• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buigen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Buigen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 2. ATOM KARINCA LASER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het in 1996 gevestigde bedrijf Atom Karinca is opgeklommen tot het grootste engineerings- en lasersnijdbedrijf op contractbasis in Istanboel Turkije. Onze geavanceerde infrastructuur met 3.000 M2 productieruimte, een modern machinepark en een team van 60 hoogopgeleide professionals die in staat zijn via teams 24-uurs diensten te draaien voor naadloze productie voor onze gewaardeerde klanten, weerspiegelen ons streven naar uitmuntendheid. Ons bedrijf kenmerkt zich sinds de start in 1996 door een constante ontwikkeling en is in 2005 op strategische wijze de sector voor laser snijden binnengestapt. Onze toewijding voor vooruitgang komt tot uiting via constante investeringen en constante initiatieven tot verbetering. Onze uitgebreide diensten omvatten: •Lasersnijden •Plaat buigen •Cilinder draaien •Productie van gelaste onderdelen •Elektrostische poedercoating •Montagediensten •Verkoop van plaatbewerkingsmachines: LASERSNIJDMACHINES ZONE 6 KW Snijkracht | 4.000 x 2.000 mm Plaatbewerkingszone Area 6 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 4 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 2, 5 KW Snijkracht | 2.500 x 1.250 mm Plaatbewerkingszone ONZE PLAATBUIGMACHINES 7-assige CNC Plaatbuigmachine 5-assige CNC Plaatbuigmachine 4-assige CNC Plaatbuigmachine Bij Atom Karinca, werken we tot ver buiten de grenzen om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn. Klanttevredenheid is onze prioriteit en ons team van experts staat voor u klaar om uw unieke wensen te doorgronden en uit te voeren. Onze inzet staat ten dienste van uw succes.

 3. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 4. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 5. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm zet zich in om ongeëvenaarde service te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wij kunnen bogen op technische expertise en op vertrouwen gebaseerde samenwerkingen. Wij zetten de klanttevredenheid voorop dankzij innovatieve oplossingen. Dankzij een jarenlange ervaring, blinken wij uit in diverse bewerkingen en productieprocessen inclusief lasersnijden, guillotine snijden, afkanten en buigen, lassen, montage en geverfde structuren. Onze kernprincipes draaien rond het tijdig leveren van oplossingen en naadloze leveringen van hoogwaardige producten. Wij zijn er trots op de betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal te stellen binnen de bedrijfsfilosofie van Teknik Çizgi Kesim Büküm, om onze klanten zo uitmuntende service te kunnen bieden. Onze inzet voor kwaliteit wordt weerspiegeld door de ISO 9001-2015, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen. In onze geavanceerde laboratorium maken wij gebruik van de modernste uitrustingen voor bewerkingen zoals snijden, ponsen, polijsten en meer! Wij leven tijdens het hele fabricageproces de kwaliteitsnormen nauwlettend na. Bij Teknik Çizgi Kesim Büküm, weerspiegelen onze certificeringen en geavanceerde laboratorium capaciteiten onze constante inzet voor het leveren van diensten en producten waarvan de kwaliteit die van de strengste industrienormen overstijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor uitmuntendheid in elk opzicht!

 2. COPIER MACHINERY

  Nederland

  Verified by europages badge

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 3. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 4. SMO CNC-ROHRBIEGETECHNIK METALLBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMO is in augustus 2005 opgericht door Steffen Mohr.We zijn begonnen als een klein metaalconstructiebedrijf (SMO Metall- und Anlagenbau), ontdekten al snel het buigen van buizen voor onszelf en groeien sindsdien gestaag.Iedereen in ons bedrijf helpt een handje, ook de baas.Hierdoor verliest niemand het contact met het materiaal en de machines.Wij ontwerpen, tekenen, berekenen en vervaardigen voor u.U hoeft dus niet te buigen, wij doen het voor u.CNC-gestuurd draaiend trekken en vrijvormen voor eenvoudige en complexe buigconstructies in staal, RVS en aluminium.Diameters van 10 - 60, 3 mm mogelijk.Werkstuklengte tot 6.000 mm! Wij vervaardigen voor: Ambachtelijke metalen constructie.Diensten. Fabrikant. Particuliere klanten.Wij produceren landelijk, ook voor onze Europese buren.We zorgen vanaf het begin voor veel van onze klanten.

 5. NOVELTY STEEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Novelty Steel is opgericht in 2004 en is de toonaangevende exporteur van staalconstructies en metaalproductie in Turkije met klanten over de hele wereld. Bij Novelty Steel bieden we oplossingen voor verschillende industrieën met brede toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in staalproductie bieden we onze kernoplossingen voor staalconstructies, structuren en metaaltoepassingen. Onze belangrijkste werkgebieden zijn bouw, energie en kracht, mijnbouw en machines. Onze fabricaten zijn: • Staalconstructies en -constructies, • Metaalconstructies, • Stalen silo's en tanks, • Geluiddempers, kanalen en schoorstenen, • Staalconstructies, • Stalen hallen, magazijnen en gebouwen, • Lasersnijden, Buigen en Lassen van metaal • Machineonderdelen, frames • Metalen beugels, Flenzen en Ankers • CNC-bewerkingsonderdelen • CNC-freesonderdelen - CNC-draai-onderdelen • Transportbanden en brekers • Pijpleidingfabricage • Pijpspoelen • Roestvrijstaalfabricage • Giet- en smeedstukken • Drukvaten en ketels Novelty Steel exporteert zijn producten naar Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.Al onze producten hebben een CE-markering en zijn gecertificeerd volgens EN 1090-2. Wij bieden staalconstructies van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen in Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. ALMETEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Almetec staat sinds 1993 voor aluminium producten van hoge kwaliteit. Ons doel is om de hoogste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen te sparen - en we doen dit voor een breed scala aan industrieën: - Medische technologie - computerindustrie - dak- en gevelbouw - auto-industrie - meubelindustrie - machinebouw - wind- en zonne-energietechnologie - voedingsindustrie - beursbouw en displaymarkt.Onze kracht ligt in de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de assemblage van complete modules. In de regel bestaan deze uit speciaal op elkaar afgestemde aluminium profielsystemen die zijn ontwikkeld om aan alle eisen van de klant te voldoen. Elk jaar verwerken we meer dan 2.500 ton aluminium en roestvrij staal tot kwaliteitsoplossingen. Onze productie varieert van monsterproductie en kleine batches tot volledige jaarlijkse vereisten voor individuele klanten. Op verzoek gratis verpakt in kartonnen dozen.

 2. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LENZKÄMPER is een van de toonaangevende leveranciers van gebogen draadonderdelen op de Duitse markt. Al meer dan 90 jaar is LENZKÄMPER gespecialiseerd in de productie van technisch complexe gebogen draadonderdelen en assemblages met hoge veiligheidseisen. Wij vervaardigen niet alleen losse gebogen draaddelen, maar ook complexe lassamenstellingen en hybride componenten van draad, plaatstaal en kunststof. Dankzij ons flexibele machinepark kunnen wij kleine en grote series voordelig voor u vervaardigen. Dankzij de interne gereedschapsbouw kunnen ook op korte termijn prototypes worden gerealiseerd.Om de klant het perfecte voordeel te bieden, hechten wij veel belang aan klantgericht advies. Samen met de klant worden technische oplossingen ontwikkeld en uitgewerkt.We beloven een vlotte overgang tussen technisch advies, prototype en serieproductie.

 1. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons traditionele familiebedrijf JUD GmbH & Co. KGis een van de pioniers in de metaalbewerking in Baden-Württemberg.We zijn opgericht in 1889, en we hebben nu 120 mensen in dienst op de locatie Waiblingen, die gunstig is gelegen in de industriële regio Stuttgart. Met ons veelzijdige en moderne machinepark kunnen wij op een productieoppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meter elke vorm van metaalbewerking en oppervlaktebehandeling uitvoeren. Ons bedrijf JUD is de ideale dienstverlener en samenwerkingspartner voor veeleisende klanten om het verticale productiebereik te verkleinen en competenties uit te besteden. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015 en voor laswerkzaamheden volgens DIN EN ISO 3834-2: 2006 dekken wij alle eisen op het gebied van kleine, middelgrote en grote series.Ons serviceportfolio van ontwikkeling tot eindmontage voor u: Bouw, plaatbewerking, buisbewerking, mechanische bewerking, lassen, poedercoaten, montage

 2. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf Wilh.produceert al sinds 1888 in Lüdenscheid, Duitsland. Wilh. Kämper is uw technische probleemoplosser. Van ontwikkeling, prototypeproductie, kleine series tot serieproductie, wij lossen uw technische problemen in de draadsector op. Ons technologie-extract: - Buigen in 3 vlakken - Afkanten - Afkanten - Kartelen - Draad walsen - Verkorten - Schroefdraad snijden - Lassen - Kopiëren - Ponsen - Afvlakken - Opruwen Wij verwerken alle vervormbare materialen (o.a. Staaldraad, verendraad, roestvrij staaldraad, non-ferrometaaldraad) in het afmetingenbereik van 1, 5 mm tot 10 mm Ø en op verzoek kunnen wij alle oppervlakken realiseren.

 3. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 5. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 6. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 7. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn HIRSCH Koviflex d.o.o., een dynamische kracht in de wereld van precisie ontworpen metalen producten, gevestigd in Slovenië. Onze toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid overtreft de industrienormen. Het bedrijf valt onder de divisie machines en is gespecialiseerd in lassen en CNC-verspaning. We zijn trots op onze vakkundige medewerkers en 5-assige bewerkingsmogelijkheden.Ons concurrentievoordeel ligt in ons hoge reactievermogen, aanpassingsvermogen en snelle projectuitvoering.

 8. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. NURER MAKINA LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NURER MAKINA LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Frezen - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Buigen - staal- en metaalbewerking, CNC bewerking, speciaal staal voor matrijzen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Frezen - staal- en metaalbewerking, en onderdelen voor hydraulische apparatuur. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en ijzerindustrie - import-export, KLEINE METAALWAREN, precisiedraaiwerk, CNC bewerking, fijn freeswerk, prototypen CNC, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in Pontinha-Lisboa, Portugal.

 4. DOGRAR METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. BOHEMIA METAL PARTS

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOHEMIA METAL PARTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, frezen, laserfrees, en machines voor de bewerking van metaal. Het is gevestigd in Janske Lazne, Tsjechische Rep..

 6. ATLANTIC CINTRAGE SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATLANTIC CINTRAGE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kervignac, Frankrijk.

 7. RT-LASERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RT-LASERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland.

 8. BERGER METALLWAREN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGER METALLWAREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 9. JÖRG HOFMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JÖRG HOFMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Waldenbuch, Duitsland.

 10. ABC TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABC TECHNISCHE FEDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buigen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

32.325 Bedrijven