• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsspecialiteiten

Resultaten voor

Voedingsspecialiteiten - Import export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn leveranciers van: oliezaden, zonnebloemolie, koolzaadolie, soja-olie, maïsolie, canola-olie. Zuivelproducten, poeders, UHT Europese productie en peulvruchten van landbouwcoöperaties. Wij zijn de eigenaars van de handelsmerken: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France is een in Nice gevestigd voedingsmiddelenbedrijf aan de legendarische Promenade des Anglais (UNESCO-werelderfgoed). Wij zijn geen multinational, maar een maatschappelijk verantwoorde onderneming die de ontwikkeling ondersteunt van de gemeenschappen waarmee wij samenwerken, met name in Afrika en in ontwikkelingslanden. Wij streven immers naar duurzame relaties met zowel onze klanten als onze leveranciers door begrip te hebben voor hun wensen en elkaar eerlijk en met respect te behandelen. Wij zijn geen producenten, maar bestellers, en als zodanig hebben wij onze eigen handelsmerken. Wij besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de producenten met wie wij strenge specificaties opstellen. Mercurya France maakt er een erezaak van zijn klanten een kwaliteitsservice te bieden. We zijn ons bewust van de behoefte aan snelheid en flexibiliteit in de internationale handel, en we doen ons uiterste best om aan deze behoeften te voldoen. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied is de basis van ons motto "Bien faire et le faire savoir".

 2. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. CHHAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 5. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IS COMMODITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Zo gaan we te werk: 1 Aanvraag 2 Prijsindicatie 3 INTENTIEVERKLARING 4 Prijsofferte 5 ICPO 6 Betalingsbewijs (SWA) 7 Betaling (TT 30% vooraf) 8 Verzending 9 Levering van documenten (FCA, FOB, CIF) 10 Betaling (LC, TT, 70% vooraf)

 2. SETHNESS ROQUETTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 is Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of glitter) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid met 4 productievestigingen heeft Sethness Roquette zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van karamels. KARAMEL KLEURSTOFFEN: Karamelkleurstoffen zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Karamelkleurstoffen staan bekend om zijn kwaliteit en biedt een reeks oplosbare oplossingen voor alle soorten toepassingen om kleur te standaardiseren. GEBRANDE SUIKERS: In vloeibare of poedervorm zijn gebrande suikers gekarameliseerde suikers die smaak en/of karamelkleur toevoegen aan voedingsproducten. AROMATISCHE KARAMELS: Aromatische karamel wordt gemaakt door de gecontroleerde inwerking van hitte op eetbare suikers. In vloeibare of vaste vorm geeft het een meer of minder uitgesproken karamelsmaak, afhankelijk van de uiteindelijke behoefte. Afhankelijk van de bereidingswijze vind je honing-, traditionele of volle karamels. KARAMELSPECIALITEITEN: Specialiteitenkaramels omvatten een breed assortiment karamels, van melkkaramel tot gezouten boterkaramel, van veganistisch tot karamel met verlaagd suikergehalte... Deze karamels, in de vorm van pasta of chips, bieden elk product een unieke textuur en smaak. Er kunnen verschillende ingrediënten worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten, enz.)

 3. HELENE DELICES GRECS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HELENE DELICES GRECS is een Griekse online kruidenier. Sinds de oprichting in 2015, streven wij ernaar biologische, ambachtelijke en hoogwaardige producten te bieden door onze passie voor een gezonde en smaakvolle landbouw te delen. HELENE DELICES GRECS is bovenal de geschiedenis van een hele familie die wenst de liefde voor het land van zijn voorouders te delen. Onze catalogus omvat zowel hartige producten zoals extra vierge olijfolie of gearomatiseerde oliën, olijven, kruiden en specerijen, kant-en-klaar maaltijden of azijn maar tevens zoete producten zoals honing en jam. Wij bieden tevens biologische BOB feta aan. Wij bieden meer dan 150 referenties. Het is onze taak om u een wereldreis te laten maken via kwaliteitsvolle, originele en authentieke producten van plaatselijke Griekse producenten die hun vakkennis van generatie op generatie doorgeven. Door deze kleine familiebedrijven te steunen, dragen wij bij aan een duurzame en kleinschalige landbouw die rekening houdt met de natuur. Ontdek alle smaken van Griekenland dankzij onze producten! Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 4. MAISON BOTEH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in France. Meer informatie hieronder: Dit zijn onze activiteiten: 1/ Verkoop van de producten van het MAISON BOTEH: •Een uniek product: Het zwarte goud, zwarte citroenpasta uit Iran, •Jams met Perzische smaken (zie producten). - Verkrijgbaar in de formaten: Detailhandel of Horeca: van 100g tot 500g / Hotelwezen: 28g, 42g, - Bio mogelijk, - IFS certificering• Specerijen (Saffraan, Sumak enz…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.

 5. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RAYA, een Frans bedrijf, is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van voedingsmiddelen uit Iran. Onze uitzonderlijke producten worden zorgvuldig geselecteerd bij kleine producenten en coöperaties. Ze zijn afkomstig van de oogst van het jaar en zijn meestal biologisch gecertificeerd. We bieden ook een scala aan zeldzame en ongebruikelijke producten, waaronder in het wild geplukte producten. In onze ateliers in Frankrijk roosteren en aromatiseren we onze pistachenoten volgens uw specificaties, zodat we aan al uw eisen kunnen voldoen op het gebied van roosteren, zoutgehalte en smaak. Ons doel is om prioriteit te geven aan kwaliteit en korte distributiekanalen. We importeren onze producten rechtstreeks, dus we beheren : - groeperen van goederen, - klaarmaken van goederen, - importeren van producten, - ontvangen van goederen.Elk product wordt geproefd en getest voordat het wordt gekocht.Hierdoor weten we welke smaakkwaliteiten we u bieden. Onze catalogus bevat een breed scala aan producten uit Iran: - specerijen, - kruiden, - gedroogd fruit, - noten, - gedroogde planten, - pistachenoten, - saffraan, - hydrosolen, - zwarte citroen, - pistachepasta... Onze producten zijn voorbehouden aan professionals die bewust zijn van de keuze van de producten die ze gebruiken.

 1. DELFINO BATTISTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Pasquale Battista startte na de oorlog een klein laboratorium voor de productie van blikconserven in Cetara, dat hij tot in de jaren 90 enthousiast en trots beheerde. In de loop van de jaren is de smaak van onze producten niet veranderd, net zomin als de fasen van het productieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Al deze fasen worden met nauwgezette aandacht uitgevoerd om naleving van de productienormen en de huidige wetgeving te garanderen.

 2. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 1. DELEYER FOOD

  Nederland

  Verified by europages badge

  DeLeyer Food werd in 1914 opgericht als een beschuitfabriek. In 2006 hebben we het product ChocoWriters ontwikkeld en produceren op dit moment een breed productassortiment van taartdecoraties en ingrediënten, voor het merendeel onder private label. Het productassortiment omvat kleurstoffen voor voedingsmiddelen, kleurstoffen voor chocolade, fondantglazuur, glittergel (mirror glaze), decoratietubes (Choco Writer, of decoratiepennen die gevuld zijn met een glittervulling), eetbare glitterverf (metallic paints), eetbare lijm, glucosesiroop, chocolade fondant, chocoladeglazuur. We leveren retailers, groothandels en merken.

 2. CONFISERIE SPAGNOLO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONFISERIE SPAGNOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suikerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, Voedingsspecialiteiten, en Delicatessen. Het is gevestigd in Villarembert, Frankrijk.

 3. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOURMANDISES MÉDIÉVALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, Relatiegeschenken, Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, en Delicatessen. Het is gevestigd in Provins, Frankrijk.

 4. CHIPS LA 76

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHIPS LA 76, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardappelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, Fabrikant Voedingsmiddelen, voedingsmiddelen, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Allouville-Bellefosse, Frankrijk.

 5. COUP D'BARRE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COUP D'BARRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportvoeding, Voedingsspecialiteiten, voedingsmiddelen, Sportvoeding, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Woluwe-Saint-Pierre, België.

 6. HWB NUSSWELT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HWB NUSSWELT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsspecialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Verpakkingen, amandelen, hazelnoten, pistaches, macadamianoten, pijnboompitten, Amandelpers, en krokant. Het is gevestigd in Husum, Duitsland.

 7. ZILOA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZILOA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, Voedingsverwerking, muesli, energiebar, Voedingsspecialiteiten, gedroogde levensmiddelen, en Voedingsverwerking. Het is gevestigd in Rambouillet, Frankrijk.

