• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vloeren en plankieren - industrieel

Resultaten voor

Vloeren en plankieren - industrieel - Import export

 1. VOLFI VOLKER FISCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als partner van de vakhandel is VOLFI een toonaangevende Duitse fabrikant van systemen voor tuinieren en landschapsarchitectuur met meer dan 25 jaar ervaring. VOLFI-systemen staan in de branche bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Het veelzijdige, combineerbare complete systeem biedt doorslaggevende voordelen bij het buiten leggen van tegels en bestrating. Het succesvolle familiebedrijf bestaat sinds 1995en wordt beheerd door de tweede generatie. De meeste artikelen worden met eigen gereedschap in het Sauerland geproduceerd en verpakt.Basisdealers in Duitsland en Europa hebben uitgebreide referenties en expertise in het uitvoeren van grote objecten. Veel producten zijn beschermd door een patent / gebruiksmodel en zijn exclusief verkrijgbaar bij VOLFI.Voor veel kleuren en materiaalsoorten zijn voldoende voorraden beschikbaar.

 2. BACHMANN FUSSBODENSANIERUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BACHMANN FUSSBODENSANIERUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is gevestigd in Hammersbach, Duitsland.

 3. OCHS SYSTEMBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OCHS SYSTEMBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is gevestigd in Damme, Duitsland.

 4. DUDAFLOOR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUDAFLOOR GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 5. VERGUSIT GENERALVERTRIEB DEUTSCHLAND - KLAUS K. BERNHARD SONDERBAUSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERGUSIT GENERALVERTRIEB DEUTSCHLAND - KLAUS K. BERNHARD SONDERBAUSYSTEME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is gevestigd in Burgdorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KREMPL FACILITY SERVICES GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KREMPL FACILITY SERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is gevestigd in Neukirchen Am Walde, Oostenrijk.

 2. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 3. NICOCYL BENELUX B.V.

  Nederland

  Nicocyl PVC-tegels worden gemaakt van hoogwaardig schoon kabelmateriaal. De mantels van kabels worden verpulverd tot granulaat en dit wordt onder hoge druk geperst tot tegel. De tegel is in elke toepassing mogelijk, van café tot brandweerkazerne, van scheepsbouw tot werkplaats en van fabriek tot industriële keuken. De PVC-tegels worden afgelast met een lasdraad waardoor de vloer volledig vloeistofdicht gemaakt kan worden. Dit resulteert erin dat dit een uitstekende toepassing biedt voor een industriële keuken, vanwege de HACCP wetgeving. De vloer biedt ook een goede bescherming tegen hitte doordat een constante hitte aan kan van 70 graden Celsius en pas een smeltpunt heeft tussen de 170 en 180 graden Celsius. Alle mogelijkheden zijn mogelijk door eventuele aanloop- of drainage tegels, hierdoor staan de wensen van de klant centraal en is er voor elke toepassing een goede oplossing!

 4. DEWECO BV

  België

  FLOOR SOLUTIONS! Deweco is opgericht door Frank De Weerdt met jarenlange ervaring in industriële kunststofvloeren van hoogwaardige kwaliteit op basis van acrylaat (PMMA), epoxy en polyurethaan, naargelang de toepassing en het gewenste uitzicht. Wij zorgen voor een gespecialiseerde en perfecte uitvoering voor alle sectoren, waarbij de vloeren in de voedingssector volgens de haccp-normen op één dag geplaatst worden. Onze troeven zijn uiteraard van toepassing op zowel de industriële als designtoepassingen. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze nieuwe toonzaal te Kontich.

