• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • extruderen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Extruderen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. G.M.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 3. MIFA ALUMINIUM B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIFA ALUMINIUM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, geëxtrudeerde aluminiumprofielen, profielen van aluminium, Aluminium - profielen volgens tekening, Aluminium profielen op maat, geëxtrudeerde profielen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en oppervlakkige behandeling van metalen. Het is gevestigd in Venlo, Nederland.

 4. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 5. G.RAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.RAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 2. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOHS. STEINER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wehingen, Duitsland.

 3. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, CNC-draaidelen, koudgeëxtrudeerde onderdelen, extrusieonderdelen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, CNC-geponste delen, en kniehefboompersen. Het is gevestigd in Ubstadt-weiher, Duitsland.

 4. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AV ALUMITRAN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, profielen van aluminium, aluminium, geanodiseerd aluminium, extrusie metalen, aluminium gietvormen, geëxtrudeerde aluminium, geëxtrudeerde materialen voor de industrie, en geëxtrudeerde aluminiumprofielen. Het is gevestigd in Villarejo De Salvanés (madrid), Spanje.

 5. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, warmsmeedwerk, warm persen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, vormen van metalen, bewerking voor rekening van derden, en bouw van gietvormen. Het is gevestigd in Figino Serenza, Italië.

 1. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

 2. SMV FORGING SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMV FORGING SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren staal, en warmuitgaafbinden. Het is gevestigd in Rogeno, Italië.

 1. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 2. CRW WILLEMS

  België

  CRW Willems bvba, gevestigd in Tessenderlo aan het knooppunt Limburg-Antwerpen-Brabant, is reeds 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk van uiterst nauwkeurige onderdelen en assemblages, door verspaning van ferro en non-ferro metalen, en technische kunststoffen. Wij leveren fijn mechanisch stukwerk en miniseries aan grote industriële klanten in de chemische, machinebouw, automotive, pharmaceutische, nucleaire en electronica sector, en aan onderhouds- en productontwikkelings-afdelingen van diverse multinationals. Wij beschikken over een uitgebreid modern machinepark en een vakkundig team van een dozijn ervaren verspaningsspecialisten. Deze flexibele organisatie waarborgt een korte doorlooptijd en een hoge leverbetrouwbaarheid.

 3. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Spanje

  Wij zijn Iberia Dies Phoenix, een filamentproductiebedrijf voor de extrusie van aluinprofielen.Vanaf het begin onderscheiden we ons in de sector voor de persoonlijke service, de goede service en de prettige behandeling die we de klanten bieden.Gelegen in Muels, worden we ondersteund door een aantal jaren van onberispelijke ervaring.Bij Iberia Dies Phoenix vindt u de beste onderdelen voor het stampen en bewerken van aluminium extrusie.Neem contact met ons op!

 4. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  Coecke Machine Int. Nv. is vooral gespecialiseerd in het importeren en exporteren van machines voor het bewerken van metaal en accessoires. Aangezien dat wij een internationale structuur hebben en wereldwijde netwerk van doorverkopers kunnen wij aan de meeste vragen op korte termijn antwoorden.

 5. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Italië

  Nicrom Acciai werd meer dan dertig jaar gelede opgericht in Napels door Antonio Manfellotto. De onderneming is begonnen met de handel in stalen producten en de terugwinning daarvan, terwijl deze activiteit hoofdzakelijk was gericht op kleine ambachtelijke bedrijven.

 6. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 7. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 8. EKM-ROTH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EKM-ROTH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Biberach, Duitsland.

 1. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 2. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  België

  Het bedrijf ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van geïsoleerd en geëxtrudeerd aluminium, geanodiseerd aluminium, en lakken van profielen. Het is gevestigd in Lokeren, België.

 3. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

 4. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - gietijzer, Zonnesysteem aluminiumprofielen, Buizen en pijpen - gietijzer, profielen van aluminium, en staalplaatrollen. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 5. ESSE 4 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ESSE 4 S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, wandafzuigkappen, labyrintfilters, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en verspaning roestvrije staal. Het is gevestigd in Mareno Di Piave, Italië.

 6. VERRI E PINA

  Italië

  Het bedrijf VERRI E PINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren koudbewerking, en warmuitgaafbinden. Het is gevestigd in Canzo, Italië.

 7. SPEKTR-SMELA

  Oekraïne

  Het bedrijf SPEKTR-SMELA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koudstuiken, CNC-freeswerk, en draaien. Het is gevestigd in Smela, Oekraïne.

 8. YSIUM, LDA

  Portugal

  Het bedrijf YSIUM, LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Vila Nova Famalicão, Portugal.

 9. PROING INDUSTRIAL SRL

  Roemenië

  Het bedrijf PROING INDUSTRIAL SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Extruderen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, Industriële vormgeving, Draaien - staal- en metaalbewerking, Extruderen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, en Industriële vormgeving. Het is gevestigd in Satu Mare, Roemenië.

 10. USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO

  Brazilië

  Het bedrijf USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sorocaba-Sp, Brazilië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Extruderen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.661 Bedrijven