• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buigen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Buigen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. COPIER MACHINERY

  Nederland

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 4. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 5. SMO CNC-ROHRBIEGETECHNIK METALLBAU

  Duitsland

  Het bedrijf SMO is in augustus 2005 opgericht door Steffen Mohr.We zijn begonnen als een klein metaalconstructiebedrijf (SMO Metall- und Anlagenbau), ontdekten al snel het buigen van buizen voor onszelf en groeien sindsdien gestaag.Iedereen in ons bedrijf helpt een handje, ook de baas.Hierdoor verliest niemand het contact met het materiaal en de machines.Wij ontwerpen, tekenen, berekenen en vervaardigen voor u.U hoeft dus niet te buigen, wij doen het voor u.CNC-gestuurd draaiend trekken en vrijvormen voor eenvoudige en complexe buigconstructies in staal, RVS en aluminium.Diameters van 10 - 60, 3 mm mogelijk.Werkstuklengte tot 6.000 mm! Wij vervaardigen voor: Ambachtelijke metalen constructie.Diensten. Fabrikant. Particuliere klanten.Wij produceren landelijk, ook voor onze Europese buren.We zorgen vanaf het begin voor veel van onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHNEIDER-HEGI AG

  Zwitserland

  SCHNEIDER-HEGI AG werd 116 jaar geleden opgericht als toeleverancier voor de horloge-industrie. Vandaag de dag zijn wij een fabrikant van micro en precisie gedraaide onderdelen in het bereik van 0.10 mm tot 20.00 mm diameter. Onze producten worden onder meer gebruikt voor medische instrumenten, meetinstrumenten, elektrische en elektronische apparaten, minimotoren, deurcilinders. Wij leveren ook voor de vliegtuigindustrie. We bewerken: COREPOINT®, ons wereldwijd gepatenteerd product.Staal, in alle legeringen.Brons, koper, messing, aluminium, hardmetaal, in diameters van 0, 3 tot 2, 0 mm, kunststof (bijv. Peek). Wij verzorgen de productie van zeer kleine tot zeer grote series. Wij produceren precisieonderdelen met zeer nauwe toleranties, die wij zowel tijdens de productie als vóór de levering met de modernste meetinstrumenten voortdurend controleren, indien nodig voor 100% op volautomatische inspectiemachines. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 1999.

 2. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

  Duitsland

  Ons traditionele familiebedrijf JUD GmbH & Co. KGis een van de pioniers in de metaalbewerking in Baden-Württemberg.We zijn opgericht in 1889, en we hebben nu 120 mensen in dienst op de locatie Waiblingen, die gunstig is gelegen in de industriële regio Stuttgart. Met ons veelzijdige en moderne machinepark kunnen wij op een productieoppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meter elke vorm van metaalbewerking en oppervlaktebehandeling uitvoeren. Ons bedrijf JUD is de ideale dienstverlener en samenwerkingspartner voor veeleisende klanten om het verticale productiebereik te verkleinen en competenties uit te besteden. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015 en voor laswerkzaamheden volgens DIN EN ISO 3834-2: 2006 dekken wij alle eisen op het gebied van kleine, middelgrote en grote series.Ons serviceportfolio van ontwikkeling tot eindmontage voor u: Bouw, plaatbewerking, buisbewerking, mechanische bewerking, lassen, poedercoaten, montage

 3. MECHASYS GMBH

  Duitsland

  MechaSYS GmbH is uw ONTWIKKELINGSPARTNER in prototypes, monsters en kleine series in zowel plaatstaal als elektrisch plaatstaal. De constructie van prototypes en kleine serieproductie is een duidelijke focus en tegelijkertijd afbakening van het werkterrein. Dit betekent dat wij geen concurrentie hebben met onze klanten, die veelal zelf produceren en zich dus kunnen concentreren op hun serieprocessen / productie en gereedschapsbouw. Want niets is meer ongeschikt voor een gereedschaps- en / of systeemfabrikant zoals wanneer een klant de bestelling heeft geplaatst en vervolgens 500 of 5.000 prototypes op voorhand nodig heeft voor serieproductie. Het past meestal niet echt in de productie of de capaciteiten zijn al gepland met steeds sportievere levertijden. Mogelijk gevolgen: Vertraging in deadlines of extra kosten.U hierbij ondersteunen, is ons werkterrein! Neem contact met ons op! Tegen deze achtergrond is ons bedrijfsdoel: Om op lange termijn samen met onze klanten te groeien! www.mechaSYS.de

 4. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Duitsland

  LENZKÄMPER is een van de toonaangevende leveranciers van gebogen draadonderdelen op de Duitse markt. Al meer dan 90 jaar is LENZKÄMPER gespecialiseerd in de productie van technisch complexe gebogen draadonderdelen en assemblages met hoge veiligheidseisen. Wij vervaardigen niet alleen losse gebogen draaddelen, maar ook complexe lassamenstellingen en hybride componenten van draad, plaatstaal en kunststof. Dankzij ons flexibele machinepark kunnen wij kleine en grote series voordelig voor u vervaardigen. Dankzij de interne gereedschapsbouw kunnen ook op korte termijn prototypes worden gerealiseerd.Om de klant het perfecte voordeel te bieden, hechten wij veel belang aan klantgericht advies. Samen met de klant worden technische oplossingen ontwikkeld en uitgewerkt.We beloven een vlotte overgang tussen technisch advies, prototype en serieproductie.

 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Het familiebedrijf Wilh.produceert al sinds 1888 in Lüdenscheid, Duitsland. Wilh. Kämper is uw technische probleemoplosser. Van ontwikkeling, prototypeproductie, kleine series tot serieproductie, wij lossen uw technische problemen in de draadsector op. Ons technologie-extract: - Buigen in 3 vlakken - Afkanten - Afkanten - Kartelen - Draad walsen - Verkorten - Schroefdraad snijden - Lassen - Kopiëren - Ponsen - Afvlakken - Opruwen Wij verwerken alle vervormbare materialen (o.a. Staaldraad, verendraad, roestvrij staaldraad, non-ferrometaaldraad) in het afmetingenbereik van 1, 5 mm tot 10 mm Ø en op verzoek kunnen wij alle oppervlakken realiseren.

 1. GESCO-METALL GMBH SCHOTTENHAMML-BIEGETECHNIK

  Duitsland

  GESCO-metall GmbH staat meer dan 30 jaar garant voor kwaliteit, vakmanschap en ervaring op het gebied van contractbuigen. Wij zijn met name gespecialiseerd in boogdelen voor ramen, deuren en gevels, alsmede gecompliceerde bijzondere profielen voor de industriële bouw, voertuigbouw, de bouw van fabrieken en de geneeskundige techniek. Uiteraard buigen wij ook aluminium afwerkingen voor hout/aluminium. Ook complete boogelementen inclusief eloxal, poedercoating, hang- en sluitwerk en glas evenals vensterbanken en bekleding van omlijstingen maken ons aanbod op het gebied van buigtechniek compleet. GESCO vervaardigt al jarenlang patrijspoorten van edelstaal en patrijspoorten van aluminium. Deze ramen zijn een regelrechte blikvanger voor binnen- en buitendeuren, panelen en gevels. Niet alleen optisch, maar ook vanwege hun doelmatigheid vinden patrijspoorten van GESCO hun plek in de meest uiteenlopende inrichtingen zoals hotels, de horeca, vliegvelden, ziekenhuizen, kleuterscholen, scholen enz.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 2. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 3. NOVELTY STEEL

  Turkije

  Novelty Steel is een toonaangevende exporteur van stalen structuren en metalen producten in Turkije met klanten wereldwijd. We fabriceren: Staalstructuren en -constructies, Metalen constructies, stalen silo's & Tanks, stalen trappen & overkappingen, mezzanines, geluiddempers & leidingen, stalen hallen, stalen gebouwen, stalen bruggen & voetgangersbruggen, lasersnijden. Wij exporteren onze producten naar Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten tegen de beste prijs. Onze producten hebben het CE-keurmerk en zijn EN 1090-2 gecertificeerd.

 4. FRANCKE-ART

  Polen

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf VOSSE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, roestvrijstalen staalbouwstructuren, metalen componenten en onderdelen voor de bouwnijverheid, gevels van metaal, licht metalen skeletbouwproducten, kleine artikelen van staal, Steel construction, Montage van staalconstructies, en lasersnijden. Het is gevestigd in Miechucino, Polen.

  Alle producten voor "buigen - staal- en metaalbewerking"

 6. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en ijzerindustrie - import-export, KLEINE METAALWAREN, precisiedraaiwerk, CNC bewerking, fijn freeswerk, prototypen CNC, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in Pontinha-Lisboa, Portugal.

 7. DOGRAR METAL

  Turkije

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 8. BOHEMIA METAL PARTS

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BOHEMIA METAL PARTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen, laserfrees, en machines voor de bewerking van metaal. Het is gevestigd in Janske Lazne, Tsjechische Rep..

 1. ATLANTIC CINTRAGE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIC CINTRAGE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kervignac, Frankrijk.

 2. EGLI FEDERNFABRIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf EGLI FEDERNFABRIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 3. GUSTAV-ADOLF KAYSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUSTAV-ADOLF KAYSER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 4. ABC TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABC TECHNISCHE FEDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 5. HAPO BAU- U. MÖBELBESCHLAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAPO BAU- U. MÖBELBESCHLAG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 6. JÖRG HOFMANN

  Duitsland

  Het bedrijf JÖRG HOFMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Waldenbuch, Duitsland.

 7. STAHLRUNDBAU HANKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STAHLRUNDBAU HANKE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Flöha, Duitsland.

 8. KÖLLE STANZBIEGETEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖLLE STANZBIEGETEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lauterstein-Weißenstein, Duitsland.

 9. RT-LASERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RT-LASERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland.

 10. WIDMAIER – MECHANIK GBR

  Duitsland

  Het bedrijf WIDMAIER – MECHANIK GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Aichhalden, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buigen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

32.339 Bedrijven