• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap - zonder motor

Resultaten voor

Handgereedschap - zonder motor - Import export

 1. MICRON AMERICA

  Turkije

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 4. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 5. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Duitsland

  Ons gereedschap helpt u om schroeven snel los te draaien of voorzichtig vast te zetten. De zichtbare en tastbare kwaliteit van onze producten overtuigt onze klanten wereldwijd. De vele malen langere levensduur van onze gereedschappen helpt om hulpbronnen en ons milieu te sparen. Bedrijven in het Sauerland van Iserlohn hebben momenteel 30 mensen in dienst in twee ploegen, met uitzondering van de hardings- en galvanische processen. We voeren alle metaal- en kunststof gerelateerde werkstappen 100% uit in ons bedrijf. Onze sterke punten liggen niet alleen in de massaproductie van schroevendraaiergereedschap, maar ook in de ontwikkeling en productie van speciale producten, met name in de voortdurend groeiende markt voor activerings- en ontgrendelingsgereedschap.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIPL.-ING. FRITZ LICHTHART BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIPL.-ING. FRITZ LICHTHART BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap voor koudmassieve omvorming, Kartelrollen, Concentriciteitstestapparatuur, speciaal gereedschap, Persgereedschap, en gereedschap van hard metaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. BSN TRADING

  België

  BSN TRADING is een bedrijf gespecialiseerd in de groothandel in huishoudelijke apparaten, gereedschap, kinderspeelgoed en keukengerei. Sinds haar oprichting heeft BSN TRADING zich ingezet om haar klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, van kleine apparaten tot grote toestellen, doe-het-zelf-gereedschap, kinderspeelgoed en keukenaccessoires. Dankzij de diversiteit van dit assortiment kunnen klanten alles wat zij nodig hebben op één plaats vinden, zodat zij gemakkelijk in hun bevoorradingsbehoeften kunnen voorzien. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op!

 3. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 4. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Duitsland

  Het recept voor succes door Willibald Nöthen, oprichter van NWS (Nöthen gereedschap kwaliteit Solingen) in 1973, is gebaseerd op de filosofie, om professionele gebruikers een kwaliteitshulpmiddel "Made in Germany" te bieden met toegevoegde functies en een aantrekkelijk design. Het handgereedschap op maat wordt door mensen voor mensen geproduceerd volgens de hoogste eisen van NWS . De intelligente combinatie van bewezen handmatige productie en moderne verwerkingstechnieken staan garant voor hoge kwaliteit en zorgt voor het evenwicht tussen traditie en innovatie! Veiligheid en ergonomie, gezondheid en milieuprestaties, het gebruik van hoogwaardige materialen en fantasierijke detailoplossingen vormen de focus voor de ontwikkeling en productie van onze hulpmiddelen. Een optimale verwerking, naleving van hoge kwaliteitscriteria en normen, alsmede met de hand gecontroleerd gereedschap verzekeren de exclusieve standaard van NWS.

 5. MECANOR SA

  Zwitserland

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Wat zestig jaar geleden begon in het Hessische Spangenberg met de productie van handzagen, is vandaag een wereldwijde gevraagde technologiepartner. WESPA is een van de leidende globale fabrikanten van zaaggereedschap.In het Duitse hoofdkantoor in Melsungen produceren meer dan 100 medewerkers een ongekende reeks van producten, die aan de eisen voldoen van verschillende industrieën . De producten van WESPA zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de klanten van onze industrie en genieten het vertrouwen van vertegenwoordigers, distributeurs en industriële klanten wereldwijd.Als een full-service-dienstverlener leveren wij oplossingen op maat die het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk verbeteren. Bekende Global Players vertrouwen op de zaagmachines van WESPA met inbegrip van de automobiel-, lucht-en ruimtevaart, de staal- en de installatie-en machinebouwindustrie.Dit vertrouwen dat klanten ten aanzien van onze producten uitspreken, betaalt zichzelf zo binnen de kortst mogelijke tijd.

 2. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 1. INTERCABLE GMBH

  Italië

  Het bedrijf INTERCABLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de elektronische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - onderdelen en componenten, Handgereedschap - zonder motor, technische artikelen van kunststof, geïsoleerde elektriciteitskabels, Elektriciteit - onderdelen en componenten, speciaal gereedschap, Handgereedschap - zonder motor, elektrische hulpmiddelen en installaties, en elektrisch materiaal. Het is gevestigd in Brunico, Italië.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 3. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Duitsland

  Het bedrijf EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Lorch, Duitsland.

 4. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 5. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 6. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Ortenberg, Duitsland.

 7. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 8. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 1. NB WERKZEUGTECHNIK E.K. INH. NORBERT BITZER

  Duitsland

  Het bedrijf NB WERKZEUGTECHNIK E.K. INH. NORBERT BITZER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 2. CARBONWERK SHP GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf CARBONWERK SHP GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Filderstadt-Bernhausen, Duitsland.

 3. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIKER-NORMALIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Mönchweiler, Duitsland.

 4. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Grävenwiesbach, Duitsland.

 5. SMZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SMZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorspindels, spillen voor bijslijpen, Schroefspillen, en onderhoud gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Kernen, Duitsland.

 6. KONRAD WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KONRAD WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Prittriching, Duitsland.

 7. REINHARD HEBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINHARD HEBACH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Wehingen, Duitsland.

 8. FRIEDRICH BINDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH BINDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 9. DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG

  Zwitserland

  Het bedrijf DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Düdingen, Zwitserland.

 10. MUESSIG EDM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MUESSIG EDM GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Gilching, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap - zonder motor - Import export

Aantal resultaten

15.614 Bedrijven