• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

 1. BULUT CNC MACHINING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ervaar ongeëvenaarde precisie dankzij de CNC-projecten op maat van BULUT CNC MAKINA, op zorgvuldige wijze uitgevoerd in Turkije. Wij streven naar uitmuntendheid en zijn gespecialiseerd in onderdelen op maat om aan uw unieke vereisten te voldoen. Van complexe machineonderdelen tot elementen voor projecten op maat; ons team maakt gebruikt van geavanceerde CNC-frees-, draai- en bewerkingstechnieken voor optimale oplossingen. Wij leveren aan diverse industrietakken zoals de machinebouw, de luchtvaartindustrie, scheepvaart hydraulica en de auto-industrie en garanderen een nauwkeurige en efficiënte afhandeling van uw projecten. Vertrouw op BULUT CNC MAKINA voor oplossingen van topkwaliteit die de verwachtingen overstijgen en met trots in Turkije vervaardigd worden. Onze producten: • Precisie machine-onderdelen voor de auto-industrie • Precisie machine-onderdelen voor de luchtvaartindustrie • Precisie machineonderdelen voor de scheepvaartindustrie • Precisie machine-onderdelen voor de hydraulische industrie Wij leven de internationale kwaliteitsnormen en certificaties na om er zeker van te zijn dat onze producten aan de hoogste maatstaven voor uitmuntendheid voldoen. Door op projectbasis en op maat te werken, beantwoorden wij met precisie en toewijding aan uw specifieke behoeften. Of u nu een enkel prototype of een productie op grote schaal nodig heeft; onze expertise en middelen garanderen resultaten die de verwachtingen overstijgen. Met onze constante inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, kunt u erop vertrouwen dat uw project in de juiste, talentvolle handen is. Ervaar de veranderende kracht van precisie met BULUT CNC MAKINA.

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 3. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 3. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bewerking en coating van machines en machineonderdelen, met name de productie. regenerering en bemiddeling van dergelijke werkzaamheden. Onze producten: Zandstralen in loondienst; Vacuümwarmtebehandeling; Turbineschoepen; Waterstraalsnijden in loondienst; WIG-lassen; Ultrasone tests; Wervelstroomtest; Laser-oplassen; Afbijten van verf op metaaldelen; oppervlakcoating, oxidekeramisch

 4. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 5. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD is een belangrijke consolidator van drie gerenommeerde Bulgaarse gieterijen: ALUCOM in Pleven, OSSAM in Lovech en CENTROMET in Vratsa.Elke entiteit brengt zijn eigen gespecialiseerde kennis en innovatieve productietechnologieën in onze bedrijvenfamilie in. Onze groep werd opgericht in 1997 en heeft zich ontwikkeld van individuele gieterijen met een rijke geschiedenis tot een verenigde kracht in de metallurgische sector, met meer dan 560 geschoolde werknemers in onze vestigingen in Pleven, Lovech, Vratsa en ons hoofdkantoor in Sofia. Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in ons uitgebreide bereik op vijf continenten en in onze dienstverlening aan klanten in meer dan 25 landen, waarbij we gietstukken van hoge kwaliteit leveren aan diverse industrieën, waaronder de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. De Metal Technology Group AD begrijpt de kritieke behoeften van wereldwijde toeleveringsketens en is niet alleen gespecialiseerd in de productie van gietstukken van hoge kwaliteit, maar biedt ook uitgebreide diensten aan op het gebied van verpakking, logistiek en transport om een naadloze levering van onze deur tot de uwe te garanderen. Onze aanpak legt de nadruk op een probleemloze klantervaring, van de eerste bestelling tot de uiteindelijke levering, met als doel een eenvoudig en efficiënt inkoopproces mogelijk te maken. Door voor MTG te kiezen, werkt u samen met een bedrijf dat waarde hecht aan technologische vooruitgang, voortdurende verbetering en het cultiveren van langdurige relaties met klanten, zodat we met precisie en betrouwbaarheid aan uw projectbehoeften kunnen voldoen.

 1. RPWORLD

  China

  Verified by europages badge

  RPWORLD is een toonaangevende leverancier van mechanische onderdelen voor auto-onderdelen, medische apparatuur, wetenschappelijke instrumenten en andere industrieën. We produceren kleine tot middelgrote aantallen onderdelen en productiedelen voor eindgebruik in slechts 3 dagen met CNC-verspaning, spuitgieten, vacuümgieten, plaatbewerking en nog veel meer. Onze on-demand productieservice helpt producten sneller op de markt te brengen, de ontwikkelings- en productiekosten te verlagen en de risico's gedurende de hele levenscyclus van het product te minimaliseren. We zetten ons in om uitzonderlijke snelle prototypes en on-demand productieservices te leveren. Of u nu snelle prototypes nodig hebt om te testen en te verifiëren, kleine volumes wilt produceren voor NPI of de productie wilt opvoeren voor commercialisatie, met onze one-stop productieoplossingen zit u altijd goed. Waarom met ons samenwerken? - Korte levertijd: Sterk geautomatiseerde en geavanceerde machines die 24/7 werken, zorgen voor een korte levertijd van slechts 3 dagen. - Consistente hoge kwaliteit: De combinatie van kwaliteitscontrole met geavanceerde inspectieapparatuur zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte onderdelen consistent zijn met uw 3D-bestanden. - Hoge preciesie: Onze apparatuur maakt de nauwe tolerantie DIN ISO 2768 M (F) mogelijk en voldoet aan uw exacte specificaties. - One-stop-oplossingen: CNC-bewerking, spuitgieten en meer om uw productiemiddelen te stroomlijnen en productierisico's te beperken. - Productie op aanvraag: Dankzij de flexibiliteit kunnen onderdelen op maat snel en effectief worden geproduceerd, zodat aan de veranderende marktbehoeften kan worden voldaan.

 2. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 1. GRIFFING D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  De hoofdactiviteit van Griffing is sinds 45 jaar de CNC metaalbewerking en sinds 20 jaar de productie van voordeurbeslag (trekhandgrepen, deurkrukken, deurhandgrepen, grendels, sleutelgatplaten, krukstiften, veersloten, lasergravure). Voordeurbeslag: De meest gevraagde producten zijn moderne deurkrukken beschikbaar in 3 lijnen, van basisversie tot premium. Klanten krijgen een deurkruk van goede kwaliteit voor de best mogelijke prijs, een uitgebreide stijlkeuze, alsmede premium deurkrukken met inzetstukken, persoonlijke versiering en extra's zoals vingerafdrukscanner en LED lampjes. Griffing is een eersteklas specialist in CNC metaalbewerking en werkt hoofdzakelijk voor de auto-industrie, de farmaceutische en de robotica-industrie, waar hoge kwaliteit wordt vereist. Naast het boren en draaien kunnen er ook aanvullende metaalbewerkingsopdrachten (polijsten, bijslijpen, lassen, enz.) en productie op maat worden uitgevoerd. De topkwaliteit is gewaarborgd door de ISO 9001 certificatie en Griffing maakt uitsluitend gebruik van 3.1 gecertificeerde grondstoffen.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 3. ABRAWHEEL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Abrawheel S.r.l. is een toonaangevende fabrikant van schuurschijven, schuurpasta's en metaalreinigingsmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij onze klanten de beste producten op de markt aanbieden, zowel in Italië als daarbuiten. Wij streven ernaar om oplossingen op maat te bieden voor elke klant. Vertrouw op ons voor producten van hoge kwaliteit en efficiënte diensten die voldoen aan alle behoeften van uw bedrijf.

 4. HERMAS MECANITZATS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Hermas Mecanitzats is een jong bedrijf (we hebben onze deuren geopend in 2000! ) Maar bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals op het gebied van mechanisatie en de productie van precisiegereedschap. Het doel: inspelen op de vraag van de markt door elk type machine te ontwerpen en te produceren. Hermas Mecanitzats weet zich aan te passen aan de behoeften van elke klant, zowel qua capaciteit als de gebruikte materialen.

 5. NURER MAKINA LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NURER MAKINA LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Walserijen - machines en installaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Frezen - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Buigen - staal- en metaalbewerking, automatische verpakkingsmachines, CNC-freeswerk, en IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORCAMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Staal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Messing, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Draaien - staal- en metaalbewerking, CNC-4-assen-freeswerk, CNC aluminium verwerking, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Espinhel Águeda, Portugal.

 7. HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 8. BACA MAKINE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BACA MAKINE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Weg- en waterbouw - aannemers, fabricages in onderaanneming, CNC-freeswerk, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, CNC-4-assen-freeswerk, cnc-buigen, en Draaiwerk met digitale bediening. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. EMS99

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMS99, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapsmachines voor het ponsen van metalen, persen en dieptrekken metalen, gereedschap voor houtbewerking, en torens voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 2. AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Precisiemechanica, Frezen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, Draaiwerk kleine afmetingen, metaalbewerking, en 3D-frezen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 3. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA PROFILATRICI ARTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, egaliseermachines voor de bewerking van plaat, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Albairate, Italië.

 4. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORBITALUM TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 5. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 6. METAL IN LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAL IN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Plaatwerkerij - industrieel, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, Onderaanneming in fijn plaatwerk, onderaannemingsdiensten voor automobielindustrie, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 7. CHOQUENET SAS

  Frankrijk

  Sinds 1925 is het bedrijf CHOQUENET gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van persfilters en diktefilters voor de industrie. Wij ontwerpen filterpersen of plateaufilters en diktefilters of kaarsenfilters naar gelang de behoeften van de klant, om de filtratie of de dehydratie te optimaliseren van de te behandelen producten naar gelang hun volume en hun densiteit. Wij produceren een breed gamma van filterapparatuur dat op uw installatie kan worden aangepast, en waarvan de capaciteit varieert van 50 l tot 17000 l, en de druk varieert van 2 tot 50 bar. Onze activiteitensectoren zijn de suikerindustrie, de levensmiddelenindustrie, chemie, metallurgie, de farmaceutische industrie, de behandeling van afvalwater in steden en industrieel afvalwater, de mijnindustrie en de papierindustrie. Onze klanten zijn SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, enz.

 8. INTER IMEX SERVICE & ONDERHOUD

  Nederland

  Inter Imex is al ruim 40 jaar een begrip. Wij importeren plaatbewerkingsmachines voor metaal. Al onze machines hebben een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk en eerlijk advies. Storingen en onderhoud / onderhoudscontract Naast het leveren van machines, kun je bij ons ook terecht voor storingen en service. Ons onderhoudscontract zorgt ervoor dat je met een gerust hart door kunt blijven werken. Wij onderhouden de machine(s). Bij een onderhoudscontract horen ook een hoop additionele kortingen: kijk op www.interimex.nl/services voor meer informatie. Ponsen / Matrijzen / Onderdelen We hebben een goed gevuld magazijn, zodat we snel onderdelen, ponsen en matrijzen kunnen leveren. We hebben alle maten en tussenmaten op voorraad. Kijk op https: //www.interimex.nl/bestelformulier/ voor de verschillende bestellijsten. Let op: ponsen en matrijzen (en messen) verkrijgbaar voor de volgende merken: GEKA, Peddinghaus, Kingsland, NITTO, Ficep en Mubea/Sunrise. Ponsknipmachines / Buigmachines / Uithoekmachines / ook gebruikte machines We leveren buigmachines voor het buigen van alle soorten metalen platen en buizen. We leveren pons nibbel machines en pons knip machines voor het bewerken van plaatmetaal. Ook voor uithoekmachines ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren zaagmachines en knipscharen.

 9. BÖNI AG

  Zwitserland

  De Böni AG is een familiebedrijf, dat door de 3e generatie wordt geleid. Sinds de oprichting in 1933 worden precisiegereedschappen ontwikkeld en vervaardigd voor de metaalverwerkende industrie. Met jarenlange ervaring in precisietools is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van embossinggereedschappen (markeergereedschappen voor CNC-machines) en karteltools. Verhoogde eisen aan kwaliteit en levensduur vereisen tegenwoordig steeds opnieuw de hoogste eisen aan machine en gereedschap. Een uitgebreid assortiment standaardtools voldoet aan deze vereisten, waardoor onze klanten een beslissend voordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie. Tools voor het opruwen of etiketteren van gedraaide onderdelen zijn een van onze kerncompetenties. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat uw werkstukken efficiënt en economisch te verwerken.

 10. ANDRITZ KAISER GMBH

  Duitsland

  Engineering- en productie-installatie voor pons- en vormmachines inclusief randapparatuur, evenals servicebedrijf voor pons- en vormmachines. Onze naam staat voor de hoogste kwaliteit in vormtechnologie. Naast standaardmachines leveren wij oplossingen op maat voor elke toepassing - van zuivere persen tot complete productielijnen met transportsystemen en automatisering. Het modulaire ontwerp zorgt voor een universele toepassingsmogelijkheid met uitgebreide standaardisatie van de hoofdmodules. Bovendien past ons engineeringteam elk systeem optimaal aan de lokale omstandigheden aan. Onze producten: complete productielijnen voor pons- en vormdelen, blank- en stansmachines, conventionele KAISER pons- en vormmachines van 630 tot 25.000 kN, KAISER-servopersen van 1000 tot 25.000 kN, hogesnelheidspersen van 630 tot 4.000 kN, 2D- en 3D-overdrachtssystemen met lineaire aandrijvingen, KWV-rollenaanvoerapparaten , volautomatische gereedschapswisselsystemen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

Aantal resultaten

3.874 Bedrijven