• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsspecialiteiten

Resultaten voor

Voedingsspecialiteiten - Import export

 1. ILANGA NATURE

  België

  Verified by europages badge

  ILANGA NATURE is een producent van kruiden, honing uit wilde bijenkorven, olijfolie en fruit. Onze producten hebben een kwaliteitsgarantie en zijn traceerbaar. ILANGA NATURE vindt unieke smaken in Madagaskar, Mauritius en Sardinië en hoogwaardige en smaakvolle producten uit alle windstreken. Wij bieden een breed assortiment natuurlijke producten onder de beste voorwaarden. Wij kunnen aan uw behoeften voor natuurlijke en authentieke producten met de kenmerkende smaak van streekproducten voldoen! Werk u binnen het restaurantwezen? Bent u eigenaar van een kruidenierswinkel? Deelt u onze waarden en onze visie? Zijn de natuurlijke producten de beste optie voor u? Dan bent u hier op de juiste pagina. Vakspecialisten die de beste prijs-kwaliteitsverhouding zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. ILANGA NATURE biedt honing, kruiden en specerijen, zouten, suiker, jams en olijfolie in diverse formaten. Wij luisteren naar uw behoeften en wij bieden u producten die hier volledig op aansluiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. BHI NUTRINEO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als Privat Label fabrikant voor oplos- en RTD-producten bieden wij alle gewenste diensten in één hand aan. nutrineo behoort tot de Uelzena-groep en verenigt vele jaren knowhow uit de zuivel- en levensmiddelenindustrie met gespecialiseerde oplossingen voor health-food-producten. Op de gebieden dieet- en krachtvoeding zoekt nutrineo steeds naar nieuwe producten. Of het nu gaat om oplosproducten of ready to drink – het maakt niet uit welk product een onderneming op de markt wil brengen, nutrineo vindt de juiste oplossing. Als opdrachtproducent neemt nutrineo de complete productie over. Van de aankoop van grondstoffen en verpakkingsmateriaal, de productie en opslag tot en met de leveringen van de eindproducten. Zo garandeert nutrineo de hoogste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Wij stellen ons flexibel op de individuele eisen en processen van onze klanten op en ondersteunen hen met deskundigheid en de meest actuele wetenschappelijke inzichten

  Website Open In New icon
 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

  Website Open In New icon
 5. DELEYER FOOD

  Nederland

  Verified by europages badge

  DeLeyer Food werd in 1914 opgericht als een beschuitfabriek. In 2006 hebben we het product ChocoWriters ontwikkeld en produceren op dit moment een breed productassortiment van taartdecoraties en ingrediënten, voor het merendeel onder private label. Het productassortiment omvat kleurstoffen voor voedingsmiddelen, kleurstoffen voor chocolade, fondantglazuur, glittergel (mirror glaze), decoratietubes (Choco Writer, of decoratiepennen die gevuld zijn met een glittervulling), eetbare glitterverf (metallic paints), eetbare lijm, glucosesiroop, chocolade fondant, chocoladeglazuur. We leveren retailers, groothandels en merken.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAUDALIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. SAUCEN & GEWÜRZHANDEL, KLAUS LORENZ

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. SUNFLOWERFAMILY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. ZILOA

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. CASTELFOOD S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 1. BOJATI FOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

  Nederland

  Amar Caviar & Truffles is opgericht met een uitzonderlijk doel, namelijk: het leveren van hoogwaardige culinaire luxe producten die de kwaliteit bieden voor het high end segment. Het aanbod is specifiek op maat gemaakt voor klanten zoals: topchefs, Michelin restaurants en exclusieve sushi-restaurants. Door de specialistische kennis en uitgebreide ervaring van de oprichters is het assortiment met zorg en oog voor detail samen te stellen. Hierbij is er bewust gekozen om het aanbod de juiste omvang te geven en de nadruk te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door de jarenlange ervaring waar we over beschikken, hebben we het inkoopproces dermate weten te optimaliseren dat de versheid wordt gegarandeerd. Dit houdt in dat de versheid van producten wordt bewaakt vanaf diens bron. De producten worden (wanneer de aard van het product dit vereist) gekoeld bewaard en vervoerd, echter worden producten nooit ingevroren. Hierdoor blijven de smaak, textuur en versheid optimaal. Naast authenticiteit, excelleert Amar Caviar & Truffles eveneens op het gebied van exclusiviteit. In tegenstelling tot anderen die zich menen te rekenen tot deze niche, richten wij ons niet op online verkoop en sporadische afnames voor particulieren.

 4. FERME DE GREZELADE

  Frankrijk

  La Ferme de Grezelade is gelegen in een regio die bekend staat vanwege haar culinaire traditie: Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. De onderneming produceert verse producten en eigen conserven. Het assortiment omvat foie gras ('bloc de foie gras', hele foie gras van eend en halfgare foie gras), eendenfilets, gekonfijte eend en kant-en-klare gerechten. Verder verkoopt de onderneming ook voorgerechten zoals rillettes van eend en paté op basis van foie gras, maar ook specialiteiten zoals gekonfijte eend met sinaasappel en cassoulet uit Lanzac. La Ferme de Grezelade biedt ook een uitgebreid assortiment koffertjes met streekproducten. De producten zijn te verkrijgen in de eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Er is een seminarruimte en een restaurantzaal in de aanbouw voor 2016.

 5. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het familiebedrijf uit de regio Rijn-Neckar werd in 1986 door de gebroeders Baklan als detailhandelsonderneming opgericht. Het ontwikkelde zich tot een wereldwijd opererende internationale onderneming. Tot de Baktat-groep behoren momenteel twaalf ondernemingen met ca. 1.500 medewerkers. Het actuele assortiment omvat 3.000 producten en is wereldwijd in ca. 52 landen verkrijgbaar. Het fundament van onze activiteit is de nabijheid en het multiculturele begrip van onze klanten. Sinds de opening van onze kleine supermarkt in Mannheim die het fundament van onze huidige ondernemingsgroep vormt, hebben wij steeds grote waarde eraan gehecht om met mensen met een etnische afkomst levensmiddelen aan te bieden die bij hun consumptiegedrag en smaakbehoeften passen. Om aan deze behoeften steeds met de beste kwaliteit te voldoen, produceren wij al meer dan 25 jaar met grote inzet levensmiddelen voor onze wereldwijde consumenten!

 6. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrijk

  Na 15 jaar ervaring binnen de commerciële catering, kan het team van Côté-Goût, u begeleiden bij de meest specifieke aanvragen met een constant streven naar creativiteit en combinaties die de consumenten meevoeren op een smakelijke ontdekkingsreis. Dankzij onze industriële kennis, onze vakbekwaamheid en ons internationale netwerk van producenten, kunnen wij aan alle aanvragen voor zowel kleine als zeer grote series voldoen. Binnen een uiterst moeilijk economische context, waarin knowhow schaars is, de prijzen voor grondstoffen de pan uitrijzen en de kosten voor arbeidsloon flink toenemen, is het hoog tijd het beroep van restauranthouder te herzien.Op basis van deze waarnemingen, heeft Côté-Goût een oplossing uitgewerkt die restaurantketens, distributeurs en inkoopcentrales in staat stellen rendabele oplossingen te gebruiken met behoud van knowhow en veeleisendheid op het gebied van de kwaliteit.

 7. GOURMET PROVENCE

  Frankrijk

  Gourmet Provence is een samenwerkingsverband van Provençaalse producenten en ambachtslieden. Dit samenwerkingsverband van vakmensen in de agrovoedingsbranche is ontstaan in 2018 met gezamenlijke doel de verkoop te ontwikkelen in Europa en daarbuiten. Gourmet Provence bestaat uit vier hoofdondernemingen die nauw samenwerken met Corine Marmotan, internationale commerciële ontwikkelaar. Popol, gespecialiseerd in azijnen en kruiderijen, Guintrand, specialist in vruchtenconserven en seizoengroenteconserven, La Cigale Dorée, fabrikant van biscuits en vulklare bakwaren, en Maison Lesage Confiseur Chocolatier (chocolade- en suikerbakker) bieden allen unieke en originele producten en delicatessen. Onze producenten richten zich tevens op grote en middelgrote supermarkten om het regionale erfgoed te valoriseren. Het beheer van bestellingen, de klantendienst, logistiek en marketing worden door onszelf verzorgd. Onze duurzame relaties met onze inkopers zijn wat ons sterk maakt.

 8. ICARE4-FOOD

  België

  ICARE4FOOD is een Belgische food consulting bedrijf onder leiding van Maarten Jordaens. Het is een voedings denktank voor zowel gastronomie als voedingsindustrie. Door het combineren van voedingswetenschappers, productontwikkelaars en chefs hebben wij al tal van projecten ondersteund tot een commercieel succes. ICARE4FOOD werkt hiervoor samen met tal van (Inter)Nationale bedrijven en chefs. Wat we doen? - Ondersteuning aan R&D, NPD, Marketing en sales afdelingen in voedingsindustrie - Concept en gerecht ontwikkeling voor de gastronomie - Ondersteuning van food projecten

 9. DELI-JACK

  Nederland

  Deli-Jack levert mediterrane ingrediënten afgestemd op uw receptuur. Op de millimeter precies gesneden, met het juiste vochtgehalte in gekoelde of frozen conditie bijvoorbeeld. Onze mediterrane grondstoffen voldoen aan uw wensen. Speerpunten van Deli-Jack - Marktleider in gedroogde tomaatjes - Maatwerk afgestemd op uw receptuur - Ingrediënten binnen 1 dag leverbaar - IFS (hoger niveau) en SKAL gecertificeerd - Leveringsgarantie en kwaliteit Deli-Jack kan de levering garanderen dankzij een grote voorraad en snelle en flexibele productielijnen. Spoedorders, maatwerk of verschillende verpakkingen zijn voor ons geen probleem. Aangezien wij de hele keten (van landerijen tot en met het eindproduct) beheren, garanderen wij grondstoffen van hoge kwaliteit.

 10. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO produceert voorgebakken diepgevroren gerechten van hoge kwaliteit, die de ambachtelijke vakkennis en de heerlijke huisgemaakte smaak respecteren.Wij dragen zorg voor de ontwikkeling van de producten zodat deze steeds beter in balans zijn ten aanzien van de voedingswaarde.Wij geven altijd de voorkeur aan de traditionele lekkere smaak en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen.Wij produceren onder anderen de tosti 'francesinha' van varkensvlees in saus, minitaartjes, beignets, kroketten.

 1. OH MY GUTS

  Nederland

  OHMYGUTS.NL is een gezonde maaltijden bezorgdienst. Wij brengen gezonde maaltijden bij mensen aan de deur die in de Zaanstreek wonen. Onze maaltijden zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en geraffineerde suikers, dus lekker puur natuur! Wij bezorgen ontbijt, lunch en avondmaaltijden. Onze suikervrije en biologische maaltijden kunne je voor 12: 00 uur bestellen deze maaltijden worden dan tussen 16: 00 en 19: 00 thuis bezorgd. Het menu wisselt om de 2 weken. Er is altijd een vlees- en een vega avondmaaltijd! Ook wordt er rekening gehouden met bepaalde allergieën, dit wordt op de site duidelijk vermeld. Ook kunnen klanten dit aangeven wanneer ze een maaltijd bestellen. Het laten thuisbezorgen van de maaltijd kost € 2, 50 en oppikken bij een afhaalpunt is € 1, -. Je kunt bij ohmyguts.nl kiezen uit: ontbijt: chia pudding, groene smoothie bowl, bananenpannenkoekjes Lunch: Shakshuka met naan brood, quiche met boerenkool en spinazie, zoete aardappel wafels diner: kipburger, courgette pasta, zoete aardappel gnocchi

 2. BHG GREENFIELD GMBH

  Oostenrijk

  Greenfield Shop of BHG Greenfield GmbH is een van de toonaangevende online winkels en producenten van CBD-oliën en andere hennepproducten. Als familiebedrijf staan ​​wij sinds 2016 voor de hoogste kwaliteit in alles wat met hennep te maken heeft en hebben wij het onze taak gemaakt om de hennepplant in zijn unieke variëteit te presenteren. In het laboratorium geteste breedspectrum en volledig spectrum cannabisoliën, vrij van onzuiverheden.Of het nu gaat om CBD-oliën voor mens of dier, hennepthee voor ontspanning, hennepbloemen of hennepstekken, u bent bij ons aan het juiste adres - gemaakt in Oostenrijk. Lees hier meer over ons en onze producten!

 3. FREE FOODS

  België

  Oorspronkelijk gestart als grossier voor frituren, is Free Foods geëvolueerd tot een leverancier van producten voor zowel frituren, restaurants, taverne’s, hotels, grootkeukens, slagers, traiteurs… Kortom, overal waar eten wordt klaargemaakt, kan Free Foods een belangrijke rol spelen als aanbieder van voedingswaren en aanverwanten. Wij hebben een ruime afhaalruimte van meer dan 1000 m², waar de meeste van onze artikelen zijn uitgestald. Onze klanten kunnen persoonlijk advies verkrijgen van onze winkelverantwoordelijke en zich tevens vergewissen van onze filosofie, namelijk het winnen van hun vertrouwen door een veilige en correcte manier van werken.

 4. POLCA

  België

  De familiale K.M.O. ontwikkelde snel tot één van de belangrijkere spelers op gebied van het maken van leverpatés van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in de productie op borden en in terrines. Vandaag maakt POLCA zo'n 35 verschillende smaken in grove of halfgrove patés, crèmes of mousses. Bepaalde specialiteiten, waaronder de appelpaté, blijven de goede reputatie versterken van het assortiment, dat een grote verscheidenheid biedt aan maten en verpakkingen. POLCA's klanten zijn terug te vinden in 10 landen van de Europese Unie. Naast vertegenwoordigers van de grootdistributie, worden er ook invoerders, groothandelaars en industriële ondernemingen beleverd. Het leeuwendeel van de verkopen wordt gerealiseerd onder de eigen merken, waarvan Paté GRANDMERE veruit het bekendste is.

 5. ROOMCENTRALE DRIESEN

  België

  De voedingsspecialist naar groot keuken, horeca, bakkerij en ijsbereider! Wij leveren met de grootste flexibiliteit en de meest competente prijzen nationaal in uw bedrijf ! Bij ons kan u terecht voor een “foodservice” met klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. Iedere klant wordt meermaals per week beleverd, de leveringsdagen worden vooraf afgesproken. Bestellingen zelf afhalen is eveneens mogelijk. Om de essentiële versheid van onze producten te garanderen, gebeuren alle leveringen met koel-en diepvrieswagens. De temperatuur wordt continu opgevolgd, van de opslag in onze magazijnen tot en met de levering zelf.

 6. GUY TROCH IMPORT

  België

  Onze missie : het smaakpatroon van de eindconsument verhogen door kwalitatief hoogstaande buitenlandse charcuterie –en Anti-Pasti producten aan te bieden. GTI gaat steeds op zoek naar producten met een toegevoegde waarde. In nauwe samenwerking met de verscheidene fabrikanten wordt er voortdurend geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe -en de optimalisatie van bestaande charcuterie producten. Van Duitse Zwarte Woudham, over Toscaanse ovengebakken producten of Franse gevogeltemousses tot de wereldvermaarde Iberische Bellota Ham, GTI heeft het voor u in gamma! Antipasti : een enorme waaier van deze producten kunnen u worden aangeboden dankzij onze Franse en Duitse fabrikanten. In alle soorten verpakkingen, maten en groottes, gaande van Half gedroogde tomaatjes, Sweet Chili Peppers gevuld met verse kaas, allerhande tapenades tot gegrilde artisjokken. Wij kunnen het u aanbieden!

 7. NAUTA

  België

  Traditie met zoveel meer … Met respect voor de aloude familietraditie creëert en produceert Nauta lekkere paté op een vooruitstrevende manier en op maat van onze professionele partners in binnen- en buitenland. Als belangrijke speler in de patésector produceert Nauta dagverse kwaliteitsproducten afgewerkt en geleverd op maat van de klant. Door de jaren heen breidde het oorspronkelijk assortiment van roompaté en ardenner paté uit naar verschillende andere smaken. Zo bestaan er nu wel 30 verschillende soorten paté zoals paté met groene peper, parika, cranberry, champignon, knoflook, appel, olijven, wildpaté, ...

 8. BORRELPAKKETSHOP

  Nederland

  Borrelpakketshop levert diverse borrelpakketten uit ons ruime assortiment waaronder sinterklaaspakketten , duurzame pakketten en thuiswerkpakketten. Maak uw digitale borrel compleet door een borrelpakket naar uw collega ’s te versturen. Wij leveren binnen 1 week en trachten uiterste zorg dat uw borrelpakket in goede orde wordt ontvangen. Bij Borrelpakketshop is het mogelijk om gebruik te maken van maatwerk. Wij passen ons aan naar de wensen die u heeft. Borrelpakketshop levert diverse borrelpakketten uit ons ruime assortiment waaronder sinterklaaspakketten , duurzame pakketten en thuiswerkpakketten. Maak uw digitale borrel compleet door een borrelpakket naar uw collega ’s te versturen. Wij leveren binnen 1 week en trachten uiterste zorg dat uw borrelpakket in goede orde wordt ontvangen. Bij Borrelpakketshop is het mogelijk om gebruik te maken van maatwerk. Wij passen ons aan naar de wensen die u heeft. Borrelpakketshop levert diverse borrelpakketten uit ons ruime assortiment waaronder sinterklaaspakketten , duurzame pakketten en thuiswerkpakketten. Maak uw digitale borrel compleet door een borrelpakket naar uw collega ’s te versturen. Wij leveren binnen 1 week en trachten uiterste zorg dat uw borrelpakket in goede orde wordt ontvangen. Bij Borrelpakketshop is het mogelijk om gebruik te maken van maatwerk. Wij passen ons aan naar de wensen die u heeft.

 9. MOL D'ART

  België

  Chocolade is een delicate grondstof die tijdens de verwerking met de grootste zorg moet worden behandeld. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine in de ateliers van Mol d'Art. Wereldwijd doen chocolatiers en chocoladeverwerkende bedrijven beroep op de kennis, ervaring en technologie van Mol d'Art om hun klanten perfect afgewerkte chocoladeproducten te kunnen bezorgen.

 10. TOP VIANDE

  Frankrijk

  Frans voedingsmiddelenbedrijf in vlees, bestemd voor HHR: herbergiers, hotel- en restauranthouders... Ons topproduct is de echte sparerib van uitstekende kwaliteit en zeer zorgvuldig geselecteerd, bestemd voor professionals uit de catering. Specialist in debiet in porties en vacuüm verpakt vlees en wild. Wij leveren koks personaliseerbaar werk op maat.