• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap - zonder motor

Resultaten voor

Handgereedschap - zonder motor - Import export

 1. MICRON AMERICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 4. DIPL.-ING. FRITZ LICHTHART BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPL.-ING. FRITZ LICHTHART BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap voor koudmassieve omvorming, Kartelrollen, Concentriciteitstestapparatuur, speciaal gereedschap, Persgereedschap, en gereedschap van hard metaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 5. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons gereedschap helpt u om schroeven snel los te draaien of voorzichtig vast te zetten. De zichtbare en tastbare kwaliteit van onze producten overtuigt onze klanten wereldwijd. De vele malen langere levensduur van onze gereedschappen helpt om hulpbronnen en ons milieu te sparen. Bedrijven in het Sauerland van Iserlohn hebben momenteel 30 mensen in dienst in twee ploegen, met uitzondering van de hardings- en galvanische processen. We voeren alle metaal- en kunststof gerelateerde werkstappen 100% uit in ons bedrijf. Onze sterke punten liggen niet alleen in de massaproductie van schroevendraaiergereedschap, maar ook in de ontwikkeling en productie van speciale producten, met name in de voortdurend groeiende markt voor activerings- en ontgrendelingsgereedschap.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat zestig jaar geleden begon in het Hessische Spangenberg met de productie van handzagen, is vandaag een wereldwijde gevraagde technologiepartner. WESPA is een van de leidende globale fabrikanten van zaaggereedschap.In het Duitse hoofdkantoor in Melsungen produceren meer dan 100 medewerkers een ongekende reeks van producten, die aan de eisen voldoen van verschillende industrieën . De producten van WESPA zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de klanten van onze industrie en genieten het vertrouwen van vertegenwoordigers, distributeurs en industriële klanten wereldwijd.Als een full-service-dienstverlener leveren wij oplossingen op maat die het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk verbeteren. Bekende Global Players vertrouwen op de zaagmachines van WESPA met inbegrip van de automobiel-, lucht-en ruimtevaart, de staal- en de installatie-en machinebouwindustrie.Dit vertrouwen dat klanten ten aanzien van onze producten uitspreken, betaalt zichzelf zo binnen de kortst mogelijke tijd.

 3. BSN TRADING

  België

  Verified by europages badge

  BSN TRADING is een bedrijf gespecialiseerd in de groothandel in huishoudelijke apparaten, gereedschap, kinderspeelgoed en keukengerei. Sinds haar oprichting heeft BSN TRADING zich ingezet om haar klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, van kleine apparaten tot grote toestellen, doe-het-zelf-gereedschap, kinderspeelgoed en keukenaccessoires. Dankzij de diversiteit van dit assortiment kunnen klanten alles wat zij nodig hebben op één plaats vinden, zodat zij gemakkelijk in hun bevoorradingsbehoeften kunnen voorzien. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op!

 4. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 5. APB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  APB, gevestigd in Beauchamps (80), is een fabrikant van snijgereedschappen die een breed scala aan oplossingen biedt op het gebied van industrieel snijden. Onze diensten omvatten het ontwerp en de productie van standaard en speciaal roterend en vlak gereedschap volgens tekening, en het onderhoud van snijgereedschap zoals boren, frezen, ruimers, zaagbladen en kranen. We voeren ook meetbankcontroles uit met PV en traceerbaarheid door lasermarkering. We bieden coatings op maat van uw toepassingen en materialen om de prestaties en duurzaamheid van gereedschap te verbeteren. Als distributeur bieden we snijgereedschap van alle grote merken. Met een sterke aanwezigheid in een groot aantal sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, medische industrie, spoorwegen, nucleaire industrie, staafdraaien, matrijzenbouw, glas en algemene machinebouw, zetten we ons in om oplossingen en advies te bieden die voldoen aan de eisen van onze klanten.

 1. BDA GLOBAL TRADING

  Turkije

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING biedt continue, betrouwbare en lucratieve handelsmogelijkheden in toelevering en marketing wereldwijd. Als internationaal handelsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van naadloze oplossingen voor de toeleveringsketen en marketing, waardoor partners in verschillende sectoren hun voordelen op wereldwijde schaal kunnen optimaliseren. Bij BDA GLOBAL is het onze missie om diverse handelsmogelijkheden in de bouw- en luchtvaartsector te faciliteren, inclusief projectaanbestedingen. Onze rol gaat verder dan het faciliteren van internationale handel; we fungeren als katalysator voor onze lokale partnerbedrijven, ontsluiten wereldwijde handelsmogelijkheden en fungeren als exclusieve leveranciers voor onze wereldwijde partners. Met een bewezen staat van dienst geven we bij al onze projecten voorrang aan professionaliteit, kwaliteitsmaterialen en onwrikbare klantenservice. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. Met een groot aantal succesvolle projecten hebben we het vertrouwen verdiend dat we een van de meest betrouwbare bouwbedrijven in Turkije zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en hulpmiddelen zorgen we voor efficiëntie zonder afbreuk te doen aan de aandacht voor details, zodat elk aspect nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door de jaren heen hebben onze ideeën, technologie en toegewijde teams monumentale effecten teweeggebracht en gediend als transformerende keerpunten die levens, industrieën en de maatschappij een nieuwe vorm hebben gegeven. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het recept voor succes door Willibald Nöthen, oprichter van NWS (Nöthen gereedschap kwaliteit Solingen) in 1973, is gebaseerd op de filosofie, om professionele gebruikers een kwaliteitshulpmiddel "Made in Germany" te bieden met toegevoegde functies en een aantrekkelijk design. Het handgereedschap op maat wordt door mensen voor mensen geproduceerd volgens de hoogste eisen van NWS . De intelligente combinatie van bewezen handmatige productie en moderne verwerkingstechnieken staan garant voor hoge kwaliteit en zorgt voor het evenwicht tussen traditie en innovatie! Veiligheid en ergonomie, gezondheid en milieuprestaties, het gebruik van hoogwaardige materialen en fantasierijke detailoplossingen vormen de focus voor de ontwikkeling en productie van onze hulpmiddelen. Een optimale verwerking, naleving van hoge kwaliteitscriteria en normen, alsmede met de hand gecontroleerd gereedschap verzekeren de exclusieve standaard van NWS.

 1. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 2. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 3. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 4. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Lorch, Duitsland.

 5. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 6. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 7. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 8. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Ortenberg, Duitsland.

 1. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIKER-NORMALIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Mönchweiler, Duitsland.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 3. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Grävenwiesbach, Duitsland.

 4. INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren handgereedschap. Het is gevestigd in Cernusco Sul Naviglio, Italië.

 5. SMZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorspindels, spillen voor bijslijpen, Schroefspillen, en onderhoud gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Kernen, Duitsland.

 6. REINHARD HEBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REINHARD HEBACH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Wehingen, Duitsland.

 7. FRIEDRICH BINDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH BINDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Düdingen, Zwitserland.

 9. MUESSIG EDM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MUESSIG EDM GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Gilching, Duitsland.

 10. BAER VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAER VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Heddesheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap - zonder motor - Import export

Aantal resultaten

15.613 Bedrijven