• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sanering van het milieu - machines en installaties

Resultaten voor

Sanering van het milieu - machines en installaties - Import export

 1. RVG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

 2. GROUP DE CLOEDT

  België

  Aggregates : Met een vloot van 17 schepen bieden wij een full option service aan: van baggerwerken,  on- en offshore winning tot transport. Onze vloot is uitermate goed uitgerust voor zowel grotere als kleinere taken. DC Environment: momenteel tot 1 van de grootste milieusaneringsbedrijven van ons land met verschillende grondreinigingscentra, laguneringscentra, definitieve opslagplaats, onsite en insitu bodemsaneringsprojecten in binnen- en buitenland. DC Dredging : Bagger- en transportbedrijf DC DREDGING is in Breskens, Nederland, gevestigd. De belangrijkste activiteit van dit bedrijf is het uitvoeren van baggerwerken, het winnen en het transport van zeegranulaten en mineralen van diverse granulometrie. DC INDUSTRIAL werkt alleen ofwel op projectbasis samen met andere bedrijven waar nodig. DC Concrete levert ook stortklaar beton. We kunnen beton uitvoeren of laten afhalen in een aantal productie sites in België en beschikken over een eigen vloot  betonmixers.

 3. MACCHINE PER L'ECOLOGIA - TRATTAMENTO FANGHI

  Italië

  Het bedrijf ECOMAC, S; r.l., opgericht in 1997, maakt machines voor milieubescherming die zorgen voor waterzuivering voor burgerlijke en industriële toepassing, en slibzuivering. Een team (managers en werknemers) met twintigtal jaar ervaring, een soepele manier van werken en klantgerichtheid hebben in enkele jaren een beslissende ontwikkeling van het bedrijf mogleijk gemaakt op het gebied van omzet en arbeidskrachten en een steeds verdere toename van zijn marktaandelen.

 4. LAPRO

  België

  Lapro is toeleverancier van professionele asbestverwijderingsmachines en schone lucht systemen maar ook industriële reinigingsmachines . Elk bedrijf dat specifieke hoogwaardige apparatuur nodig heeft voor hygiëne, reiniging of ontsmetting vindt bij Lapro wat wils.

 5. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering van het milieu - machines en installaties, afvalpersen, Sanering van het milieu - machines en installaties, en telescoopplatforms. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONSULPROGETT SRL

  Italië

  Het bedrijf CONSULPROGETT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren containers. Het is gevestigd in Recanati, Italië.

 2. BIO SIL AIR

  Frankrijk

  Het bedrijf BIO SIL AIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Plogastel Saint Germain, Frankrijk.

 3. CRIELEC MEDIAMBIENT

  Spanje

  Het bedrijf CRIELEC MEDIAMBIENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en milieubescherming, engineering afvalbehandelingsinstallaties, Vervuiling - diensten voor het milieu, Installaties voor waterbehandeling, en Afvalverwerking en milieubescherming. Het is gevestigd in Sentmenat, Spanje.

 4. SERPRO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SERPRO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorptiemiddelen. Het is gevestigd in Maidstone, Verenigd Koninkrijk.

 5. MAKKO MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf MAKKO MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren transport van drinkwater. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. DRAIWAT SYSTEM

  Italië

  Het bedrijf DRAIWAT SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Milazzo, Italië.

 2. ZWANNY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZWANNY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Cwmbran, Verenigd Koninkrijk.

 1. ÜÇTEM-PLAS PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf ÜÇTEM-PLAS PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van schoonmaakmiddelen, inrichting hotels, en ziekenhuiskarretje. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FRANZ KAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRANZ KAHL GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 3. DESMI FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf DESMI FRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Centrifugaalpompen, Sanering van het milieu - machines en installaties, Centrifugaalpompen, pompstations, pompmembranen, en Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Voisins-Le-Bretonneux, Frankrijk.

 4. DIMASA GRUPO

  Spanje

  Het bedrijf DIMASA GRUPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren reservoirs voor opslag, installaties voor opvang en hergebruik van biogas uit de vuilstortplaats, installaties voor drinkbaar maken van water, en installaties voor desodorisering van water. Het is gevestigd in Vacarisses, Spanje.

 5. RÜMPEL ENGEL®

  Duitsland

  Het bedrijf RÜMPEL ENGEL®, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 6. JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA.

  Portugal

  Het bedrijf JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 7. INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling en goedereninzameling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwerking en recycling van afval, Sanering van het milieu - machines en installaties, Verwerking en recycling van afval, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Distributiebakken. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL

  Spanje

  Het bedrijf SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorptiemiddelen. Het is gevestigd in La Rinconada, Spanje.

 1. ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Viseu, Portugal.

 2. RM BEHÄLTERBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RM BEHÄLTERBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries deegwaren, en oppervlakkige funderingen van gebouwen. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 3. BTP GREENZYME EOR

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BTP GREENZYME EOR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslaginstallaties van vloeibare aardolieproducten, catalysatoren voor het raffineren van aardolie, en advies voor sanering en controle van milieu. Het is gevestigd in Dallas, Verenigde Staten.

 4. RÜMPELROBBE

  Duitsland

  Het bedrijf RÜMPELROBBE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ontruimingen, verwijdering kantoren, entrepots en winkels, en advies inzake de eliminatie van afval. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 5. SPRAYMIST

  Brazilië

  Het bedrijf SPRAYMIST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor stofverwijdering voor bevochtiging. Het is gevestigd in Santana De Parnaiba, Brazilië.

 6. EKOP D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf EKOP D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Ribnica, Slovenië.

 7. BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES

  Spanje

  Het bedrijf BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandpreventie. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. ENTRUEMPELUNG.WIEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf ENTRUEMPELUNG.WIEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG

  Duitsland

  Het bedrijf RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sanering van het milieu - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ontruimingen. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 10. INFA INSTITUT FÜR ABFALL ABWASSER UND INFRASTRUKTUR- MANAGEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INFA INSTITUT FÜR ABFALL ABWASSER UND INFRASTRUKTUR- MANAGEMENT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering van het milieu - machines en installaties, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Import-export - tussenpersonen, Wegtransport, Sanering van het milieu - machines en installaties, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Import-export - tussenpersonen, en Wegtransport. Het is gevestigd in Ahlen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis