• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rails - non-ferro

Resultaten voor

Rails - non-ferro - Import export

 1. JSC GLOSS & REITER

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC GLOSS & REITER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren handdoekhouder. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Rails - non-ferro, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Rails - non-ferro. Het is gevestigd in Konskie, Polen.

 3. SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - non-ferro, Hefplateaus en -bruggen voor auto's, Rails - non-ferro, en Hefplateaus en -bruggen voor auto's. Het is gevestigd in Heddesheim, Duitsland.

 4. MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rails - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonwering - binnen en buiten, en Zonwering - binnen en buiten. Het is gevestigd in Straßwalchen, Oostenrijk.

 5. MONTEFERRO HRADEK A. S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MONTEFERRO HRADEK A. S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rails - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuifrails en -frames, Rails - ferro, Schuifrails en -frames, en Rails - ferro. Het is gevestigd in Hradek, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGESSA

  Zwitserland

  Het bedrijf AGESSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - non-ferro, en Rails - non-ferro. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 2. MISTRAL SOC. COOP. A R.L.

  Italië

 3. EMERAN BRAUN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. H. REIS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. BKS STROMSCHIENEN AG

  Zwitserland

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 2. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 5. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 6. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 7. FB TECNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 1. ALUBRILL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUBRILL S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielplaat - ferro, Rails - ferro, Profielplaat - ferro, en Rails - ferro. Het is gevestigd in Sassocorvaro Auditore, Italië.

 2. SIEMENS AG

  Duitsland

  Het bedrijf SIEMENS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Ruwbouw, Rails - ferro, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. PROFILCAR S.R.L.

  Italië

 5. PINSIDER S.R.L.

  Italië

 6. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 7. VOSSLOH AG

  Duitsland

  Het bedrijf VOSSLOH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, en Rails - ferro. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 8. HANS BIEGER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf HANS BIEGER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO., is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 9. LAVORAZ.FERRO E ALLUMINIO DI LOPETRONE G. E A.

  Italië

 10. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, Afbouw, Rails - ferro, Bouwplaatsen - machines, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis