gebruik van 3.1 gecertificeerde grondstoffen.

 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 1. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Franz Krope werkt al meer dan 50 jaar met veel succes in de elektrotechniek en werktuigbouw. Al bijna 30 jaar werkt het bedrijf Franz Krope in de volledige ontwikkeling en zelfstandige constructie van extruders, die specifiek voor de productie van kunststof bekledingen en ommantelingen zijn ontworpen en worden gebruikt. Samen met de bouw van de extruder, ook 30 jaar geleden, is het bedrijf Franz Krope met de productie van hoogwaardige kunststof voeringen door middel van extrusie (Inleiding) van plastic van kraanstelsels begonnen voor de meet- en afsteltechniek, en heeft het intensief ontwikkeld tot technische hoogwaardigheid. De productie van kunststofbekledingen en ommantelingen voor kranenstelsels voor flowmeting zijn vandaag de dag de kerndoelstellingen van ons bedrijf. Met onze ervaring en onze knowhow in het vervaardigen van kraanbekledingen hebben wij een uitstekende reputatie verkregen bij vele grote bedrijven.

 2. HERMAS MECANITZATS

  Spanje

  Hermas Mecanitzats is een jong bedrijf (we hebben onze deuren geopend in 2000! ) Maar bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals op het gebied van mechanisatie en de productie van precisiegereedschap. Het doel: inspelen op de vraag van de markt door elk type machine te ontwerpen en te produceren. Hermas Mecanitzats weet zich aan te passen aan de behoeften van elke klant, zowel qua capaciteit als de gebruikte materialen.

 3. OMCA S.R.L.

  Italië

 4. OPTIMA PRECISE

  Tsjechische Rep.

 5. BALTIQUE PRECISION

  Polen

 6. TORCAMES

  Portugal

 7. HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. DVK SYSTEM

  Italië

 1. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italië

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

 3. METAL IN LTD

  Bulgarije

 4. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

 5. DIDELON MACHINES OUTILS

  Frankrijk

  DIDELON MACHINES OUTILS biedt u nieuwe en tweedehands gereedschapsmachines, voor mechanische toepassingen en plaatstaal. Meer dan 1.000 machines van de volgende merken: HURON, MICROCUT, ZAYER, SAFAN DARLEY, GEKA, IBARMIA, ADFORM, MSA, COSEN, PERFECT, PEDRAZZOLI, FMB, DANOBAT en overige zijn te zien in de showroom van meer dan 11.000 m². Als erkend opleidingscentrum zorgt DMO met haar eigen technici voor de ingebruikneming, opleiding en klantenservice voor de machines die het aan de klanten verkoopt.

 6. BÖNI AG

  Zwitserland

  De Böni AG is een familiebedrijf, dat door de 3e generatie wordt geleid. Sinds de oprichting in 1933 worden precisiegereedschappen ontwikkeld en vervaardigd voor de metaalverwerkende industrie. Met jarenlange ervaring in precisietools is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van embossinggereedschappen (markeergereedschappen voor CNC-machines) en karteltools. Verhoogde eisen aan kwaliteit en levensduur vereisen tegenwoordig steeds opnieuw de hoogste eisen aan machine en gereedschap. Een uitgebreid assortiment standaardtools voldoet aan deze vereisten, waardoor onze klanten een beslissend voordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie. Tools voor het opruwen of etiketteren van gedraaide onderdelen zijn een van onze kerncompetenties. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat uw werkstukken efficiënt en economisch te verwerken.

 7. ANDRITZ KAISER GMBH

  Duitsland

  Engineering- en productie-installatie voor pons- en vormmachines inclusief randapparatuur, evenals servicebedrijf voor pons- en vormmachines. Onze naam staat voor de hoogste kwaliteit in vormtechnologie. Naast standaardmachines leveren wij oplossingen op maat voor elke toepassing - van zuivere persen tot complete productielijnen met transportsystemen en automatisering. Het modulaire ontwerp zorgt voor een universele toepassingsmogelijkheid met uitgebreide standaardisatie van de hoofdmodules. Bovendien past ons engineeringteam elk systeem optimaal aan de lokale omstandigheden aan. Onze producten: complete productielijnen voor pons- en vormdelen, blank- en stansmachines, conventionele KAISER pons- en vormmachines van 630 tot 25.000 kN, KAISER-servopersen van 1000 tot 25.000 kN, hogesnelheidspersen van 630 tot 4.000 kN, 2D- en 3D-overdrachtssystemen met lineaire aandrijvingen, KWV-rollenaanvoerapparaten , volautomatische gereedschapswisselsystemen.

 8. WERKPLAATSTECHNIEK

  Nederland

  Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

 9. ENGINEERING DATA

  Frankrijk

  ENGINEERING DATA is sinds meer dan 26 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoer van (met name hydraulische) bewerkingsinstallaties voor het opspannen van te bewerken onderdelen. We onderzoeken tevens alle SMED tools met ons eigen nulpunt systemen van de EASYLOCK lijn. Onze oplossingen maken het mogelijk snel op een andere serie over te schakelen en tijd uit te sparen bij het instellen. Dankzij onze ruime ervaring in het hanteren en bewerken van onderdelen, hebben we een reeks palettiseerrobots ontworpen voor het tussentijds voeden van bewerkingscentra: EASYBOX. Wij bieden opspanelementen van de EASYCLAMP (bankschroeven) reeksen en een complete lijn moduleerbare opspaninrichtingen en -tafels. ENGINEERING DATA biedt oplossingen stroomopwaarts van de projecten en werkt, samen met de klanten, technische oplossingen uit voor de opname van onderdelen en het opspannen die perfect aansluiten op hun behoeften. Een compleet onderzoek wordt uitgevoerd via Catia V5 om onder andere het isostatisme en de doorgang van de werktuigen te bepalen.

 10. RAPTOR SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Tizaro is een e-commercebedrijf gespecialiseerd in producten voor onderhoud, reparatie en bediening. Zijn hoofdkantoor is gevestigd in Londen, maar de leveringsketen bestaat uit wereldwijde MRO-verkopers. Tizaro biedt een webplatform voor fabrikanten en leveranciers om de verkoop van MRO-producten eenvoudiger te maken, zowel internationaal als nationaal, en biedt zodanig een oplossing voor bedrijven die producten uit verschillende MRO-categorieën willen inkopen, betalen en importeren, die vaak niet beschikbaar zijn op de lokale markt.

Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

Aantal resultaten

3.908 bedrijven