 5. STEFAAN HOLVOET KUNSTHARSVLOEREN

  België

  Sinds 1999 is Stefaan Holvoet actief in de wereld van kunstharsvloeren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van epoxy, polyurethaan en ucrete vloerafwerkingssystemen, waaronder gietvloeren, mortelvloeren, designvloeren, vloercoatings, anti-slip vloeren, grindvloeren, ucrete-vloeren, steentapijt-vloeren, muurcoatings... Naast onze jarenlange sterke affiniteit met de agrarische en industriele sector, waar onze epoxy en ucrete giet-en mortelvloeren, onze naadloze vloeistofdichte vloer-en wandcoatings zeer sterk worden gewaardeerd, profileren wij ons heden meer en meer in de particuliere sector met moderne, strakke, design gietvloeren. Door een snelle toelevering van de producten en onze flexibele werkmethode zijn wij in de mogelijkheid om onze opdrachten altijd stipt en volgens afspraak uit te voeren. De producten worden af fabriek rechtstreeks bij u thuis of op uw bedrijf geleverd, waardoor onnodige transport- en stockagekosten worden vermeden. Om een optimaal eindresultaat te verkrijgen, wordt enorm veel aandacht besteed aan een grondige adequate voorbereiding van de projecten en aan het creëren van gunstige werkomstandigheden waarin onze vloerleggers alshetware hun talenten kunnen neerleggen. Wij leggen graag voor u de oerdegelijke slijtvaste epoxyvloeren, de zachte comfortabele polyurethaanvloeren en de oersterke onverslijtbare ucretevloeren.

 1. LAUCO

  België

  LauCO bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat evenwel reeds een tiental jaar ervaring heeft in diverse kunstharstoepassingen. LauCO legt zich toe op studie, design, produktie, verkoop en uitvoering van kunstharsgebonden vloeren en bekledingen. Van heavy-duty industriële anti-slip vloeren tot trendy gietvloeren voor handelszaken. Onze know-how beperkt zich niet tot het formuleren en produceren van een top-kwaliteit kunstharsvloer, maar omvat evenzeer de perfecte uitvoering van diverse complexe installatietechnieken.

 2. ART EN RENO

  België

  Art-Reno is de specialist voor renovatie van oude en nieuwe betonvloeren zonder een extra laagje of uitbreken van de vloer . Met onze jaren lange ervaring in de betonvloeren, hebben wij een gamma van mogelijkheden om uw betonvloer te vernieuwen. Door onze gespecialiseerde kennis van slijpen, schuren, impregneren, verharden en polijsten van betonvloeren, bieden wij u een kostenbesparende investering aan, voor het renoveren van uw betonvloer. Waardoor u een duurzame slijtvaste onderhoudsarme betonvloer bekomt. Ons systeem Superfloor®, is een revolutionaire vloermethode die beton sterk en duurzaam maakt. Superfloor ® is een diamantschuursysteem voor renovatie van uw betonvloer, hierdoor krijgt uw beton zijn schoonheid terug. Superfloor® heeft een hoge slijtweerstand, de vloer is stroef ook als deze nat is. Nadat uw betonvloer gepolijst is kan deze onmiddellijk terug in gebruik worden genomen. Art- reno beschikt als enige in de benelux over een HTC 2500 diamant schuurmachine. Deze machine heeft een werkbreedte van 2.5 meter en is speciaal ontwikkeld voor grotere vloeren te egaliseren, vlakslijpen en polijsten.

 1. PAUL DE WINNE

  België

  Paul De Winne NV, verzorgt de aanleg van zowel private als openbare parkings en opritten. Daarnaast is dit familiebedrijf uit Hofstade ook gespecialiseerd in openbare wegenis-, grond- en asfalteringswerken. Paul De Winne NV beschikt over een ruime moderne machinevloot die regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste machines. Dat dit bedrijf de focus legt op continuïteit en kwaliteit blijkt ook duidelijk doordat de meeste medewerkers er al werkzaam zijn van bij de start in 1978, en de vele vaste klanten waarmee er al een jarenlange samenwerking is.

 2. FLOOR MASTER CLAPA - MASZYNY BUDOWLANE

  Polen

  Floor Master Cłapa werd ontworpen om klachten uit de wereld te helpen bij het aanbrengen van beton-, cement- en zandsubstraat, bijvoorbeeld krimpscheuren, komvorming van uitzetvoegen en hoeken. De apparatuur wordt gebruikt voor het nivelleren van betonsubstraten, en dankzij een speciaal ontworpen kop vibreren ze substraten tot een diepte van 10 cm. Dit verzekert het optimale gebruik van verspreide versterking en betonstaalnetten. Vibreren van halfdroge betonmix verhoogt eveneens de compressieve sterkte tot 30% en schuifsterkte tot 25%.

 3. CHEMIE & BOUW BVBA

  België

  Je moet vandaag de dag goed zijn in wat je doet. Je kan niet in alles goed zijn. Dus concentreren wij onze energie volledig op het ontwikkelen en verkopen van waterdichtingsproducten. Chemie & Bouw is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf en specialist op het gebied van waterdichting. Ontwerp van eigen producten en ervaring is de kracht van het bedrijf. Onze kant- en klare- waterdichte mortel die zowel kan worden ingezet voor het waterdicht maken van kelders, als voor inkuipingen van vijvers en muren is ons uitgangsbord. Het pakket van eigen producten wordt aangevuld met het gamma van Ceresit, gekend om zijn tegellijm systemen , afdichtingproducten en egaliseer middelen.

 4. JACOBS & JANSSENS

  België

  Wij staan in voor ijzersterke betonvloeren, vloerisolatie & chapewerken. Je bent op zoek naar sterke en perfect geïsoleerde beton- of chapevloeren, dan geeft Jacobs & Janssens je keiharde kwaliteitsgarantie. Jacobs & Janssens werd in 1976 opgericht. In 1998 werd de fakkel overgedragen aan Jef Jacobs & Marleen Pemen samen met hun 19 medewerkers garant voor de professionele uitvoering van uw betonvloer of chapewerken. Door de dagelijkse inzet en motivatie werkte Jacobs & Janssens reeds mee aan grote projecten zoals Clarenhof te Mechelen, Regatta te Antwerpen, Hungaria te Leuven, Mas te Antwerpen en de Imec toren te Herent.

 5. A-Z BETONVLOEREN

  België

  A-Z Betonvloeren is specialist in het plaatsen en afwerken van gepolijste betonvloeren. A-Z Betonvloeren staat u met raad en daad bij van ontwerp tot uitvoering, van uitbraak of grondwerk tot plaatsing en afwerking van uw nieuwe vloer, ... Industriële toepassingen: funderingsplaten, parkingen, terreinen, loodsen, magazijnen, werkvloeren, fabrieken, tankstations, ... A-Z Betonvloeren is ook actief voor de openbare sector met onder meer het aanleggen van betonverhardingen in containerparken, op ecoducten, etc.

 6. AFSLUITINGEN NOYEZ

  België

  Noyez, totaalaanbod voor particulieren en industrie Noyez heeft een compleet aanbod van afsluitingen en poorten voor particulieren en industrie: omheiningen, automatische en manuele draaipoorten en schuifpoorten, en terreinbeveiligingen. Ons assortiment omvat ook draadafsluiting, staalmatafsluiting en spijlenhekwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in automatisatie en diverse soorten toegangscontrole en beveiliging zoals slagbomen en draaitrommels. De high security- en privacy afsluiting garanderen tot slot het complete veiligheidsgevoel.

 7. GLANSBETON

  België

  Op zoek naar hoogwaardige industrievloeren? Zoek niet verder dan Glansbeton, dé specialist in industriële vloeren. Met jarenlange expertise en een toewijding aan kwaliteit leveren wij duurzame en hoogwaardige betonvloeren die aangepast zijn aan uw specifieke behoeften. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om een foutloze afwerking te garanderen die bestand is tegen zware machines, chemicaliën en intensief gebruik. Van magazijnen en fabrieken tot productie-installaties en distributiecentra, we hebben talloze succesvolle projecten afgerond. https: //www.glansbeton.be https: //www.glansbeton.be/industrievloeren

 8. DITHMARSCHER FUSSBODENBAU GMBH

  Duitsland

  Ervaringen uit twee generaties en continue innovatie gecombineerd met een hoge kwaliteitsstandaard hebben de Dithmarscher Fußbodenbau GmbH tot een gewaardeerde vloerenfirma gemaakt. Van de planning tot de uitvoering, van de fundatieplaat tot en met de geleverde vloerbedekking. Wij projecteren en plannen betonsanering, epoxyvloerbedekkingen, vloerafwerking, vloerbedekkingswerkzaamheden, minerale vloeropbouw, industriële vloeren uit acrylhars en kunststof, industrievloercoating, objectvloerbedekkingen.

 1. HIM

  België

  HIM is gespecialiseerd in vloerafwerkingen voor zowel industriële als particuliere toepassing. Hun productengamma omvat o.a. gietvloeren, vloercoatings, troffelvloeren en ESD vloeren. Ze hebben ons tevens toegelegd op coatings voor het beschermen van beton en staal. Ze worden bovendien beschouwd als een autoriteit op vlak van slijtlagen voor brugdekken, parkeergarages, platforms, en andere constructies. Tot slot is HIM een gevestigde waarde op gebied van specialties die gebruikt worden in combinatie met vloerafwerkingen, zoals plintmortels en schraaplagen.

 2. DURMILINE

  België

  Durmiline is sinds 1963 actief in industrievloeren, meer bepaald in gepolierde betonvloeren. Durmiline is de specialist in polybeton: polybeton of gepolierde betonvloer is een duurzame en slijtvaste vloer die almaar populairder wordt in particuliere woningen, zowel als oprit, garage, terras als in de woonkamer.De uitvoering van de werken, van voorbereiding tot afwerking, duurt slechts enkele dagen. De vloer is beschikbaar in zowat alle kleuren en zo goed als onmiddellijk gebruiksklaar nadat hij is afgewerkt.

 3. ALPHAPLAN

  België

  ALPHAPLAN, uw betrouwbare partner. De eerste en unieke constructeur van een 100% gecertificeerd meettoestel dat meet volgens de VDMA richtlijn "Floors for use with VNA trucks" evenals DIN 15 185, DIN 18202 en TV 204. Correcte weergave van de meetresultaten. Advies op maat voor de behandeling van het gemeten vloeroppervlak afhankelijk van de te behandelen oppervlakte, de gangbreedte, de vereiste vlakheid. Verzekerde vlakheid met de unieke FloorShaver en Qplane. De beschikbaarheid van een divers machinepark geeft wereldwijd snel en accuraat maatwerk. Een volledig aanbod van producten en methodes om het rijcomfort van de heftrucks te optimaliseren, zoals de FloorBridge voegoverbrugging. Professioneel, veilig en efficiënt : Alphaplan is ISO 9001-gecertificeerd en VCA-gecertificeerd door BCC.

 4. BELGO-QUARTZ

  België

  Uw vloer, onze passie. Treed binnen in Belgo-Quartz’ wondere wereld van kwartskorrels. Ontdek hier uw persoonlijke oplossing in steentapijt, siergrind, grindvloer of korreltapijt. Ervaar zelf de talrijke voordelen van deze natuurlijke vloerbedekking die een conventionele vloerbedekking niet kan bieden en verzeker je van de drie zo herkenbare kwaliteitslabels van Belgo Quartz: passie, warmte, innovatie. Belgo-Quartz rekent vandaag zowel bedrijven, garages, instituten, kantoren, winkels als particulieren tot zijn tevreden klanten die nu langdurig genieten van de luxe, warmte en comfort van steentapijt. Belgo-Quartz is herhaaldelijke keren beloond op het gebied van zijn deskundigheid en heeft al ettelijke prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Dit dankzij de constante toewijding, originele innovatie en uiterste precisie bij het plaatsen van steentapijt - een verfijnde ambachtelijke discipline die alleen door ervaren en vakbekwame mensen beoefend behoort te worden.

 5. DEGROOTE BERNARD

  België

  Industriële bevloering. Polierbeton : Gepolierde betonvloeren kunnen we onder de noemer goedkope industrievloeren klasseren. Deze cementgebonden vloeren worden ter plaatse gestort, meestal tussen 12 en 20 cm. dik. Speciale afwerkingen : Toevoeging van Korodur of Mastertop zorgt voor een zeer harde, ingestrooide toplaag. Bestanddelen van dit product die zorgen voor een verbeterde stootweerstand en slijtvastheid zijn oa. chroom, titaan, korund of zelfs diamant of mengeling ervan. Grondwerken : Wij verzorgen alle voorbereidende grondwerken voor zowel de private, industrie- en landbouwsector. Betonpompdienst : Dankzij het gebruik van betonpompen kan het voorbereidende werk grondiger worden uitgevoerd: de loodsen worden genivelleerd, de bewapening wordt vooraf geplaatst en daarna wordt het beton opgepompt uit de mixer en zorgvuldig gegoten.

 6. KÖRKEMEYER & CO GMBH

  Duitsland

  Körkemeyer & Co GmbHWij zijn al meer dan 25 jaar bezig met het leggen van zuurbestendige keramische industriële vloer- en wandbekledingen. Ons gekwalificeerd team van ca. 45 monteurs, bouw- en projectmanagers heeft jarenlange ervaring en uitgebreide specialistische kennis op dit gebied.Onze service strekt zich uit van het aanbrengen van afdichtingen, levering en montage van RVS vloerafvoeren en kanalen, de zuurvaste keramische industrievloer met een grote diversiteit aan systemen tot aan de wandtegels toe.Wij leggen onder andere vloeren in de volgende branches: Brouwerijen, vruchtensapfabrikanten, zuivelindustrie, farmaceutische industrie, mineraalwaterfabrikanten, galvaniseerbedrijven, frisdrankfabrikanten en in het algemeen bij levensmiddelen producenten.Er zijn een aantal eisen waaraan een vloer- of wandbekleding moet voldoen: ze moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen chemische, thermische of mechanische belastingen, ongevoelig zijn, makkelijk schoon te maken en makkelijk te onderhouden zijn.Diverse "constructiesystemen", speciale "legtechnieken", monolithische systeembouw, vlakke oppervlakken, elektrisch geleidende vloerbedekkingen, verlijming in kunsthars met extreem hoge chemische belastingen zijn slechts enkele van de diensten die ons aanbod omvat.Speciale verwijzing naar de zorg en het onderhoud van de vloerbedekkingen die we leggen, zelfs na de garantieperiode. Continue controle van de vloerbedekking door onze medewerkers, evenals aanbiedingen voor onderhoud tot permane

 7. ECOLOC

  België

  Ecoloc is gespecialiseerd in industriële en commerciële vloersystemen. Ecoloc produceert de originele Lock-Tile® en Lock-Mat® industrievloeren. Ook de bekende Multi-Tiles® voor garagevloeren, Decoloc® tegels voor kantoorvloeren en Incafloor® tegelvloeren zijn bij Ecoloc al jaren beschikbaar. Het is bovendien mogelijk tegels te bedrukken met Pictotile®. Eveneens waterjetsnijden is een mogelijkheid om de tegels te voorzien van logo’s of veiligheidsaanduidingen. Deze PVC vloeren bieden verschillende mogelijkheden om uw vloer te verbeteren of te renoveren. Zo worden onze tegels vaak geïnstalleerd op onafgewerkte betonvloeren, beschadigde epoxyvloeren of gecoate vloeren die hun beste tijd hebben gehad.

 8. MAXIMA PVC VLOEREN

  Nederland

  PVC-vloeren hebben niet het “houten geluid” van echte houten vloeren en hoewel dat niet negatief hoeft te zijn, is het houten vloeren geluid altijd wel een uniek geluid.Ook de geur van PVC is anders. Het is nu eenmaal geen natuurproduct zoals hout dat wel is. Hout houdt ook warmte vast, waar PVC toch een vrij koud materiaal is. Gelukkig is dat laatste goed op te lossen door vloerverwarming.Een ander nadeel waar zeker over nagedacht moet worden is die het leggen van de vloer oplevert. Voor PVC moet de ondervloer glad en egaal zijn en mag er bij het verlijmen niets misgaan: Het leggen van een pvc vloer is specialistisch werk en moet dan ook overgelaten worden aan een goede vloerenspecialist.

 9. EMB MIOT ET BRESCIANI

  België

  EMB SPRL is een familiebedrijf gespecialiseerd in industriële vloeren en diverse vloerbekledingen. We zijn actief op het gebied van de bekledingen van industriële vloeren en deklagen. Ons productenaanbod omvat industriële vloeren op basis van cement (ook wel vloeren van beton of gladgestreken beton genoemd), industriële vloeren op basis van harsen, betonnen vloerplaten, elk type verpomping, ter plaatse gestorte granito, vloerbekledingen voor trappen, opritten, bevloering of plaveisel.

 10. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italië

  ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO stelt zijn jarenlange en erkende ervaring ter beschikking voor algemene bouwwerkzaamheden, renovaties, restauraties, statische versterkingen en de bouw van woningen, gebouwen in gemeenschappelijk eigendom, winkels en industriële panden. De onderneming biedt haar diensten aan tegen scherpe prijzen en beheert elk type werkzaamheden, dankzij uiterst gespecialiseerd personeel, geavanceerde uitrustingen en hoogwaardige bouw- en afwerkingsmaterialen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vloeren en plankieren - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.399 Bedrijven