 8. SOLUTIVE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLUTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsspecialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, ingrediënten voor levensmiddelen, Voedseltoevoegingen, natuurlijke verdikkingsmiddelen, voedingsmiddelenindustrie, en Levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Josselin, Frankrijk.

 1. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

  Nederland

  Amar Caviar & Truffles is opgericht met een uitzonderlijk doel, namelijk: het leveren van hoogwaardige culinaire luxe producten die de kwaliteit bieden voor het high end segment. Het aanbod is specifiek op maat gemaakt voor klanten zoals: topchefs, Michelin restaurants en exclusieve sushi-restaurants. Door de specialistische kennis en uitgebreide ervaring van de oprichters is het assortiment met zorg en oog voor detail samen te stellen. Hierbij is er bewust gekozen om het aanbod de juiste omvang te geven en de nadruk te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door de jarenlange ervaring waar we over beschikken, hebben we het inkoopproces dermate weten te optimaliseren dat de versheid wordt gegarandeerd. Dit houdt in dat de versheid van producten wordt bewaakt vanaf diens bron. De producten worden (wanneer de aard van het product dit vereist) gekoeld bewaard en vervoerd, echter worden producten nooit ingevroren. Hierdoor blijven de smaak, textuur en versheid optimaal. Naast authenticiteit, excelleert Amar Caviar & Truffles eveneens op het gebied van exclusiviteit. In tegenstelling tot anderen die zich menen te rekenen tot deze niche, richten wij ons niet op online verkoop en sporadische afnames voor particulieren.

 3. FERME DE GREZELADE

  Frankrijk

  La Ferme de Grezelade is gelegen in een regio die bekend staat vanwege haar culinaire traditie: Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. De onderneming produceert verse producten en eigen conserven. Het assortiment omvat foie gras ('bloc de foie gras', hele foie gras van eend en halfgare foie gras), eendenfilets, gekonfijte eend en kant-en-klare gerechten. Verder verkoopt de onderneming ook voorgerechten zoals rillettes van eend en paté op basis van foie gras, maar ook specialiteiten zoals gekonfijte eend met sinaasappel en cassoulet uit Lanzac. La Ferme de Grezelade biedt ook een uitgebreid assortiment koffertjes met streekproducten. De producten zijn te verkrijgen in de eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Er is een seminarruimte en een restaurantzaal in de aanbouw voor 2016.

 4. BHI NUTRINEO GMBH

  Duitsland

  Als Privat Label fabrikant voor oplos- en RTD-producten bieden wij alle gewenste diensten in één hand aan. nutrineo behoort tot de Uelzena-groep en verenigt vele jaren knowhow uit de zuivel- en levensmiddelenindustrie met gespecialiseerde oplossingen voor health-food-producten. Op de gebieden dieet- en krachtvoeding zoekt nutrineo steeds naar nieuwe producten. Of het nu gaat om oplosproducten of ready to drink – het maakt niet uit welk product een onderneming op de markt wil brengen, nutrineo vindt de juiste oplossing. Als opdrachtproducent neemt nutrineo de complete productie over. Van de aankoop van grondstoffen en verpakkingsmateriaal, de productie en opslag tot en met de leveringen van de eindproducten. Zo garandeert nutrineo de hoogste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Wij stellen ons flexibel op de individuele eisen en processen van onze klanten op en ondersteunen hen met deskundigheid en de meest actuele wetenschappelijke inzichten

 5. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het familiebedrijf uit de regio Rijn-Neckar werd in 1986 door de gebroeders Baklan als detailhandelsonderneming opgericht. Het ontwikkelde zich tot een wereldwijd opererende internationale onderneming. Tot de Baktat-groep behoren momenteel twaalf ondernemingen met ca. 1.500 medewerkers. Het actuele assortiment omvat 3.000 producten en is wereldwijd in ca. 52 landen verkrijgbaar. Het fundament van onze activiteit is de nabijheid en het multiculturele begrip van onze klanten. Sinds de opening van onze kleine supermarkt in Mannheim die het fundament van onze huidige ondernemingsgroep vormt, hebben wij steeds grote waarde eraan gehecht om met mensen met een etnische afkomst levensmiddelen aan te bieden die bij hun consumptiegedrag en smaakbehoeften passen. Om aan deze behoeften steeds met de beste kwaliteit te voldoen, produceren wij al meer dan 25 jaar met grote inzet levensmiddelen voor onze wereldwijde consumenten!

