• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen

Resultaten voor

Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen - Import export

 1. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 2. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik GmbH is een dienstverlener van complete services van vervangende, gereviseerde centrifugeermachines. Centrimax' productgamma dekt het gehele gamma van centrifugale scheidingstechnologieën. Hiertoe behoren scheiders, decanteertoestellen, duwcentrifugeermachines, schil-centrifugeermachines, centrifgeermachines met omkeerbaar filters en buisvormige centrifugeermachines. Zij worden uitsluitend door gereputeerde fabrikanten zoals GEA Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg, KMPT (Krauss Maffei), Siebtechnik, Heinkel enz., ingekocht, gereviseerd en verkocht. De machines zijn gekoppeld aan nieuwe controle-eenheden die zijn toegesneden op de individuele behoeften en worden geleverd met garantie of worden ter plaatse bij de klant in bedrijf gesteld. De activiteiten van Centrimax zijn gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Centrimax heeft momenteel meer dan 700 centrifuges op voorraad. Met tot wel 70% aan besparing en kwaliteit – Made in Germany.

 3. LORUSSO & SCALERA SRL

  Italië

  Lorusso & Scalera S.r.l. is een gespecialiseerde werkplaats voor de ondersteuning, de controle en het onderhoud, de montage en demontage, het balanceren en het aanbrengen van stelliet op allerlei componenten van oliemachines en voor de verkoop van olie-installaties van diverse merken. Bovendien beschikt het bedrijf over een groot magazijn waar u diverse reserveonderdelen kunt vinden voor olie-installaties en -machines.

 4. ASFAR HOLDING

  Maleisië

  Het bedrijf ASFAR HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren plantaardige oliën voor de voeding, en palmolie. Het is gevestigd in Selangor, Maleisië.

 5. NOWACO AS

  Denemarken

  Het bedrijf NOWACO AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor de voedingsindustrie, en sojamelk. Het is gevestigd in Aalborg, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Meitingen-Herbertshofen, Duitsland.

 2. FILTERTEX TUNISIA

  Tunesië

  Het bedrijf FILTERTEX TUNISIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren biomassa. Het is gevestigd in Ksour Essef, Tunesië.

 3. PORCELLI MACCHINE OLEARIE

  Italië

  Het bedrijf PORCELLI MACCHINE OLEARIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oliemachines. Het is gevestigd in Andria, Italië.

 4. HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Zhengzhou China, Verenigde Staten.

 5. TECNOLIVA S.R.L

  Italië

  Het bedrijf TECNOLIVA S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bezinkkaraf. Het is gevestigd in Spello, Italië.

 1. ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Kahramanmara?, Turkije.

 2. SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Offord Cluny, Verenigd Koninkrijk.

 1. QUICKPIZZ

  Frankrijk

  Het bedrijf QUICKPIZZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stylisten en ontwerpers, en Stylisten en ontwerpers. Het is gevestigd in Pierre Percée, Frankrijk.

 2. ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vermaling, en builmolens. Het is gevestigd in Ourinhos, Brazilië.

 3. OILLIA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OILLIA LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen, groothandel, Raapolie, Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen, en inzameling van spijsolie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. VICTORIA BENOIT S.L

  Spanje

  Het bedrijf VICTORIA BENOIT S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Communidad De Valenciana, Spanje.

 5. OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hijswerktuigen voor oliefabrieken. Het is gevestigd in Bagno a Ripoli, Italië.

 6. SIGMAPROLAB

  Tunesië

  Het bedrijf SIGMAPROLAB, is een Distributeur, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Bizerte, Tunesië.

 7. CONTIFRAC

  België

  Het bedrijf CONTIFRAC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - herwinnen en recycling, installaties en apparatuur voor de raffinering van plantaardige voedingsoliën en -vetten, installaties en apparatuur voor de productie van dierlijke voedingsoliën en -vetten, en Oliën - herwinnen en recycling. Het is gevestigd in Charleroi, België.

 8. WOOSHIN NTI

  Zuid Korea

  Het bedrijf WOOSHIN NTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenuitrustingen, installaties en apparatuur voor het frituren voedingsmiddelen- en conservenindustrie, en installaties en apparatuur voor de raffinering van plantaardige voedingsoliën en -vetten. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 1. ELENCO-PLUS

  Tunesië

  Het bedrijf ELENCO-PLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Gabes, Tunesië.

 2. PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA

  Italië

  Het bedrijf PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage oliefabriekinstallaties, vulmachines, randen voor breekmachines, en filtermachines. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

 3. GOYUM SCREW PRESS

  India

  Het bedrijf GOYUM SCREW PRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Ludhiana, India.

 4. SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY)

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY), is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 5. HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Henan,zhengzhou, China.

 6. BRACCO SRL

  Italië

  Het bedrijf BRACCO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen, en Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Bagnatica, Italië.

 7. CL OVERSEAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CL OVERSEAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Lamorlaye, Frankrijk.

 8. AZN STORE SDN BHD

  Maleisië

  Het bedrijf AZN STORE SDN BHD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien. Het is gevestigd in SABAH, Maleisië.

 9. SZIMMETRIA GEPIPARI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SZIMMETRIA GEPIPARI KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Karcag, Hongarije.

 10. CASTEL DEL CHIANTI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CASTEL DEL CHIANTI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen, Ruwe plantaardige oliën, en Machines en materialen voor de oliën- en vettenindustrie - spijzen. Het is gevestigd in Barberino Tavarnelle, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis