• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lijmstoffen- natuurlijk

Resultaten voor

Lijmstoffen- natuurlijk - Import export

 1. FRABO ADESIVI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  onze producten worden gebruikt voor bewerkingen in schoen-, lederwaren- en matrassenfabrieken. Produceert lijmen voor hout, vinyl, katalysatoren, isolatie en gestoffeerde meubelen, verdunningsmiddelen, warmtebronnen, lijmen, thermische zekeringen, oplosmiddelvrije koudlijmen, cyanoacrylaten, vinyl en speciale toepassingen.

 2. DEKA KLEBEN & DICHTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEKA KLEBEN & DICHTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, natuurlijk. Het is gevestigd in Ranstadt, Duitsland.

 3. GLUECOM BENELUX

  België

  Gluecom is één van Europa's meest gerenommeerde fabrikanten van industriële lijmen. Onze producten worden in brede toepassingsvelden in de papier- en kartonverwerkende nijverheid, grafische industrie, hout en bouw, maar ook voor de algemene industrie verwerkt. Wij bieden een combinatie van expertise, hooggekwalificeerde mensen en een nauw klantencontact. Gluecom blijft groei genereren dankzij haar continue investeringen in nieuw materiaal en faciliteiten, R&D en een grote toewijding naar klantenservice toe van meer dan 140 medewerkers. Kortom, Gluecom combineert de voordelen van een groep met de vlotheid van een KMO.

  Alle producten voor "lijmstoffen- natuurlijk"

 4. NORDSON BENELUX

  Nederland

  Nordson is marktleider in precisie doseersystemen voor het aanbrengen van industriële vloeistoffen en poedercoatings, lijmen (hotmelt) en kitten, tijdens het productieproces van talrijke producten voor consumenten en industrie. Nordson's oplossingen omvatten ook test- en inspectie apparatuur, evenals uitharding en oppervlakte behandelingssystemen. Wij opereren wereldwijd in meer dan 30 landen. - Hotmeltunit, Lijmunit, Doseersysteem, ProBlue, MiniBlue, Liberty, Freedom, Packaging, Hotmelt, Lijmtank, Lijmsysteem, Service Maintenance, SureBead -

 5. DEMCOPACK DAVIS

  België

  Demcopack Davis is een gefocuste producent en leverancier van lijmen voor de papier- en kartonverwerkende nijverheid. Als een gespecialiseerde producent van dierlijke lijmen, is Demcopack uitgegroeid tot dè Europese referentie in dit niche segment, zowel op kwantitatief als op kwalitatief vlak. Typische eindproducten waarin dierlijke lijmen verwerkt zijn, zijn boeken, klasseermappen, puzzles, dozen, geschenkverpakkingen, etc.. Dankzij de samenwerking met Merckx en andere partners, kan Demcopack Davis alle lijmtypes aanbieden die gebruikt worden door papier- en kartonverwerkende bedrijven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FOURNY

  België

  FOURNY nv ontwikkelt en maakt al meer dan 60 jaar industriële lijmen voor de onderstaande sectoren! Ook voor u maken we een geschikte en betaalbare lijm op maat van uw producten en productieprocessen. Wij kunnen hiervoor terugvallen op meer dan 1.200 eigen lijmformules en meer dan 700 basisgrondstoffen. Fourny maakt contactlijmen, enkelzijdige lijmen, verspuitbare lijmen, schuimen... Deze industriële lijmen worden afgevuld in 1.000 liter IBC's, 200 liter vaten tot 5 liter en uitzonderlijk zelfs 1 liter blikjes.

 2. PROEND HOTMELT WAX

  Turkije

  Het bedrijf PROEND HOTMELT WAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren zelfklevend, Was, was voor meubels, en kristalpapier. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 3. PSA SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PSA SOLUTIONS, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Ullesthorpe, Verenigd Koninkrijk.

 4. SOCIETE LISSE ECLAIR

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE LISSE ECLAIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, afwerkingsplamuur, Lijmstoffen, natuurlijk, en gipsplaten. Het is gevestigd in Forbach, Frankrijk.

 5. HINTERWALDNER CONSULTING & PARTNER GBR

  Duitsland

  Het bedrijf HINTERWALDNER CONSULTING & PARTNER GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleefstoffen en dichtingsmiddelen. Het is gevestigd in Kirchseeon, Duitsland.

 1. NAUMANN GELATINE UND LEIM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NAUMANN GELATINE UND LEIM GMBH, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Chemische industrie - machines en materialen, Lijmstoffen, natuurlijk, en Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 2. SEALOCK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEALOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Andover, Verenigd Koninkrijk.

 1. HENKEL AG &CO. KGAA

  Duitsland

  Het bedrijf HENKEL AG &CO. KGAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Rubber - huishoudelijke producten, Testapparatuur, Lijmstoffen, natuurlijk, Rubber - huishoudelijke producten, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 2. MS DUROPLAST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MS DUROPLAST GMBH, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Chemische industrie - machines en materialen, Lijmstoffen, natuurlijk, en Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Schierling, Duitsland.

 3. WFF WERDENFELSER FARBENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WFF WERDENFELSER FARBENFABRIK GMBH, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Lijmstoffen, natuurlijk, Chemische industrie - machines en materialen, en Lijmstoffen, natuurlijk. Het is gevestigd in Wassertrüdingen, Duitsland.

 4. ROSNER LUDWIG KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROSNER LUDWIG KG, en actief in de sector Lijmstoffen, natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieconstructies - aannemers, Verf en lak, Industrieconstructies - aannemers, en Verf en lak. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 5. SIFCOL

  Tunesië

  Het bedrijf SIFCOL, en actief in de sector Lijmstoffen, natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren hot-melt kleefmiddel, en lijm in poedervorm. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 6. ITAC LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ITAC LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 7. EUROTECH GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROTECH GROUP, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Chelmsford, Verenigd Koninkrijk.

 8. PAFRA ADHESIVES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PAFRA ADHESIVES LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Basildon, Verenigd Koninkrijk.

 1. FORMULATED POLYMER PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORMULATED POLYMER PRODUCTS LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Bury, Verenigd Koninkrijk.

 2. INDUSTRIAL ADHESIVE SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INDUSTRIAL ADHESIVE SOLUTIONS LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 3. COLLAGRAF S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLLAGRAF S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Kleefpasta, Lijmstoffen, natuurlijk, en Kleefpasta. Het is gevestigd in Rosate, Italië.

 4. CYBERBOND UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CYBERBOND UK LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Barry, Verenigd Koninkrijk.

 5. GAFFERTAPE.COM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GAFFERTAPE.COM, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Huntingdon, Verenigd Koninkrijk.

 6. EDILCOL ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDILCOL ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Kleefpasta, Lijmstoffen, natuurlijk, en Kleefpasta. Het is gevestigd in Vinchiaturo, Italië.

 7. SUMO SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUMO SUPPLIES, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 8. ENTERPRISE ADHESIVES & CHEMICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ENTERPRISE ADHESIVES & CHEMICALS LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Basildon, Verenigd Koninkrijk.

 9. PROTECTIVE TAPES (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROTECTIVE TAPES (UK) LTD, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Stoke-On-Trent, Verenigd Koninkrijk.

 10. CAMON S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAMON S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Kleefpasta, Lijmstoffen, natuurlijk, en Kleefpasta. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis