• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • extruderen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Extruderen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. G.M.S.

  Italië

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 2. MIFA ALUMINIUM BV

  Nederland

 3. G.RAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Duitsland

 2. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanje

 3. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italië

 5. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. I.S.A.C. SRL

  Italië

 2. ESSE 4 S.P.A.

  Italië

 1. VERRI E PINA

  Italië

 2. SMV FORGING SRL

  Italië

 3. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 4. ANHUI SHENGDA QIANLIANG ALUMINIUM CO., LTD.

  China

  Shengda Qianliang Aluminum Co., Ltd is één van de professionele fabrikanten van geëxtrudeerde aluminium profielen in China en heeft 23 jaar ervaring. Onze fabriek beslaat 110.000 vierkante meter en telt meer dan 500 werknemers. Dankzij onze 12 extruderlijnen, produceren wij rond 40.000 ton aluminium profielen. Wij beschikken over de volgende productiecapaciteiten: 1 . Extrusiepers: we hebben 12 extrusiepersen en de grootste extrusiepers weegt 3.600 ton. We werken doorgaans met aluminium legering 6063 T5, legering 6060 en 6005 T5. Wij hebben onze eigen werkplaats om de extrusiematrijzen te maken. Dit betekent dat we elk type aluminium profielen kunnen maken op basis van de door u geleverde tekeningen. 2 Adoniseren en polijsten van aluminium extrusies. We bieden kleuren zoals zilver, champagne, bruin, zwart, enz. 3 Poedercoating en houtaspect finish voor aluminium extrusies. 4 Bewerking en vervaardiging van aluminium extrusies, zoals snijden, boren, draadtrekken, CNC pletten, buiten, assembleren, afwerken, enz.

 5. CRW WILLEMS

  België

  CRW Willems bvba, gevestigd in Tessenderlo aan het knooppunt Limburg-Antwerpen-Brabant, is reeds 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk van uiterst nauwkeurige onderdelen en assemblages, door verspaning van ferro en non-ferro metalen, en technische kunststoffen. Wij leveren fijn mechanisch stukwerk en miniseries aan grote industriële klanten in de chemische, machinebouw, automotive, pharmaceutische, nucleaire en electronica sector, en aan onderhouds- en productontwikkelings-afdelingen van diverse multinationals. Wij beschikken over een uitgebreid modern machinepark en een vakkundig team van een dozijn ervaren verspaningsspecialisten. Deze flexibele organisatie waarborgt een korte doorlooptijd en een hoge leverbetrouwbaarheid.

 6. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Spanje

  Wij zijn Iberia Dies Phoenix, een filamentproductiebedrijf voor de extrusie van aluinprofielen.Vanaf het begin onderscheiden we ons in de sector voor de persoonlijke service, de goede service en de prettige behandeling die we de klanten bieden.Gelegen in Muels, worden we ondersteund door een aantal jaren van onberispelijke ervaring.Bij Iberia Dies Phoenix vindt u de beste onderdelen voor het stampen en bewerken van aluminium extrusie.Neem contact met ons op!

 7. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  Coecke Machine Int. Nv. is vooral gespecialiseerd in het importeren en exporteren van machines voor het bewerken van metaal en accessoires. Aangezien dat wij een internationale structuur hebben en wereldwijde netwerk van doorverkopers kunnen wij aan de meeste vragen op korte termijn antwoorden.

 8. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Italië

  Nicrom Acciai werd meer dan dertig jaar gelede opgericht in Napels door Antonio Manfellotto. De onderneming is begonnen met de handel in stalen producten en de terugwinning daarvan, terwijl deze activiteit hoofdzakelijk was gericht op kleine ambachtelijke bedrijven.

 1. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

 2. EKM-ROTH GMBH

  Duitsland

 3. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Duitsland

 4. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Duitsland

 5. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  België

 6. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

 7. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Turkije

 8. USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO

  Brazilië

 9. YSIUM, LDA

  Portugal

 10. ALLIT SPA

  Italië

Filters

Resultaten voor

Extruderen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.620 bedrijven