 6. GOURMET PROVENCE

  Frankrijk

  Gourmet Provence is een samenwerkingsverband van Provençaalse producenten en ambachtslieden. Dit samenwerkingsverband van vakmensen in de agrovoedingsbranche is ontstaan in 2018 met gezamenlijke doel de verkoop te ontwikkelen in Europa en daarbuiten. Gourmet Provence bestaat uit vier hoofdondernemingen die nauw samenwerken met Corine Marmotan, internationale commerciële ontwikkelaar. Popol, gespecialiseerd in azijnen en kruiderijen, Guintrand, specialist in vruchtenconserven en seizoengroenteconserven, La Cigale Dorée, fabrikant van biscuits en vulklare bakwaren, en Maison Lesage Confiseur Chocolatier (chocolade- en suikerbakker) bieden allen unieke en originele producten en delicatessen. Onze producenten richten zich tevens op grote en middelgrote supermarkten om het regionale erfgoed te valoriseren. Het beheer van bestellingen, de klantendienst, logistiek en marketing worden door onszelf verzorgd. Onze duurzame relaties met onze inkopers zijn wat ons sterk maakt.

 7. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO produceert voorgebakken diepgevroren gerechten van hoge kwaliteit, die de ambachtelijke vakkennis en de heerlijke huisgemaakte smaak respecteren.Wij dragen zorg voor de ontwikkeling van de producten zodat deze steeds beter in balans zijn ten aanzien van de voedingswaarde.Wij geven altijd de voorkeur aan de traditionele lekkere smaak en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen.Wij produceren onder anderen de tosti 'francesinha' van varkensvlees in saus, minitaartjes, beignets, kroketten.

 8. ICARE4-FOOD

  België

  ICARE4FOOD is een Belgische food consulting bedrijf onder leiding van Maarten Jordaens. Het is een voedings denktank voor zowel gastronomie als voedingsindustrie. Door het combineren van voedingswetenschappers, productontwikkelaars en chefs hebben wij al tal van projecten ondersteund tot een commercieel succes. ICARE4FOOD werkt hiervoor samen met tal van (Inter)Nationale bedrijven en chefs. Wat we doen? - Ondersteuning aan R&D, NPD, Marketing en sales afdelingen in voedingsindustrie - Concept en gerecht ontwikkeling voor de gastronomie - Ondersteuning van food projecten

 9. OH MY GUTS

  Nederland

  OHMYGUTS.NL is een gezonde maaltijden bezorgdienst. Wij brengen gezonde maaltijden bij mensen aan de deur die in de Zaanstreek wonen. Onze maaltijden zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers, dus lekker puur natuur! Wij bezorgen ontbijt, lunch en avondmaaltijden. Onze suikervrije en biologische maaltijden kunne je voor 12: 00 uur bestellen deze maaltijden worden dan tussen 16: 00 en 19: 00 thuis bezorgd. Het menu wisselt om de 2 weken. Er is altijd een vlees- en een vega avondmaaltijd! Ook wordt er rekening gehouden met bepaalde allergieën, dit wordt op de site duidelijk vermeld. Ook kunnen klanten dit aangeven wanneer ze een maaltijd bestellen. Het laten thuisbezorgen van de maaltijd kost € 2, 50 en oppikken bij een afhaalpunt is € 1, -. Je kunt bij ohmyguts.nl kiezen uit: ontbijt: chia pudding, groene smoothie bowl, bananenpannenkoekjes Lunch: Shakshuka met naan brood, quiche met boerenkool en spinazie, zoete aardappel wafels diner: kipburger, courgette pasta, zoete aardappel gnocchi

 10. BHG GREENFIELD GMBH

  Oostenrijk

  Greenfield Shop of BHG Greenfield GmbH is een van de toonaangevende online winkels en producenten van CBD-oliën en andere hennepproducten. Als familiebedrijf staan ​​wij sinds 2016 voor de hoogste kwaliteit in alles wat met hennep te maken heeft en hebben wij het onze taak gemaakt om de hennepplant in zijn unieke variëteit te presenteren. In het laboratorium geteste breedspectrum en volledig spectrum cannabisoliën, vrij van onzuiverheden.Of het nu gaat om CBD-oliën voor mens of dier, hennepthee voor ontspanning, hennepbloemen of hennepstekken, u bent bij ons aan het juiste adres - gemaakt in Oostenrijk. Lees hier meer over ons en onze producten!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis