• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 2. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 3. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bewerking en coating van machines en machineonderdelen, met name de productie. regenerering en bemiddeling van dergelijke werkzaamheden. Onze producten: Zandstralen in loondienst; Vacuümwarmtebehandeling; Turbineschoepen; Waterstraalsnijden in loondienst; WIG-lassen; Ultrasone tests; Wervelstroomtest; Laser-oplassen; Afbijten van verf op metaaldelen; oppervlakcoating, oxidekeramisch

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK is technologieleider op het gebied van roterende en stationaire spantechniek voor werkstukken. De onderneming is wereldwijd actief en beschikt over twee ultramoderne productievestigingen in Meckenbeuren/Duitsland en Caprie/Italië. SMW-AUTOBLOK beschikt over een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk in meer dan 50 landen. De klant profiteert van een professionele, oplossingsgerichte advisering en een eersteklas aftersales-ondersteuning direct op de werkplek. Een optimale distributielogistiek garandeert bovendien de wereldwijde levering van reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. SMW-AUTOBLOK gaat als technologiepartner in op wereldwijde klanteisen. Het grote aantal patentaanmeldingen weerspiegelt de innovatiesterkte van de onderneming. De nieuw ontwikkelde hoogtechnologische producten zijn onderhoudsarm, geoptimaliseerd qua inrichtingstijd en grotendeels Industrie 4.0-compatibel of geschikt voor de automatisering van bewerkingsprocessen.

 2. MR INDUSTRIES

  Denemarken

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES is een particulier bedrijf gespecialiseerd in CNC-bewerkingsservices in onderaanneming voor de productie van hoogwaardige gedraaide en gefreesde onderdelen. In de loop der tijd hebben we ons gevestigd als een topleverancier van machinaal bewerkte onderdelen in verschillende industriële sectoren. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we onderdelen in elke batchgrootte produceren, van prototypes tot grote orders. Met een schuifmaatcapaciteit variërend van 1 mm tot 32 mm in diameter kunnen we voldoen aan een breed scala aan eisen. Bij MR Industries hebben we een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van machinaal bewerkte precisiecomponenten en -onderdelen met een focus op kosteneffectiviteit en efficiëntie. Dankzij ons gebruik van geavanceerde Citizen-technologie kunnen we alles aan, van prototypes en kleine series tot grootschalige productieseries van met precisie bewerkte onderdelen en componenten. We zijn uitgerust met ultramoderne CNC-bewerkingscentra en werken met volautomatische toevoer van magazijnstaven, waardoor we een ononderbroken productie garanderen. Dit stelt ons in staat om de meest efficiënte doorlooptijden en uitzonderlijke service te bieden voor hoogwaardige, machinaal bewerkte precisiecomponenten. We kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om u als onze gewaardeerde zakenpartner te hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of vragen.

 3. RPWORLD

  China

  Verified by europages badge

  RPWORLD is een toonaangevende leverancier van mechanische onderdelen voor auto-onderdelen, medische apparatuur, wetenschappelijke instrumenten en andere industrieën. We produceren kleine tot middelgrote aantallen onderdelen en productiedelen voor eindgebruik in slechts 3 dagen met CNC-verspaning, spuitgieten, vacuümgieten, plaatbewerking en nog veel meer. Onze on-demand productieservice helpt producten sneller op de markt te brengen, de ontwikkelings- en productiekosten te verlagen en de risico's gedurende de hele levenscyclus van het product te minimaliseren. We zetten ons in om uitzonderlijke snelle prototypes en on-demand productieservices te leveren. Of u nu snelle prototypes nodig hebt om te testen en te verifiëren, kleine volumes wilt produceren voor NPI of de productie wilt opvoeren voor commercialisatie, met onze one-stop productieoplossingen zit u altijd goed. Waarom met ons samenwerken? - Korte levertijd: Sterk geautomatiseerde en geavanceerde machines die 24/7 werken, zorgen voor een korte levertijd van slechts 3 dagen. - Consistente hoge kwaliteit: De combinatie van kwaliteitscontrole met geavanceerde inspectieapparatuur zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte onderdelen consistent zijn met uw 3D-bestanden. - Hoge preciesie: Onze apparatuur maakt de nauwe tolerantie DIN ISO 2768 M (F) mogelijk en voldoet aan uw exacte specificaties. - One-stop-oplossingen: CNC-bewerking, spuitgieten en meer om uw productiemiddelen te stroomlijnen en productierisico's te beperken. - Productie op aanvraag: Dankzij de flexibiliteit kunnen onderdelen op maat snel en effectief worden geproduceerd, zodat aan de veranderende marktbehoeften kan worden voldaan.

 4. GRIFFING D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  De hoofdactiviteit van Griffing is sinds 45 jaar de CNC metaalbewerking en sinds 20 jaar de productie van voordeurbeslag (trekhandgrepen, deurkrukken, deurhandgrepen, grendels, sleutelgatplaten, krukstiften, veersloten, lasergravure). Voordeurbeslag: De meest gevraagde producten zijn moderne deurkrukken beschikbaar in 3 lijnen, van basisversie tot premium. Klanten krijgen een deurkruk van goede kwaliteit voor de best mogelijke prijs, een uitgebreide stijlkeuze, alsmede premium deurkrukken met inzetstukken, persoonlijke versiering en extra's zoals vingerafdrukscanner en LED lampjes. Griffing is een eersteklas specialist in CNC metaalbewerking en werkt hoofdzakelijk voor de auto-industrie, de farmaceutische en de robotica-industrie, waar hoge kwaliteit wordt vereist. Naast het boren en draaien kunnen er ook aanvullende metaalbewerkingsopdrachten (polijsten, bijslijpen, lassen, enz.) en productie op maat worden uitgevoerd. De topkwaliteit is gewaarborgd door de ISO 9001 certificatie en Griffing maakt uitsluitend gebruik van 3.1 gecertificeerde grondstoffen.

 5. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

  Alle producten voor "gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires"

 1. CHOQUENET SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 is het bedrijf CHOQUENET gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van persfilters en diktefilters voor de industrie. Wij ontwerpen filterpersen of plateaufilters en diktefilters of kaarsenfilters naar gelang de behoeften van de klant, om de filtratie of de dehydratie te optimaliseren van de te behandelen producten naar gelang hun volume en hun densiteit. Wij produceren een breed gamma van filterapparatuur dat op uw installatie kan worden aangepast, en waarvan de capaciteit varieert van 50 l tot 17000 l, en de druk varieert van 2 tot 50 bar. Onze activiteitensectoren zijn de suikerindustrie, de levensmiddelenindustrie, chemie, metallurgie, de farmaceutische industrie, de behandeling van afvalwater in steden en industrieel afvalwater, de mijnindustrie en de papierindustrie. Onze klanten zijn SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, enz.

  Alle producten voor "gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires"

 2. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 1. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 2. HERMAS MECANITZATS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Hermas Mecanitzats is een jong bedrijf (we hebben onze deuren geopend in 2000! ) Maar bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals op het gebied van mechanisatie en de productie van precisiegereedschap. Het doel: inspelen op de vraag van de markt door elk type machine te ontwerpen en te produceren. Hermas Mecanitzats weet zich aan te passen aan de behoeften van elke klant, zowel qua capaciteit als de gebruikte materialen.

 3. BALTIQUE PRECISION

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALTIQUE PRECISION, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Plastic - producten voor de mechanica, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Kobylnica, Polen.

 4. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORCAMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Staal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Messing, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Draaien - staal- en metaalbewerking, CNC-4-assen-freeswerk, CNC aluminium verwerking, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Espinhel Águeda, Portugal.

 5. HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 6. BACA MAKINE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BACA MAKINE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Weg- en waterbouw - aannemers, fabricages in onderaanneming, CNC-freeswerk, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, CNC-4-assen-freeswerk, cnc-buigen, en Draaiwerk met digitale bediening. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. DVK SYSTEM

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DVK SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Numerieke besturing - middelgrote en grote systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Numerieke besturing - kleine systemen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, transfermachines en machinale bewerkingscentra, DVK SYSTEM, onderhoud van transfermachines en mechanische werkcentrums, Numerieke besturing - kleine systemen, geleiderails voor gereedschapsmachines voor vormgeving metaal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en machines voor de gaswinning. Het is gevestigd in Fontaneto D'agogna, Italië.

 8. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA PROFILATRICI ARTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Egaliseermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, egaliseermachines voor de bewerking van plaat, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Albairate, Italië.

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 2. METAL IN LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAL IN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Plaatwerkerij - industrieel, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, Onderaanneming in fijn plaatwerk, onderaannemingsdiensten voor automobielindustrie, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 3. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORBITALUM TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 4. SATIMACO INDUSTRIES CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Onze kwaliteitsbelofte: • Inspectierapport meegeleverd met iedere opdracht. • Alle onderdelen geïnspecteerd m.b.v. geavanceerde Q.C. apparatuur, waaronder CMM •FAS, In-proces, Eindproducten inspectie •Alle producerende partnerbedrijven worden streng geauditeerd en beheerd • ISO9001 Kwaliteitsbeheer gecertificeerd • Kwaliteit gewaarborgd. Alle onderdelen gemaakt conform tekening •Certificatie van grondstoffen beschikbaar. Wij streven er ook naar om alle OEM bewerkte metalen onderdelen stuk voor stuk te doen overeenstemmen met de specificaties van de klant. Wij accepteren uitdagende projecten en lossen eventueel voorkomende moeilijkheden op door hard werk en persistentie. Oprechte en naadloze communicatie met onze klanten verzekerd door ons vakbekwaam en professioneel personeel. Breed productassortiment om uit te kiezen: Ons productassortiment bestaat onder meer uit onderdelen van gegoten aluminium, zoals permanent gegoten en zwaartekracht gegoten onderdelen, aluminium extrusie profielen, bewerkte metalen onderdelen, precisie gestempelde onderdelen en assemblages op contractbasis. Onze principes: • Proactief denken en handelen is belangrijk in iedere productiefase • Geen verzending van producten zolang alle QA testen niet zijn uitgevoerd • In gevallen waar producten niet in overeenstemming blijken te zijn met de QA normen, zullen wij 100% van de verantwoordelijkheid opnemen. Onze voornaamste competitieve pluspunten: • PPAP mogelijkheden • Eén-staps aluminium bron • OEM mogelijkheden • Gereedschappen ontwerp mogelijkheden • Productietechniek mogelijkheden.

  Alle producten voor "gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires"

 5. DIDELON MACHINES OUTILS

  Frankrijk

  DIDELON MACHINES OUTILS biedt u nieuwe en tweedehands gereedschapsmachines, voor mechanische toepassingen en plaatstaal. Meer dan 1.000 machines van de volgende merken: HURON, MICROCUT, ZAYER, SAFAN DARLEY, GEKA, IBARMIA, ADFORM, MSA, COSEN, PERFECT, PEDRAZZOLI, FMB, DANOBAT en overige zijn te zien in de showroom van meer dan 11.000 m². Als erkend opleidingscentrum zorgt DMO met haar eigen technici voor de ingebruikneming, opleiding en klantenservice voor de machines die het aan de klanten verkoopt.

 6. ANDRITZ KAISER GMBH

  Duitsland

  Engineering- en productie-installatie voor pons- en vormmachines inclusief randapparatuur, evenals servicebedrijf voor pons- en vormmachines. Onze naam staat voor de hoogste kwaliteit in vormtechnologie. Naast standaardmachines leveren wij oplossingen op maat voor elke toepassing - van zuivere persen tot complete productielijnen met transportsystemen en automatisering. Het modulaire ontwerp zorgt voor een universele toepassingsmogelijkheid met uitgebreide standaardisatie van de hoofdmodules. Bovendien past ons engineeringteam elk systeem optimaal aan de lokale omstandigheden aan. Onze producten: complete productielijnen voor pons- en vormdelen, blank- en stansmachines, conventionele KAISER pons- en vormmachines van 630 tot 25.000 kN, KAISER-servopersen van 1000 tot 25.000 kN, hogesnelheidspersen van 630 tot 4.000 kN, 2D- en 3D-overdrachtssystemen met lineaire aandrijvingen, KWV-rollenaanvoerapparaten , volautomatische gereedschapswisselsystemen.

 7. BÖNI AG

  Zwitserland

  De Böni AG is een familiebedrijf, dat door de 3e generatie wordt geleid. Sinds de oprichting in 1933 worden precisiegereedschappen ontwikkeld en vervaardigd voor de metaalverwerkende industrie. Met jarenlange ervaring in precisietools is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van embossinggereedschappen (markeergereedschappen voor CNC-machines) en karteltools. Verhoogde eisen aan kwaliteit en levensduur vereisen tegenwoordig steeds opnieuw de hoogste eisen aan machine en gereedschap. Een uitgebreid assortiment standaardtools voldoet aan deze vereisten, waardoor onze klanten een beslissend voordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie. Tools voor het opruwen of etiketteren van gedraaide onderdelen zijn een van onze kerncompetenties. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat uw werkstukken efficiënt en economisch te verwerken.

 8. WERKPLAATSTECHNIEK

  Nederland

  Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

 9. CALVET

  België

  Wat doet Calvet? Calvet levert en installeert hoogwaardige bewerkingsmachines voor aluminium, staal en PVC in België en Nederland. Wij onderhouden de machines en bieden hulp bij storingen. Calvet streeft naar het hoogste niveau van kwaliteit en service. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, niet alleen doordat onze medewerkers op een hoog kennisniveau staan, maar ook door samen te werken op een eerlijke, oprechte en prettige manier. Onze visie “Elke gebruiker van bewerkingsmachines kent en overweegt Calvet zeer serieus vanwege de uitstekende service, de hoge kwaliteit van medewerkers en machines, en de eerlijke en prettige samenwerking.”

 10. RAPTOR SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Tizaro is een e-commercebedrijf gespecialiseerd in producten voor onderhoud, reparatie en bediening. Zijn hoofdkantoor is gevestigd in Londen, maar de leveringsketen bestaat uit wereldwijde MRO-verkopers. Tizaro biedt een webplatform voor fabrikanten en leveranciers om de verkoop van MRO-producten eenvoudiger te maken, zowel internationaal als nationaal, en biedt zodanig een oplossing voor bedrijven die producten uit verschillende MRO-categorieën willen inkopen, betalen en importeren, die vaak niet beschikbaar zijn op de lokale markt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires - Import export

Aantal resultaten

3.914 Bedrijven